37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • lammaer
    A szög hogy jön ide? Az továbbra is "kitalálandó" - vagy inkább kiszámolandó - marad...
  • sulouos
    "Armor pierced at distances" Tök jó, hogy talán ilyen adatokat is megadnak majd, nem csak egy számot, és találd ki, hogy az milyen távolságra és szögre vonatkozik.
  • wargar
    Mielőtt valaki megjegyezné,tisztában vagyok vele h ez nem fog így maradni a végleges verzióban.
  • wargar
    A Pe-3-as adatai közé bekerült pár páncélos dolog. Kicsi vicces együtt látni a hull armort és a take off runt :)
  • wargar
    Rossz szokásomhoz híven ma is megpróbáltam belépni a dev szerverre (tudom úgyse fog sikerülni) és ez fogadott:
  • Glo
    http://www.ign.com/wikis/playstation-4/PlayStation_4_Launch_Titles
  • Glo
    Ezen rajta van.

Amúgy már a cím is rossz, mert az EU-ban csak 2 héttel később jelenik majd meg.
  • Amaymon
    Elég nyugtalanító szó se róla, valószínű belassultak és inkább halasztottak, na és a fogadtatás sem volt túl egyértelműen örömmámor, azon túl hogy jó a grafika. Nagyon bebukják, ha nem üti meg a játék az elvárások szerint magasra rakott lécet. Szerintem már az is kolosszális hiba, hogy csak AB módot adnak ki először, nagyon sokat nyom a latba az első megítélés.
  • Sith
    Az a baj hogy a Gajinnál megszokott dolog sajnos, hogy minden csak soon, aztán hirtelen ott van. (legalábbis az eddigi repülős patchekből kiindulva sajnos így van).
    A repülőknél gyakran a sokkal kisebb horderejű dolgokról sem tesznek hivatalosan közzé semmit.
  • [NST]Cifu
    Nekem eddig is ez volt a fő problémám. Pár héttel ezelőttig még csak normális in-game képeket sem láttunk. A nagy álmoskönyv szerint úgy kiadni valamit, hogy nincs rendesen legalább belsőleg letesztelve, nos, nem jelent jót. Még a viszonylag friss Q&A-k is tele vannak olyan válaszokkal, hogy még formálódik, eldöntésre vár, még változhat, stb...
  • [NST]Cifu
    Elnézést. Biztos valahol a fordításnál veszett el az éterben... :D
  • Amaymon
    Inkább később ne elkapkodva, legyen a WT névhez méltó kieg.
  • twi452
    Megint ezek a negatív hullámok :)
  • [NST]Cifu
    A legfrissebb PS4 indulási listában én nem látom a War Thundert...

Ez azért egy picit aggodalomra ad okot...
  • e57
    köszi az infót, ott leszek! :)
  • Sith
    Attól tartok hogy ddos is ismétlik.. :)
  • twi452
    Akkor készülj rá, hogy most vasárnap ismétlik úgyhogy nem mondhatod, hogy nem szólt senki :)
  • e57
    Szuper! :)

4.-én meg is kaptam a hírlevelet ékes orosz nyelven, hogy 3.-án gold event van! :))))
  • malystryx
    Hihetetlen, de én sem tudtam tegnap leduplázni. Lehet benne valami...
  • Coral Springs
    Ismételjék. Amikor event van én ezentúl messziről elkerülöm a játékot. Nem fogok én többé az idiótákon mérgelődni, akiket pluszba bevonz a játék event -ek idejére. Kb három napja megy a felhajtás a játék születésnapja alkalmából, ami pont egybeesik a Halloween -el. Amióta játszok nem volt még olyan, hogy 10-12 csatából mind vereség, azt nem egy esetben olyan nevetséges módon, hogy olyat elképzelni nem lehet. De azt sem értem igazából, hogy az én statisztikámmal miért pont az idióták közé kerülök be. De nem is akarom megérteni.
  • joe38
    Szerintem így egész korrekt tőlük..
  • Glo
    Ez az egészen official:

http://warthunder.com/en/news/324/current/
  • lexlutor
    Nem tarott sokaig az orom... mar megint kezdodik a sorbaallas.
  • Nazarov77
    Elvileg jövő hét végén meg lesz ismételve az event aminek most kellett volna lennie, szóval örüljünk hogy kapunk goldot most.
  • Coral Springs
    Máskor 5 győztes csatáért járt 400 gold.
  • Nazarov77
    ma 20:59ig:
    2 győztes csatáért jár 100 gold
    5 győztes csatáért megint 100 gold
    10 győztes csatáért 200 gold
  • lexlutor
    elmarad a tamadas miatt. kov hetvege.
  • SovereignXY
    Ha! Sikerült belépni. Úgy látszik megy. Gold event az nem most 16:00tól van? indult?
  • Nazarov77
    Én semmi panasz kommentet vagy infót nem találtam arról hogy wg vagy steam is ddos alatt állna. Bf4 nincs meg.
  • Amaymon
    A Steam(OS), mint PC alapú gamerplatform és újgenerációs OP rendszer valakit nagyon nyugtalaníthat :)
  • Glo
    A WG, Bf4, Steam szerverei is DDOS alatt vannak, szal valami nagyobb van a háttérben, mint SerB.
  • ikarus44
    Na igen, a WG stratégia: Ne normális WOT-ot csináljunk, hanem partizánkodjunk a WT szerverein.

• Nazarov77
    én is rájuk gondoltam
  • SovereignXY
    DDoS Attack. Megint... Ezt a WoT csinálja! :)
  • ikarus44
    13.-a az pont a születésnapomon lenne! ennél jobb ajándékot nem is kaphatnék.
  • Amaymon
    PC-n attól még jöhet, szvsz megfogja előzni a PC-s a PS megjelenést kicsivel. Ha más nem public teszt miatt.
  • R0GERIUS
    Az tény, de az USA oldalon már nincs is az induló játékcímek között.
  • patchaou
    Azt a november 29 az európai mejelenés. USA még mindig 15.
  • R0GERIUS
    De sajnos valószínűleg csúsznak, mert a PS4-es megjelenést is kitolták november 29-re...
    Így viszont nem kizárt, hogy lesz teszt.
  • setchoo
    Már készítik is a fiúk!