37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Megamax #3854 Nálam még le kell tolteni pár dolgot csak még nemtudom menyi leszs az az annyi , ha tul nagy egy darabig még nem leszek nem épen a gyorsaságárol híres a Netszolgáltatóm. -
na már lehet vele játszani -
amúgy előző szombaton is késtek 20-30 percet -
de neeeeem az túlzás :D örüljünk hogy tesztelhetünk :'D -
Megamax #3850 Nemtudom de igazán csinálhattak volna egy server status mod ot ami mutatja mikor van online a szerver -
na indulhatna már a szeró -
Megamax #3848 Nemlehet le van zárva vagyis ki lehet menni de meghalsz mert általában megfulladsz vagy nagyot esel -
sulouos #3847 Arcade-ban úgy tűnik hogy így lesz, de RB-ben nem vagyok biztos a korlátozott mozgástérben, a mostani RB térképek elég nyitottak (okkal!). -
A repülőgépeknek a szokásos nagy mapot tölti be a játék.
A tankoknak is... csak ők le lesznek korlátozva egy bizonyos területre.
(Ez tűnik logikusnak)
.....De azért remélem nem zárják le a tankok mozgásterét... tehát ha le akarok menni a térképről 30perc alatt akkor lemehessek. -
joe38 #3845 Értem,köszi akkor várunk még csak jönne már a game!!
-
sulouos #3844 Nem adtak ki róla hivatalos infót még, csak azt mondom neked, amit a teszterek beszélnek a nyílt fórumon. -
joe38 #3843 értem,de régebben nem arról volt szó,hogy még nagyobbak is lesznek,főleg a repgépek miatt is? -
sulouos #3842 Valahol azt olvastam, hogy a mostani arcade pályák 2x2 km-esek. A repülősben a HB térképek kb. 4x nagyobb területűek az arcade-osoknál, úgyhogy helyben nem lesz hiány. :) -
joe38 #3841 Azt lehet tudni,hogy kb mekkora méretű lesz a pálya? -
sulouos #3840 -
Sith #3839 És reménykedni hogy az egy kupacban álló tankok között ne legyen 5 AAA :) -
keneseig #3838 Ahhoz jókor kell jó helyen lenni,hogy sikerüljön... -
Susarc #3837 öröm lesz a bázis foglaló egy kupacban álló tankokat 1 db 500kg-s bombával kiszedni:P:) -
sulouos #3836 Baron ezúttal sem hazudtolta meg önmagát :D -
twi452 #3835 ahogy említettem :D
entak és baron már csatasorba is állította az első videókat :)
-
Megamax #3834 Rajtam ne muljon felraktam a FRAPS ot remélem jo lessz és ami a játékban jelenleg benne van azt majd mutatni is fogjuk -
sulouos #3833 Most már lesz bőven screenshot meg videó dögivel, nem kell azt feltétlenül nekik kiadni. -
Amióta live streameltek mértnem tesznek közzé képeket? Pl. live stream előtt mutattak Jagdpanthert akkor most mutathatnának valami orosz vagy német tankot. -
Megamax #3831 Jah igen ami még nagyon teccik ha lelovik a láncot amíg nem nyomod meg a Repair gombot addig szabadonn forgathatod a tankodat 1 láncal is de ha sokat forogsz úgy tovább no a javíttási ido -
Megamax #3830 A sebzésmodelt csak akkor tudom letesztelni ha talállok valakit aki engedi magát széttlovetni. -
Sith #3829 Szerintem ezzel a mi üt át mit még várjunk kicsit.. :)
-
Droughert #3828 KV1-et nem próbáltam, de német meddel, nem nagyon emlékszem olyanra, hogy amit zöldnek mutatott a célzáskor azt nem vitte volna át. Videódon 0:35-nél az első lövésed nekem úgy tűnik, hogy simán lecsúszott, ezért nem volt sebzés. -
Ninju #3827 Nem tudom, hogy így van e, de feltételezem, hogy van egy kis szórása az ágyuknak. Feltehetően ezért nem pont oda ment ahova céloztál.
Meglátjuk milyen lesz a nyíltban. -
Megamax #3826 Ezt mond annak a KV1 nek a videoban aki oldalrol nem tudott áttutni meg én sem hiába céloztam a géppuskanyílásra meg a kémlelonyílásra van pár rászlet a videomban ahol zold a kereszt de mégsem uti átt. ( http://www.youtube.com/watch?v=hv70d4Uu340 ) most mond azt hogy hátulrol nem volt neki zold a kereszt valagbalott a rohadék. De viszont ez még csak CBT sokminden fog változni nagyon sok -
Droughert #3825 "Itt arcadeban csak a tank folott kapsz egy nevet és letelt a tobbi rajtad múlik." Arcadeban itt is láthatod, hogy átfogja-e ütni vagy sem, az X színe ezt jelenti célzáskor. -
Ninju #3824 Arra, hogy ne lásd már egy fán keresztül, hogy mikor célzol a kémlelőnyílásra.
Pillanatnyilag furcsának tűnik, lehet ha játszanék vele és nem csak a videókra csorgatnám a nyálam, akkor természetesebbnek érezném.
Megamax: Szerencsére én a WoT-ot én anno még a creditért vehető prém lészer nélkül kezdtem. Akkoriban még kellett célozni is, nem csak autoaimelni. -
bigmano #3823 Mellesleg ki is írja az adatlapján a lövedékeknek,hogy mennyivel csökken az átütése a távolság függvényében! -
Megamax #3822 Hát nekem pont ez nem teccett a konkurenciában hogy ott semmi extra nem kell a célzáshoz csak ráteszed az egeret betoltod a prémiumot és losz.
Ennyi aztán bízol a randomban hogy áttmegy vagy nem. Itt arcadeban csak a tank folott kapsz egy nevet és letelt a tobbi rajtad múlik.
És a tankok sem foldhoz hegesztett giroszkóppal , lézeres célzással ellátot ágyúk mint a WOT ban -
sulouos #3821 Mit gondoltál, annak a lövedéknek az energiája csak csökken a távolság növekedésével, kelljen is pixelvadászkodni! :D -
Ninju #3820 Ami nekem picit nem tetszik a videók alapján az a pixelvadászat, hogy hol üti át a lövedék az 1 km-re lévő T-34-est. Főleg, hogy a fákon keresztül is látszik.
Azért bízom benne, hogy finomítanak még ezen a rendszeren kicsit. -
Sith #3819 Nem kis mázli kell hozzá szvsz, aztán azt se felejtsük el hogy ezek csak kis reserve gépek. -
ilyennel énis próbálkoztam de nem jött össze :D -
twi452 #3817 troll :D
-
van rá 6 órád :D -
bigmano #3815