37354
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • LeWyTy
    Csak vitáztok, de egyik sem látott még ilyet élőben(én sem)
    Viszont teljesen logikusan és jól áll az a felfüggesztés.
  • Glo
    Pénteken lesz még majd egy bejelentés, hogy azok hogy kerülhetnek be akik "játékon kívüliek", azaz még accountjuk sincs. De erről egyelőre semmit nem tudni.
  • Vaktermesz
    Folyamat mennek még, mostani Sky Duellel van összekötve.
    Én megcsináltam 18-ból 17-et, viszont nyitva dev server, szóval most hétvégén tartök egy kis pihenőt, a 22-ből 17 jó arány, valahogy nincs kedvem se zeroval se corsair, p-47-p38-al menni.
  • lammaer
    zajlanak még a closed bétába bekerülésre feljogosító missionok? Vagy már kiderültek ki a kiválasztottak?
  • Glo
    Még 5 nap.
  • twi452
    valószínűleg azok kapnak majd a dev szerverre bejutást aztán nyomhatják
    a rendes klienst ugye nem barmolják szét, a dev szerver meg adott
    bárki próbálkozhat vele csak nem engedik be :)
  • sulouos
    Én azt hittem, hogy úgy lesz megoldva, mint a dev server kliens, csak az adott egyéneknek teszik elérhetővé. Majd kiderül.
  • JethroHUN
    Fel tettem a WoT-ot megint... hát. Azon kívül, hogy beletuszkoltak kb 200 járművet (balansz nélkül persze) semmit nem fejlődött az a játék CBT óta. Ugyan olyan szar az egész

Ez a WT az utolsó reménységem, ha nem akkor marad a BF. Vajon, hogy fog kinézni a CBT? Külön kilens lesz vagy patch jön a mostanihoz és account korlátozás lesz akkor? Már mindjárt dec 4-e. Tuti hétfőn már lesz vmi.

Én arról, hogy meddig fog tartani a CBT nem találtam infót sehol se.
  • [NST]Cifu
    Soon(TM)...

Ez a Gaijin verziója a "When it's done"-nak. :D
  • twi452
    A lényeg, hogy haladjanak és jó legyen :) a ps4et meg majd reszelgessék szépen hozzá mellékágon :)
  • bgabor
    Mintha némileg le lennének maradva a fejlesztők a terveikhez képest.
  • twi452
    1.36os verzió van ps-en szóval a sima következő az új fejlődéssel repülőkkel stb
    és csak árkád csaták
    egy kiherélt, erősen tesztpéldánynak tűnik de majd patchelgetik :D
  • Glo
    Nincsenek benne tankok. Akkor már tele lenne velük a youtube :)
  • R0GERIUS
    EU-ba már kinn van PS4-en:
    http://warthunder.com/en/news/352-War-Thunder-for-Playstation4-is-out-en
  • [NST]Cifu
    November 29.-én érkezik az Európai PS Store-ba, és pár hét késéssel az amerikaiba. Amennyire tudom, nincsenek benne induláskor a harckocsik.
  • bgabor
    Amúgy a mostani PS4 verzióban vannak már tankok?
  • bgabor
    Amiatt hajaz a Wot-ra, mert tankok vannak benne és a német tankok alapból szürkék, mint a valóságban voltak?
    Te mit szívtál? Komolyan kérdem.
  • davidbog
    Lánctól és láncfeszítéstől függ. Vannak olyan képek, amin a lánc szinte lóg a harckocsin. Mondjuk nem Panzer IV-esek voltak, hanem főleg orosz gépek, de ez szerintem mellékes.

A játékban lévő állapot lehetetlen. Ebben a pozicióban a görgők a torziós rudakkal minimum egy magasságban vannak, ami azt jelentené, hogy ez a "kifli" alakú ház legalább kiegyenesedett vagy felfelé meggörbült. Ez a ház merev, vagy acélöntény vagy kovácsolt anyag, ez csak a torziós rudakon tud jobbra ballra billegni. Ilyen terhelést nem bírna, darabokra törne. Illetve az egyre nagyobb terhelés hatására ahogy a kifli alak kiegyenesedne a laprugók megnyúlnának de valószínűbb az hogy az azokat rögzítő csapok kiszakadnának a házból.
    Ez a futómű nem rossz. 30 tonnáig egész elfogadható teljesítményt nyújt. De ez azért már sok lenne neki.

Remélem jó lesz ez a WT(G).
    A repülős mondjuk úgy, hogy az nagyon nem győzött meg semmilyen térten, mondjuk különösebben nem éredekelt ezért nem is erőlettem meg magam sokáig.
  • Glo
    Ez amúgy még egy kb júniusi pre-alfa kép, szóval az óta változhatott egy-s-más a felfüggesztési rendszeren.
  • Jeffjohnson
    Igen. Én abban sem vagyok biztos, hogy a lánc szakadás nélkül engedne-e ennyit.
    Viszont a kukacoskodást félretéve tök jó, hogy működő futómű van az már más kérdés, hogy ez csak optikai szimuláció vagy ténylegesen bele vannak számolva a rugók és a torziós rudak. Mindenesetre biztató.
  • patchaou
    Akkor maradna az elektronikus szabályzás, ahhoz igazán nem kell nagy hely :)
  • sulouos
    Pont ez a baj, hogy még ilyen relatíve nagy méretarányban is nagyon szűkösen fér el a tank belsejében az akku, a motorok, a kihajtás, meg a többi hozzá való akármi. Nincs hely erősebb motornak.
  • patchaou
    Nyilván a súly lenne a lényeg, vagy valami normális elektronika, amitől nem fullgázzal kapcsol a motor, egyik egyszerűbb megoldás mint a másik. Ha lenne ilyen mozgó dísztankom, akkor biztos kezdenék vele valamit, ne ilyen nevetségesen mozogjon. Csak első ötlet volt a súly. Ha meg olyan motor lenne benne ami leégne egy kis plusz terheléstől akkor az mehetne is a kukába :) (kölyökkoromban fater a kis pedálos gokartomra rakott kamion ablaktörlő motorokat és simán elgurítottak vagy 15km/h-val :) ) Anno amikor lakatos műhelyben dolgoztam kacérkodtam a gondolattal hogy munkaidőn kívül csinálni kellene egy kis tankot, annak alapból meglett volna a súlya is, és eltaposta volna bármelyik kis műanyag szörnyet XD , de sajna nem tartott örökké az a meló sem :/ Majd egyszer ha minden adott lesz, akkor biztos összehozok valamit :)
  • sulouos
    http://www.rctank-forum.hu/

Ha érdekel, itt vannak ilyen többségében 1:16-os méretarányú járművek, van közte olyan is, aki azzal kísérletezett, hogy hogy tudná nagyjából realisztikussá tenni a tank mozgását elindulásnál és megállásnál. A végeredmény: két kb. 3/4-ig töltött fél literes palack a tank két oldalára erősítve, így induláskor és megálláskor is szépen imbolygott a tank, csak elég furcsán festett :D

Az ólommal csak azt éred el, hogy leég a villanymotor.
  • Nazarov77
    Egyébként a kép eredetéről semmit se lehet tudni, redditre postolta ki valaki, lehet valami ezer éves pre alfa verzióból van.
  • [NST]Cifu
    A #2571-ben is látszanak ezek...

Viszont ez alapján meg tényleg nem szabadna a 3.-4. futógörgőnek ennyire elemelkedni a síkból...
  • patchaou
    Én teleönteném az összes ilyen RC alját ólommal, akkor talán nem mozognának ennyire viccesen.
  • m1garand
  • Jeffjohnson

Ha jól látom van ott egy "ütköző zsámoly" is, ami meggátolja azt, hogy egy bizonyos pontnál fentebb emelkedjen. Gondolom azért, hogy ne tudja túlterhelni(meghajlítani) a laprugót.
  • Jeffjohnson
    Nem is tudom, összehasonlítva az 5.-6. pozíciójával nekem kicsit soknak tűnik de keresgélek a netes képek között hátha találok valami hasonlót.
  • twi452
    + full zéró textúrákra van állítva úgyhogy azért ebből levonni következtetéseket hs szarul néz ki az bátor.. :)
  • [NST]Cifu
    A 2. futógörgő is jó helyen van, mivel a kerékpárt tartó torziós felfüggesztés ezt a mozgást lehetővé teszi. A 3.-4. görgő állapota határesett, de ha figyelembe vesszük, hogy a kép alapján ezeken a görgőkön van a harckocsi tömegének jelentős része, szerintem nem kizárt, hogy ennyire "felhajoljon" a két görgőt tartó laprugó köteg. A hátsó két görgőpár pedig kvázi a levegőben lóghat...

A színébe szerintem kár belekötni. Figyelembe véve, hogy láthatóan kopott, nap kiszívta, szerintem elfogadható...
  • Jeffjohnson
    A 2.-3.-4. futógörgőnek az a természetes helye? Mert, amennyire én tudom azok, ahogyan a többi is egy kis "libikókán" mozognak fel le párosával és max. akkor lehetnének olyan magasságba ha kitörtek.

A színe az tényleg ocsmány és még véletlenül sem ilyen a panzergrey.

Ami tetszik az a bal felső sarokban van (sebességi fokozat,fordulatszám....)
    viszont jó lett volna ha nem kenyérpirítón indították volna el. Negatívumoktól eltekintve azért várom a játékot.
  • MitsuMishi
    Ja most nézem, hogy elírtam, tényleg wot dizány, így már minden érthető
  • twi452
    Serb keze még az időn is túl ér :D
  • Nazarov77
    Nem tudtad? Ez az alap szürke festés hivatalos neve hogy wot dizány, az időutazó németek rendelték el ezt a fajta festést miután a jövőben wotoztak és megtetszett nekik a szürke szín.

• Kollati
    Ez egy nyári verzióból való kép, amin engedélyezve van a régi gépes kompatibilitás.
  • MitsuMishi
    A jármű színe is wot dizájn? :D Miért milyen színű legyen? Lila? :D Ha egyszer így nézett ki valójában is... :D
  • Ry0K3N
    Hát ha lehúzzál low-ra a grafot úgy néz ki mint a wot. :P
    Márpedig úgy néz ki mert se árnyék se semmilyen effekt. Streamen nem ilyen fakó mosott volt.
    Meg 16 fps? Kávéfőzőn futtatták? :D
  • m1garand
    Ez valami rettenet! Nagyon hajaz a wot-ra. A felfüggesztés is nagyon f@sza, a jármű színe is wot dizány.
    Na de hátha....