37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Megamax
    Beszerzek valami jobb feljácco progit a kovetkezo tesztig
  • bigmano
    A kicsikémről van 1 képem éppenséggel...
  • Megamax
    Kv1 gameplay long range és matattam a beállíttások kozt is mert nem tudtam loszert váltani http://www.youtube.com/watch?v=N6p9Vgd8MTM&feature=youtu.be
    és egy másik replay KV1 rol ami azért mutatja van armorja a dognek és ezt csak a felénél vettem fol annyira meglepodtem hogy elfelejtettem feljáccást kapcsolni. Az elozményekrol annyit hogy azon a helyen mindenki engem lott és azért van az a nagy tuz ott korulottem mert már 3-4 repulo bombázott és zuhant oda (ezt a replayt most toltom fel) http://www.youtube.com/watch?v=hv70d4Uu340&feature=youtu.be
  • Sherman0070
    hú de kár hogy én sem rögzítettem semmit na de mind1 majd hajnali háromkor lesz időm rá :D
  • flashpointer2
    jaja, nem rögzítettél valamit? :>
  • bigmano
    Látom már lehet postolni képeket meg videókat?!
  • twi452
    azért aranyos volt hátulról a szerencsétlen pz2 :DD
    küzdött rendesen de hiába :D
  • vajakos21
    KV1 sztálinium...
  • twi452
    persze vannak még fura dolgok bőven ez látszott itt is de nem baj józanodjanak ki aztán fejlesszenek mint az állat :)
  • keneseig
    Azért itt a szembejövő T-34 körvonala eléggé szét volt pl csúszva.:)
  • Nazarov77
    még szép hogy nem lehet :P
  • twi452
    Valószínű, gondolom a test serveres replay-eket nem lehet megnyitni az éles repülős verzióval ugye? :)
  • Nazarov77
    Gondolom ezeket korábban vették fel és csak most postolják, tudtommal holnapig nincs szerver.
  • twi452
    egyre több és több kerül fel :)
    többet nem pakolok be majd mazsoláztok ti is :)
    nyilván az entak, phly, baron hármas is fog jönni rendes videókkal :)
  • twi452
    a hangok tényleg jók :)
  • twi452
    inkább úgy kell értelmezni, hogy olyan videót nem csinálhatsz, hogy na figyeljétek ez mekkora sz*r bugos szemét :D

Meg olyat amit lemsko szokott a repülős résznél, minden fm update után megnézi, hogy végre valósághűen repülnek-e a 109esek :D
    aztán gratulál h megint nem az igazi :D

szóval dicsérni lehet a játékot szidni nem :D
  • bgabor
    Így négy hét után csak leesett nekik hogy véget kellene vetni a CBtvel kapcsolatos béna kommunikációnak.
  • flashpointer2
    5mp-es késleltetés mint az "élő" adásoknál, nehogy az autós üldözés alatt fejbeküldje magát az üldözött a délutáni műsorsávban :P
  • twi452
    na jöhetnek a normális 1080as videók nem kockás streamek borzalmas hanggal :)
  • Nazarov77
    Módosítások az NDAban.

Most már lehet postolni képet és videót, de nem látszódhatnak rajta esetleges bugok. Ez mondjuk egy streamelésnél érdekes lehet, ha hirtelen jön egy bug akkor, azonnal alt+F4et kell nyomni? :D
  • bgabor
    The NDA for Ground Forces Closed Beta-test has been partially lifted!
  • joe38
    BUÉK mindekinek!

Én azt is remélem,hogy minél nagyobb pályák lesznek és hogy majd akár lehetne nagyobb létszám is a csatákban,a látótávolság szerintem nagyjából a valóságoshoz fog közelíteni,hiszen több km-es pályák lesznek gondolom.
  • flashpointer2
    Az optikát mennyire realisztikusan lehet használni? Azt láttam hogy ott a kis X arcadeben, de nem nézte meg valaki hogy ha beméred vele akkor az elvárthoz képest hogyan repül a lövedék? Vagy olyan nagy távolságok még nincsenek?
  • Doma #3791
    Egyelore azon is kell majd finomhangolni, 1 kmre levo AA-t a pz4el sima AP lovedekkel ki lehet csinalni.
  • bgabor
    Ha már itt tartunk, a lőtávolságok mennyire realisztikusak? El lehet lőni akár három kilométerre a löveggel mint a valóságban, vagy itt is lekicsinyített lőtávolságok vannak mint a WoT-ban?
  • Doma #3789
    0 perc. Spawnrol spawnra lehetett loni legutobb a tesztpalyan. De jeleztek tobben forumon szoval valoszinuleg valtoztatnak rajta.
  • lammaer
    Az az érdekes, számomra pl ebből a 3-ból kettő haszontalanabb, mintha új térképeket vagy tankágakat csinálgatnának tovább :)

@Mega:
    " itt azért vannak távolságok nem is kicsik de a tankok mégis elég nagy sebességgel kozlekednek hogy legyurjék élvezheto ido alatt azt a távolságot."

Ez nagyon pozitív, nekem a legnagyobb problémám a WT spawn és csatamechanikájával a rengeteg üresjárat volt (még repcsiknél is). Ha nem titok, kb mennyi idő a spawnolás után elérni az ellenséghez az elején?
  • Megamax
    De de a rezgés elég sokszor elofordult és nem is konnyítette meg a célzást.
    leginkáb bakkor fordult elo ha domborulaton áltam meg. Itt a tesztmaponn nem tukorsima feluletek vannak rengeteg meglepo bucka és mélyedés van szoval nem tokéletes talaj mint a WOT ban de ezt a streambol is lehetett látni (probállom védeni magam hogy nem árulok semmi olyat el ami a streamben nem volt benne) Viszont ami nagyon teccett hogy itt azért vannak távolságok nem is kicsik de a tankok mégis elég nagy sebességgel kozlekednek hogy legyurjék élvezheto ido alatt azt a távolságot. a grafika eszméletlenul jol sikeredett én nagyon élveztem a Nehéz fém szornyeteg irányíttását megvan benne az élvezet télle golyan mint a streamen a fizikánn még ugyis csiszolnak.
  • Sherman0070
    az a lényeg :D
  • bgabor
    Na mindegy, boldog új évet nektek!
  • bgabor
    Ehm, tényleg érdekes hogy valahogyan éppen most került elő a két éve megígért Historical Battle a Wargaming zsákjából, és a nagy felbontású tankok és működő futóművek is felmerültek ötletként. Kár hogy a War Thunder már mindháromban megelőzte őket.

Egyértelmáen megkezdődött a konkurenciaharc, és mi ebből csak profitálni fogunk.
  • bgabor
    Azért látom annyira még nem jött meg az eszük hogy közutálatnak örvendő SerBet hátrébb vonják az első vonalból, és a PR videókban valaki kevésbé indulatkeltő személyiséget szerepeltessenek. Pedig érdemes lenne.
  • Sherman0070
    nálad olyan nem volt hogy megálltál akárhol és belső nézetben rezgett a tank ?
  • Megamax
    Aszem nem mondok el semi "ujat " azzal ha azt mondom miutánn visszanéztem a feljáccásaimat (kicsit jobban odafigyeltem jobban nem csak probáltam keresni az ellenfelet) , hogy a hangok eszméletlenek még a TD ágyujának a mozgás hangját is felvették. A hangokra nem lessz panasz de nagyon nem
    + pont a WT:GF nek :)
  • Sherman0070
    Igaz. Még van pár zavaró bug benne.
  • Droughert
    Először rakják rendbe a játékot, lépjen open beta fázisba, majd utána ráérnek szépen reszelgetni techtre-t.
  • Sherman0070
    akkor most mind2 cég szépen belehúz :D remélem a Gaijin fejleszti a tech tree-t :D
  • Nazarov77
    - various equipment, boxes, mudguards etc. will be torn off when hit(wot hd cuccosból)

mintha már láttam volna valahol ezt
  • Nazarov77
    Így van, versenyezzenek csak nyugodtan, mi csak jól járunk vele.
  • Coral Springs
    Az nem baj ha megkongatták a vészharangot, az jót tesz ám a War Thunder -nek is. Az se lenne olyan frankó ha a War Thunder simán eltaposná a konkurenciát és válna egyeduralkodóvá, idővel szarna bele a Gaijin is.