37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Gottfried
    Delelott 11.05-kor zart be a szerver.(remelem holnap delelott is megy addig)(sorry az angol billert de itt a melohelyen csak ez van)
  • lammaer
    Hehe, na most kapjátok a Siema inváziót :D
  • twi452
    Ja megvan azt hittem a hivatalosra pakoltak ki ilyet :D
    De már ki is van írva h elfogytak a kulcsok :D
  • twi452
    Én még a postot sem láttam fb-on annyira eldugták :D
  • Caterpillar
    Csak Lengyel barátainknak elérhető, ha tovább mész a linkre, eljutsz egy oldalra, ami visszadob azzal az üzenettel, hogy csak Lengyel usereknek elérhető a szolgáltatás...
  • Ulvar
    Facen WTn ezt írták ki, hogy ingyenesen kilehet próbálni a GF-et (állítólag, a fordító ezt írja):

War Thunder
    Chcecie zasmakowaæ zamkniêtych beta testów Wojsk L±dowych? Ju¿ teraz macie tak± mo¿liwo¶æ, do tego ca³kiem za darmo!
    Szeretne egy kis ízelítőt a zárt béta tesztelés hadsereg? Most már a lehetőséget, hogy teljesen ingyenes!

Most minden poént mellőzve és gyorsan linkeltem, hogy erről esetleg tud e valaki valami bővebbet.
  • Nazarov77
    gondolom nem megy a szerver, majd 3 kor nézzél rá
  • Foxy0
    Error 81110013: Unable To Load User Profile
    Nekem ezt írta ki de mért?
  • Glo
    - Van akivel nem lehet jót tenni..
    - Jézus is pont ezt mondta, Uram!
    Bryan élete

• Gottfried
    örülök neki mert a héten délután nem tudok játszani de azért a tájékoztatás lehetne egy kicsit pontosabb
  • Glo
    Neked semmi se jó? Ha gondolod szólok az érdekedben és lelövik >o]
  • Gottfried
    Hát elég rugalmasan kezelik az időbeosztást.Még mindig megy a szerver.Igaz hogy a legtöbb csatában csak 2-3 ember van,a többi AI de ez nem is csoda ha ilyen a tájékoztatás.
  • Glo
    Reggel nyomtam 2 kört én is, elég kevés ember volt fent, voltunk 3v3-ban Kurskon, meg a sok ai.

Tegnap délután meg ma reggel voltak az időablakok amit április 1.-ről tettek át. Ezt követően ugyanaz lesz mint eddig, tehát ma délután is lehet játszani.
  • Gottfried
    Változtak az időpontok? Ment tegnap este is és most is fent vagyok.:)
  • Glo
    2 külön szerveren megy. Az egyiken a rendes repülős, a másikon a tankok tesztelése.

A tesztre nyitva álló időt a fórumn megnézheted:
    http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/109548-updated-server-schedule-for-cbt-nightly-server/

Ettől lehet eltérő is, de arról itt biztosan értesülni fogsz :)
  • Foxy0
    Én fel raktam és adig nem lehet repcsizni?
    Mert nekem azt írja karbantartás miat lezárva.
  • csaba90
    igen:D de attól függetlenül az orosz tankok OP-k, csak nem németek ülnek benne :D
  • Caterpillar
    Ejj, mikor már azt hittem a PzIV H nem is egy jó valami (nehéz a köténylemezek miatt) mentem a végére egy SB -t...

Végeredmény 3 lelőtt Ai Il2 + 2 AAA (jó ez nem nagy érdem) + 1 T-34-85 és még be is capeltem
    Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy Kuban map, összesen 4-en voltunk playerek, a többi Ai repülő volt....

• flashpointer2
    Hát mert a német oldalt választók többsége igen magasan képzett játékos :P
  • PiciPanzer
    „A War Thunder Ground Forces egy olyan játék, amit huszan játszanak, és mindig a németek nyernek.”
  • Caterpillar
    Úgy, bár nekem nem is lett volna mire.. Egy darab orosz sincs kifejlesztve.. :P
  • Gottfried
    én csak 2000-ret kapok :(
  • csaba90
    gondolom te is mindenki mást szidtál mint én, miért mindenki csak némettel megy, de azért nem váltottál volna oroszra :D
  • Amaymon
    Mindenki leszedhető persze az nem vitás, de arányaiban nagyon erősek voltak a japók főleg RB-n.
  • vajakos21
    Elötte se voltak olcsók.Ráadásul ax fm eket is most lötték be,igy már se op se olcsó nem lesz.( más kérdés hogy aki jól használta az f4-et pl az leszedte a zerot eddig is.Mistik, Mastique pl)
  • Caterpillar
    RB Tier III... 66 német 0 orosz vár..
  • Amaymon
    "Jó a panther? +2 br dupla repair"

Ja mint most AF-ben a japókat irgalmatlan bedrágították az OPságuk miatt.
  • csaba90
    hát ha manapság már az oroszokat is le nácizzák, muszáj nekik is náci gépekkel nyomulni :D
  • PiciPanzer
    Kpróbáltam RB-t, sokkal jobb..., egyébként elég erős a német dominancia :)

• vajakos21
    Majd open betanal, megváltozik.Jön a russian balanxe.Jó a panther? +2 br dupla repair
  • csaba90
    mert ti mennyi aranyat kaptok? nekem mindig 90 ezret adnak :S
  • Caterpillar
    Ehh PzIIC -vel fél óra alatt már PzIV F2 -ig jutottam... :P
  • Gottfried
    Látom 3x-os xp minden csata.Így gyorsan megy.Az arany feléből meg kihúztam egy 1000. szintes legénységet a németeknek. :)
  • flashpointer2
    KB 3 óra játékkal eljutottam oda hogy a panther fele ki van fejlesztve, úgyhogy könnyen pótolható
  • Caterpillar
    Elvileg a "grind" -et nézik, mit, hogy lehet fejleszteni... Egyébként ami szerintem ehhez tartozik és amit észrevettem, hogy a PzIIC -vel fejlesztettem a Pz4 -et, és ha több xp -t szedtem össze mint amennyi a kifejlesztéséhez kellett, akkor utána átugrott a repülős részhez és ott is megkérdezte, mit akarok fejleszteni... o.O
  • Gottfried
    Ó hogy baccák meg!! :D

Egy napot tudtam menni a tigrissel,erre elveszik.Mi értelme van ennek hogy újra kell mindent fejleszgetni?Ezt most nem egészen értem....
  • Sith
    Azért az arma ban és a Red orchestrában is nagy élmény tankot vezetni főleg normális személyzettel, itt inkább random emberekkel van a baj nem szivessen ülnék be egy idióta mellé, komunikáción is kéne fejleszteni szóval nem sok esélyt látok rá sajna
  • Caterpillar

Le... :)
  • Ozzyehh
    lenulláztak mindent?
  • csaba90
    sok lúd disznót győz :D