37354
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
twi452 #2482 [URL=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1373962024&no=2449]#2449[/URL] -
bigmano #2481 Ez a zárt bétásdi annyi hogy a kliensen belül jelentkezem,és majd kapok egy mail-t ha minden ok vagy hogy megy? -
#2480 Mindet :) -
#2479 Szerintem egyszerre a kettőt, kíváncsi vagyok a szintenkénti különbségekre a nemzetek között. De a német lesz a favorit, kell egy Király Tigris :D. -
BaleniX #2478 Ti melyik nemzetet fogjátok tolni elsősorban, és miért? -
Nazarov77 #2477 Senio, at least tell us this. Do we get Optics of some kind in Arcade? I feel like zooming is a bit meh for tanks. Works great on planes though..
Yes, there will be optics
Na ez jó hír.
-
Nazarov77 #2476 Nem lesznek blueprint tankok hála az égnek, elsősorban sorozat gyártottak lesznek, prototipusok meg csak akkor lesznek ha nagyon muszály pl balance miatt. ( panther II Tiger II kwk 46 ugye )
Volt egy vicces post Seniotól tegnap de most sehogy se találom ott röviden írta hogy no blueprint tanks, no super camo ( na vajon itt mire utalt ) stb.
SovereignXY: Persze hogy nem látszik soknak a választék így wot után aminek a 70%a prototipus. A jelenlegi treeben a használt tankok zöme benne van már a listában, persze lehet még bővíteni és fogják is később gondolom ( pl Luchs,Marderek, sturmpanzer IV, esetleg sturmtiger :D ) Aztán lesznek légelhárító tankok, mivel vannak olasz repülők ezért később nyilván lesznek olasz tankok is a német treeben, meg remélem magyarok is majd. -
zsupeti #2475 :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://abload.de/img/gif_400x200_d36079ebocf.gif -
bgabor #2474 Ha jól számoltam, 19 darab új gép jön a peccsel. Nekem elégnek tűnik egy peccsre.
USA: P-400, F9F-5, új A-26C invader
BRITEK: tempest mk.II
NÉMETEK: BF-109 F1, F2, Fw-190 A-8, D-9, Hs-129-B3
OROSZOK: Yak-9U, I-185, La-9, premium FW-190 D-9
JAPÁNOK: Két új Zero, B7A2, három Ki-84 -
#2473 Ha van egy kis eszük, akkor inkább az évszámokkal haladnak majd és nem csak mindenféle félig megtervezett,vagy inkább megálmodott tankokat raknak majd be. -
#2472 Egy idő után nem lenne mit berakni csak olyan sci-fi "tankokat" amik mostanában jönnek a wotba. -
SovereignXY #2471 Az ő dolguk kitalálni nem az enyém :) -
#2470 Ha egyszerre kidobnának 200-at akkor 1-2 év múlva mit adhatnának még? -
SovereignXY #2469 THX!
Nem sok gép jön ahogy így gyorsan megnéztem a tech tree-t :( -
twi452 #2468 Squier fent volt 3-kor stream-elt is
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!itt a felvétel róla
aztán lehet, hogy neki alapból van joga hozzá és most megengedték, hogy mutogassa az újdonságokat..passz :) -
SovereignXY #2467 Ez tuti?: Mert én megnéuztem most de nicns nyitva. hol olvastad? -
Glo #2466 #2426 -
ikarus44 #2465 Akkor kérek a gajigintol egy Tiger II-őt -
SovereignXY #2464 Na az már majndem 2014 így... :) -
bgabor #2463 Szerintem meg igen. A dec4 előtt valamikor startoló tankos béta arra utal, hgoy december folyamán kihozzák a véglegest. Szerintem karácsonyra jön ki. -
SovereignXY #2462 Hm... akkor ebben az évben valószínűleg nem jönnek a tankok. :( -
bgabor #2461 Nem kell bomber, földi célpont az AAA is. -
twi452 #2460 egy jó hb kör 30 puha célpont és kész is vagy a 2x szorzó miatt :D -
#2459 nem kell bomázó, 5 kezdő szintű orosz gép és körönként simán van 10 :) -
ikarus44 #2458 miért van az az érzésem hogy ma mindenki bomberrel fog menni? -
ikarus44 #2457 A pokolba akkor nem ma fogok a tankokkal játszani -
#2456 Jó ez, az első része meg volt egy csatából :) -
Glo #2455 A mai igen, aztán gondolom egyre jobb és jobb küldetések lesznek. -
Susarc #2454 fél óra max:P -
twi452 #2453 már bent van a játékban is achievements - special résznél -
#2452 Ezt hol írták? -
Glo #2451 A mai küldetés: 60 földi cél megsemmisítése. -
Glo #2450 TANKS!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Glo #2449 Félnék betenni a magyar fordítás linkjét, szal így:
A Szárazföldi Erők Parancsnoksága ezúton jelenti be a Zárt Béta tesztet, amelyre neked is lehetőséged van bejutni!
A következő 3 hétben különböző feladatokat fogtok kapni, amelynek teljesítésével eldől, hogy kik a leghűségesebb és legelkötelezettebb harcosok!
Teljesítsétek a feladatokat, hogy megszerezzétek a jogot a Zárt Bétában való részvételre, valamint egyéb ajándékokra, mint WT póló vagy karóra. Minél többet teljesítetek, annál nagyobb az esély.
A teszt kezdete várhatóan December 4. előtt lesz.
Készüljetek, az első feladat a mai napon, November 13.-n kerül kihirdetésre!
War Thunder Szárazföldi Erők Parancsnoksága -
twi452 #2448 az kiderült, hogy dec 4. előtt nem lesz tank..:D
ez is valami :)
ott van a hírben, hogy hogyan kell
adnak majd mindenféle küldetéseket és akik megcsinálják azoknak lesz esélyük bekerülni a zárt bétába
az első küldetést ma adják -
#2447 Tudom hogy sokan megkérdezték már, de most nincs időm visszalapozni, szóval hogyan kell CB-ra jelentkezni, vagy bejutni? -
Glo #2446 -
Glo #2445 http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/77462-ground-forces-closed-beta-announcement/ -
twi452 #2444 igen, ezt jelent, hogy nyílik mert ilyenkor bárki felléphet nem csak a tesztelők akiknek van jogosultságuk :) -
#2443 És a dev szerver publikus lesz?