37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Megamax
    Nálam még le kell tolteni pár dolgot csak még nemtudom menyi leszs az az annyi , ha tul nagy egy darabig még nem leszek nem épen a gyorsaságárol híres a Netszolgáltatóm.
  • Sherman0070
    na már lehet vele játszani
  • Sherman0070
    amúgy előző szombaton is késtek 20-30 percet
  • Sherman0070
    de neeeeem az túlzás :D örüljünk hogy tesztelhetünk :'D
  • Megamax
    Nemtudom de igazán csinálhattak volna egy server status mod ot ami mutatja mikor van online a szerver
  • Sherman0070
    na indulhatna már a szeró
  • Megamax
    Nemlehet le van zárva vagyis ki lehet menni de meghalsz mert általában megfulladsz vagy nagyot esel
  • sulouos
    Arcade-ban úgy tűnik hogy így lesz, de RB-ben nem vagyok biztos a korlátozott mozgástérben, a mostani RB térképek elég nyitottak (okkal!).
  • LeWyTy
    A repülőgépeknek a szokásos nagy mapot tölti be a játék.
    A tankoknak is... csak ők le lesznek korlátozva egy bizonyos területre.
    (Ez tűnik logikusnak)
    .....De azért remélem nem zárják le a tankok mozgásterét... tehát ha le akarok menni a térképről 30perc alatt akkor lemehessek.
  • joe38
    Értem,köszi akkor várunk még csak jönne már a game!!
  • sulouos
    Nem adtak ki róla hivatalos infót még, csak azt mondom neked, amit a teszterek beszélnek a nyílt fórumon.
  • joe38
    értem,de régebben nem arról volt szó,hogy még nagyobbak is lesznek,főleg a repgépek miatt is?
  • sulouos
    Valahol azt olvastam, hogy a mostani arcade pályák 2x2 km-esek. A repülősben a HB térképek kb. 4x nagyobb területűek az arcade-osoknál, úgyhogy helyben nem lesz hiány. :)
  • joe38
    Azt lehet tudni,hogy kb mekkora méretű lesz a pálya?
  • sulouos
  • Sith
    És reménykedni hogy az egy kupacban álló tankok között ne legyen 5 AAA :)
  • keneseig
    Ahhoz jókor kell jó helyen lenni,hogy sikerüljön...
  • Susarc
    öröm lesz a bázis foglaló egy kupacban álló tankokat 1 db 500kg-s bombával kiszedni:P:)
  • sulouos
    Baron ezúttal sem hazudtolta meg önmagát :D
  • twi452
    ahogy említettem :D
    entak és baron már csatasorba is állította az első videókat :)

• Megamax
    Rajtam ne muljon felraktam a FRAPS ot remélem jo lessz és ami a játékban jelenleg benne van azt majd mutatni is fogjuk
  • sulouos
    Most már lesz bőven screenshot meg videó dögivel, nem kell azt feltétlenül nekik kiadni.
  • Sherman0070
    Amióta live streameltek mértnem tesznek közzé képeket? Pl. live stream előtt mutattak Jagdpanthert akkor most mutathatnának valami orosz vagy német tankot.
  • Megamax
    Jah igen ami még nagyon teccik ha lelovik a láncot amíg nem nyomod meg a Repair gombot addig szabadonn forgathatod a tankodat 1 láncal is de ha sokat forogsz úgy tovább no a javíttási ido
  • Megamax
    A sebzésmodelt csak akkor tudom letesztelni ha talállok valakit aki engedi magát széttlovetni.
  • Sith
    Szerintem ezzel a mi üt át mit még várjunk kicsit.. :)

• Droughert
    KV1-et nem próbáltam, de német meddel, nem nagyon emlékszem olyanra, hogy amit zöldnek mutatott a célzáskor azt nem vitte volna át. Videódon 0:35-nél az első lövésed nekem úgy tűnik, hogy simán lecsúszott, ezért nem volt sebzés.
  • Ninju
    Nem tudom, hogy így van e, de feltételezem, hogy van egy kis szórása az ágyuknak. Feltehetően ezért nem pont oda ment ahova céloztál.
    Meglátjuk milyen lesz a nyíltban.
  • Megamax
    Ezt mond annak a KV1 nek a videoban aki oldalrol nem tudott áttutni meg én sem hiába céloztam a géppuskanyílásra meg a kémlelonyílásra van pár rászlet a videomban ahol zold a kereszt de mégsem uti átt. ( http://www.youtube.com/watch?v=hv70d4Uu340 ) most mond azt hogy hátulrol nem volt neki zold a kereszt valagbalott a rohadék. De viszont ez még csak CBT sokminden fog változni nagyon sok
  • Droughert
    "Itt arcadeban csak a tank folott kapsz egy nevet és letelt a tobbi rajtad múlik." Arcadeban itt is láthatod, hogy átfogja-e ütni vagy sem, az X színe ezt jelenti célzáskor.
  • Ninju
    Arra, hogy ne lásd már egy fán keresztül, hogy mikor célzol a kémlelőnyílásra.
    Pillanatnyilag furcsának tűnik, lehet ha játszanék vele és nem csak a videókra csorgatnám a nyálam, akkor természetesebbnek érezném.

Megamax: Szerencsére én a WoT-ot én anno még a creditért vehető prém lészer nélkül kezdtem. Akkoriban még kellett célozni is, nem csak autoaimelni.
  • bigmano
    Mellesleg ki is írja az adatlapján a lövedékeknek,hogy mennyivel csökken az átütése a távolság függvényében!
  • Megamax
    Hát nekem pont ez nem teccett a konkurenciában hogy ott semmi extra nem kell a célzáshoz csak ráteszed az egeret betoltod a prémiumot és losz.
    Ennyi aztán bízol a randomban hogy áttmegy vagy nem. Itt arcadeban csak a tank folott kapsz egy nevet és letelt a tobbi rajtad múlik.
    És a tankok sem foldhoz hegesztett giroszkóppal , lézeres célzással ellátot ágyúk mint a WOT ban
  • sulouos
    Mit gondoltál, annak a lövedéknek az energiája csak csökken a távolság növekedésével, kelljen is pixelvadászkodni! :D
  • Ninju
    Ami nekem picit nem tetszik a videók alapján az a pixelvadászat, hogy hol üti át a lövedék az 1 km-re lévő T-34-est. Főleg, hogy a fákon keresztül is látszik.
    Azért bízom benne, hogy finomítanak még ezen a rendszeren kicsit.
  • Sith
    Nem kis mázli kell hozzá szvsz, aztán azt se felejtsük el hogy ezek csak kis reserve gépek.
  • Sherman0070
    ilyennel énis próbálkoztam de nem jött össze :D
  • twi452
    troll :D
  • Sherman0070
    van rá 6 órád :D
  • bigmano