37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • sulouos
    Sokszor jobban szeretem nézni ahogy más játszik, mert van amihez egyszerűen béna vagyok. Emellett GrmlZ-től rengeteget lehet tanulni.
  • Caterpillar
    Mindenkinek arra van ideje, amire csinál magának...
  • Zero 7th
    Komolyan ennyi időtök van feleslegesen, hogy nézitek, ahogy más játszik..? :O
  • twi452
    RamJB-t nem bírom elviselni annyira fáj tőle a fülem :D
    mondjuk már nem is "kell" mert nem játszik wt-t :)
  • bgabor
    Hát igen, RamJB spanyol akcentusa tényleg zavaró tud lenni. Grmlz-nek tényleg csak annyi van hogy tudni lehet hogy nem anyanyelve az angol.
  • sulouos
    Pont azt szeretem benne, hogy akcentussal beszél, ezért érthető (nem olyan nagyon lezserül beszéli mint mondjuk egy anyanyelvi angol) de nem is olyan ütnivaló akcentussal, mint RamJB. Pont jó. :D
  • bgabor
    Eredetileg osztrák a srác, és bár tényleg megmosolyogtató az akcetusa, jobb az angolja mind tízből kilenc nem angol anyanyelvűnek. Megjegyezném hogy sokkal többre megy az ember egy ilyen jól érthető tanult angollal mint az őshonos UK-beli angolok(írek, walesiek, skótok) külföldi számára hallás alapján teljesen érthetetlen angoljával. Amúgy is az amerikai angol sztenderd ma már és nem az UK beli, és az az angoloknak nem nagyon megy.
  • Vaktermesz
    Annyira fura akcentusa van a srácnak sosem bírtam megszokni, nem megmosolyogni, de ennek ellenére teljesen érthető amit mond, pedig én az angol vagy amerikai akcentust néha nem mindig értem, őt viszont teljesen érthetően tudom figyelni.
  • keneseig
    jah ez is igaz :)
  • sulouos
    Ha minden füstöt meg port kikapcsol, akkor magát szívatja vele legjobban az ember, mert sokszor távolról csak az látszik a tankból, hogy 5m torkolattűz meg egy nagy porfelhő.
  • keneseig
    Mondjuk ez ellen megint csak le kell butítani a grafikát és semmi értelme gondolom.
  • sulouos
    Elvileg majd lehet.
  • keneseig
    Arról tud valaki valamit,hogy amelyik tankon van azon lehet-e majd használni füstgránátot?
  • patchaou
    Annyira nem fontos a ping mint egy sima fps játékban. A konkurenciánál a 40-70 még simán játszható, míg egy CoD-nál már inkább nem játszanék 70es pingel.
  • twi452
    Ő pont az ellenkezőjére gondolt. Lebutított grafikával (pl. fű nélkül, zavaró árnyékok nélkül, nem olyan részletes fa textúrával) könnyebben észrevehető az ellenség.
    Ez volt az eredeti kérdés :)

Itt grmlz utolsó videójában is jól látszott, hogy a legtöbb esetben olyanra lőtt aki még nem volt azonosítva/nem volt körvonal, nem is vették észre csak miután tüzelt rájuk :)
  • Ulvar
    Ha kompenzálni tudod a géped gyengeségét és elérsz egy 60 FPS-t némi butítással akkor nem lehetne komoly hátrányod ilyen téren. Nagyobb probléma szerintem a pingek kérdés, maga a net különbség.
  • keneseig
    Jah értem,akkor csak simán vegyük ki az első kérdésemből a gép teljesítményét.Akkor is érdekes a dolog:)Bár mondjuk azt is csak a teszterek tudnák megmondani mekkora különbség van a min és a max grafika között és hogy lehet-e ilyenből előnyt kovácsolni...
  • [NST]Cifu
    Ez nem feltétlen a gép gyengeségét bizonyítja, ha FRAPS-ot használt az illető (az a legnépszerűbb videorögzítő program), és FullHD felbontásban rögzít, akkor az igen durván meg tudja fogni a gépet.

Én is csináltam WT(A) videókat, és bizony FullHD felbontáson, még 30fps-el rögzítve is durván vissza tud esni az FPS, (i5-3570k, 8 giga ram és Radeon 7950 mellett). Itt sok változó van, még az sem mindegy, hogy HDD-re vagy SDD-re rögzítesz (a FRAPS tömörítettlen videót rögzít, szóval iszonyatos adatmennyiséget kell gyorsan kiírni)...

Szóval ebből én nem vonnék le mély következtetéseket.
  • keneseig
    Én már láttam olyan videót,ami full HD felvételes volt,mégis a grafika kb minimum volt és akadt a játék...
  • [NST]Cifu
    Miután jelenleg csak Arcade játékmód van, ahol a 'meglátott' ellenfeleket markolja (jelöli) a játék, így szerintem nincs játéktechnikai előnyben az, aki alacsonyabb részletességgel játszik.

Hogy később a reálisabb játékmódokban mi lesz, az majd kiderül.
  • Sherman0070
    szerintem csak olyan teszter van akinek van egy normális gépe :D
  • keneseig
    Csak érdeklődés céljából.Ha valakinek gyengébb gépe van ezért semmi árnyékot nem rak be,és a fák/növényzet láthatóságát/grafikáját minimumra leveszi(esetleg ki is veszi a növényzetet),az elvileg könyebben észreveheti a tankokat?Ami mondjuk előny lehet azzal szemben aki mindent maxra tol fel.
  • sulouos
    Tehát már két féle páncél van a játékban, és a túl nagy átütés nem jó. Mi mindent tudunk mi meg... :D
  • sulouos
  • SzocsA
    a Chrome-val működik.
  • lammaer
    Tipp: lesz Professzor FOCH, aki megalkotja az F155 zombit és legéppuskázza a WTE100 zombit :D
  • Sherman0070
    várom a fojtatását :D
  • sulouos
    A konkurencia szüleménye, de kegyetlenül beteg :D

• Coral Springs
    A repülősben a célzókör egy kb irányt mutat, viszont rengeteg esetben nem oda kell lőni ahova a kör mutat. Főleg a nagy kaliberű ágyúkkal.
  • csaba90
    igen, és ezért van az amikor úgy lősz át tankot mikor az X pirosat mutat (nem oda esik a lőszer) ugyanez fordítva, mikor zöldet mutat és nincs sebzés/átütés...
  • Glo
    Nem. A kör az az ahova az egérrel nézel, az X meg ahova alőszer optimális esetben esne. De szórás van (igaz nem 50m-ek), szal eltalálod 700-ról is az ellenséget, csak nem feltétlen ott ahol az X zöldellik.
  • lammaer
    De árkádban oda esik a lőszer ahova az X mutatja, nem? Azért van X is meg kis célkör is (mint a repcsisben az előretartás mutatása)
  • Vaktermesz
    Hát ha úgy igazából nézzük az x azt jelzi, hogy ahova nyíl egyenesen esne a lőszer ott átüti e vagy sem.
  • Ninju
    A leírtak alapján az átütés esélyét. Viszont szórás is van. Valszeg azért nem mindig lehet eltalálni messziről a kis célpontot.
  • Sith
    Remélem megnyitja...

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/92175-how-to-access-nightly-server-updated/
  • lammaer
    Akkor mit jelez a ződ X? :)
  • Droughert
    Ha nem fullos a tank, akkor van némi szórás, főleg nagyobb távolságon érezhető. Lőttem statikus célpontra stock tigerrel nagy távolságra, de még csak el sem találta. Viszont normál távolságon nem nagyon érezni, szépen lehet pontlövésezni.
  • Sherman0070
    Attól hogy zöld nem biztos hogy átviszi :D én pl. amikor piros részre lőttem akkor többször is az volt hogy egylövéseztem az ellenséget
  • lammaer
    Megnéztem 1-2 videjót, amikor vki a zöld Xre céloz de kiíírja neki hogy Target undamaged, az most micsoda?
    Lepattanó
    VAGY pontosan nem odament a skuló ahova az X mutatott
    VAGY volt átütés csak nem talált el semmit?

• Wartburg
    Sziasztok!
    Még tavaly, karácsony előtt én is vettem T34-Sherman pack-ot, de meg is feledkeztem róla, most eszembe jutott és látom, hogy már többen tolják a bétát. Mi a módja annak, hogy én is ki tudjam próbálni? Egy pár szóban, ha leírná vaklaki, azt megköszönném! Vagy, ha van olyan weboldal, ahol utána tudnék olvasni, akkor az is jöhet. Köszönöm! Üdv.