37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • lammaer
    Oh, én azok közé tartozom akik ritkán borulnak ki a csapattársak miatt. Tudod, én nem csak azt látom hogy nálunk van X ügyetlen, de azt is hogy a túloldalon van Y, akik gyakorlatilag futófraget játszanak nekem :D

A Random az random, véletlenszerűen összerakott 15 ember semmilyen játékban nem tud együttműködni, bármennyire is jó a grafika vagy realisztikus a sebzésmodell.
  • lammaer
    A legénység meg kap +5%ot improved ventillation cimszó alatt, hiszen mindjár két lyukon is áramlik be a friss levegőőőőő :)
  • bigmano
    Már leírtam párszor,a véleményem ahogy te is a tiédet a kettő különbözik,és ez így van jól....
    Ami volt információm a tankokról azt pár videó formájában feltettem,aki akarta megnézhette.....
    És csak hogy félre ne értsd én legalább annyira várom mint te a RB módot,csak nem azért mert lenézem a WOT-ot játszókat,hanem mert érdekel!
  • bgabor
    RB módban zöld iksz ugyanúgy nem lesz mint ahogy röntgenüzemmód sem. Ahogy a repülős résznél az RB módban sincs már előretartást segítő célzómarker. Ezek csak rásegítések a kezdőknek. Na érted már?
  • bgabor
    Nem meglepő, az Arcade játékmód a repülős résznél is arról szól hogy megtanítsák az embereket játszani különféle segítségekkel(a szükséges előretartást jelző marker). Ez a röntgenmód se más, hogy lásd a különböző részegységek közül mit találtál el. Mint a repülősben, az Arcade itt is arre lesz jó hogy felkészítsen a komolyabb játékmódokra.

Meg aztán ahogy más is utalt rá, ez most itt a zártbéta időszak. Ha valamilyen funkció nem válik be, gondolnak egyet aztán holnap egy tollvonással elüntetik.
  • bigmano
    Lessz paradicsom mindenhol ne félj,ahogy barátom megjegyezte zöld iksz rulez!
  • bgabor
    Te mondtad, nem én, de igen, szerintem is az a réteg fog leginkább a World of Tanksnál maradni.

Kérdés hogy mekkora élmény lesz szinte kizárólag piros effisek között játszani, akikből 3 AFK mert a csata indítás óta eltelt tíz másodpercben anyukája elhívta a gép elől kruplit hámozni.
  • Caterpillar
    Nem lennék meglepve, ha majd előfordulna az az eset, hogy a Tigris rád lő oldalról, és az APCR (megszokásból jött WoT SIEMA pro ) érdemi sebzés nélkül távozik a tank másik oldalán...
  • Sherman0070
    Nah 10 killes csata Tigerrel :D
  • bgabor
    Ezt a CBT dolgot már elsőre se értette, úgy tűnik ez azóta nem változott.
  • bgabor
    Egyáltalán nem mindegy hol talál el, nem feltétlenül halsz meg tőle. Valósághű módon itt akkor pusztul el a tank ha létfontosságú dolog (berendezés, személyzet tagja) megy tönkre benne. Nem úgy meg hogy eltalálja a Tiger a fényszóródat azt csá, véged.
  • bigmano
    Így van nagyon jól látod két külön megközelítés és játékmenet....
  • lammaer
    Hoho, én leszek a siemkák közt a király :D
  • lammaer
    Az átütése az egy dolog, de ugye arról van szó hogy Tiger rámnéz, én meg meghalok ha eltalál (márpedig eltalál mert nincs jelentős szórás), hiszen HP nincs, az átütés meg garantált. Vagy nem?

(Tudom hogy a HP irreális meg szar, de azért nem olyan rossz az amikor ad esélyt egy kis túlélésre. Na erre mondom hogy megélhet a két játék egymás mellett jól, mert - szerencsére - teljesen más irányből közelítik meg a tankozás világát).
  • bigmano
    Tedd hozzá légyszives hogy pro és kontra,de egyébként teljesen egyetértek veled!
  • Glo
    A CBT mondjon inkább neked valamit :)

GyK: Ez a teszt rész, ahol sok mindent próbálnak, tesztelnek, állítgatnak. Szóval ebből a végső, nagyközönség elé tárt játékra következtetéseket levonni.. khm.. badarság.
  • bigmano
    Láttál a nem arcade-ból valamit?
    Na ugye.....
  • sulouos
    Arcade. Mond ez neked valamit? :)
  • bigmano
    Te melyik WTGF-el játszol?
    Csak mert itt spec találatnál befigyel a röntgenkép ami nagyon khm valóságos.....
  • Nazarov77
    Én is ezt hallottam, hogy kisebb a kritikus sebzés okozó esélye az APCRnek, ez így szerintem renden van balance szempontból, nem fognak a leggyengébb tankra is ezzel lőni, mert míg az AP one shottolja, ezzel szitává kellene lőni.
    Én olyan sokat nem mentem még APCRel, azért mert sok új tankhoz még nem unlockoltam, a régi tankokkal meg nem igényeltem, mert a 75mm L/43 alap APjával ott lőttem át a T-34et és Kv-1et ahol akartam, bőven elég volt azok ellen a sima.
  • bgabor
    Igen, én is ezen az állasponton vagyok. Vannak remek oldalak amiken le lehet kultúráltan bonyolítani az eladást, és addig kell eladni amíg még van rá kereslet. (Követem egy ideje a WG tevékenységét, és én nem látok fejlődést csak hanyatlást náluk. Mindezen megfigyelések alapján én leírtam a céget és a játékait.)

Ha kijön a WT:GF akkor (nem tudni pontosan mennyivel de) biztosan kevesebben fognak a WoT-al játszani mint addig. Én úgy látom hogy kétféle ember játszik World of Tankst. Az első, a casual FPS player aki csak egy tankos FPSként jétszik a WoTtal, és így teljesen megfelel neki, ők meg fognak maradni a WoTnál a WT:GF megjelenlése után is. A második fajta viszont szeretne egy értelmes(és minél életszerűbb) tankos játékot játszani a barátaival, és ők a WT:GF megjelenése után dobbantani fognak a WoT-ból, mert az igényeiket a WT:GF mérföldekkel jobban ki fogja szolgálni mint a WoT. Így a World of Tanks játékosbázisa jelentősen le fog csökkenni, szerintem akár 30-40%-al is.

Mindezek miatt most kell eladni a WoT accountot, amíg a WT:GF még nem jelent meg.
  • Nazarov77
    Szegyény kis Panzer IIIat ne írd még le, Pzgr.40el 140mmert üt át, jó kis tankocska az, már a gyengébb Pzgr.40/1el is aminek 113mm az átütése oneshottoltam a pzIVet szemből :D
  • flashpointer2
    Szerintem inkább időben kellene túladni rajta amíg ér is valamit, az szinte biztos hogy rosszabb nem lesz, úgyhogy ha az eladott összegért vásárol sast meg prémtankot csak jobban járhat és semmibe nem kerül. Mellesleg ha repülni vagy hajózni szeret valaki és prémtankja van pénzt azzal is farmolhat, pocsékba nem megy.
  • Pluskast
    Gábor szerintem a hajós rész megérkezéséig még várj vele.
  • sulouos
    Az APCR-nek a legnagyobb hátránya (GrmlZ mentor tanításai nyomán), hogy sokkal kisebb kárt okoz az ellenségben, mint egy mezei AP lövedék, amiben van robbanótöltet is. Így hiába üti át a páncélt, fele akkora kárt se tesz a célpontban. Így nem is lehet nagyon OP.
  • Jeffjohnson
    Hacsak nem vagy nagyon pénz szűkében akkor ne add el szerintem. Mert elöfordulhat, hogy a jövőben jön hozzá egy olyan update, amire kiváncsi leszel és akkor jol fog jönni.
  • Ninju
    Na kibányásztam, hogy tőlem mit kértek:
    Please provide us the following information:
    - Account registration date
    - Name of your ISP (Internet Service Provider) during registration
    - city of registration.
    - New email address

Important!
    We will additionally need one of the following information:
    1.Screenshots with an overview of your financial transactions that were made when purchasing our services:
    - Create the screenshots in the payment summary of the relevant payment service provider.
    2. Screenshot of your online banking history or the bank statement
  • Ninju
    Passz. Én nem vagyok hajlandó gmailnek telszámot megadni. Amikor én regisztráltam, akkor még nem kellett. Ha ragaszkodik a google a telszámhoz, próbáld meg a hotmailt.
  • bgabor
    Okés. Úgy email címet a WoThoz egyébként melyik ingyenes szolgáltatónál érdemes regisztrálni, olyat amit különösebb problémázás nélkül le lehet passzolni másnak majd az átadásnál? (mert pl: a gmail már az új fiók regisztrálásánál is telefonszámot meg sms azonosítást akar.)
  • Ninju
    Nekem anno azt kérdezték, h melyik szolgáltató domain-jéről regisztráltam. Mondjuk nekem más volt az indok. Szolgáltató váltás és ahhoz kötődő e-mail cím. Elsőre csak visszaírtak, h nem szeretik változtatni, csak ha indokolt. Erre én írtam, h elhiszem, de én meg nem fogok tudni hozzáférni a postafiókhoz a jövőben, mert megszűnik. Szóval próbáld meg. Veszteni nem vesztesz semmit. Ha valamit nem tudsz bizonyítani, azt is írd meg.
  • lammaer
    Hát akkor küldd el azt, aztán majd mondanak valamit (lehet akkor kérnek majd egy telószám egyeztetést - az a DAO?). Jobb ötletem nincs.
  • bgabor
    Nem kötekedek, csak a felmerülő kérdéseket teszem fel, na.

Amúgy DAOPAY-el volt annó, nem banki felületen keresztül, így sajnos az kiesik. A fiókban lévő email az egyetlen bizonyíték a DAOPAYes fizetésről.
  • lammaer
    (Kötekedésből kmindíg olyan reatív vagy, nem hiszem hogyez ne menne.)

Egyszerűen megmondod hogy a leveleid benne vannak az outolookban (vagy bármilyen más pop3 levelezőkliens amit használsz) visszamenőleg.
    Bár sztem ezt nem fogják elfogadni, pont azért mert megtört email esetén a hacker is hozzájutna ezekhez.

Mondom, netbank, screenshot és nem kell túlspilázni.
  • lammaer
    Csináltam screenshotot a netbankban a tranzakciókról.
    Nem őrdöngősség. MKBnál évekre visszamenőleg ott van.
  • bgabor
    Most hogy így mondod, megtaláltam az igazoló emaileket az email fiókomban amivel annó kétszer 500 goldot vettem még a legelején. De hogyan álljak elő azzal hogy feltörték a mailboxom mikor a benne lévő levelekről készült screenshotokkal tudnám igazolni magam?
  • bgabor
    Na és hogyan igazolsz/bizonyítasz egy két évvel korábbi aranyvásárlást? Arra emlékeztem hogy éppen csak hogy vizeletmintát nem kér be a WG a játékostól ha emailt akar változtatni, de az érdekes, hogyan igazolsz valamit évekre visszamenőleg.
  • lammaer
    Szerintem megél mindkettő egymás mellett szépen. Kb úgymint a CS meg a BF is.. mindkettő FPS, az egyik életszerűbb, ettől függetlenül a másik sem hal meg.

Magamból kiindulva, biztos tolom ezt is azt is, mert a kettő valóban ég és föld, de nem jó vagy rossz értelemben, hanem mert MÁS.

A WOT igazi árkád és az is marad, a WT meg a realisztikusabb vonal (aminek megvan a hátránya, lásd orrba szájba oneshotolni fogjuk egymást, szegény kis PZ3 mehet a levesebe ha szembejön a Tigris), szóval elfér egymás mellett mindkettő nálam.
  • lammaer
    Írd le hogy megtörték az email címedet ezért szeretnél másikat használni.

Rögtön mellékelj is screenshotot lehetőleg az összes tranzakcióról amikor goldot vásároltál.

2-3 nap és megvan. Legalábbis nekem igy ment, csak tőlem egyesével kérték a tranzakciókat, ahelyett hogy megírták volna hogy az összes kell.
  • bgabor
    Bárcsak tudnám pontosan mit kell nekik írni hogy megváltoztathassam a WoThoz rendelt email címet, meg is válnék az accomtól gyorsan amíg még ér valamit.

Persze nem véletlenül nem engedik az emailváltoztatást.
  • Vaktermesz
    A jó öreg RNG, már már rémlik az agyfasz baromok én játékkészítőkön kívül miért hagytam abba azt a fostalicskát :D