Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
bgabor #4434 Igen, én is ezen az állasponton vagyok. Vannak remek oldalak amiken le lehet kultúráltan bonyolítani az eladást, és addig kell eladni amíg még van rá kereslet. (Követem egy ideje a WG tevékenységét, és én nem látok fejlődést csak hanyatlást náluk. Mindezen megfigyelések alapján én leírtam a céget és a játékait.)
Ha kijön a WT:GF akkor (nem tudni pontosan mennyivel de) biztosan kevesebben fognak a WoT-al játszani mint addig. Én úgy látom hogy kétféle ember játszik World of Tankst. Az első, a casual FPS player aki csak egy tankos FPSként jétszik a WoTtal, és így teljesen megfelel neki, ők meg fognak maradni a WoTnál a WT:GF megjelenlése után is. A második fajta viszont szeretne egy értelmes(és minél életszerűbb) tankos játékot játszani a barátaival, és ők a WT:GF megjelenése után dobbantani fognak a WoT-ból, mert az igényeiket a WT:GF mérföldekkel jobban ki fogja szolgálni mint a WoT. Így a World of Tanks játékosbázisa jelentősen le fog csökkenni, szerintem akár 30-40%-al is.
Mindezek miatt most kell eladni a WoT accountot, amíg a WT:GF még nem jelent meg.