Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Megamax #3787 De de a rezgés elég sokszor elofordult és nem is konnyítette meg a célzást.
leginkáb bakkor fordult elo ha domborulaton áltam meg. Itt a tesztmaponn nem tukorsima feluletek vannak rengeteg meglepo bucka és mélyedés van szoval nem tokéletes talaj mint a WOT ban de ezt a streambol is lehetett látni (probállom védeni magam hogy nem árulok semmi olyat el ami a streamben nem volt benne) Viszont ami nagyon teccett hogy itt azért vannak távolságok nem is kicsik de a tankok mégis elég nagy sebességgel kozlekednek hogy legyurjék élvezheto ido alatt azt a távolságot. a grafika eszméletlenul jol sikeredett én nagyon élveztem a Nehéz fém szornyeteg irányíttását megvan benne az élvezet télle golyan mint a streamen a fizikánn még ugyis csiszolnak.