37354
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • twi452
    [URL=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1373962024&no=2449]#2449[/URL]
  • bigmano
    Ez a zárt bétásdi annyi hogy a kliensen belül jelentkezem,és majd kapok egy mail-t ha minden ok vagy hogy megy?
  • patchaou
    Mindet :)
  • Ulvar
    Szerintem egyszerre a kettőt, kíváncsi vagyok a szintenkénti különbségekre a nemzetek között. De a német lesz a favorit, kell egy Király Tigris :D.
  • BaleniX
    Ti melyik nemzetet fogjátok tolni elsősorban, és miért?
  • Nazarov77
    Senio, at least tell us this. Do we get Optics of some kind in Arcade? I feel like zooming is a bit meh for tanks. Works great on planes though..

Yes, there will be optics

Na ez jó hír.
  • Nazarov77
    Nem lesznek blueprint tankok hála az égnek, elsősorban sorozat gyártottak lesznek, prototipusok meg csak akkor lesznek ha nagyon muszály pl balance miatt. ( panther II Tiger II kwk 46 ugye )

Volt egy vicces post Seniotól tegnap de most sehogy se találom ott röviden írta hogy no blueprint tanks, no super camo ( na vajon itt mire utalt ) stb.

SovereignXY: Persze hogy nem látszik soknak a választék így wot után aminek a 70%a prototipus. A jelenlegi treeben a használt tankok zöme benne van már a listában, persze lehet még bővíteni és fogják is később gondolom ( pl Luchs,Marderek, sturmpanzer IV, esetleg sturmtiger :D ) Aztán lesznek légelhárító tankok, mivel vannak olasz repülők ezért később nyilván lesznek olasz tankok is a német treeben, meg remélem magyarok is majd.
  • zsupeti
    :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://abload.de/img/gif_400x200_d36079ebocf.gif
  • bgabor
    Ha jól számoltam, 19 darab új gép jön a peccsel. Nekem elégnek tűnik egy peccsre.

USA: P-400, F9F-5, új A-26C invader
    BRITEK: tempest mk.II
    NÉMETEK: BF-109 F1, F2, Fw-190 A-8, D-9, Hs-129-B3
    OROSZOK: Yak-9U, I-185, La-9, premium FW-190 D-9
    JAPÁNOK: Két új Zero, B7A2, három Ki-84
  • patchaou
    Ha van egy kis eszük, akkor inkább az évszámokkal haladnak majd és nem csak mindenféle félig megtervezett,vagy inkább megálmodott tankokat raknak majd be.
  • patchaou
    Egy idő után nem lenne mit berakni csak olyan sci-fi "tankokat" amik mostanában jönnek a wotba.
  • SovereignXY
    Az ő dolguk kitalálni nem az enyém :)
  • patchaou
    Ha egyszerre kidobnának 200-at akkor 1-2 év múlva mit adhatnának még?
  • SovereignXY
    THX!

Nem sok gép jön ahogy így gyorsan megnéztem a tech tree-t :(
  • twi452
    Squier fent volt 3-kor stream-elt is
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    itt a felvétel róla

aztán lehet, hogy neki alapból van joga hozzá és most megengedték, hogy mutogassa az újdonságokat..passz :)
  • SovereignXY
    Ez tuti?: Mert én megnéuztem most de nicns nyitva. hol olvastad?
  • Glo
  • ikarus44
    Akkor kérek a gajigintol egy Tiger II-őt
  • SovereignXY
    Na az már majndem 2014 így... :)
  • bgabor
    Szerintem meg igen. A dec4 előtt valamikor startoló tankos béta arra utal, hgoy december folyamán kihozzák a véglegest. Szerintem karácsonyra jön ki.
  • SovereignXY
    Hm... akkor ebben az évben valószínűleg nem jönnek a tankok. :(
  • bgabor
    Nem kell bomber, földi célpont az AAA is.
  • twi452
    egy jó hb kör 30 puha célpont és kész is vagy a 2x szorzó miatt :D
  • patchaou
    nem kell bomázó, 5 kezdő szintű orosz gép és körönként simán van 10 :)
  • ikarus44
    miért van az az érzésem hogy ma mindenki bomberrel fog menni?
  • ikarus44
    A pokolba akkor nem ma fogok a tankokkal játszani
  • patchaou
    Jó ez, az első része meg volt egy csatából :)
  • Glo
    A mai igen, aztán gondolom egyre jobb és jobb küldetések lesznek.
  • Susarc
    fél óra max:P
  • twi452
    már bent van a játékban is achievements - special résznél
  • patchaou
    Ezt hol írták?
  • Glo
    A mai küldetés: 60 földi cél megsemmisítése.
  • Glo
    TANKS!

• Glo
    Félnék betenni a magyar fordítás linkjét, szal így:

A Szárazföldi Erők Parancsnoksága ezúton jelenti be a Zárt Béta tesztet, amelyre neked is lehetőséged van bejutni!

A következő 3 hétben különböző feladatokat fogtok kapni, amelynek teljesítésével eldől, hogy kik a leghűségesebb és legelkötelezettebb harcosok!

Teljesítsétek a feladatokat, hogy megszerezzétek a jogot a Zárt Bétában való részvételre, valamint egyéb ajándékokra, mint WT póló vagy karóra. Minél többet teljesítetek, annál nagyobb az esély.

A teszt kezdete várhatóan December 4. előtt lesz.

Készüljetek, az első feladat a mai napon, November 13.-n kerül kihirdetésre!

War Thunder Szárazföldi Erők Parancsnoksága
  • twi452
    az kiderült, hogy dec 4. előtt nem lesz tank..:D
    ez is valami :)

ott van a hírben, hogy hogyan kell
    adnak majd mindenféle küldetéseket és akik megcsinálják azoknak lesz esélyük bekerülni a zárt bétába
    az első küldetést ma adják
  • Ulvar
    Tudom hogy sokan megkérdezték már, de most nincs időm visszalapozni, szóval hogyan kell CB-ra jelentkezni, vagy bejutni?
  • Glo
  • Glo
    http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/77462-ground-forces-closed-beta-announcement/
  • twi452
    igen, ezt jelent, hogy nyílik mert ilyenkor bárki felléphet nem csak a tesztelők akiknek van jogosultságuk :)
  • patchaou
    És a dev szerver publikus lesz?