37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Bratyex
    Ha megveszem valamelyik tank pack akkor automatikusan átvált a rendszer a tankos zárt béta szerverére? Vagy valami szerver klienset kell letöltenem hozzá?
  • csaba90
    hehe :D én is így voltam, de két délután alatt megvolt a panther :D
  • Caterpillar
    Épp kifejlesztettem a PzIV G -t, nyomnék a Battle gombra, éééés "Már 8 óra? o.O"
  • Nazarov77
    gyengül a forint
  • csaba90
    én is szeretem őket! és igen a kötényezés az első lövést elég jól felfogja :)
  • e57
    Pár napja 3800Ft-ra jött ki.
  • Nazarov77
    Így van, haverom rubelbe vette meg 3700ért nemrég.
  • Nazarov77
    Ez viszont friss!
    Egy KV-2 eltalálta a lemezeket a tornyomon, semmi bajom nem lett viszont szegény lemezek ezt nem mondhatják el magukról :D
    Imádom a Panzer IVeket az F2től kezdve brutálisak, T-34eket KVkat általában 1-2 lövésből ölöm pzgr 39el :D

• Bratyex
    Engem is érdekelne, ha megveszem valamelyik tank pack akkor automatikusan átvált a rendszer a tankos zárt béta szerverére? Vagy valami szerver klienset kell letöltenem hozzá?
  • Ozzyehh
    hmm épp azt nézem, hogy ha átváltok az orosz oldalra akkor 599p az az orosz rubletjelenti? mert az csak 3700 forint
  • Ozzyehh
    Ne csináljátok már... :D mennyi a legolcsóbb pakk?
  • Nazarov77
    Nekem is van pár elmentett képem sérült tankokról, nagyon sokat ad a valósághű érzéshez, ha ez kész lesz fúha.. can't wait :D

• Gottfried
    Nem csak a felfüggesztés. :)
    Ha ez a játék készen lesz......
    A Tiger sérülései is nagyon tutik.Az előbb szétlőttek rajt mindent.Leszakadtak a sárvédők,stb.Majdnem 5 perc volt a javítás de szerencsére nem jött ellen.Nagyon tetszik ahogy a sérült tankokat modellezik.A játék feelingjét nem is lehet a wothoz hasonlítani.
    Egy dolgot viszont nem értek.Az álcafestéseim csak a garázsban látszanak a pecs óta,a csatában az alap sárga festés van a tigeren és a pzIIIM-en is.Viszont vannak a csatában olyan tankok is amiken van álcafestés.Gondolom akkor van akinél működik.Mi lehet a gond?
    A rommá lőtt de még harcoló Tiger. :

• flashpointer2
    Nah mostmár a laptopomon is megy, elég látványos volt a javulás, eddig lowon 10fps, mostmeg az élességet maxra adva 30
  • Ozzyehh
    na akkor megfontolom, hogy befizessek e egy tank pakkra mert már nem bírok várni:/
  • Nazarov77
    50-60nak meg kell lennie neked is szerintem, úgy néz ki az árnyékok eléggé fogják az FPSt, haveromnak 20-25fpse volt 550GTvel, kikapcsolta az árnyékokat és 40-50re felment.
  • Ozzyehh
    Szerintetek az én konfigommal maxon mennyi fps-em lesz? airforces kb 60, 70 átlagos minden maxra húzva movie settel, de 100 fölé is felmegy
  • flashpointer2
    Jaj köszi a sok kártyatippet :)
  • Nazarov77
    jó ez a felfüggesztés, nagyon jól megcsinálták

• twi452
    úgy érted az történik mint ami a neve? :D
  • Gottfried
    Hát érdekes ez a mai teszt.RB-ben korlátlan respawn,SB nincs,a tankok álcafestése csak a garázsban van meg......
  • Nazarov77
    nincs
  • Bratyex
    Értem, de ha arcade történik akkor van itt is elsősegély csomag?
  • Nazarov77
    Mint a wotba, romlik az adott képesség, loader meghal nagyon lassan tölt újra a löveg.
  • e57
    Vasárnap délutánhoz képest +20FPS javulás.

Nvidia 560GT videókártya. Driveren és graf. beállításon nem változtattam.
  • Bratyex
    Itt hogy oldják meg ha az egyik legénységet kilőtték, pl. a lövészt?
  • Nazarov77
    hogy teszteljék a progressiont :P
  • Caterpillar
    Elég jó a change log, btw... :)
  • Gottfried
    Ó hogy basszák meg!!!!

2K kellett a Tigerhez,erre megemelték 50-ről 61K-ra a fejlesztést.Ez mire volt jó egy teszt szerveren ????
  • PiciPanzer
    Már megy.
  • csaba90
    pantherral soha nem rakott még be kurszkra :S ja de egyszer, de a föld alá :S
  • Pluskast
    Köszi az infót! Ahogy kinéz a dolog eléggé oroszosan csinálják ezt a részt. Tájékoztatás? Az meg minek :) Majd rájön az elvtárs ha megtapasztalja :D
  • Nazarov77
    Igen, de nekem főleg az nem tetszik hogy mind a két fél oldalán van olyan spawn pont hogyha teszel 20 métert szomszéd spawnból rommá lőnek, és akkor lehet megkerülni a fél mapot ha nem akarsz basecampelni.
  • Caterpillar
    Semmi össze-visszaság nincs benne, a menetrend már jó ideje ugyan az:

Menetrend

A GMT -ből pedig szerintem csak tudunk már váltani, a saját időzónánkba...

Ha esetleg mégsem akkor ez az oldal majd segít.. :)
  • Nazarov77
    Elvileg 15:00tól 21:00ig mi időnk szerint.

De érdekes mert pl a hétfői 01:00 - 07:00 GMTs nyitvatartásnak mi időnk szerint 9kor kellett volna zárnia, haverommal meg vígan toltuk 10:45ig.
  • Torzonborz
    Karelia nekem se bejövős , olyan mintha valami motocross pálya lenne. :D
  • Pluskast
    Tudja esetleg valaki, hogy ma, hánytól megy a játék? Vagy megy ma egyáltalában? Annyira össze - vissza csinálják.
  • Caterpillar
    Nekem a Kursk majd akkor fog tetszeni, ha végre lesz F2 -es PzIV nahmeg Pantherem... :D
  • Nazarov77
    Nekem csak Karelia nem tetszik, a többi jó pálya.
  • csaba90
    Ash River áááá a kedvencem :D rajtam múlna csak azon a pályán játszanék :D a dzsungeles nem igazán jön be :S :D ott nem lehet km-ről kilőni senkit :D