Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Nazarov77 #5824 Az irányítást kéne különválasztani tankostól és repülőstől, mert ha a repülős controllson hagyom akkor sok tankos gomb nem megy. Tesztet mindig azzal kell kezdenem, hogy reset to defaults, ha visszamegyek tesztről éles szerverre akkor meg vissza kell töltenem az import fileból a beállításokat.
Múltkor is volt olyan problémám hogy miután kilőttek tankból, repülőre váltottam de egy totális kavar volt a gombkiosztása, W meg S ami normális esetben a farokszárnyat irányítja, itt a sebességet rángatta, stukával is a bombázás után mindig elkenődtem a földön mert sehogy se akarta, felhúzni a gépet, az egeret meg hiába húzgáltam nem kezdett el emelkedni, faroklapát meg se mozdult.
Vagy lehet rá kéne szánnom vagy fél órát a következő teszten és beállítani úgy a dolgokat, hogy valahogy közös nevezőn kihozzam a beállításokat hogy tankkal is és repülővel is jó legyen az irányítás.