Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Megamax #4336 Joestét mindenkinek jottem elolszlatni a kételyeket.
A video amit feltoltottem igen meglepo tudom és igen télleg eros az IS-1 páncélzata de csak ha nem tudják hova kell loni és milyen távolságról.
Elég sokat megyek a Hevy tankokkal szeretem a nehéz vasakat.
A video végénn már az ellenfélnek csak light tankja maradt és ahogy lehet látni egyik sincs elég kozel és egyik sem lovi merolegesen a tank páncélját.
Mentem pár kort tigrissel is aminek teccik az ágyuja kivéve hogy lassan tolt. Azzal is voltak jo koreim de annak nincs annyira dontve a páncélja az inkább mint a Wot ban az egy doboz. WT ben nagyon sok múlik hogy milyen loszerrel lonek rád. Például míg WOT ban csak annyit hallasz a lepattanoknál hogy "ding" addig itt a loszer széttesik ha eltalálja apáncélt rossz szogben és nem utotte átt a tankot. Azért látni és hallani a robbanásokat és mutatja a találateljo , hogy minden iránybol jott a lovés. Apropo most egy kis érdekesség a WOT ban "serb" azt állította hogy az orosz tankoknak nem valosághu a gun depression -juk mert kulomben jácchatatlan lenne. Viszont itt WT ben az mert hát kiprobáltam a KV2 ot mindkét játékban és hát WT ben nemigazánn tudtam lefele célozni és az az osszes tobbi ruszki tankra is igaz kivéve a TD re. Viszotn WOT ban ezért joval konnyebb.
Ami a video minoségét illeti eloszor toltottem és vágtam meg videot azt sem tudtam mi fánn terem. Ha talállok valami programot erre a megvágásra editállásra akkor szívesenn toltok még fel tobb videót a játékról.