37354
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
#1799 Azt néztem én is hogy a kibúvó - vagy mi az - hangját is felvették szóval lehet lesz itt ki meg begombolkozás. -
twi452 #1798 Amúgy ki tudja ugye "belső nézet" nem lesz, viszont lehet, hogy a különböző pozíciók nézeteit megcsinálják és mondjuk a parancsnokkal ki lehet majd mászni körülnézni távcsővel aztán ha visszaváltasz akkor elsötétül a kép 1 pillanatra és hallod ahogy becsapódik a fémfedél :D
Ha már külön felvették ezeket is akkor miért ne használják fel.. rohadt hangulatos lenne. -
kissssss #1797 igen de 50 tonna körül se nagyon akartak működni, hát akkor mi lenne 1000 tonnánál.
-
#1796 Egy kicsit off, de ahogy Mijki felvetésére is reagáltam, korántsem biztos szerintem, hogy a "nehézharckocsi" koncepció eltűnt, illetve van-e értelme ennek a fajta elhatárolódásnak a kifejezéstől. Ne mondja senki nekem, hogy a 60+ tonnás harckocsi (Leopard 2A6/A7, Challenger 2, M1A2, stb.) belefér egy "átlagba" manapság. Az egy más kérdés, hogy a "könnyű" harckocsik eltűntek, és a huszon-harminc tonnás elképzelések nem túl népszerűek (pl. CV90-120) vagy pedig gumikerekes alvázra kerültek (pl. B1 Centauro). -
sulouos #1795 Egyébként nem értem hogy miért irtóznak tőle annyira. Nálunk be van tiltva a vörös csillag is, mint önkényuralmi jelkép, mégse lettem varázsütésre kommunista amikor ránéztem. -
twi452 #1794 yt-on 5 perc alatt annyi complain érkezne rá az érzékeny gyökerektől, hogy rögtön leszednék és még hibapontot is adnának kb :D -
Nazarov77 #1793 *afrika korps elírtam, este van már -.- -
Nazarov77 #1792 Jó kis videó volt. Ez ám a jó hozzáállás! Eleve úgy csinálják meg, hogy eredeti hangokat vesznek fel és nem csak a motor hanem minden apró részletét felveszik.
Eközben a wotba kezdetek óta a kis kerti fűnyíró hangja dübörög a tankokban.
(Panzer IVen azért szépen kikockázták az afrika corps logoját a horogkereszt miatt, igen vigyázni kell vele mert harap. :D ) -
sulouos #1791 GrmlZ a Ground Forces FRB módjáról, hogy szerinte milyen lesz.
-
bgabor #1790 Ez így van, talán ez a legszomorúbb. Hogy egyfelől ott volt Hitler az idióta, irreális ötleteivel, másfelől pedig ott voltak az olyan neves tervezők mint Ferdinand Porsche és a Krupp művek, akik adták a lovat alá a profitért és a megrendelésekért ahelyett hogy megpróbálták volna észre téríteni.
A páncéloscsapatok tábornokaira, akik tényleg tudták hogy milyen tankra lenne szükség, pedig nem hallgatott senki, csak egy esetben, abból lett hosszas huzavona után a Párduc, a háború legjobb tankja. A szupernehéz marhaságok pedig az ötvenes évekre eltűntek, de még a nehéztank is, mint koncepció. -
bgabor #1789 Azért azok 50 tonna körül voltak. Ezek az 1000 meg 1500 tonnás tervek azélrt az elmebaj és a megalománia másik dimenzióját képviselik. -
twi452 #1788 :P
-
kissssss #1787 mozgó szárazföldi csatahajók ezzel már a britek is befürödtek(TOG) meg az oroszok is(t-35)
most lelki szemeim előtt látom ahogy egy ilyen monstrum nekiáll előre araszolni a frontvonalon, az biztos hogy ívánék egy gyors -hú bmeg ez mi ez- után adták volna le rögtön a drótot a tüzérégnek légierőnek szebb célpontot nem is találhattak volna. -
#1786 Két 8.500 vagy nyolc 2.000 lóerős tengerészeti diesel-motor lett volna az erőforrás. Ezeket viszont át kellett volna alakítani, hiszen a tengerészeti diesel-motoroknál a hűtést például jellemzően szabad átfolyású tengervízzel oldják meg. Egy szárazföldi járműnél szép méretes hűtőradiátorokra lett volna szükség... -
#1785 Azért tegyük hozzá, hogy a tervet a Krupp tette le az asztalra, és így hagyta jóvá Hitler (majd vonta vissza Speer). Krupp-nak is kellett volna legyen annyi józan eszének, hogy egy háborúban álló ország iparának ez túlságosan is sok... -
sulouos #1784 Pár ilyen talán elbírt volna vele :)
http://farm4.static.flickr.com/3140/2626024901_7cd4d6a194_b.jpg
Másik képet kerestem, azt hiszem Münsterben egy múzeumban van kiállítva az egyik H-osztályú csatahajójuk hajógépének dugattyúja hajtókarostól, a képen olyan 4 méteresnek tűnt... :D -
#1783 Még elképzelni sem tudták :) Ha lett volna halvány fingjuk hogy miként oldják meg, akkor megcsinálták volna. -
kissssss #1782 ez mind szép és jó csak azon soha sem tudtam kiigazodni hogy ezeknek a meghajtását mégis hogyan képzelték el akkoriban, mert még egy hétköznapi tigriscica mozgatása is már eléggé megizzasztotta az akkori motorokat.
O_o? -
Susarc #1781 -
Susarc #1780 lol
-
bgabor #1779 Jól látszik, hogy Hitler, aki a döntéseket hozta a fejlesztésekről, lószart se értett a haditechnikához vagy a háborúhoz, azt hitte a nagyobb az mindig jobb. Nagyobb probléma, hogy ahhoz sem volt elég okos, hogy olyan emberekre hallgasson az egyes témákban, akik értenek is hozzá.
Jól látható a végeredmény. Ezer tonnás, vagy száz párducra futná az árából, és a világon semmmire se jó. Volt egyébként nagytestvére, a Landkreuzer 1500 is, mert ugye a megalománia nem ismer határokat. -
Susarc #1778 nekem ez kell!))
-
davidbog #1777 OFF:
Hát bárhova nem, mert az legalább 16 tonnás tengelyterhelés. Magyarosrszágon akkoriban a jobb fővonalakon volt 16 tonna, mellékvonalakon 10-12. A többi kelet-európai ország se lehetett nagyon más.
Németországban végignézve a gőzmozdonyaikat maximum 20 tonna volt nyílván fővonalon, mellékvonalakon ennél jóval kevesebb. Nyugat-európa többi állama is kb ezt tudhatta.
Az USA-ban és az SZU-ban voltak 22-24 vagy még ennél is nagyobb tengelyterhelésű gőzösök, azokhoz legalább ilyen pálya is kellett, és ott a mellékvonalak is többet bírtak. De ez a két állam már akkor is teljesen dimenzió volt a vasút szempontjából (is). -
#1776 Utánanézek majd, csak 5 perc alatt nem találtam róla semmit. De az általad említett adatok alapján azt nem küldhetik el Mucsaröcsöge-alsó állomásra. -
setchoo #1775 Ahogy elnézve a német fejlődési fát és látva, hogy a WT engine milyen részletes modellmegjelenítésre képes!
Egy All in-em van rá, hogy ez a kép már nem azt foglya nálad jelenteni, hogy "Severogorsk"!
Hanem majd, ha kijön a GF, az lesz az igazi Severogorsk!
:D
Amúgy jó lett az oldal háttérképe! +1 :) -
Glo #1774 A repülős már "megjelent", igaz még béta. A tankos rész "bétája" fog megjelenni novemberben, szóval játszható lesz, de finomhangolásokra még kell majd számítani. -
nomiss #1773 ha jól nézem novemberben megjelenik, de az ami megjelenik az a repülös ugye ? és a tankos nak a bétáját várjuk novemberre ? vagy az is megjeleneik novemberbe ? -
davidbog #1772 Volt hozzá külön pőrekocsi. 14 tengelyes és ránézésre olyan 30 méter hosszú. Van róla kép neten.
A vasúti vonalak tengelyterhelése alapján és a pőrekocsi szerkezeti tömege alapján meg lehet becsülni mekkora tömegű harckocsihoz milyen pőrekocsi kell. Csak tudni kell a számokat, nem olyan nehéz kideríteni őket. -
zoltang #1771 Amúgy van steam oldala is.
A fórum reg. egyenlő a játékéval szerintem.
A tracerout-al kellene megnézni az te ip-dről a csomagok útját, hogy meddig megy (utolsó lenne a holland cím a sorban).
-
davidbog #1770 Nem hinném hogy tiltja, a windows-os nincs bekapcsolva, az Eset tűzfalát pedig kikapcsoltam amikor próbálkoztam. Ezt az IP-t se tudom pingelni.
A fórum bejön.
Köszönöm a segítségeket. Akkor a leírtak alapján mindegy melyik oldalon regisztrálok, elvileg az is jó lesz ha az orosz oldalon. Addig amúgy se fontos amíg nem jelenik meg a GF, mivel a repükők finoman szólva kicsit se érdekelnek. -
zoltang #1769 Az oldal IP -je holland: 5.10.84.136
A tűzfaladba nem tiltod valahogy?
A http://hidemyass.com/ oldalon keresztül böngészheted a wt-ét, de azért kódokat nem ajánlatos megadni.
A fórum orosz szerverről jön.
http://forum.warthunder.com/
-
twi452 #1768 Vagyis pontosabban, csatánként választhatsz, hogy hol akarsz, vagy állíthatod any-re és akkor oda rak ahova leggyorsabban tud :) -
twi452 #1767 Játékon belül lehet választani melyik szerveren akarsz játszani teljesen szabad kezet adnak :) -
davidbog #1766 Az első kettőt is próbáltam korábban, meg most is. Ugyanúgy nem jön be. 3. se segített. MAC címmel nem akarok szórakozni. Mobilnetes telefonom pedig nincs.
A .com-os oldalt nem tudom pingelni, de a .ru-st igen.
Itt is van külön orosz és valami nyugati szerver, tehát ha az orosz oldalon regisztrálok akkor orosz szerveren tudok majd játszani ha a com-oson akkor valami nyugatin. Vagy csak az oldal nyelve változik meg angolra és egy szerveren van mindenki? -
Sith #1765 Pontos infó nincs, nov végére várható -
nomiss #1764 akkor most a tankos rész még nem próbálható bétaba ? Mikor lesz játszaható ? -
Glo #1763 Le kell, egy játék lesz ugyanazzal a launcherrel, csak külön "fül" lesz a földi erőknek.
Csináld meg a repcsis tutorialokat (egérrel is meg lehet), azért élből jár 300 GE, ami majd jól jön ha lesznek tankok :) -
nomiss #1762 hello, bocs nem trollkodás.. most szembesültem ezzel a játékkal. Ha leszedem a WAr thunder betáját akkor tudom tolni a ground forceval ? vagy azt másik kliens ? -
Coral Springs #1761 Eddig is képbe voltam, felesleges volt ezt levésned. Az egyik elkezd messzemenő következtetéseket levonni egy olyan tankról ami nem is létezett, te pedig ellenérvnek betoltál egy "mi lett volna ha" szöveget, ami ugyancsak nem állja meg a helyét ebben a topikban. Történészek közt talán. -
Rue East #1760 egyrészt egy fegyver alkalmazásának kidolgozása az az alapvető kezdeti műszaki nehézségek megoldása után indul, a Maus még az utóbbi fázison se jutott túl, azaz semmi biztosat nem tudni miként, hogyan és mire használták volna a gyakorlatban, mert amiket írsz, azok mind feltételezések, te magad is a feltételes módot használtad...
a másik, hogy a harceszközöket általában egy konkrét feladatra terveznek, főleg egy olyan különlegeset, mint a Maus (ami valószínűleg csak egy kis példányszámban épült nehézfegyver lett volna, de arról szó sem volt, hogy például a Tiger Ausf B-t váltja majd le) és a szovjeteknek nem volt "válaszuk" a Mausra, náluk ugyanúgy nem volt sikeres szupernehéz-harckocsi program, mással összehasonlítani meg az alma-körte esete...