37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
http://worldoftanks.eu/en/news/46/Video-asap-16/ milyen különös hogy ezeket pont most ígérgetik :D -
ti már láttátok a gyáróriásos videót a wotról? :D valami olyasmit mondtak hogy "nincs gyenge és erős tank" mert úgy sorolja be őket az mm :D na persze :D -
Lehetne de nekik az nem stílusuk, ha csak annyit hoz a GF mint a wot akkor már jó vagyok:) -
Nazarov77 #3771 ha nem lenne konkurencia most a 66. új orosz tank ágról lenne videó nem HD packról meg havokról
Engem csak az zavar hogy sok dologért amik most jönnek már évek óta sírnak a playerek de idáig nem érdekelte a fejlesztőket, de most hogy van konkurens hirtelen fontos lett nekik.
Konkurencia nélkül is lehetne fejlődni. -
Sith #3770 Egyébként ezek a régi wot os poén reklámok marha jók voltak :) -
Ezzel nincs is gond.. arról nem ők tehetnek hogy idáig nem volt konkurencia. Serb kommunikációjáról viszont tehetnek ami nem kicsit arcoskodó.. éhen halni nem fognak amíg szar van veréb is:) -
meg ez a sok prém tank leárazás és IS-6 szerzés is különös :D -
Nazarov77 #3767 Micsoda véletlen egybeesés, hogy most csinálják meg a HD modelleket wotba, mikor közeleg a sokkal jobb grafikás wt gf. Biztos a véletlen műve, érdekes idáig nem volt nekik sürgős, érdekes idáig csak új tankokat és mapokat adtak ki, azt hogy jön a konkurens hirtelen elkezdtek foglalkozni más dolgokkal is :D -
Amikor megnézem a war thunder ground forces trailerjét rámjön a játszhatnék :D -
:D -
sulouos #3764 Valami régi újságban láttam egy képet, egy Leopard I oldalánál egy rommá tört autó, és a parancsnok keresi a csattanás okát. Kb. ugyanez :D -
Na ezt nem láttam a videóban, mindegy is utolsó 2 patch óta el sem indítottam. -
azok a hangok xD -
Ezzel akarták reklámozni a játékot xddd
-
Droughert #3760 Havoc a fizikiai engine, a grafika része a hírnek annyi, hogy megemelik a tankok poligon számát, javítják a kinézetet. -
ez tőlük nagy "előrelépés" :D -
Eddig sem értettem mivel h jól tudom a havok az fizikai cucc? javítsatok ha rosszul tudom....
Az a fejlesztés hogy most már a tank textúrák elérik a 2 évvel ezelőtti skinek színvonalát?:DDDDDDDDDDDD -
haggyad már őket nem tudhatod mennyit szenvedtek ezzel :D -
Láttam de hogy ezt új grafikai engin-nek nevezik az olyan wargaminges:DDD
Szót nem érdemel... -
őőőm mutassak egy képet arról a "bámulatos" grafikáról? messziről szép de ha látod közelről----> -
flashpointer2 #3754 Láttátok e a konkurencia promóvideúját az új grafikáról?
Valahogy pont mostanra sikerült időzíteni >:)
Külön tetszett hogy kiemelték hogy ezután a lánc meg a görgők realisztikusan fognak mozogni -
Megamax #3753 Jah miért ne végulis teszteléshez tartozik , hogy milyen lenne csapatban elony vagy hátrány kitudja. szerda hajnali 03:00 nyitják a szervert Január 1 el? -
majd hajnali 3-kor jön valaki closed bétán velem sqadba? :D -
Megamax #3751 Ezt jó tudni éppen reinstall elott vagyok de ez esetben akkor még várok az Open Bétáig. Viszont azért én a saát gépemre feljáccom a "teszteléseimet"
Egész jó visszanézni oket. -
Droughert #3750 1000-napra???? Az még gombócból is sok... -
Nazarov77 #3749 Így van, már attól bannolva lettek páran 1000 napra, hogy a játék kompatibilitását windows xpre állították, és emiatt a gép fingerprintje is változott és a játék más gépnek látta :D
Persze feloldották nekik a bant utána. -
hát szerintem senki se adja oda az accját egy körre mert egyből kidobják ha látják hogy nem a saját gépjéről játszik :D -
twi452 #3747 igazából csak azzal csúsztak, hogy a ps4-re lesznek tankok
azzal, hogy idén már vannak tankok az igaz.. csak nem mindenkinek de vannak xD -
flashpointer2 #3746 Addig le sem kéne feküdni :P
De ha valaki pont nem érne rá szívesen belépek az accjával hogy elmondjam milyen!
Mellesleg kíváncsi vagyok lesz e valami közlemény hogy ha nem az először megjelölt időpontban (dec ha jól emlékszem, habár még tudnák állni a dátumot) lesz openbéta akkor mikor. -
Droughert #3745 Velem ilyen soha nem fordult elő, 50m-belül nem tud elrejtőzni semmi, mert automatikusan spotolódik, ez így valóban furcsa.
"25-ből több mint 10-en nulla csatával rendelkeznek szóval egy kicsit gyanús"-online playerekről beszéltem... -
szerintetek lesz valaki innen aki felkel hajnali háromkor hogy "teszteljen" egy kicsit? :D -
sulouos #3743 40 millió játékos! :D
Bele se merek gondolni hogy hány Wittmann lehet. -
Hát írd be mondjuk a WOT játékos keresőjébe pl. a Sherman nevet már a listán az első oldalon a 25-ből több mint 10-en nulla csatával rendelkeznek szóval egy kicsit gyanús :D -
keneseig #3741 Tisztában voltam vele igen.És azzal is hogy volt benne random,és itt nem csak a spotról beszélek. -
sulouos #3740 Néha úgy működik ahogy le van írva, de volt már hogy 20m-re előttem dörrent el egy ágyú és csak akkor vettem észre a bokorban csücsülő 4 méter magas Jagdtigert, meg olyan is volt már, hogy a fasor mentén előretörő Ob. 704 a mellettem álló Tiger II előtti fát kidöntötte, tüzelt, és csak utána láttuk meg. 4 tankunk állt egy halomban, és csak kb. 10 méterről láttuk meg a mozgó páncélvadászt. És ezt nem lehet rám, meg a gépemre fogni, mert 4-ből senki se látta. -
Droughert #3739 Mi nem működött úgy? Tisztában vagy vele mi, milyen formában, hogyan befolyásolja a látótávot, a tank észlelési távolságát (mitől függ, hogy te látsz-e valakit, vagy hogy téged látnak-e)? Ha nem úgy működik, akkor egy jó játékos, hogy tud jó spottal eldönteni egy meccset? Random? -
sulouos #3738 Igen, ez egy kicsit erős megjegyzés volt, de néha jól is működik. -
keneseig #3737 "úgy működik ahogy az le van írva" Mikor utoljára játszottam vele,hiába volt leírva akkor sem úgy működött... -
Droughert #3736 Kár a WOT-nál a sport renszert szidni, összetett rendszer, ha megérted a működését ki tudod használni, sikereket érhetsz el, úgy működik ahogy az le van írva (viszont az igaz, hogy sok minden befolyásolja a működését), vannak sokan akik csatákat döntenek el azzal, hogy jó helyről spotolnak (ha jól rémlik Lammaer is pl). Az más kérdés, hogy ha ez neked ez a fajta játékmód nem jön be, akkor nem kell erőltetni, hamarosan itt az alternatíva, teljesen más megoldással mint a konkurencia, valószínűleg neked (és azoknak akik csalódtak a WOT-ban) ez lesz a favorit.
Az viszont tény, hogy hiába szidják sokan a WOT/WG-t, még most is emelkedik a játékos állomány, amiből még mindig dől a pénz a számlájukra, pár napja 260k player volt online+sorbanállás a belépésnél, erre korábban nem volt példa, tehát van igény erre a típusú játékra is. -
sulouos #3735 Régebben a WoT-os klánunkban próbálkoztunk történelmi csatát összerakni egy sor csatával és céllal, elég jól össze is jött, csak a spot rendszer miatt egy kicsit nehéz volt.
Eleve mindenkinek fel kellett rakni egy historical mod pakkot, ami elvett minden jelölést a tankokról, a zoomolást mindkét irányban korlátozta, tehát a kizoomolt állapotban olyan közelről láttad a tankodat, mintha a toronyban ülő parancsnok lennél, marha nehéz volt meglátni az ellenséges tankokat (német vs. orosz volt, a németeknek egy lőszer nélküli Tiger I prototípust kellett kikísérni a gyárból a kikötőbe 3 pályán át, az oroszoknak meg el kellett foglalni a Tigert, vagy kiirtani a kísérőket). Ennek megfelelően hellyel-közzel 1942-es felszerelésű tankokkal küzdöttünk.
És ez abban a hitvány játékban is hatalmas élmény és szórakozás volt. Bele se merek gondolni, hogy itt ilyen lesz :D