37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
twi452 #6015 És mondjátok, hogy mindenki opé oroszokkal megy :P :D -
flashpointer2 #6014 Micsoda népszerűség a várólistán.
-
íííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí :D
gyerekek..... lenulláztak mindent XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
PZ 2 van csak :D -
Glo #6012 Több reward. -
flashpointer2 #6011 Mi az ellentételezés? Nincs jogom megnézni :D -
Caterpillar #6010 Jah igen, ha veszítünk sem akadok ki, legalábbis egyelőre, míg ez a másik játékban 5-10 alkalom után már őrjöngéshez vezetett..
Bár ez elképzelhető, hogy később majd változik... Viszont azt gondolom egy 3 fős összeszokott szakasz, elég csúnyán tudja majd hozni a meccseket. -
én kifejezettem élvezem, ha egy lövéssel kiszedem az IS1-et és felrobban :D amikor engem lőnek ki egy lövéssel az sem vészes, nem vészesebb mintha a wot-ba bekapnék 800 hp-t :D -
Caterpillar #6008 :D Megesik ha az ember fáradt...
Btw így lesz esélyem kihúzni hétvégéig a Panthert! :)
Egyébként, megakadt a szemem egy hosszabb vitán a WoT topicban, és még mindig sokan gondolják, hogy az egy lövéses killek rontják a játékot... Nem játszottam vele még túl sokat (3 délutánnyi időm volt kb), de én nem vettem észre, hogy olyan borzalmasan sok lenne a 1 hit kill. Sőt. Mindamellett a campelés sem jellemző, kifejezetten pörgős csaták szoktak lenni. -
Glo #6007 Oké, nem tudok olvasni a sorok között :D -
Caterpillar #6006 http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/120464-nightly-server-maintenance-on-the-1st-of-april/ -
Glo #6005 Ezt hol olvastad? Én nem láttam még, pedig ma délután pont ráérek :) -
Caterpillar #6004 És most nézem, ma is van test délután, valamint holnap is lesz, woohoo!
-
Glo #6003 http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/120817-reset-on-nightly-focus-test-on-research-progress/#entry2324456
Meglepődések elkerülése végett..
Viszont az ellentételezés nem semmi! -
Nem, csak meglehetne úgy csinálni mint Red Orchestra 2ben. Egy vezető, egy lövész. Ha lenne gyalogság akkor meg még géppuskás. Vagy még kommandanténak lehetne egy plusz személy, aki felfedez bemér stb... -
:DD legunalmasabb / legszarabb meló lenne... mindenki a töltőt baszogatná, hogy gyorsabban :D -
Glo #6000 Az is csak fun volt, egyszer repültek úgy egy bomberrel, hogy minden lövészt más ember kezelt. Le is szedték őket :))
Nagy játék élményt a parancsnokon meg a lövészen kívül nem jelentene senkinek valszeg (képzeld el a drivert, ahogy előre megy 50m-t, a parancsnok meglát egy tankot, kiadja a tűzparancsot, ő meg ott malmozik hogy meghal-e, vagy ők győznek... vagy a töltőt.. neki még annyi sincs :)) ). -
Caterpillar #5999 Végül is az Il-2 -ben anno lehetett úgy repülni, hogy egy ember volt a pilóta a többi meg a lövész, itt sem lenne valszeg nagy kihívás megoldani, hogy egy driver egy gunner meg egy commander üljön a tankban... Kár hogy azt hiszem, a játék design miatt kb semmi értelme nem lenne... :( -
joe38 #5998 Ahogy elnézem a videókat,nagyon jó pályák vannak szerintem,a változatos terephez már csak egy kis változó időjárás és éjszaka kellene:D,meg hát ugye azért egyik pálya se homokozó méretű legalább. -
Glo #5997 Lennél a töltő? :D -
BaleniX #5996 Meg ami hatalmas dolog lenne az az, hogy egy tankban több ember lenne, és úgy működne mint a valóságban, bár ez nem tudom hogy hogy oldható meg. -
Őőő azért a kubani pályát nem nevezném én "gazos rétnek". Van ott jó pár fa is abban a pályában jó néhány sziklás völggyel meg dombbal (német kezdő oldal, ha elindulsz lefele eleve ott egy szűk völgy van). Nem igazán hasonlít a kurszki pályára. A dzsungeles pályával is az a bajom, hogy inkább rakták volna be akkor mikor már bent vannak a japó meg amcsi tankok. Jöhetett volna már akkor egy debreceni pálya :) Igaz még zárt béta, de remélem, hogy minél több olyan pálya lesz benne mint a kurszki és minél kevesebb az olyan pályákból mint a karéliai. -
Caterpillar #5994 Remélem én is, hogy megcsinálják, és ahogy GrmlZ is említette, a parancsnok kaphatna egy távcsövet amivel lehet távolabbra is nézelődni, az irányzóval kicsit körülményes és sokkal lassabb is.
Mondjuk, ha megcsinálják (remélem) a belső tereket, és az egyedi irányzékokat, akkor ez sem fog gondot okozni... :) -
A sohasem " jelben volt. Ezen felül írtam, hogy Kurszk egy jó pálya és több ilyen kellene. Mit nem lehet ebből érteni? Kötekedés az persze megy. Az átlag hadszínterek pedig nem ilyenek voltak mint ezek, amik Kurszk kivételével mind arcade pályák. -
BaleniX #5992 Sim battle-nél minden tanknak a tetejéről lehet nézelődni? Remélem hogy amin nem volt parancsnoki kupola azon majd csak ott lehetne nézelődni, ahol volt periszkóp (Kv1) -
Caterpillar #5991 Viszont érdekes, mert tegnap 20:00-kor levágott a szerver, nahmost ha GMT+2 az akár hogy nézem 21:00 óra. 
-
Glo #5990 Igen. Télen +1, nyáron +2 óra a GMT-hez képest. -
MrCsé #5989 Nagyon köszönöm, már azt hittem, hogy feleslegesen vettem meg a csomagot :)
Persze nagy buzgón vártam az időpontokat és semmi :), Mondom nem igaz.
Az óra átállítás miatt van a +2 óra?
Még egyszer köszi! -
Glo #5988 Ne így csináld mint az #5986-ban. Innen töltsd le a launchert:
http://warthunder.com/en/news/499-War-Thunder-Ground-Forces---Join-Closed-Beta-en
A launcher feltolja a legfrissebb verziót. Több dolgod nincs, mint várni a szerver nyitását. A GMT-hez jelenleg +2 órát kell hozzáadni. -
MrCsé #5987 Ez csak nekem nem teljesen egyértelmű, vagy lelehetne vezetni részletesebben? A tank kliens honnan lehet letölteni?
Bocsi, de köszönöm -
PiciPanzer #5986 1. Átmásolod az AF klienst egy másik könyvtárba.
2. A "config.blk" fájl elejébe bemásolod a kövezkezőket, majd elmented:
yunetwork{
curCircuit:t="nightly"
isExpertMode:b=yes
yutag:t="internal"
}
3. Elindítod launchert, ami letölti és telepíti a frissítéseket, és az alább megadott időpontokban játszhatsz:
Monday - 01:00 GMT - 07:00 GMT
Tuesday - 13:00 GMT - 19:00 GMT
Wednesday - 01:00 GMT - 07:00 GMT
Thursday - 13:00 GMT - 19:00 GMT
Friday - 01:00 GMT - 07:00 GMT
Saturday - 11:00 GMT - 16:00 GMT
Sunday 1:00 GMT - 07:00 GMT
Sunday 11:00 GMT - 16:00 GMT
-
Így lehet.
Egyébként nagyon tetszik hogy így lehet az álcafestéseket testre szabni.Szinte korlátlan számú variáció van,a kopottságról már nem is beszélve.Egy dolog hiányzik csak,főleg a németeknél,a toronyra festhető számok amik a tank helyét határozták meg a hadosztályban.Ezek a számok annyira jellemzőek voltak rájuk...
Persze tudom hogy most csak a repülős rész "matricái" vannak,gondolom ha a tankos nyílt béta lesz,kapnak a tankok is hozzájuk illő jelzéseket.Az már csak hab lenne a tortán ha a számokat egyénileg lehetne összerakni. -
Ninju #5984 Írjon ticketet a supportnak. Sztem megoldják gyorsan. -
nálam is ez van, így hogy ezt mondod szerintem az lehet, hogy ha egy csatába kerülünk, én a te tankodon azt a festést látom amit beállítottál, te pedig az enyémen azt amit én állítottam be, de valamiért saját magunk alapnak látjuk... biztosan tudnak erről a problémáról már... meg eddig nem volt gond ezzel :) -
Nazarov77 #5982 Haverom rubelbe vette de már vagy másfél hét eltelt és még mindig csak member angol fórumon közben vígan bétázunk. -
Ninju #5981 Én is GF Tester vagyok az angol fórumon. Csak kellett pár nap amíg átfutott a dolog. -
hát érdekes, én a t34 packot így vettem meg decemberben :D és csak az angol fórumon vagyok/nézelődöm gond nélkül! :D lehet azóta korlátozták? -
Nazarov77 #5979 Itt logoljál be az accountoddal és akkor rubelben marad. Annyi negatívuma van ennek csak ha rubelbe veszed hogy az orosz fórumra kapsz CBT rangot, nem az angolra. Más negatívum nincs.
-
Ninju #5978 warthunder.ru -
lexlutor #5977 van hozza linketek? mert nekem csak euros oldalt dobott .. -
flashpointer2 #5976 Le kell tölteni, kb ugyanannyi helyet foglal mint a repülős kliens és igencsak változó sebességgel csordogál le, nekem vagy 5 óra alatt jött le