37354
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Fenrir
    A mostani nemzet xp-k közösek lesznek vagy szeparáltak lesznek egymástól?
  • [NST]Cifu
    Erősen változó. Arcade-ben is volt, hogy a csata elején feldobtam, hogy menjünk az ellenfél repterét bombázni. Végül négy bombázó kanyargott 5-6km-el az ellenfél reptere felett, és dobálták az egy tonnás malacokat. Meg is nyertük.

Máskor viszont van olyan, hogy abszolute semmi csapatjáték, és 5 perc alatt kikap az ember. :D
  • setchoo
    :D Na ezt majd otthon kipróbálom! :D
  • patchaou
    Ha a fejed fölött vannak a fák, akkor nagy valószínűséggel fejjel lefelé vagy :)
  • setchoo
    Nekem még az is problémát okoz, hogy egy manőver alatt tisztában legyek azzal, hogy merre is van az a fent vagy lent!. Nézegettem ilyen-olyan oktató videókat, de azok igen durvák.
    Egyszerűen a játék hangulata visz magával. Szórakoztat és kikapcsol. De megtanulni repülni, azt nehezen fogok. :D
  • patchaou
    Én még csak kis tierben szórakozok, de az már feltűnt itt is, hogy nem igazán érdekli a játékosok nagy részét a csata alakulása :) Többnyire azt látom, hogy az egyik csapat pusztítja a földi egységeket, a másik meg ezt nagy ívben letojja és kikap. Ritka az amikor a végén szoros a verseny.
  • Glo
    A kis tierű árkád az egy kocsmai bunyóhoz hasonlít. Meg a gombócban az adok-kapok, és aki kiesett az új géppel, szintén beleugrik :) Aki meg le akar léápni arra 3-an vetik rá magukat, és szintén agyonverik. Aztán a végén valamelyik csapat győz :))
  • Glo
    Mert az árkád T10 alatt fun, felette meg idegeskedés :)
  • bigmano
    Mentem pár kört a repülős résszel ismét nagyon szép, persze csak low tieres gépeim vannak.Meg egy kicsit a Wot kezdeti próbálkozásaim idézi érdekes tapasztalás.
    Ami szembetűnt hogy mennyi "fókavadász" van low tierben.
    A GF-ben ha jól értem akkor a prém tankok "elfoglalt" tankok lesznek?!
  • Coral Springs
    Esetemben az a furcsaság állt be, hogy Arcade -ban gyakorlatilag még nem nagyon hoztam be 10 -es szintnél magasabb beosztású gépet. Talán egy kör erejéig az F-80C -t. Historical -ban viszont döntő többségben 10 -es szint felett repülök, nem tudom hogy miért alakult ki ez nálam.
  • Coral Springs
    A repülős részben ugyan felszámolnak kreditet a lőszerek, bombák újratöltéséért, ám olyan minimálisat hogy nem lehet megérezni.

Itt egy kép az egyik csatám bevétel / kiadásairól, a kiadás gyakorlatilag semmi, még úgy is hogy Historical Battle -ben magasabbak a költségek.

Persze az más kérdés ha lelőnek, vannak olyan gépek amiket olcsón, vagy épp drágán lehet javítani. De ez szerintem minden játékban így van.

A prémium lőszert pedig felejtsd el, valószínűleg ebben a részben sem lesz ilyen badarság.
  • Coral Springs
    Valószínűleg ezért, nomeg idővel az emlékek megszépülnek.
  • sulouos
    Elég suta mondat lett, tehát az átlapolt futógörgős felfüggesztés oszlatja el a legegyenletesebben a talajnyomást a talp felfekvő részén.
  • sulouos
    Kár lenne az FRB-t kihagyni pont innen, ahol viszonylag alapfelszereléssel is játszható lenne. Majd a kiadásnál, vagy kicsivel előtte kiderül.
  • sulouos
    Az átlapolt futógörgős megoldásról olvastam valahol, hogy a legkisebb láncfelületre juttatja a lehető legjobb talajnyomást, az meg ugye nem mindegy egy 56, vagy egy 45 tonnás tanknál, amit pont a sártengerre készülnek kihajtani. Karbantartás szempontjából bajosabb, ilyen szempontból viszont a legjobb megoldás.
  • Paladin
    Nekem nagyon úgy rémlik valami korábbi infóból, hogy csak AB és HB lesz, de meg nem tudnám mondani, hogy hol olvastam, és mennyire hiteles.
  • twi452
    Szerintem ezt csak azért mondták mert volt az a nyilatkozat, hogy mekkora különbség lesz a tankos arcade és historical között. Ott bezavartak ezzel a repülős frb-s hasonlattal aztán szárnyra kapott a pletyka :)

Az igromir-es cuccon ott volt mindhárom opció csataválasztásnál ami mondjuk még mindig nem jelent semmit ugye, az csak egy összedobott demo kliens volt :)
  • Amaymon
    "De itt legalább nem csak arcade lesz, így majd talán meg lesznek szűrve a gyengébbek."

Lesz RB mód vagy sem? GrmlZ újra fellelkesített a theorycraftjával. Mert van aki szerint nem lesz csak maximum HB. Viszont szerintem a WT pont a legkevésbé népszerű módjában az FRB-ben vizsgázik jelesre, ha legalább olyan lenne, mint amit felvázol.
  • ladanyi78
    köszi a válaszokat
  • Pares
    Mindig is tetszettek a WT klasszikus zenéi, imádom.
  • Glo
    Mit az építész az Asterixben? :D
  • twi452
    + a csúszás és a szerverproblémák :D
  • Amaymon
    Az pont a közepe :)
  • Amaymon
    Nov. 14-16 a hivatalos dátum.
  • Glo
    November 15 ;)
  • twi452
    hamarosan, 1-1.5 hónap
  • ladanyi78
    mikor lesz a wt tankos része elérhető?
  • Paladin
    Csak hogy tudd, nem az MMO-król van ezzel fogalmad, hanem f2p MMO-król, és azoknek is egy fajtájáról ;)
  • 400V
    Ez nem az én világom. Counter strikeba max vársz 2 kört utána full AK47 kevlár+helmettel rajtad is van. Kb 5 perc max.

Köszi a felvilágosítást, hasznos volt!
  • twi452
    A lényeg, hogy egy játék az egész csak 3 különböző fő "része" lesz.
    De ha letöltöd a klienst benne lesz mindhárom hiába akarsz te csak az egyikkel játszani :)
  • Rathrol
    Köszönöm szépen a válaszokat, megnyugtatóak! :) Amúgy videóban is azt láttam hogy egyben lesznek (1 csat alatt szárazföldi/légi lehet vonulni), csak mivel alfa így sose lehet tudni mi a végcéljuk.
  • bgabor
    *ha nem fizetsz, be se tudsz lépni a játékba.
  • Amaymon
    Sok ember azzal fog átcsábulni szvsz az ellenkező harcnembe, mert rugalmas és közös a fizetőeszköz. Az így létrejött átjárhatóság miatti diverzitás csak jót tesz a gémnek.
  • bgabor
    Tutira nem, én most farmoltam ki három millió liont prémium Spitfireel hogy legyen némi kezdőtőkém mire a tankok megérkeznek.
  • bgabor
    Hát nézd, annyiban hasonlít a WoThoz, hogy ez is \'Free to play\' üzleti modellt használó MMO. Ami gyakorlatilag annyit jelet hogy ingyen játszhatsz ugyan, de a zavartalan fejlődéshez és a végjáték tartalomhoz való hozzáféréshez bizony prémium számlát vagy prémrepülőt/tankot kell venned. Ezzel fizetsz a játékért. A jó hír, hogy ahogy a WoTban, ezt is lehet prémium nélkül, csak nagyon kényelmetlen.

De ez van, ezek az MMOk üzleti vállalkozások, amik azért jönnek létre hogy hasznot termeljenek a készítőknek és a befektetőiknek, akiknek a pénzéből létrejöhetett a program. A \'free to play\' elnevezés ne tévesszen meg, itt is fizetsz a játszásért, csak máshogy. De szerintem még mindig ez a legbarátibb üzleti modell amit MMO használhat.

Emlékszem annó amikor a vérszar Star Warsos MMO(SWTOR) megjelent, ők úgy indítottak hogy akkor kezdésnek megveszed magát a játékot 15 ezerért, aztán két hét után minden hónapban ötezres havidíjat tejelsz hogy játszhass. Ha nem fizetsz be tudsz lépni a játékba. Ez is egy lehetséges üzleti modell egy MMO számára. Ugye hogy ezek után a WoT és a WT Free to play üzleti modellje milyen barátinak tűnik?
  • Rathrol
    Persze ezt elhiszem, csak ha külön lesz, és én veszek prém repülőt, akkor ne legyen már az hogy szárazföldi és légi egységeknek külön lesz a kredit hozama, hisz írtam engem a szárazföldiek jobban érdekelnek, csak ne legyen az hogy fölöslegesen dobtam ki a pénzt, ez lenne a lényeg!
  • bgabor
    Természetesen, ugyanazt a kredit(lion) és aranysas halmazt használja mindkettő, elvégre egy játékon belül van az egész. Nekik tökmindegy hogy a felhalmozott lionjaidból most tankot vagy repülőt veszel.
  • Rathrol
    Annak én is örülnék! De ha nem így lenne akkor sz..tam, hiszen a tankos része jobban érdekel. :/
  • sulouos
    Szerintem az oroszlán és a sasocska egyesítve lesz, csak az XP lesz külön (de ez csak tipp)
  • Rathrol
    De akkor ha van a mostani accom, amivel nyomom a repülőst, ezt a tankosba is fel tudom használni, igaz? Tehát úgy értem, nekem van egy prém repülöm azon az acc.-on, azzal tankos résznél is tudnám farmolni a kreditet?