37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Rue East #3934 Én írtam a rallizást és én en bloc a mozgásra értettem, billegéssel, csúszkálással és gyorsulással együtt. -
csak én test driveolok a tankosban? :D -
bigmano #3932 Válogasd meg a szavaidat kis barátom.... -
vajakos21 #3931 Orosz játék.Simán lehet hogy a tier 1es orosz egy tier3 nèmettel lesz egyenértékü...láttuk a repülösnél milyen kiválóan tiereznek...vagy csak bugos lesz és ráérnek egy év utàn javitani...bau pl. -
Megamax #3930 Szerintem a Rally akciózásra a jármuvek pattogását értette nem pedig a sebességukre -
Rue East #3929 Én azért annyira nem vagyok benne biztos, hogy nagy mértékben fognak ezen változtatni. Ez árkád, a repülőgépeknél is sokkal könnyedebb az AB repmodell, mint például SB módban és rally autózásban több az akció, mint a valóságban. -
hympyke #3928 A "másik" óvodást gondolom úgy érted hogy te vagy az "egyik".
Mellesleg sehol nem közölték hogy 168 órából 16-ot lesz elérhető a tesztszerver, minusz a bénázási idejük, minusz a patchek letöltése.
Ha ez fel lett volna tüntetve a pakkoknál, a kutya sem vette volna meg.
Egyébként különösebben nem érdekel sem az SG, se mások véleménye. Épp csak betévedtem ide, látom a 4chan színvonalat és lépek/léptem is.
A játékról meg nem írok semmit, olyan amilyen. -
A Pz.IV. üzemanyag tartálya a küzdőtér alatt, vagyis a torony alatt volt.
Bocsánat, hirtelen ennél jobb képet nem találtam... -
Nazarov77 #3926 a mozgás még korántse tökéletes, sokat kell még csiszolgatni
-
Megamax #3925 Na igen a tankoknak jelenleg nincs tomeguk.
A "kerekek" kovetik a talaj feluletét de a felfuggesztés nem , ezt a Flakpanzer - onn elég jol észre lehet venni de ez csak vizuális "bug" a játék maga számomra egy élmény foleg hogy nem point and click az egész játék égy "kis" tierben szorakoztató de nagyon kíváncsi leszek az igazánn nehéz vasak játékmenetére -
Van idejük bőven javítani
(csak rallizhassunk már mi is)
-
Rue East #3923 Ha összehasonlítom a gameplay videókban a Stugok mozgását az archív felvételekében levőkkel, azért eléggé eltúlzott rally autó benyomásom van. -
Nazarov77 #3922 Nagyon király kis játék lesz ez mire végeznek a finomhangolással és a bugok javításával.
A megállás utáni fél óráig billegés elég zavaró de nyilván nem marad így, majd javítják.
A balanceot jónak érzem, míg az oroszoknak jók a páncéljaik addig a németek glass cannonok, gyengébb páncél viszont bika ágyú. Pl míg a T-34 és a KV-1 a legjobb lőszerével 100 méteren 88 és 78mmert ütnek át addíg a
Pz4 F2 és a stug: 100 méteren az alap lőszerrel 100mmert és APCRel 139et visznek át.
75mm L/43al T-34eket elég könnyű kilőni, KV-1 se vészes ha jól találom el.
Tetszik, tetszik erre vágytam már régóta hogy történelem hű ágyúkkal felszerelt tankok legyenek. -
Van ez így.
Ez a játék simán meg fog férni a WoT mellett, de "pontosítok": a WoT simán meg fog élni mellette ...
-
flashpointer2 #3920 Kíváncsi vagyok milyen állapotban akarják open bétára vinni, hány tankkal a treeben, mert ha netán jó sokkal és még azokat is tesztelni kell, tuti nem jön ki januárban sem -
sulouos #3919 Hú, valaki eléggé elszállt a számokkal egy youtube videó kommentjében, azt mondja hogy egy 1941-es T-34 frontpáncélja egyenértékű egy Tiger I-ével. :D -
sulouos #3918 Tegnap Entak feltett egy bemutató videót a Karélia nevű pályáról. Szép, viszonylag nyitott és jó szövevényes volt, csak az zavart benne, hogy minden egyes járható útvonalra utat rajzoltak. Nem csak úgy erre-arra utak, hanem teljesen logikátlanul kitaposott keréknyomok mindenfelé. Teljesen lényegtelen, csak olyan furcsán hat. -
sulouos #3917 Ja, meg SideStrafe. -
sulouos #3916 Kezdenek szaporodni a tankos videók. Már Krebs is kezdi. -
bgabor #3915 Hagyd ezt.
Ezt a témát már megtárgyaltuk egy másik óvodással itt korábban. A starter packokkal bétatesztre jelentkeztetek, nem élményjátékra. A végleges verzióban pedig megkapjátok majd a prémium tankot és a goldot amiért fizettetek. Nem lettetek becsapva, megkaptátok a kellő információkat és senki sem kényszerített titeket. -
sulouos #3914 Persze, de a toronynak még a közelében sincs se hűtő (amitől nem is gyulladhat ki), se az üzemanyag. Biztos van rá magyarázat, de furcsán hatott. -
Glo #3913 Bent azért a repeszek még okozhatnak némi galibát az üzemanyag rendszerben vagy a hűtőben.
Pl van a neten egy videó, a szír felkelők kinyesnek RPG-vel egy T72-est. A tank bal elejét kapja el a robbanófej, mégis hamarosan kigyullad, majd kiég az egész harckocsi. (jó jó, tudom, az RPG más mint a sima APCR lövedék.. tudom..) -
sulouos #3912 Fura volt hogy a Pz IV kigyulladt kémlelőnyílásról, bár előtte már kapott egy jópár találatot. -
hympyke #3911 Az oké, de akkor miért nem engedi hamarabb tölteni 2 órával? -
Ry0K3N #3910 Ha nem fizetsz érte nem lesz jobb. A szerverparkot ahonnan töltik fel nem tartja el magát. Főleg ha az összes létező teszer egyszerre cuppan fel updatenél letölteni akkor ne csodálkozz nem jön. Jobb várni ilyenkor akármekkora is az inger rá hogy játszon az ember. :D -
hympyke #3909 Hát ez remek, most meg gyökkettővel updatel..
Ha tudtam volna hogy ennyire szarul van megoldva az egész tuti nem fizetek érte. -
flashpointer2 #3908 Pen teszt, persze még minden vátozhat
-
14-től tuti nem fog menni mert mindig 20 percet késtek :D -
hympyke #3906 Köszi! -
Nazarov77 #3905 14:00tól fog menni 18:00ig. -
hympyke #3904 Elm,életileg most is mennie kéne a szervernek nem...? Ehhez képest karbantartást ír.. -
Renegade #3903 pár 100 hozzászólással ezelőt már kiveséztük (linkekkel, számokkal, stb) ezt a röpcsi vs tankok témát, tömören: kis túlzással az összes repülő veszélyt jelentett a tankokra, más kérdés, hogy nem igazán tankokra mentek a vadászok, nem is arra voltak betárazva, illetve pl a szövi légierő borzasztó veszteségeket szenvedett, amikor FR földön neki ment a Német tankoknak. -
akkor mégse trollkodok ha nem szabad :D -
joe38 #3901 Hoppá,ezt nem tudtam,köszi:D
Pedig tényleg jó lenne egy kis eső,köddel sötétedésben,az lenne ám csak a fincsi:) -
Nazarov77 #3900 A reserve repülőkön kívül egyelőre mást tényleg nem lenne szabad használni, nem véletlenül megy mindenki azokkal, nézegessétek a zárt fórumot. -
ja akkor megyek trollkodni :D -
twi452 #3898 azzal mész amivel akarsz csak a többiek sírnak miatta ha kidobálod őket :) -
Coral Springs #3897 Rengeteg féle időjárás van ám a játékban, ha csinálsz egy saját csatát akkor válogatni is tudsz köztük. A repülős részben az mm -ből kiszedték egy részét, mert a noob -ok nyavalyogtak érte. Pedig nagy fun este egy ködös, esős pályán repülni, próbára teszi a képességeidet. -
M4A2 Sherman páncélzat ábra:
A torony és a motortér teteje a lényeges, 19mm vastag. -
Ma hajnalba jött egy játékos Havoc prém géppel ( nem én ) és chaten azt írták hogy reportolja mindenki. Ez azt jelenti hogy nem jöhetek prém bombázóval?