37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Nazarov77
    A prémium meg a gold a rendes accountra megy nem zártra.
  • vajakos21
    Azt nem nagyon értem miért aktiválják a prémiumot CBT-re.Utána törölnek ,tehát a sz.rnak egy pofon.(már ha jól értem)
  • Nazarov77
    Megnézed a sima gold árát és utánaszámolsz csak a 2 hét prémium és a 2000 arany többe kerülne ha külön vennéd őket mint így packba. + még 2 tank és cbt hozzáférést is ad.
  • Sherman0070

WOW
  • dezsőnéni
    Majd' 7000 Ft-ért az lenne a minimum, hogy adnak egy T-34-et meg egy PzIV-et, nem két ilyen "semmiresejó" sz@rt...
  • flashpointer2
  • flashpointer2
    Hát ha nem a minimum requirementset súrolná a laptopom már tuti megvettem volna
  • Nazarov77
    Számolj utána, én csodálkozok hogy ennyiért adják mert nagyon megéri.
    2000 gold
    2 hét prémium
    2 prémium tank

Jelenleg ha csak goldot veszel akkor 2500 gold 14 euro. szóval...
  • bgabor
    6500 Ft-ért nagyon nem éri meg szerintem. Fele ennyiért se venném meg.
  • bgabor
    6500 Ft-ért nagyon nem éri meg szerintem. Fele ennyiért se venném meg.
  • Jeffjohnson
    Ez sajnos szerintem 1 dolgot jelent, hogy min. májusig itt nem nagyon lesz Open beta.....
  • flashpointer2
    Ahh SdKfZ a kis kedvencem :[
    Amúgy a 2000 arany kb 10ojró, a két hét prém meg kb még egy ezres úgyhogy összesen 15, ami már majdnem a teljes ár. Viszont ha később tetszik a 2000ből már lehet venni egy prémtankot is. Hm, ez az ajánlat gondolkodásra ad okot!
  • Ninju
    Én sem dolgoznék itthon szívesen, ezt teljesen megértem.
  • Sherman0070
    Lol. Ez a 2 starter pack tank elég viccesen néz ki :D
  • lammaer
    napi 8 órát tesztelek, nekem könnyű nemet mondani félkész programokra. Még fizessek is érte, nem ? :)
  • Ninju
    Én még kitartok az eredeti elhatározásnál.
  • Caterpillar
    Wooohoo, here I come! :D

Én is így voltam vele... 40 júró főleg mostani árfolyamon, áhh inkább nem... 20-ért sajnos nem bírtam magammal...
  • Ninju
    Rohadjanak meg. Elhatároztam, h erős leszek és nem fizetek 40 EUR-t a CBT-ért. Megvárom a meghívót, legfeljebb majd csak az OBT előtt egy nappal kapok.
    Erre nesze neked occsóság. :)
  • vajakos21
    Vegyé tankot !
    http://warthunder.com/en/news/498/current/
  • csaba90
    igen az realisticben elég fura volt :D odamentem a stuggal kapásból, mondom majd lesz harc, ugye mindenki egy helyre megy, aztán két tankunk maradt, de addigra már végigment és befoglaltam a bázist :D nem csináltam semmit de nekem köszönhették hogy nyertünk én meg alig kaptam xp-t érte :S
    viszont a több zászlós foglalósdi az nagyon jó szerintem! az eltart egész sokáig, és ha jó a csapat a végén akár még vissza is lehet hozni a meccset :)
  • Gottfried
    Tényleg nagyszerű játék és emiatt egy percre sem bántam meg hogy megvettem a tank csomagot és így ott hagyhattam a wotot egy életre. :)

A láthatóság,a célzás,átütés,stb,szerintem is nagyon jól sikerült.Nekem egy dolog nem tetszik,az pedig az hogy néha olyan gyorsan behúzzák a bázist hogy csak nézek hogy már vége is a csatának.Persze ez nem túl gyakori de eddig csak ez az egy apróság zavart .
    Ahhoz képest hogy ez még csak egy zárt béta és most csak néhány tank van,még így is sokkal élvezetesebb mint a wot.
    Ha kijön a játék és lehet rendesen fejleszteni...hmmmm...fincsi lesz. :)
  • csaba90
    néha előfordul, de olyan formában hogy ő maga se vesz észre :D
    itt az tetszik hogy valóban nincs campalés, csak sunnyogni szoktak :D
    próbálnak mindenféle kerülőutakon mögénk kerülni :D vagy én mögéjük, de szerintem teljesen korrekt :)
    január 2. óta tolom a teszten és egyszerűen nem láttam játékmeneti hibát, ami idegesítene, gondolok itt olyanokra mint wotos campelés, eltünő tankok, nem lövök át semmit, kevés első lövés után 2% hp-m maradt :D szóval nagyszerű a játék :)
  • Tarczay78
    Sziasztok. Meggyőztetek miszerint érdemesebb egy asztali gépet venni. Igazából szakszervezet venné a gépet. laptop azért lett volna jobb, mert tudom hurcolni magammal. Viszont az, hogy hazamegyek hétvégén az útra, vagy bárhova elmegyek, és netezni akarok, akkor elég, ha veszek egy tabletet. Többet lenne használva a gép egy irodában. Így egyértelmű az asztali gép. Itt is, ha mindent összeadok, hogy olyan gép legyen, aminek azért jó a hűtése, ne legyen hangos, a monitor szintén nézhető legyen... Jó billentyűzet, egér, esetleg kisebb hangfal is, azért ezeket összeszámolva benne van szerintem 200 ban simán. :)
    Mobilnetet, meg azért kérdeztem, mert a munkahelyen nincs internet, illetve, ha be is van kötve valahova, lassabb, mint maga egy mobil net... miért ne kérdezzétek. :)
    Valaki mondana véleményt, milyen gép az ami, könnyedén elvisz egy ilyen tankos játékot, jó grafikával, azt örömmel veszem...
    Tudom ez nem az a fórum, ezért, aki ír, az nyugodtan privátba írjon. De lehet is megbeszélni, hátha valakinek az ötlete másnak is tetszik. :)
    KÖSZÖNÖM , az eddigi hozzászólásokat is! :)
  • lammaer
    Konkrétan csak olyan van amig nem lő :P
  • Glo
    Itt nincs rejtőzködő Su-122 55m-re a bokorban :)
  • Fura Alak
    XP-t nem, de +5-15% -ot a rejtőzködésre igen. (Nem emlékszem a pontos adatra.)
  • Jacek
    T-Home húgy:))))) 30/5 VDLS eljesen jó csak a ping az ilyen remek:DDDDD
  • Torzonborz
    Bakker milyen vonalon csüngsz hogy a vdsl-n ennyire gáz a latnecyd ?
  • Jacek
    Őőő az VDSL+ akart lenni:)
  • Jacek
    A mobilnetnél már nincs probléma ha olyan helyen vagy ahol jó:D De nekem van pl Telenoros hipernet na jobb pingem van mint a VDLS3-al a T-Home-nál:) 40-50-es pinget tud pl. a WOT-ban:)
  • Tusy
    - aláírásomból kibogarászható: "Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM". A játék miatt a VGA-ra illik odafigyelni, i3 és i5 között nincs akkora különbség, hogy érdemes legyen plusz pénzt fizetni érte, i7 meg már másik kategória. Nekem ez jött le abból amit nekem válaszoltak
    - a 635-s VGA-t viszont mindenhol dicsérik és én se tudok róla rosszat mondani. Az asztali géphez képest egyedül a full HD felbontás hiányzik, de azt egyelőre kevés laptop tudja és azok is nagyon magas árért (az helyett már szerintem tényleg asztali gépet érdemesebb venni)
    - ha most kellene játékra laptopot vennem akkor a "lenovo 635" szavakra keresnék rá, gyakorlatilag 2-3 havonta változnak az elnevezések (meg persze utána megfelelő fórumon kikérni a hozzáértők véleményét is)
  • Glo
    Ő kért laptopot, meg mobilnetért is érdeklődött, nyilván hordozni akarja jobbról balra.

Tusy, végül is milyen laptopot vettél?
  • Tusy
    szerk.:
    - végül 140e Ft-ért (+5e Ft egy tartó ami alulról fújja rá a levegőt, mert különben 2 óra használat után elég meleg lenne a laptop) vettem amivel meg vagyok elégedve
  • Tusy

- nyilván ugyanazért az árért szinte mindig jobb asztali gépet lehet összerakni mint amilyen laptopot lehet venni érte
    - a 175e Ft nálam még nem 200e Ft ... ettől függetlenül kicsit jobban körbejárnám a laptop vásárlását, augusztusban nekem is 200e Ft körüli lenovo laptop tetszett meg de utána érdeklődve (prohardver fórum) lebeszéltek az i5-ről, és mintha az ebben levő 635-ös VGA is jobb lenne mint a 740-es (ez nem biztos, de össze lehet hasonlítani a teljesítményüket)
  • Coral Springs
    Kuvaiti tanktemető.
  • Coral Springs
    Ennek az árából én inkább egy asztali gépet raknék össze, annak jobb az ár érték aránya. 200K -ért ez még viccnek is rossz.
  • Torzonborz
    Mondjuk ez más éra , szóval elférnek egymás mellett. Mindenesetre elég jól néz ki .
  • flashpointer2
    na mostmár a csapból is tankos mmo-k folynak
  • lammaer
    Zdave írt, de benéztem, mert Furaalak egyből utána de nem arra válaszolt. Mea kulpa.
  • Rue East
    Mondjuk ilyet nem is írt senki...