37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Ilosz #4655 Ilyenből nyolcat is kérek
-
Elméletileg lesznek ilyenek. :) -
Ilosz #4653 -
Nazarov77 #4652 Angolul "Y"al írják a Yamatot, japánul meg katakanákkal így néz ki: ヤマト
Hónapja kezdtem japánul tanulni amúgy, 46 hiraganát és 46 katakanát már tudom fejből úgyhogy szavaikat már le tudom írni, még ha a jelentéseiket még nem tudom :D
Kanjiból meg van pár ezer azzal nem mostanában fogok írni. -
helyesbítek Jamato -
Az semmi, mert lesem mertem írni, hogy a tenger közeli pályákon meg a hadihajók is kivehetnék a részüket egy ütközetből, mert egy kaján mosollyal az arcodon láttalak amint egy Yamato fedélzetéről épen össztüzet vezényelsz az én PzII.-re ahh kiráz a hideg mennyi lepattanó lenne:) -
lammaer #4649 Ja és persze: "Csak azt a jót lehet elmondani még, hogy a saját légierőnk, azért nem bombáz minket hülyére, mert esőben nem tud felszállni!" -
lammaer #4648 Jaja, aztán ha siema 500 a tüzér akkor kb ebből állna a játék....
-
Glo #4647 Mobil légvédelem lesz :) -
Hmm lehetne tüzérségi ütegekbe is játékosokat tenni amit szintén játékosok légvédelmi ütegekkel fedeznének.
pl: kapnál a baráti tank szakasztól egy támogatótűz felkérést xy koordinátára.
Térkép alapján ahol látszódna a kérelem helye meg kellene becsülni a célterület távolságát és hozzád viszonyított szintmagasságát esetleg a szelet is belehetne vonni a randomfaktorba.
Az ágyúnak lenne egy menüje amiben beállítod az ágyú irányát és szögét, gyors belehajítanád a megfelelő mennyiségű töltetet és bumm.
Visszajelzés alapján lehetne korrigálni és indítani egy x db-ol álló támogató tűzet a területre és mondjuk lehetne kérni füst gránátot is akár.
éééés lehetne mozgó páncélozott légvédelem ami a tankokkal menne meg stabil a tüzérség védelmére
Azért álmodni szabad:) -
SZUsszan #4645 Azért nézd meg a videókat. Qrva messziről lehet oneshotolni, ha tudod hol az ellenfél. Hiába látható, ha a bokor mögött egy szikla mögül gurul ki éppenhogy, te nem fogod észrevenni, ha nincs tag a nevével.
A videón az látszik, hogy látja messziről a neveket, ráviszi az egeret a dzsindzsa közelébe és egyszer csak zöld-piros x lesz a fehérből és onnan tudja, hogy valóban járműre célzott, nem a sövényre.
Ha a tagelés automatikus, akkor nem lesz értelme scoutolni, ha kézi, mint az új BF-ekben pl, akkor már más. -
Nazarov77 #4644 Az arty nem offmap lesz majd, fizikailag is ott lesznek a pályán, azt ha az ellenség kilőtte őket akkor így jártak, nincs több artyzás a csapatnak abban a körben. -
Ninju #4643 Azért ezt meg lehetne lehetne oldani.
Beállítasz egy saját prioritás sort. Pl: KT, Panther, Tiger, Jpanther, PZIV.
Bemész az eventre és a korábbi csatáid alapján ezek közül valamelyiket besorsolja. Így nem para, hogy limitálva van a KT-k száma és nincs hosszú várakozás sem.
-
Ilosz #4642 Minden kilő mindent egy lövéssel és nem ám lassú tankok távolról, a kis versenyzők már a checkpointoknál gyülekeznek, szóval instant halál a figyelmetlenebbek számára. Igaz volt egy viccesebb fordulat, amikor az ellenfél és én is Stug III-al voltunk és egyikünk sem bírta átütni a másik frontpáncélját, végül egy drága bombázó vetett véget a szenvedésemnek. Amúgy valóban jó a játék, számomra talán jobban bejön, mint a wot. -
Glo #4641 A light és med tankoknak lesz arty képessége, de ne higgyétek, hogy olyan halálos lesz h aki a körön belül van az megnyekken.. Mondjuk aki komolytalanul veszi azt érhetik meglepetések :))
Amúgy rosszat nem lehet mondani, még említés szinten sem, különben az illető búcsúzhat az accountjától. Érdemes elolvasni az NDA-t, ha már elfogadjátok :)) -
Köszi a gyors választ!! :)
Szóval ha megveszem a sörmit,akkor automatikusan mehetek.Azt hiszem ennyit megér.:)
Én nagyon szeretem(szerettem) a wotot de a rengeteg random és a még rengetegebb vöröske miatt az utóbbi időben már közel sem ad olyan élményt mint régebben.Itt a videók alapján úgy tűnik hogy egy kicsit több tudás kell hozzá,jobban oda kell figyelni arra hogy az ember mit csinál.Régen nagy kedvencem volt a PS1-re kiadott PanzerFront nevű játék és itt nagyon sok hasonlóságot látok azzal,természetesen sokkal magasabb színvonalon,mivel az mégis csak egy 15 éves játék.Talán ezért is érdekel annyira a WTGF.Remélem nem csalódom majd. :) -
lammaer #4639 Ez egyre jobb, mindíg van lejjebb... :D -
Glo #4638 Nem is én mondtam :)) -
Renegade #4637 a scout fogja behívni az offmap artyt (mármint régebben ezt mondták itt) -
Coral Springs #4636 A repülős részben egy jó játékos a low tier géppel halálba tudja szopatni a nagyokat, lásd Buffalo, Ishak, Chaika, stb. Itt a tankoknál ez mennyire fog érvényesülni ? Nem kell ismerni a manővereket, fogásokat, nincs az a tudás amivel valami előnyre tudnál szert tenni. Esetleg lehet taktikázni, de ha észrevesznek így is úgy is head on a vége, azt onnantól a vastagabb páncél, erősebb ágyú győz. -
lammaer #4635 "hát hadd ne nyilatkozzak arról az alpári élményekről, amit az utóbbi tesztelések során szereztem...."
Pedig jó lemnne, mert eddig csak azt lehet hallani hogy "szupi-szupi-szupeeeeer :D" a cucc. -
lammaer #4634 Akkor ez aztán fasza egy tanács volt... "A kicsik majd scoutolnak..." -
Ilosz #4633 3 opció van létezik, bár az egyik amolyan +1-ként funkciónál.
1. Megveszed ezt a packot, személy szerint én a Shermant venném, mert mégicsak német záló alatt van, meg asszem egy szintel magasabban játszik, ha jól emlékszem. Megvenni érdemes-e? Ha nagyon szeretnéd tolni igen, mivel még kb nyárig biztosan nem látunk Open Beta-t.(ne legyen igazam)
2.Említett kapok eset. Gaijin minden hónapban küld ki beta kódokot, azthiszem ez amolyan random módon megy szóval elég kicsi esélyekkel indul mindenki. Ha megkapod beaktiválod és csekkolod a fórumon mikor lehet felmenni.
+1. Ez mondjuk eddig csak nekem tűnt fel a nívósabb wot-os emberek között.(SilentStalker, mint első példa)Írsz a Gaijin sajtó címére egy nyalósabb emailt, amiben kifejezed, hogy mennyire várod a játékot és szívesen adnál róla feedback-et mondjuk egy blogon vagy egyéb site-on, el kell fogadnod a szabályzatot, hogy nem leak-elhetsz meg képet nem készíthetsz, csak videóanyagot. Én special ezzel a változattal jutottam be
Tanács? Jelenleg az I-es szintű tankokkal lehet játszani, hát hadd ne nyilatkozzak arról az alpári élményekről, amit az utóbbi tesztelések során szereztem....
De amint kapunk megint cuki Tigriseket vagy azzal egyenértékűt,mint legutóbb minden rendben lesz
Zárszóként még megemlítem, hogy nincs Directx 9 támogatás jelenleg sem, de dolgozank rajta, minden héten támogatást kapnak az öregebb modellek is. -
Glo #4632 Nincs, mivel itt a spot rendszer nem olyan, hogy egyszercsak a semmiből megjelenik a mezőn egy ISU-152 (vagy kettő). A tankok modellje akár 2km-ről is látható, más kérdés, hogy az ikon mikor kerül fel rá. -
Glo #4631 Itt minden le van írva ami érdekelhet ez ügyben. -
Üdv ifjúság!(mennyi ismerős arc a wot fórumról :))
Tudna nekem valaki segíteni hogy hogy lehet bejutni a zárt bétába.Olvastam itt ezt a tank "csomag" vásárlós lehetőséget.Ha megveszem valamelyiket,akkor automatikusan mehetek,vagy akkor is várni kell? Melyiket érdemes inkább megvenni,a T34-et vagy az amcsit? Ha esetleg kapok meghívót,akkor mi a teendő?(a repülőssel már van accom az ottani zárt béta óta)
(kicsit lehet szájbarágós a segítség,a játékról is szívesen olvasok néhány jó tanácsot azoktól akik már bent vannak,hogy ne legyek ingyen frag az elején :))
Előre is köszi! -
lammaer #4629 Amúgynem vagyok járatos a repülősben, arcadeban eltologattam vagy 5 szintet aztán elég is volt :)
A lényegen sokat nem változtat, biztosan tudni hogy lesz odaát vmi sérthetetlen sztem nem jobb mint az, hogy sanszosan van esélyem hogy én vok a főnök :D
De majd kiderül, én elvok WOTban is az óriáskerekes MMen (egyszer fenn, egyszer lenn). -
lammaer #4628 Gondolom azért az nem általános hogy minden tank sérthetetlen kötényezéssel van ellátva :D -
lammaer #4627 Van a scoutolásnak valami kézzelfogható rewardja amúgy?
@Szu: nálam be lesz nyomva a "no airplane" opció, meg amúgy se vigasztal ha max csak bámulhatom hogy valakik kilövik az ellenfelet. Abból se xp, se lion :) -
Glo #4626 Játszottál a WT repülős részében Eventet? :))
Alap, hogy ha kis géppel mész be, akkor tutira lesz TOP gép is mindkét oldalon. De ott legalább tudod, hogy mi jöhet be maximum, és nem kell azon remegned, hogy jön valami kilőhetetlen cucc.
Ja, és a teszten a Pzgr40-es Pz4 (a kötényes) simán leosztotta a nagyokat, akik lőtték a kötényt, aztán lestek mikor benyeltek 3 lövést míg a Pz4 csak vesztett némi védőburkolatot :))
Amúgy meg nem kötelező Eventet menni, lehet menni a sorsolós sima csatát, ahol aztán tényleg az jön szembe amit az MM akar :) -
SZUsszan #4625 A kicsik majd scoutolnak, a KT-kre meg utaznak majd a repcsik is. =) -
lammaer #4624 Na igen, ezért írtam hogy "Ha már mehetsz KTvel, miért vinnél PZ4et". A játékosbázis hamar telítődik, elfogynak a PZ4ek, aztán állhatunk a sorban :)
Kivéve persze ha olyan Opció is van, ahol a PZ4 a toptank, és ő lövöldözhet PZ2-re :)
Csak belegondolva hogy mennyire hisztisek az emberek, nehezen fogják elviselni ezt a dupla vagy semmi beállítást: PZ4 vagyok, toptank, FUN - PZ4 vagyok, lowbie, abszolút szopás.
Simán eltudom képzelni, hogy meccs elején emiatt tömeges kilépések lesznek a kicsik részéről (főleg ha jól tudom azért még bünti se jár ha vki elhagyja a csatát mert nem tetszik neki, plusz a tank se fagy be, szóval rögtön próbálhatja újra, hátha most ő lesz a TOP).
-
Glo #4623 A repcsis részben is le vannak korlátozva néha az egységek amik részt vehetnek. Mondjuk itt jól elkülöníthető, mert nem akar mindenki B17-el menni, azokat lehet nyugodtan korlátozni mondjuk 2/csatára. Más kérdés, hogy ha van 17 B17 a sorban, akkor valszeg 6-8 percet is kell várnia valamelyiknek, mire bejut. De mehetne mondjuk vadásszal is. Majd meglátjuk mit sorsolnak be.
Ja, meg nem lesz mindenkinek KT-je egyből, szóval van aki azért fog majd Pz4-el menni, mert a KT-k védelmét akarja élvezni, és nyerni akar. Meg tudni, hogy mi az ami maximum szembe jöhet. Ez az Event fő lényege. -
lammaer #4622 Persze, ez mindkét irányba igaz, azt nem vitatom.
A lényeg az hogy egyszerűen NEM LEHET a játékot történelemhűre csinálni, mivel a német tankok OP-k voltak, a játékos meg nem hülye hogy szar tankkal menjen ha tudja hogy mehet olyannal is ami OP.
@Rue: tegyük fel hogy egy csatába mehet 2 Királytigris, 4 Tiger I, 6 PZ4 a maradék meg valami light. Ha már mehetsz KTvel, miért vinnél PZ4et? Főleg a WTben, ahol még HP sincs, tehát egy KT vidáman oneshotol minden kicsit ami szembejön....
Az lenne az egészből hogy halomban állnának a KT-k a queueban...
(tipikusan ilyen volt a navyfield: limitálva volt a csatákban a BB-k, CV-k meg az apróságok száma. Amikor megnyilt egy szoba, pikk-pakk feltöltődtek a BB helyek, az aprónép meg nem akart jönni futófragnek) -
-
Sith #4620 Megjegyzem hogy még mindig béta szal tesztelgetik stb, a repülős részben ott van az event játék mod, ahol csak azok a repülők játszanak amik az adott csatában tényleg ott lehetett. -
Susarc #4619 -
sulouos #4618 Most is ott van a repülősben a He-112 B , ami rettenetesen OP egy Csajkával vagy egy akármilyen más rank 1-es dologgal szemben, mégse megy vele szemben. Nem a tier számít, hanem a battle rating. Ez itt most nem jön ki, mert egyszerre 5 féle tank van a tesztben, amit belapátol egy csatába, oszt jónapot, de a teljes trees kiadás nem ilyen lesz. -
Droughert #4617 Eddig is változtattak ha szükség volt rá, a battle tier állítgatásával tudnak majd balancolni, vagy durvább esetben tier besorolás lesz módosítva. Repülősben is válltozattak prém gépeken nem is olyan régen, pl XP55 tier emelést kapott, mert op volt. -
Nazarov77 #4616 pont ez volt amit mondtál teszten mindenki csak T-34el ment amíg átmenetileg ki nem vették tesztről mert senki se akart kiszúrni magával. És az a baj, hogy az egyik csomag amit árulnak abban is egy T-34 van és az rank 1, biztos hogy nem fogják változtatni amit már árulnak.
Ha nem találnak ki sürgősen valami módot ezeknek a balancolálására akkor ritka nagy szenvedés és unbalance lesz rank 1.