37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
ha ennyi ideig csinálnak valamit akkor szerintem a mostani 0.0.1.189-es verzióból lesz 0.0.2.400-as verzió
-
Ninju #4533 Mellesleg egy free2play játékot érdemes a készítők honlapjáról leszedni majd. -
még closed bétán van -
Angelus1991ster #4531 Le lehet ezt tölteni valahonnan. Vagy még nem jelent meg a nagyközönségnek. -
lammaer #4530
Vigyázz a szádra, mert ezért én múltkor felkiáltójelet kaptam :D
-
bgabor #4529 Troll! (ménincsentrollosszmájli?)
-
Ez megmagyarázná miért nincs pénzük normális szerverekre XD -
lammaer #4527 Ja, megvette őket a wargaming
-
bízzunk benne :) -
joe38 #4525 Nyugi vagyok:),szerintem vihar elötti csend van
-
most még egy cirka 2-300 megás patch sincs nem hogy még nagyobb patch... :D
szóval csak nyugi xD -
joe38 #4523 Jó lenne ha már kiköhögnének valami infót,hogy mi a hányás van már 
-
szerintem a nyílt bétáig biztos van 1-2 hónap :D -
bigmano #4521 Lehet további tankokat tesznek be,hogy ingame hogy működnek...
Nyílt béta szvsz max tavasszal,bár remélem tévedek! -
Stalin's "childrens" approves
-
Hamarosan biztos lesz valami nagy dolog mert a tankosba régóta nem tettek nagyobb frissítést :D -
lammaer #4518 Oroszok na. A vérükben van a titkolózás, nehogy a dekadens nyugat kifürkéssze a titkaikat. :) -
Az én fejemben, ez azt jelenti, hogy dolgoznak az ügyön, nem a töküket vakarják :). Lehet 1 héten belül meg kapsz egy olyan infót, hogy na Open Beta innentől gyerekek... -
bgabor #4516 Jaja, a Gaijin kommunikációs osztálya megint alkot, hetek óta semmi hír, videó vagy képanyag. Ezek aztán értenek a szakmájukhoz! -
twi452 #4515 Már mindenki ráunt erre a szarra és várjuk a hajókat :D -
BaleniX #4514 De nagy itt a csend :D -
Mikorra várható hogy tesznek a játékba újabb tankokat? -
Vaktermesz #4512 Azért tankos videói is vannak. -
bgabor #4511 Nem, a repülősről beszéltünk, GmrlZ videói a repülős részből jönnek. -
De most nem a tankos részről van szó?
Repüléshez kell egy oktató, az világos - hiszen jóval bonyolultabb - én is szimulátorozok Il-2-vel. -
Renegade #4509 +1 a tanuljunk mástól mellett
WOT-ban "greatig" önerőből jutottam el, viszont benne maradt a játékstílusomban pár hiba, a replayek meg segítettek abban, hogy rájöjjek, min kéne még változtatni/ mi az amin meg nem, hogy még jobb legyek, mi az ami "megszokásból" hiba (noobon volt olyan, hogy excellent volt a legrosszabb értékem). Gondolom nem a véletlen műve, hogy olimpikonoknak is van edzője.
A baj szvsz ott van, ha average player nem megfelelő játékostól tanul és a butaság rögzül, persze a legrosszabb, ha valaki makacs és a jó tanácsok ellenére erölteti a hülyeségét, vagy ha megreked 1000 effin és nem kér segítséget.
Viszont én tudom magamról, hogy nekem kell az "edző", ilyen a személyiségem. -
bgabor #4508 Azért szerintem a repülés és a dogfight van annyira összetett dolog hogy bizonyos manőverekre ne jöjjön rá az ember magától, hanem a profiktól lesse el. -
Én inkább a saját hibáimból tanulok. Ha valamit elcseszek, átgondolom a szitut még egyszer, fejben kijavítom és majd legközelebb úgy csinálom. Én is sok Quickybaby videót nézek, de nem miatta lett 1400WN6-om WoT-ban.
Lehet van aki videókból tanul, én nem ilyen vagyok. -
Coral Springs #4506 Nagyon fontos hogy legyenek a fejben elméleti dolgok, de viszont amit a "stork13" kolléga említ az már a tapasztalat (vagy reflex). Az nem tanulható videóból, hiába tudod hogy mikor mit kéne csinálni, ha nem érzel rá a gépre a maximumot se fogod tudni hozni vele. Ehhez még hozzájön a célzás képessége. Én RB -n olyan szögekből / távolságból is kihalászok gépet, hogy mások lesnek hogy ez mi volt, azt mondják aimbot az az csalás. Ez is olyan dolog hogy idővel ráérzel, vagy éppen nem mert szarok a reflexek. -
Droughert #4505 Már hogyne lehetne megtanulni, főleg ha egy adott típusról készült oktató videókat nézel. WOT-ban, de GF-AF ben is rengeteg ember van akik egy adott típust nem megfelelően használnak (pl. olyan német géppel fordulózik ami erre alkalmatlan, vagy nem figyel az energiára ). Video után már tudni fogja (már ha van esze), hogy amit csinál az nem jó, és más módom kellene használnia. Lehet, hogy a bnz nem fog menni neki az elején, ezt majd a tapasztalat fogja csiszolni, de ha már ezt erőlteti, akkor az egy nagy lépés a sikeresebb játék felé. Még a legjobb wot-os playerek is elárulták, hogy a nagy nevek visszajátszásait nézték, mert még ők is tudnak tanulni egymástól ezekből. -
stork13 #4504 Valóban. De ez csak taktikára esetleg játékmechanikára vonatkozik.
Azt, hogy egy adott géppel hogyan repülj, videóból nem tanulod meg. Ahhoz sokat kell repülni (gyakorolni) az adott géppel, főleg ha a gépek repülési stílusa/profilja nagyon különböző. Ismerned kell hogyan emelkedik, fordul, zuhan stb.
Vagyis a saját károdon tanulsz, hiába nézed a videót...
Szvsz. :D -
sulouos #4503 Nem csak tanulni lehet ezekből (bár azt is, mert GrmlZ speciel részletesen elmondja hogy mit miért csinál), de van akit ez szórakoztat. Annyi. -
Coral Springs #4502 Ez relatív ki hogyan tanul, mindkettőben van igazság. Én például a hibáimból tanultam, és ösztönösen csináltam mindent. Amit jónak találtam azt alkalmaztam, amit pedig nem azt elvetettem. Sokáig a nevét se tudtam egy-egy manővernek, és hogy létezik-e egyáltalán, megcsináltam mert úgy tartottam jónak. Nem biztos hogy akkor is úgy tolnám mint most, ha tutorial -okból tanulok. -
Droughert #4501 Pedig nagyon sokat lehet tanulni replayekből, videókból. -
stork13 #4500 Őszintén? Nézhetem hogyan vezet Vettel vagy repül Bessenyei, de én ettől még nem leszek jobb sofőr/pilóta. -
bgabor #4499 Ezt nem gondolod komolyan, ugye? Hogy nem javít az ember teljesítményén ha a nála jobbak játékát figyelheti és tanulhat belőlük?
Mégis hogyan zajlik akkor szerinted a tanulás és a fejlődés folyamata, mindenki elköveti ugyanazokat a hibákat, és így válik jobbá? -
keneseig #4498 Úgyis mindenki attól jobb egy játékban minél többet játszik vele.Ha kimarad 1 hét vagy 1 hónap az engem már kizökkent és nem úgy megy,mint azelőtt.Ha valaki minden nap tud játszani és mindig újat tanul attól csak jobb játékos lehet.Persze csak ha törekszik is rá,hogy jobb legyen. -
twi452 #4497 Viszont ha eszedbe jut mit csinált hasonló szituációban akkor az nem hátrány :) -
Attól még nem leszel jó játékos, hogy unikumok videóit nézed.... -
bgabor #4495 Nem baj ha te nem nézed a vérprofik feltöltött videóit, kellenek a noobok ingyenfragnek. Mennyit zuhanna már a killrátánk ha az összes noob GrmlZ videóit nézné!