37354
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
#2402 Elnézést. Biztos valahol a fordításnál veszett el az éterben... :D -
Amaymon #2401 Inkább később ne elkapkodva, legyen a WT névhez méltó kieg. -
twi452 #2400 Megint ezek a negatív hullámok :) -
#2399 A legfrissebb PS4 indulási listában én nem látom a War Thundert...
Ez azért egy picit aggodalomra ad okot... -
e57 #2398 köszi az infót, ott leszek! :) -
Sith #2397 Attól tartok hogy ddos is ismétlik.. :) -
twi452 #2396 Akkor készülj rá, hogy most vasárnap ismétlik úgyhogy nem mondhatod, hogy nem szólt senki :) -
e57 #2395 Szuper! :)
4.-én meg is kaptam a hírlevelet ékes orosz nyelven, hogy 3.-án gold event van! :))))
-
malystryx #2394 Hihetetlen, de én sem tudtam tegnap leduplázni. Lehet benne valami... -
Coral Springs #2393 Ismételjék. Amikor event van én ezentúl messziről elkerülöm a játékot. Nem fogok én többé az idiótákon mérgelődni, akiket pluszba bevonz a játék event -ek idejére. Kb három napja megy a felhajtás a játék születésnapja alkalmából, ami pont egybeesik a Halloween -el. Amióta játszok nem volt még olyan, hogy 10-12 csatából mind vereség, azt nem egy esetben olyan nevetséges módon, hogy olyat elképzelni nem lehet. De azt sem értem igazából, hogy az én statisztikámmal miért pont az idióták közé kerülök be. De nem is akarom megérteni. -
joe38 #2392 Szerintem így egész korrekt tőlük.. -
Glo #2391 Ez az egészen official:
http://warthunder.com/en/news/324/current/ -
lexlutor #2390 Nem tarott sokaig az orom... mar megint kezdodik a sorbaallas. -
Nazarov77 #2389 Elvileg jövő hét végén meg lesz ismételve az event aminek most kellett volna lennie, szóval örüljünk hogy kapunk goldot most. -
Coral Springs #2388 Máskor 5 győztes csatáért járt 400 gold. -
Nazarov77 #2387 ma 20:59ig:
2 győztes csatáért jár 100 gold
5 győztes csatáért megint 100 gold
10 győztes csatáért 200 gold -
lexlutor #2386 elmarad a tamadas miatt. kov hetvege. -
SovereignXY #2385 Ha! Sikerült belépni. Úgy látszik megy. Gold event az nem most 16:00tól van? indult? -
Nazarov77 #2384 Én semmi panasz kommentet vagy infót nem találtam arról hogy wg vagy steam is ddos alatt állna. Bf4 nincs meg. -
Amaymon #2383 A Steam(OS), mint PC alapú gamerplatform és újgenerációs OP rendszer valakit nagyon nyugtalaníthat :) -
Glo #2382 A WG, Bf4, Steam szerverei is DDOS alatt vannak, szal valami nagyobb van a háttérben, mint SerB. -
ikarus44 #2381 Na igen, a WG stratégia: Ne normális WOT-ot csináljunk, hanem partizánkodjunk a WT szerverein.
-
Nazarov77 #2380 én is rájuk gondoltam -
SovereignXY #2379 DDoS Attack. Megint... Ezt a WoT csinálja! :) -
ikarus44 #2378 13.-a az pont a születésnapomon lenne! ennél jobb ajándékot nem is kaphatnék. -
Amaymon #2377 PC-n attól még jöhet, szvsz megfogja előzni a PC-s a PS megjelenést kicsivel. Ha más nem public teszt miatt. -
R0GERIUS #2376 Az tény, de az USA oldalon már nincs is az induló játékcímek között. -
#2375 Azt a november 29 az európai mejelenés. USA még mindig 15. -
R0GERIUS #2374 De sajnos valószínűleg csúsznak, mert a PS4-es megjelenést is kitolták november 29-re...
Így viszont nem kizárt, hogy lesz teszt. -
setchoo #2373 Már készítik is a fiúk! -
setchoo #2372 Az már kevesebb, mint 2 hét!
Remélem addig a PzKpfw V Ausf. F-ről is kapunk ilyen remek képeket. Lehet veszek egy Panzerkampfwagen VI Ausf. B-is. -
Amaymon #2371 Hivatalosan ~13 nap múlva 15.-e körül, ha nem csúsznak. -
ikarus44 #2370 Sziasztok!
Jól tudom, hogy a beta verzió vmikor december környékén jön? -
kissssss #2369 -
bigmano #2368 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
twi452 #2367 Ne szóld le a fenyőfát hé :D -
bigmano #2366 Sz@r anyagból volt a Tigrincs összerakva... -
bgabor #2365 Kérem szépen, az M1911 egy legendás pisztoly. :D -
sulouos #2364 Válasz a Tiger II képek alatt:
-
#2363 De lesz neked herbalis skill is:DDD Toronyforgási pition meg célzóvíz:)))