37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Bratyex #5975 Ha megveszem valamelyik tank pack akkor automatikusan átvált a rendszer a tankos zárt béta szerverére? Vagy valami szerver klienset kell letöltenem hozzá? -
hehe :D én is így voltam, de két délután alatt megvolt a panther :D -
Caterpillar #5973 Épp kifejlesztettem a PzIV G -t, nyomnék a Battle gombra, éééés "Már 8 óra? o.O" 
-
Nazarov77 #5972 gyengül a forint -
én is szeretem őket! és igen a kötényezés az első lövést elég jól felfogja :) -
e57 #5970 Pár napja 3800Ft-ra jött ki. -
Nazarov77 #5969 Így van, haverom rubelbe vette meg 3700ért nemrég. -
Nazarov77 #5968 Ez viszont friss!
Egy KV-2 eltalálta a lemezeket a tornyomon, semmi bajom nem lett viszont szegény lemezek ezt nem mondhatják el magukról :D
Imádom a Panzer IVeket az F2től kezdve brutálisak, T-34eket KVkat általában 1-2 lövésből ölöm pzgr 39el :D
-
Bratyex #5967 Engem is érdekelne, ha megveszem valamelyik tank pack akkor automatikusan átvált a rendszer a tankos zárt béta szerverére? Vagy valami szerver klienset kell letöltenem hozzá? -
hmm épp azt nézem, hogy ha átváltok az orosz oldalra akkor 599p az az orosz rubletjelenti? mert az csak 3700 forint -
Ne csináljátok már... :D mennyi a legolcsóbb pakk? -
Nazarov77 #5964 Nekem is van pár elmentett képem sérült tankokról, nagyon sokat ad a valósághű érzéshez, ha ez kész lesz fúha.. can't wait :D
-
Nem csak a felfüggesztés. :)
Ha ez a játék készen lesz......
A Tiger sérülései is nagyon tutik.Az előbb szétlőttek rajt mindent.Leszakadtak a sárvédők,stb.Majdnem 5 perc volt a javítás de szerencsére nem jött ellen.Nagyon tetszik ahogy a sérült tankokat modellezik.A játék feelingjét nem is lehet a wothoz hasonlítani.
Egy dolgot viszont nem értek.Az álcafestéseim csak a garázsban látszanak a pecs óta,a csatában az alap sárga festés van a tigeren és a pzIIIM-en is.Viszont vannak a csatában olyan tankok is amiken van álcafestés.Gondolom akkor van akinél működik.Mi lehet a gond?
A rommá lőtt de még harcoló Tiger. :
-
flashpointer2 #5962 Nah mostmár a laptopomon is megy, elég látványos volt a javulás, eddig lowon 10fps, mostmeg az élességet maxra adva 30 -
na akkor megfontolom, hogy befizessek e egy tank pakkra mert már nem bírok várni:/ -
Nazarov77 #5960 50-60nak meg kell lennie neked is szerintem, úgy néz ki az árnyékok eléggé fogják az FPSt, haveromnak 20-25fpse volt 550GTvel, kikapcsolta az árnyékokat és 40-50re felment. -
Szerintetek az én konfigommal maxon mennyi fps-em lesz? airforces kb 60, 70 átlagos minden maxra húzva movie settel, de 100 fölé is felmegy -
flashpointer2 #5958 Jaj köszi a sok kártyatippet :) -
Nazarov77 #5957 jó ez a felfüggesztés, nagyon jól megcsinálták 
-
twi452 #5956 úgy érted az történik mint ami a neve? :D -
Hát érdekes ez a mai teszt.RB-ben korlátlan respawn,SB nincs,a tankok álcafestése csak a garázsban van meg......
-
Nazarov77 #5954 nincs -
Bratyex #5953 Értem, de ha arcade történik akkor van itt is elsősegély csomag? -
Nazarov77 #5952 Mint a wotba, romlik az adott képesség, loader meghal nagyon lassan tölt újra a löveg. -
e57 #5951 Vasárnap délutánhoz képest +20FPS javulás.
Nvidia 560GT videókártya. Driveren és graf. beállításon nem változtattam.
-
Bratyex #5950 Itt hogy oldják meg ha az egyik legénységet kilőtték, pl. a lövészt? -
Nazarov77 #5949 hogy teszteljék a progressiont :P -
Caterpillar #5948 Elég jó a change log, btw... :) -
Ó hogy basszák meg!!!!
2K kellett a Tigerhez,erre megemelték 50-ről 61K-ra a fejlesztést.Ez mire volt jó egy teszt szerveren ???? -
PiciPanzer #5946 Már megy. -
pantherral soha nem rakott még be kurszkra :S ja de egyszer, de a föld alá :S -
Köszi az infót! Ahogy kinéz a dolog eléggé oroszosan csinálják ezt a részt. Tájékoztatás? Az meg minek :) Majd rájön az elvtárs ha megtapasztalja :D -
Nazarov77 #5943 Igen, de nekem főleg az nem tetszik hogy mind a két fél oldalán van olyan spawn pont hogyha teszel 20 métert szomszéd spawnból rommá lőnek, és akkor lehet megkerülni a fél mapot ha nem akarsz basecampelni. -
Caterpillar #5942 Semmi össze-visszaság nincs benne, a menetrend már jó ideje ugyan az:
Menetrend
A GMT -ből pedig szerintem csak tudunk már váltani, a saját időzónánkba...
Ha esetleg mégsem akkor ez az oldal majd segít.. :) -
Nazarov77 #5941 Elvileg 15:00tól 21:00ig mi időnk szerint.
De érdekes mert pl a hétfői 01:00 - 07:00 GMTs nyitvatartásnak mi időnk szerint 9kor kellett volna zárnia, haverommal meg vígan toltuk 10:45ig. -
Karelia nekem se bejövős , olyan mintha valami motocross pálya lenne. :D -
Tudja esetleg valaki, hogy ma, hánytól megy a játék? Vagy megy ma egyáltalában? Annyira össze - vissza csinálják. -
Caterpillar #5938 Nekem a Kursk majd akkor fog tetszeni, ha végre lesz F2 -es PzIV nahmeg Pantherem... :D -
Nazarov77 #5937 Nekem csak Karelia nem tetszik, a többi jó pálya. -
Ash River áááá a kedvencem :D rajtam múlna csak azon a pályán játszanék :D a dzsungeles nem igazán jön be :S :D ott nem lehet km-ről kilőni senkit :D