37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Caterpillar
    Hát ezen most felsírtam!
  • Ninju
    Tegnap velem is megesett. Nem voltam boldog. :)

• csaba90
    lehet nekik is jobban bejött a múltheti pénteki teszt :D
  • Sherman0070
    Ajj nemáá
  • Glo
    A holnap délutáni tesztet áttették péntek délutánra.
  • csaba90
    Pz IV F2-től már egyenlőek lesznek az erőviszonyok, aztán a tigris meg a párduc már jobbak lesznek az összes orosz harckocsitól :) ezt tapasztaltam, amikor lehetett őket tesztelni :)
  • Nazarov77
    Ó én tegnap a 2. stukával bosszultam meg egy szikla tetején kempelő t-34/57et aki vagy 4 társamat+ engem ki is szedett. Jó érzés volt hozzá vágni az 1000 kilós bombát :D
  • Caterpillar
    Arra gondoltam, hogy mivel késleltetve volt a bomba, ezért előbb pattant egyet a földön, és mikor beesett a két tank meg a szikla közé, nah akkor robbant, ránézésre legalább 500kg lehet nagyobb volt, nem csoda hogy a KV-2 nek leesett a haja is... :D
  • Glo
    Na ja, itt mondjuk nem számít az az 1-2 másodperc, úgyse tud az a tank elmenni onnan :)

De milyet benyel valahonnan a végén :D
  • Caterpillar
    Ehehehhhe, késleltetéssel dobott bomba!

Egyébként lehet, csk az újdonság varázsa, de én nem éreztem nyomasztónak a t-34 fölényt, a PzII C is tudta sebezni őket. Tény KV1 -el nem találkoztam...
  • Ry0K3N
    epiclol :D
  • Pluskast
    Háát. Igaz én csak tegnap tudtam először kipróbálni de kicsit nyomasztó volt, hogy majd mindegyik csatában a pz II-es illetve a pzIIIE harckocsim ellen T-34, KV-1 (de volt, hogy KV-2) illetve SU-122 jött. A helyzetemen az sem javított amikor megszereztem a Pz IV C-t. Egyszerűen ezek ellen hatástalan volt a harckocsim lövege. Való igaz, hogy ez így volt a második világháborúban is, na de azért ez kicsit rontott a játék hangulatán meg azért ez mégiscsak egy játék na :) Ok ok zárt béta tudom én és biztos lesz majd változás e téren ezért sem vagyok kiborulva vagy nem is kritizálni akarok, inkább csak kérdezném, hogy fejlettebb szinten jobb é a balance :) De akkor ezek szerint igen:)
  • Glo
    Nem nem, a helyes kifejezés: MÉG tavasz van :P :)
  • Glo
    Tigrissel már simán ki lehet lyuggatni akármit, ne aggódj :)

Amúgy én nem tapasztaltam nagy orosz fölényt, mindkét nemzettel lehet jó csatákat menni. Meg rosszakat is.
  • Pluskast
    Valaki aki esetleg már hármas vagy négyes tierben is tolta. Ez a nyomasztó ruszki fölény a nagyobb tierekben megszűnik? Mert így egyes kettes tierben nagyon érzékelhető a német páncélosok gyengesége.
  • lammaer
    Szólok, MÁR tavasz van :)
  • Glo
    Tényleg jól nyomja. A B3 Kacsa, az kell nekem. Muhaha XD
  • Torzonborz
    Hmm srác azért elég jól nyomja.
  • csaba90
    ja bocs :S nem tudtam, hogy létezik ilyen hogy alapbol nem az alap beállítás van :S akkor ez így nem volt valami szerencsés neked!
    De örülök hogy rendben van már akkor neked! :)
  • vajakos21
    http://www.youtube.com/watch?v=YuJOHTGiWQg
    Kinek térkép -e táj..
  • Glo
    Németeknél a PzIV F2 jött be nekem. Ha Sb-n akarod szivatni a T34-eseket akkor meg a kötényes PzIII H-t fejleszd ki :)

Orosz vonalon a T34 a gyors, agilis, az 57mm-es egy állat és lapos röppályájú lőszere van amivel könnyű célozni is. A KV meg a páncél vonat. Egyszer 3-an lőttük 500-ről, de vagy 6-8 gránátot rászórtunk F2-essel mire hajlandó volt meghalni :))
  • Tarczay78
    Torzon, ha a többségnek bejön valami, agy az esély, hogy nekem is tetszeni fog. :)
  • Torzonborz
    Tök mindegy mit fejlesztesz , cb van . A végén wipe lesz , csinálj amit akarsz ne mástól várj ötletet.
  • Tarczay78
    Nálam a lövedékek és tűzoltás, valamint a légitámadás segítsége a numerikus billentyűzeten jön be.
    A stug meg valahogy nem ön be. egyszerűen papír. lehet kis löveg van még rajta, és nincs kifejlesztve semmi sem...most a német ágat csinálom, várok még véleményeket mit érdemes kifejleszteni. :) melyik a leginkább lepattanó? t-34 el elég jól letudnak támadni, némettel meg nem is viszem át. :( nyílván az már nem I szintű, azért...
  • Caterpillar
    Nah, mára ennyi volt... Igazából csak annyi jutott eszembe, hogy EZ ÁLLAT!

Kurskra, csak egyszer tett, Kubanra meg vagy 5x Jungle is volt 3x...
    Meglepődtem hogy a PzIIC is átlövi a T-34 57 -et, szóval akár esélyem is van ellene, és ő is lepattant róla, többször is.

A pici Stug is nagyon menő, kár hogy gyorsan kifogyott, és valóban Kurskon messzire kell lőni, ott azért van szórás rendesen!
  • Glo
    Action 7 a tűzoltás, Action 5 meg az arty support kérés. Sim-ben egész jól lehet arty-val irtani az enemy tüzésréget meg a gépkocsi csoportot Kurskon :)
  • Caterpillar
    Köszi, akkor most már meglesz! :)

@Csaba, ahhoz, hogy simulatort menjek, egy lőszerrel, nem kell lőszert váltani, lőni attól még fogok tudni, nem sík hülye vagyok, de a controls alatt az hogy action 1, 2 stb nem túl egyértelmű, és nekem valamiért alaból unassigned volt az összes... ;)
  • cpthungarian
    Ha így sem működik, akkor vissza kell állítani alapértelmezettre a kiosztást.
  • Glo
    Az Action 1-9 ami ezeket vezérli. Rakd rá a numpadra, akkor tudsz váltani.
  • csaba90
    Simulatorba mész de nem tudod hogy kell lőszert váltani?:D
    oda van írva a lőszerhez egy szám...
    ha négy lőszered van meg tűzoltód is ezeket látod:
    1 2 3 4 7
    ezeket a számokat megnyomod a W fölötti számsoron akkor azok lesznek kiválasztva :D ugyanúgy mint a wotban :D
  • Caterpillar
    Valamint az is érdekes koncepció, hogy csak 2 percig van respawn, utána nincs (Arcade) viszont van SM meg RB -ben... Egyébként az SM iszonyatos fun! :D

Arra mondjuk nem jöttem rá, ha 2 lőszer típus is van nálam, hogyan tudok váltani, valamint a tűzoltót mivel tudom aktiválni, pedig áttúrtam a beállításokat... o.O
  • Glo
    Az a soon az tavasz. Már behívnak boldog boldogtalant, hétvégén kiküldték az összes meghívót azoknak akik megcsinálták a bekerüléshez a feladatok 90%-át. A többieknek ott a tank pack, vagy a napi emailes behívók. Elég sok teszter van már. De még kell ember, meg tesztnap, mert minden nap mást fejlesztenek (ma szerintem épp azt próbálják belőni, hogy hány AAA legyen a pályákon a repcsik ellen).
  • Nazarov77
    Panzer IV F2 nagyon jó a 75mm L/43as ágyújával, egyik kedvencem, meg a stug F. Top APCRt nem is kell használni mert az alap Pzgr.39 elég az összes jelenleg játékban lévő tank ellen.
  • Tarczay78
    Mentem egy kört a simulátorral, és eddigi legjobb köröm volt. második voltam tapasztalatban . :) fantasztikus, pedig az első szintű kis gyorslövő tankkal mentem. :)
  • Tarczay78
    Még egy kérdés, kinek melyik tank jön be??? melyiket érdemes tovább fejleszteni?
  • Tarczay78
    valaki felvesz csatába az sem baj... fent leszek.
  • Tarczay78
    Sziasztok, a tankon a lánctalpat, vagy a tornyot, mikor, és milyen gombokkal tudom javítani. kisebb apróságokat kijavít az R billentyűvel, de utána van, hogy leesik a lánc, úgy marad mozdulatlan a torony, és nem tudok mit csinálni, így használhatatlan a gép. A tüzet nagy nehezen sikerült eloltani. :)
  • Ozzyehh
    Amúgy ez a zárt béta vegyél egy tank csomagot és bekerülsz enyhén lehúzásnak tűnik :) de ez én vagyok:D
  • lammaer
    "WT(G) nyílt béta várható indulása: Soon(TM) "

Legjobb esetben sztem nyárra lesz belőle tán open. Addig csak ha fizetsz akkor jutsz be a closed bétába.
  • flashpointer2
    Kedvező(bb) tankpakk ár ->sok bétázó :)