Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
bgabor #3969 Hát amiket itt láttam, szerintem az igényesebb tankos játékosoknál biztosan ki fogja váltani a WoT-ot. Életerőcsík nélküli, valódi sebzésrendszer mint egy tankszimulátorban, később majd látható és HE-vel ölhető legyénység(főleg nyiltott járműveknél lesz érdekes), működtethető koaxiális és légvédelmi géppuskák, hitelesen működő lőszerfajták(AP,APCR,HEAT stb), gondolom RB-ban majd élethű távolságfelméreős és beállítós célzásrendszer, élethű tankvezetés és mozgás, és mindezt gyönyörű, simán futó grafika mellett. Nagyon ütni fog!
Azért szerintem már érezhető hogy ha ez elkészül, nagyon más dimenzió lesz mint a World of Tanks. Persze nyilván annak is maradnak játékosai, a casual siemankóknak teljesen jó lesz az továbbra is.