37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Coral Springs
    Szerintem meg legyen dörgő szikla ! A sumérok is biztosan így hívnák.
  • csaba90
    valóban :D na azaz egyetlen (meg a párja The pacific) ami amcsi film és tetszik is! az valóban hihető :)
  • Torzonborz
    Band of Brotehers ( Elit alakulat ) ha jól emlékszem.
  • csaba90
    te neked honnan jött ez a nickneved?:D olyan ismerős... valamelyik háborús filmbe volt ilyen nevű pali :DD
  • Pluskast
  • Pluskast
  • csaba90
    mert a panzerkampfwagen az hosszabb meg azt lehet ordítani is :D
  • TomDantes
    Én tartálynak hívom mindegyiket! A google fordító szerint tartály. Hiszek neki! Word of harci tartályok!
  • Malarki
    Mondjuk én nem értem hogy a serbatoio mitől jobb mint a panzerkampfwagen :D
  • flashpointer2
    A német olyan leíró hogy gyártásra kész dokumentum 1-1 összetett szó
  • csaba90
    legjoooob
    PANZERKAMPFWAGEEEEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ DZSIHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁD :DDDDDD
  • Malarki
    Erre gondolsz?
  • twi452
    War Thunder
    Gaijin Entertainment is taking War Thunder on the road this weekend at Rezzed in Birmingham, UK to show off the closed beta of Ground Forces.

Anticipating launch of open beta for Ground Forces later this Spring, Gaijin is unveiling the closed beta to the press and public this weekend and will also be showing War Thunder on PlaystationŸ4. Experience high adrenaline aerial battles and now tanks in the Ground Forces closed beta this weekend at Rezzed, a video games event, dedicated to PC, indie and console gaming, brought to you by the team behind EGX London!

a tavaszi open indulás még áll :D
  • Pluskast
    Sajna ez nem ettől függ (pedig milyen jó lenne).
  • lammaer
    Végülis, fizetővendég vagy :P
  • Pluskast
    Biztosan :) Csak miattam tuti :D
  • twi452
    Ha írsz nekik szerintem átrakják a kedvedért... :D
  • Pluskast
    Gratulálok. Kb esélyem sem lesz holnap játszani vele. Húúú... na nem folytatom..........
  • Glo
    De, úgy van, csak a mait áttették holnapra.
  • lammaer
    Használjátok inkább a német terminológiát, mert az az über:

PANZERKAMPFWAGEN!

(nincs meg valakinek az a karikatúra ahogy a különböző nyelveken hívják atankokat?)
  • Pluskast
    Ma nincs béta? Nem úgy van, hogy ma is lehet tolni vele?
  • csonttika72
    Baszottul rosszul gondolod. Az MBT előtt light, medium és heavy tanknak hívták őket, a japán meg egyéb faxság meg nem érdekel, hiszen magyarok vagyunk és meg van a saját terminológiánk.
  • Nazarov77
    De amikor még nem voltak MBTk, meg ezt a fogalmat nem is használták akkor cask TAFVnek hívták őket hivatalosan gondolom. nem? (tank szót nem figyelembe véve)

• Nazarov77
    ahogy elnézem japánul sincs megkülönböztetve a két típus. Náluk a tank az Sensha, kanjival írva 戦車 az első: war második kanji: car. Nagyon durván nyersfordításba háború autó, egyszerű és kifejezi a lényegét :D
  • Caterpillar
    A Wagen autót is jelent (kocsi), egyébként a TAFV és a WAFV az kb ugyan az mint nálunk a páncélozott harcjármű, a harckocsi az náluk MBT (Main Battle Tank) aztán van IFV meg APC stb stb stb...
  • Nazarov77
    jó akkor magyarba csak simán harckocsi

Angol nem tesz különbséget, ott armoured fighting vehiclenek hívják ha nem a tank szót akarod rá használni, annyi megkülönböztetéssel hogy a harckocsit tracked armoured fighting vehiclenek a csapatszállítót vagy akármit aminek kereke van meg wheeled armoured fighting vehiclenek hívják.

Nem tudok németül de a panzerkampfwagen is ezt jelentheti, panzer - páncél kampf - harc a wagent nem tudom, fordító azt írja dare, risk, de nyilván nem jó.
  • Caterpillar

Ment a plusz...

Valóban páncélozott, és valóban harcjármű, de ettől még az bizony harckocsi.
    Mint a rovar és a bogár esete...
  • csonttika72
    Csak a 3. pontra reagálva: bullshit! Páncélozott harcjármű az olyan mint pl a BTR család, na annak közé nincs a harckocsikhoz.
  • Nazarov77
    1. így rövidebb leírni
    2. repülők régen hidegen hagytak, wt óta szeretem őket
    3. akkor már a tankokat is hívjuk páncélozott harcjárműveknek úgy helyes

Controlsból nekem valószínűleg még a zárt bétás alapértelmezett van ezek szerint, alap játékban sose állítottam át a controlst mindig is a W, S a gép irányításáért felelt, ctrl lassít shift gyorsít stb nem fogom mindet felsorolni. Ezekhez a gombokhoz szoktam, nem szeretném módosítani.
  • Glo
    Nekem erre van 2 külön controls beállításom. Egy a joy-nak, egy meg az egeres tankozásnak. Mondjuk váltani folyton elfelejtek, aztán ott dekkolok a tankkal a réten, nyomom a w-t de semmi nem történik :D
  • Fura Alak
    "Farokszárnyat"???????
    "Faroklapát"???

Gondolom a vízszintes- és a függőleges vezérsíkra gondolsz....

A vízszintes vezérsíkot alap beállításokkal a PgUp/PgDw irányítja, és a sebességre s W + S az alapértelmezett.
  • Nazarov77
    Az irányítást kéne különválasztani tankostól és repülőstől, mert ha a repülős controllson hagyom akkor sok tankos gomb nem megy. Tesztet mindig azzal kell kezdenem, hogy reset to defaults, ha visszamegyek tesztről éles szerverre akkor meg vissza kell töltenem az import fileból a beállításokat.

Múltkor is volt olyan problémám hogy miután kilőttek tankból, repülőre váltottam de egy totális kavar volt a gombkiosztása, W meg S ami normális esetben a farokszárnyat irányítja, itt a sebességet rángatta, stukával is a bombázás után mindig elkenődtem a földön mert sehogy se akarta, felhúzni a gépet, az egeret meg hiába húzgáltam nem kezdett el emelkedni, faroklapát meg se mozdult.

Vagy lehet rá kéne szánnom vagy fél órát a következő teszten és beállítani úgy a dolgokat, hogy valahogy közös nevezőn kihozzam a beállításokat hogy tankkal is és repülővel is jó legyen az irányítás.
  • Glo
    Lesz is értelme Flakpanzerrel nyomulni :)
  • Ninju
    XD
  • csaba90
    :D az igen... ezaz itt most már figyelni kell mik repülnek a fejünk fölött :D
  • Nazarov77
    Nekem az volt egyszer hogy megyek panzer IIvel erre nézem hogy megjelenik a tankom motorja fölött a tetején megjelent egy szürke valami, nézem na ez hogy került ide... várjunk... ez egy BOOOOOOOM
  • csaba90
    hát igen... Wotban max egy pillangót lehet így megkritizálni, hogy milyen hülyén repked.... :D
  • Ninju
    Nekem ez játszódott le:
    -Jé! Egy bomba. Milyen hülyén pattog... :)
    -BAKKER egy BOMBA!!!!!
  • Coral Springs
    Szerintem a legtöbben fel se fogják, mire leesik hogy nem egy rögbi labdát vágtak hozzád már nem élsz.
  • Thoryne
    Az arc, amikor meglátod a bombát melletted pattogni: