37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
bgabor #2612 Az élethűen mozgó felfüggesztés egy terepen mozgó járműhűhöz hozzátartozik, legyen az akár egy tank, akár egy rally autó. (Ennyi erővel azt is mondhatnád, hogy az autószimulátorokban úgy is belső nézetben vezetünk, felesleges kidolgozni a forgó meg kanyarodó kerekeket.) Más kérdés, hogy a Wargaming ezt se tudta megcsinálni három év alatt. Nekem az szúrja a szemem, hogy ömlik hozzájuk a pénz, óriási pofájuk van, és mindeközben a játékuk gyakorlatilag egy centit se fejlődik. Semmilyen ígéretüket nem tartották be, a játékosok semmilyen kérését nem valósították meg. Online játékkirály, mi? Hát lol. A játékosközösségük butábbik fele (75%) pedig úgy gondolja hogy ez teljesen rendben van így egy játéknál.
Szerintem Wargamingék borzasztóan ocsmányak.
-
Játéktechnikai okokból én biztos vagyok benne, hogy alapvetően itt is kompromisszumok lesznek, még a Realistic (HB) szinten is, sőt, még Simulator szinten is.
Csak gondolj bele például, hogy valakinek elviszi egy bombatalálat pár futógörgőjét, de ezt leszámítva a jármű harcképes marad. A játékos a harc hátralévő felében ott fog ücsörögni a mozgásképtelen harckocsiban?
Ha a bombázóknál a több játékos - egy gépben megoldást elvetették, mert az unalmas lenne, akkor az ilyen lehetőségeket is el fogják (szerintem) vetni... -
lammaer #2610 Majd meglássuk, de sztem emiatt nem kéne megint a másik játékot lehúzkodni.
Mondjuk az tény, az online játékkirályt magasztaló natgeos filmben többször mosolyogtam én is, hogy mennyire nyomták a "még az utolsó zsanért is élethűen odarakjuk, annyira realisztikusan élethű játékot csinálunk" marketingdumát.
Pedig nem kéne vakítani, ez egy árkád cucc, nem kell annak hűdenagyonrealisztikusnak lennie. -
Viszont itt lehet hogy lesz jelentősége, jobb vagy is inkább részletesebb sérülés modell miatt. -
lammaer #2608 "ezt három év alatt nem sikerült megoldania."
Mert gondolod hogy próbálták megcsinálni?
Játék közben 3rd person nézeből többnyire csak a másik topik kabalaállatkái szoktak lövöldözni. Szóval szép meg jó a felfüggesztésen élethűségére törekedni, de jelentősége kb nulla. Nagyjából annyi mint a lepkéknek meg a pipacsoknak a sztyeppés pályán. -
bgabor #2607 Legalább van működő felfüggesztés, a tankos programját futtató "online játékkirály"-nak ezt három év alatt nem sikerült megoldania. -
1. #2570 de ezt már jó előre tudni lehetett
2. "Viszont teljesen logikusan és jól áll az a felfüggesztés." nem nincs igazad. -
lammaer #2605 Remélem csak FRBben lesz ilyen.... ott nem bánom ha ki kell szállnotok a meccs elején és meg kell olajozni a görgőket, meg téli pályán a német tankok alá tüzet kell rakni hogy elinduljatok.... az arcade maradjon csak arkade, WSAD meg bal klikk :) -
sulouos #2604 Ezt eddig is lehetett tudni, remélhetőleg itt nem "robogó-tankok" lesznek, aminek odavered a gázt és megy amennyivel megy :D -
Továbbá csak nekem tűnt fel hogy lesz sebességváltó és számítani fog a fordulatszám is?
Vagy ez csak nekem új infó? -
Csak vitáztok, de egyik sem látott még ilyet élőben
(én sem)
Viszont teljesen logikusan és jól áll az a felfüggesztés.
-
Glo #2601 Pénteken lesz még majd egy bejelentés, hogy azok hogy kerülhetnek be akik "játékon kívüliek", azaz még accountjuk sincs. De erről egyelőre semmit nem tudni. -
Vaktermesz #2600 Folyamat mennek még, mostani Sky Duellel van összekötve.
Én megcsináltam 18-ból 17-et, viszont nyitva dev server, szóval most hétvégén tartök egy kis pihenőt, a 22-ből 17 jó arány, valahogy nincs kedvem se zeroval se corsair, p-47-p38-al menni. -
lammaer #2599 zajlanak még a closed bétába bekerülésre feljogosító missionok? Vagy már kiderültek ki a kiválasztottak? -
Glo #2598 Még 5 nap. -
twi452 #2597 valószínűleg azok kapnak majd a dev szerverre bejutást aztán nyomhatják
a rendes klienst ugye nem barmolják szét, a dev szerver meg adott
bárki próbálkozhat vele csak nem engedik be :) -
sulouos #2596 Én azt hittem, hogy úgy lesz megoldva, mint a dev server kliens, csak az adott egyéneknek teszik elérhetővé. Majd kiderül. -
Fel tettem a WoT-ot megint... hát. Azon kívül, hogy beletuszkoltak kb 200 járművet (balansz nélkül persze) semmit nem fejlődött az a játék CBT óta. Ugyan olyan szar az egész
Ez a WT az utolsó reménységem, ha nem akkor marad a BF. Vajon, hogy fog kinézni a CBT? Külön kilens lesz vagy patch jön a mostanihoz és account korlátozás lesz akkor? Már mindjárt dec 4-e. Tuti hétfőn már lesz vmi.
Én arról, hogy meddig fog tartani a CBT nem találtam infót sehol se. -
Soon(TM)...
Ez a Gaijin verziója a "When it's done"-nak. :D -
twi452 #2593 A lényeg, hogy haladjanak és jó legyen :) a ps4et meg majd reszelgessék szépen hozzá mellékágon :) -
bgabor #2592 Mintha némileg le lennének maradva a fejlesztők a terveikhez képest. -
twi452 #2591 1.36os verzió van ps-en szóval a sima következő az új fejlődéssel repülőkkel stb
és csak árkád csaták
egy kiherélt, erősen tesztpéldánynak tűnik de majd patchelgetik :D -
Glo #2590 Nincsenek benne tankok. Akkor már tele lenne velük a youtube :) -
R0GERIUS #2589 EU-ba már kinn van PS4-en:
http://warthunder.com/en/news/352-War-Thunder-for-Playstation4-is-out-en -
November 29.-én érkezik az Európai PS Store-ba, és pár hét késéssel az amerikaiba. Amennyire tudom, nincsenek benne induláskor a harckocsik. -
bgabor #2587 Amúgy a mostani PS4 verzióban vannak már tankok? -
bgabor #2586 Amiatt hajaz a Wot-ra, mert tankok vannak benne és a német tankok alapból szürkék, mint a valóságban voltak?
Te mit szívtál? Komolyan kérdem.
-
davidbog #2585 Lánctól és láncfeszítéstől függ. Vannak olyan képek, amin a lánc szinte lóg a harckocsin. Mondjuk nem Panzer IV-esek voltak, hanem főleg orosz gépek, de ez szerintem mellékes.
A játékban lévő állapot lehetetlen. Ebben a pozicióban a görgők a torziós rudakkal minimum egy magasságban vannak, ami azt jelentené, hogy ez a "kifli" alakú ház legalább kiegyenesedett vagy felfelé meggörbült. Ez a ház merev, vagy acélöntény vagy kovácsolt anyag, ez csak a torziós rudakon tud jobbra ballra billegni. Ilyen terhelést nem bírna, darabokra törne. Illetve az egyre nagyobb terhelés hatására ahogy a kifli alak kiegyenesedne a laprugók megnyúlnának de valószínűbb az hogy az azokat rögzítő csapok kiszakadnának a házból.
Ez a futómű nem rossz. 30 tonnáig egész elfogadható teljesítményt nyújt. De ez azért már sok lenne neki.
Remélem jó lesz ez a WT(G).
A repülős mondjuk úgy, hogy az nagyon nem győzött meg semmilyen térten, mondjuk különösebben nem éredekelt ezért nem is erőlettem meg magam sokáig. -
Glo #2584 Ez amúgy még egy kb júniusi pre-alfa kép, szóval az óta változhatott egy-s-más a felfüggesztési rendszeren. -
Igen. Én abban sem vagyok biztos, hogy a lánc szakadás nélkül engedne-e ennyit.
Viszont a kukacoskodást félretéve tök jó, hogy működő futómű van az már más kérdés, hogy ez csak optikai szimuláció vagy ténylegesen bele vannak számolva a rugók és a torziós rudak. Mindenesetre biztató. -
Akkor maradna az elektronikus szabályzás, ahhoz igazán nem kell nagy hely :) -
sulouos #2581 Pont ez a baj, hogy még ilyen relatíve nagy méretarányban is nagyon szűkösen fér el a tank belsejében az akku, a motorok, a kihajtás, meg a többi hozzá való akármi. Nincs hely erősebb motornak. -
Nyilván a súly lenne a lényeg, vagy valami normális elektronika, amitől nem fullgázzal kapcsol a motor, egyik egyszerűbb megoldás mint a másik. Ha lenne ilyen mozgó dísztankom, akkor biztos kezdenék vele valamit, ne ilyen nevetségesen mozogjon. Csak első ötlet volt a súly. Ha meg olyan motor lenne benne ami leégne egy kis plusz terheléstől akkor az mehetne is a kukába :) (kölyökkoromban fater a kis pedálos gokartomra rakott kamion ablaktörlő motorokat és simán elgurítottak vagy 15km/h-val :) ) Anno amikor lakatos műhelyben dolgoztam kacérkodtam a gondolattal hogy munkaidőn kívül csinálni kellene egy kis tankot, annak alapból meglett volna a súlya is, és eltaposta volna bármelyik kis műanyag szörnyet XD , de sajna nem tartott örökké az a meló sem :/ Majd egyszer ha minden adott lesz, akkor biztos összehozok valamit :) -
sulouos #2579 http://www.rctank-forum.hu/
Ha érdekel, itt vannak ilyen többségében 1:16-os méretarányú járművek, van közte olyan is, aki azzal kísérletezett, hogy hogy tudná nagyjából realisztikussá tenni a tank mozgását elindulásnál és megállásnál. A végeredmény: két kb. 3/4-ig töltött fél literes palack a tank két oldalára erősítve, így induláskor és megálláskor is szépen imbolygott a tank, csak elég furcsán festett :D
Az ólommal csak azt éred el, hogy leég a villanymotor. -
Nazarov77 #2578 Egyébként a kép eredetéről semmit se lehet tudni, redditre postolta ki valaki, lehet valami ezer éves pre alfa verzióból van. -
A #2571-ben is látszanak ezek...
Viszont ez alapján meg tényleg nem szabadna a 3.-4. futógörgőnek ennyire elemelkedni a síkból... -
Én teleönteném az összes ilyen RC alját ólommal, akkor talán nem mozognának ennyire viccesen. -
-
Ha jól látom van ott egy "ütköző zsámoly" is, ami meggátolja azt, hogy egy bizonyos pontnál fentebb emelkedjen. Gondolom azért, hogy ne tudja túlterhelni(meghajlítani) a laprugót. -
Nem is tudom, összehasonlítva az 5.-6. pozíciójával nekem kicsit soknak tűnik de keresgélek a netes képek között hátha találok valami hasonlót.