37354
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
#2602 Csak vitáztok, de egyik sem látott még ilyet élőben(én sem)
Viszont teljesen logikusan és jól áll az a felfüggesztés.
-
Glo #2601 Pénteken lesz még majd egy bejelentés, hogy azok hogy kerülhetnek be akik "játékon kívüliek", azaz még accountjuk sincs. De erről egyelőre semmit nem tudni. -
Vaktermesz #2600 Folyamat mennek még, mostani Sky Duellel van összekötve.
Én megcsináltam 18-ból 17-et, viszont nyitva dev server, szóval most hétvégén tartök egy kis pihenőt, a 22-ből 17 jó arány, valahogy nincs kedvem se zeroval se corsair, p-47-p38-al menni. -
lammaer #2599 zajlanak még a closed bétába bekerülésre feljogosító missionok? Vagy már kiderültek ki a kiválasztottak? -
Glo #2598 Még 5 nap. -
twi452 #2597 valószínűleg azok kapnak majd a dev szerverre bejutást aztán nyomhatják
a rendes klienst ugye nem barmolják szét, a dev szerver meg adott
bárki próbálkozhat vele csak nem engedik be :) -
sulouos #2596 Én azt hittem, hogy úgy lesz megoldva, mint a dev server kliens, csak az adott egyéneknek teszik elérhetővé. Majd kiderül. -
#2595 Fel tettem a WoT-ot megint... hát. Azon kívül, hogy beletuszkoltak kb 200 járművet (balansz nélkül persze) semmit nem fejlődött az a játék CBT óta. Ugyan olyan szar az egész
Ez a WT az utolsó reménységem, ha nem akkor marad a BF. Vajon, hogy fog kinézni a CBT? Külön kilens lesz vagy patch jön a mostanihoz és account korlátozás lesz akkor? Már mindjárt dec 4-e. Tuti hétfőn már lesz vmi.
Én arról, hogy meddig fog tartani a CBT nem találtam infót sehol se. -
#2594 Soon(TM)...
Ez a Gaijin verziója a "When it's done"-nak. :D -
twi452 #2593 A lényeg, hogy haladjanak és jó legyen :) a ps4et meg majd reszelgessék szépen hozzá mellékágon :) -
bgabor #2592 Mintha némileg le lennének maradva a fejlesztők a terveikhez képest. -
twi452 #2591 1.36os verzió van ps-en szóval a sima következő az új fejlődéssel repülőkkel stb
és csak árkád csaták
egy kiherélt, erősen tesztpéldánynak tűnik de majd patchelgetik :D -
Glo #2590 Nincsenek benne tankok. Akkor már tele lenne velük a youtube :) -
R0GERIUS #2589 EU-ba már kinn van PS4-en:
http://warthunder.com/en/news/352-War-Thunder-for-Playstation4-is-out-en -
#2588 November 29.-én érkezik az Európai PS Store-ba, és pár hét késéssel az amerikaiba. Amennyire tudom, nincsenek benne induláskor a harckocsik. -
bgabor #2587 Amúgy a mostani PS4 verzióban vannak már tankok? -
bgabor #2586 Amiatt hajaz a Wot-ra, mert tankok vannak benne és a német tankok alapból szürkék, mint a valóságban voltak?
Te mit szívtál? Komolyan kérdem. -
davidbog #2585 Lánctól és láncfeszítéstől függ. Vannak olyan képek, amin a lánc szinte lóg a harckocsin. Mondjuk nem Panzer IV-esek voltak, hanem főleg orosz gépek, de ez szerintem mellékes.
A játékban lévő állapot lehetetlen. Ebben a pozicióban a görgők a torziós rudakkal minimum egy magasságban vannak, ami azt jelentené, hogy ez a "kifli" alakú ház legalább kiegyenesedett vagy felfelé meggörbült. Ez a ház merev, vagy acélöntény vagy kovácsolt anyag, ez csak a torziós rudakon tud jobbra ballra billegni. Ilyen terhelést nem bírna, darabokra törne. Illetve az egyre nagyobb terhelés hatására ahogy a kifli alak kiegyenesedne a laprugók megnyúlnának de valószínűbb az hogy az azokat rögzítő csapok kiszakadnának a házból.
Ez a futómű nem rossz. 30 tonnáig egész elfogadható teljesítményt nyújt. De ez azért már sok lenne neki.
Remélem jó lesz ez a WT(G).
A repülős mondjuk úgy, hogy az nagyon nem győzött meg semmilyen térten, mondjuk különösebben nem éredekelt ezért nem is erőlettem meg magam sokáig. -
Glo #2584 Ez amúgy még egy kb júniusi pre-alfa kép, szóval az óta változhatott egy-s-más a felfüggesztési rendszeren. -
#2583 Igen. Én abban sem vagyok biztos, hogy a lánc szakadás nélkül engedne-e ennyit.
Viszont a kukacoskodást félretéve tök jó, hogy működő futómű van az már más kérdés, hogy ez csak optikai szimuláció vagy ténylegesen bele vannak számolva a rugók és a torziós rudak. Mindenesetre biztató. -
#2582 Akkor maradna az elektronikus szabályzás, ahhoz igazán nem kell nagy hely :) -
sulouos #2581 Pont ez a baj, hogy még ilyen relatíve nagy méretarányban is nagyon szűkösen fér el a tank belsejében az akku, a motorok, a kihajtás, meg a többi hozzá való akármi. Nincs hely erősebb motornak. -
#2580 Nyilván a súly lenne a lényeg, vagy valami normális elektronika, amitől nem fullgázzal kapcsol a motor, egyik egyszerűbb megoldás mint a másik. Ha lenne ilyen mozgó dísztankom, akkor biztos kezdenék vele valamit, ne ilyen nevetségesen mozogjon. Csak első ötlet volt a súly. Ha meg olyan motor lenne benne ami leégne egy kis plusz terheléstől akkor az mehetne is a kukába :) (kölyökkoromban fater a kis pedálos gokartomra rakott kamion ablaktörlő motorokat és simán elgurítottak vagy 15km/h-val :) ) Anno amikor lakatos műhelyben dolgoztam kacérkodtam a gondolattal hogy munkaidőn kívül csinálni kellene egy kis tankot, annak alapból meglett volna a súlya is, és eltaposta volna bármelyik kis műanyag szörnyet XD , de sajna nem tartott örökké az a meló sem :/ Majd egyszer ha minden adott lesz, akkor biztos összehozok valamit :) -
sulouos #2579 http://www.rctank-forum.hu/
Ha érdekel, itt vannak ilyen többségében 1:16-os méretarányú járművek, van közte olyan is, aki azzal kísérletezett, hogy hogy tudná nagyjából realisztikussá tenni a tank mozgását elindulásnál és megállásnál. A végeredmény: két kb. 3/4-ig töltött fél literes palack a tank két oldalára erősítve, így induláskor és megálláskor is szépen imbolygott a tank, csak elég furcsán festett :D
Az ólommal csak azt éred el, hogy leég a villanymotor. -
Nazarov77 #2578 Egyébként a kép eredetéről semmit se lehet tudni, redditre postolta ki valaki, lehet valami ezer éves pre alfa verzióból van. -
#2577 A #2571-ben is látszanak ezek...
Viszont ez alapján meg tényleg nem szabadna a 3.-4. futógörgőnek ennyire elemelkedni a síkból... -
#2576 Én teleönteném az összes ilyen RC alját ólommal, akkor talán nem mozognának ennyire viccesen. -
#2575 -
Ha jól látom van ott egy "ütköző zsámoly" is, ami meggátolja azt, hogy egy bizonyos pontnál fentebb emelkedjen. Gondolom azért, hogy ne tudja túlterhelni(meghajlítani) a laprugót. -
#2573 Nem is tudom, összehasonlítva az 5.-6. pozíciójával nekem kicsit soknak tűnik de keresgélek a netes képek között hátha találok valami hasonlót. -
twi452 #2572 + full zéró textúrákra van állítva úgyhogy azért ebből levonni következtetéseket hs szarul néz ki az bátor.. :) -
#2571 A 2. futógörgő is jó helyen van, mivel a kerékpárt tartó torziós felfüggesztés ezt a mozgást lehetővé teszi. A 3.-4. görgő állapota határesett, de ha figyelembe vesszük, hogy a kép alapján ezeken a görgőkön van a harckocsi tömegének jelentős része, szerintem nem kizárt, hogy ennyire "felhajoljon" a két görgőt tartó laprugó köteg. A hátsó két görgőpár pedig kvázi a levegőben lóghat...
A színébe szerintem kár belekötni. Figyelembe véve, hogy láthatóan kopott, nap kiszívta, szerintem elfogadható... -
#2570 A 2.-3.-4. futógörgőnek az a természetes helye? Mert, amennyire én tudom azok, ahogyan a többi is egy kis "libikókán" mozognak fel le párosával és max. akkor lehetnének olyan magasságba ha kitörtek.
A színe az tényleg ocsmány és még véletlenül sem ilyen a panzergrey.
Ami tetszik az a bal felső sarokban van (sebességi fokozat,fordulatszám....)
viszont jó lett volna ha nem kenyérpirítón indították volna el. Negatívumoktól eltekintve azért várom a játékot. -
MitsuMishi #2569 Ja most nézem, hogy elírtam, tényleg wot dizány, így már minden érthető -
twi452 #2568 Serb keze még az időn is túl ér :D -
Nazarov77 #2567 Nem tudtad? Ez az alap szürke festés hivatalos neve hogy wot dizány, az időutazó németek rendelték el ezt a fajta festést miután a jövőben wotoztak és megtetszett nekik a szürke szín.
-
Kollati #2566 Ez egy nyári verzióból való kép, amin engedélyezve van a régi gépes kompatibilitás. -
MitsuMishi #2565 A jármű színe is wot dizájn? :D Miért milyen színű legyen? Lila? :D Ha egyszer így nézett ki valójában is... :D -
Ry0K3N #2564 Hát ha lehúzzál low-ra a grafot úgy néz ki mint a wot. :P
Márpedig úgy néz ki mert se árnyék se semmilyen effekt. Streamen nem ilyen fakó mosott volt.
Meg 16 fps? Kávéfőzőn futtatták? :D -
#2563 Ez valami rettenet! Nagyon hajaz a wot-ra. A felfüggesztés is nagyon f@sza, a jármű színe is wot dizány.
Na de hátha....