37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
" (tele van WOT szerű pályákkal, ahol tankok "sohasem" harcoltak) "
Ezt kifejtenéd egy kicsit bővebben??? Két dolgot nem értek a mondatodból.Hogy lehet "tele" olyan pályákkal,mikor összesen 5 pálya van eddig.
Ebből az ötből hol nem harcoltak tankok? Kurszk ugye egyértelmű.Kuban egy gazos rét,ami szintén teljesen jó pálya.A trópusi sziget pont olyan mint a csendes óceáni hadszintér szigetei.Igaz hogy ott nem túl sok japán tank harcolt de amerikai volt bőven a partraszállásoknál. Ash River szintén jó kis pálya,szerintem semmi gond nincs vele.Egyedül talán karélia túl hegyes-völgyes de ha jól tudom,az ardennekben(és sok más helyen is) harcoltak tankok a hegyekben is.
Egy szóval,tankok minden fronton és minden terepen harcoltak,még ha nem is mindenhol voltak nekik a körülmények ideálisak.Kicsit olvasgass mielőtt írsz. :) -
Caterpillar #5934 Elvileg kéne látszódnia, próbáld másik tankkal, ha nem akkor report... -
Nazarov77 #5933 Ennek én is nagyon örülök, hogy a panther olyan félelmetes lesz mint igazából volt. Egyből a Panther fejlesztésére álltam rá egyértelműen, minden szempontból jobb a Tigrisnél, kivéve oldalpáncélzatban.
Mai teszten meglesz rá az xp, egyértelműen a leghatásosabb Rank3as tank jelenleg átütésben és mobilitásban. -
Ezt a nézetet hogy lehet előhozni hogy látni a tank elejét és a csövet?? Nekem szimulátorban semmi nem látszik a tankból,csak a célkör van.Így sokkal jobb lenne. -
Caterpillar #5931 Panthert akaroooooook! 
-
bgabor #5930 GrmlZ Mester legújabb elemzése a Tier3-as tankokról. Részletes, minőségi, tudományos ahogyan azt tőle megszokhattuk. Jó látni hogy a Panther itt végre megkapja legendás képességeit, nem úgy mint a WoTban ahol mindig is csak egy rossz vicc volt. Ez lesz ám az igazi tankos játék!
-
bgabor #5929 Április 1 van. :D -
Nazarov77 #5928 Megnéztem én is, úgyse próbáltam még WTben:
ezekkel a beállításokkal ment a Benchmark ami a képen van hd7870el
Majd megnézem a CBT kliensben, ha lesz szerver, hogy van e külön Benchmark tankoknak
-
Caterpillar #5927 

-
PiciPanzer #5926 Nekem hd7950-em van, du. tudok pontos adatot mondani a teljesitményéről, még nem néztem GF alatt. AF alatt fullon hoz 100-110 fps-t.
AF benchmark:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Caterpillar #5925 A másik topicban egy toronyház méretű elektromos Csigáról van valami teaser, valamint a videó végén az 1.39-es szám látható... -
PiciPanzer #5924 Egyenlőre még nincs hivatalos infó, csak találgatás megy a fórumon. Kiváncsi vagyok mit hoz az új patch. 3kor kiderül... legalább is egy része. -
Caterpillar #5923 Nekem egy 760GTX-em van, és nincs is vele semmi baj, olyan 50-60 stabilan biztosan van, minden maxra húzva... Furán is néznék ha nem így lenne... 
-
BaleniX #5922 Nekem Nvidia van, a legutóbbi patch óta le kellet húzni mindent mert szaggatott, előtte ment minden lowon. Most váltok Asusra. -
e57 #5921 Jó nagy frissítést tölt. Több mint 2GB -
Nazarov77 #5920 hd7870el nekem stabil 58-60fpsel megy. -
flashpointer2 #5919 Nvidia vagy ATI kártyával megy jobban? Próbáltam rákeresni de nem találtam konkrét erre vonatkozó információt, csak hogy Nvidiával több a hiba. -
Sikerült nekem is kipróbálni a játékot. Kicsit csalódás, így elsőre de a potenciál megvan benne. Egyelőre open béta állapotban messze nincs a játék. Arra lennék kíváncsi, hogy mennyi tanknak van kész a damage modelle mert vannak furcsaságok de főleg nagyon kis lőtávon kb. 300m környékén már egész jónak mondható. Ahhoz képest, hogy mennyi ideje küldik a meghívókat kevés ember játszik és van, hogy várni kell hosszú perceket. 3 játékmód lehet sok neki elég lenne csak simulation meg arcade és akkor jobb lenne a MM is, ezt persze nem bétára értem mert itt nyilván még finomítgatják a MM-et, meg kevés a játékos is.
Jó lesz a játék de várni kell még rá, amíg eléri az igazán jó állapotot mert most még vannak bugok (pálya,DM) és kevés a "normális" map is (tele van WOT szerű pályákkal, ahol tankok "sohasem" harcoltak) ha jönnek a rendes Kursk szerű pályák, akkor jó móka lesz ez a játék, pláne sim módban. -
Közben rájöttem,a kötény lemezek egy találatot kibírnak,aztán leszakadnak.Kurva jól néz ki a hiányos lemezekkel a tank. :) -
TomDantes #5916 Ja így már érhető,, ez már inkább, pzgr40-es lőszerrel, kisebb távolságon egész jó átütési értékei vannak. A rövid 75-ösön erősen csodálkoztam volna. -
Javítottam,az L-re gondoltam.Az 50mm-es ágyúval nagyon durva z átütése a pzgr40-nek -
Szerintem az M-re gondolt. Az van a játékban. Egyébként nekem is furcsa, mert M változatról én sem hallottam csak az N-ről. Amúgy ez a dzsungeles pálya tegnap óta egy kalap bughalmaz lett. Elindulok a kezdő pontról teszek 10 métert és elromlik a váltóm a tank meg persze leáll. -
TomDantes #5913 Hát ez elég érdekes. Ha nem tévedek az N volt az utolsó PZIII variáns, a 75-ös L/24-es ágyúval, és penetration táblázat alapján , érdekesen vitte volna át a KV-2 frontját. Bár persze nem mindegy a távolság, a fok, meg lőszer. -
pzIIL*
A pzIIIM jobb valamiben az L-nél? A köténylemezeken kívül nem sok különbséget látok.Az adatai szinte ugyanazok.A kötényezés számít valamit? -
Gyerekek,ez a pzIIIN micsoda durva egy vas!! Ki nem néztem volna belőle.RB-ben az 5-6 kill simán összejön vele.Úgy viszi egy lövéssel a KV2-t mint kés a vajat. :)
Szimulátorban Kursk másoknak is ilyen durván bugos? Háromból kétszer a föld alá rak be és csak úgy pattognak a tankok,mintha egy trambulinon ugrálnának. :D
Egyébként a régebbi pályákon is nagyon sok a bug.Főleg azon a trópusin.Sokszor teljesen sima talajon szakad le a lánc,akad el úgy a tank hogy semerre nem lehet tovább menni,ugrál,lepattan a semmiről mintha egy falnak menne,stb.Szóval van itt még bőven javítani való... -
Játék per pill nagyon kiegyenlítetlen. T34-85 egy lövéssel szemből kiszedi a tigris 1-et úgy, hogy az atomjaira robban szét. Mindez reallistic módban. Ezen még van mit javítani. -
Ninju #5909 Streamelek picit megint. Most ha minden igaz, akkor jobb minőségben.
http://www.twitch.tv/ndrish -
Én bekerültem cb-s eventtel , igaz csak 1 küldi volt amit félig csináltam meg a többit teljesen. Szóval nem reménytelen. ;) -
Nazarov77 #5907 Az új óra szerint UTC + 2 órában vagyunk, tehát a kiírt GMT szerinti idő +2 óra nem 1. -
flashpointer2 #5906 Ma az óraátállítás mennyiben érinti a CBT időpontját? hajnal 2-kor lesz vagy 3-kor? -
Ninju #5905 Elnézést, de ellent kell mondjak.
Kb. 2 küldit nem csináltam meg belőle és annyit sem mondtak, h kapjam be. Ezért vásároltam be magam a múlthéten.
Persze amikor meghirdették egy szó nem volt arról, hogy ha mindet megcsinálod, akkor be is kerülsz. Ezért én is úgy voltam vele, h nem túráztatom magam feleslegesen. Alig lesz kevesebb esélyem.
Ezzel most nem sírni akartam. Csak picit árnyalni a képet. Vehetted komolyan, ha éppen nem értél rá még egy napot. -
Amaymon #5904 Ezért remélem hogy megfelelő számú ember választja, de kellően kevés ahhoz, hogy ne lazuljanak el a devek. AF-ben az tartja fent az érdeklődést, hogy mióta open (nem most lett az, több mint 1,5 év) mindig hoznak be valamilyen plusz fícsört. A kizárólag tankosok miatt írom, hogy nem csak másfajta gépeket tesznek be, hanem a játékmenetet, játékelemeket is folyamatosan mélyítik. Az leszűrhető, hogy kevésbé a sci-fi blueprint-ek irányába terjeszkednek, ezért open után egy évvel nagyon más lesz a GF is. -
Coral Springs #5903 Aztán milyen jó az ha van egy-egy prémium repülő, prémium tank ajándékba, ha kevés lenne a lové nem lennének ilyenek. Az a gáz ha van lové, és még extra megy a lehúzás, szerintem pont jó ahogy a Gaijin csinálja. -
e57 #5902 Van most egy új olcsó starter pack. 599 rubel az orosz oldalon. 3800Ft-ra jön ki.
Ad 2 prémium tankot, 2000 aranyat, és 2 hét prémiumot is. -
Üdv.Ha esetleg van valakinek egy fölösleges kulcsa és megválna tőle én nagyon megköszönném.Már jó régóta jelentkeztem, de semmit nem kaptam.Előre is köszönöm és bocsánat az off-ért. -
Starterpack nélkül ne is akarjak bekerülni a CBT-be ugye? vagy van esetleg valami más mód? a várakozáson és az imán kívül?:D -
nekem kurskba meg volt olyan hogy a föld alá rakott be a semmibe alattunk meg az óceán :D -
vajakos21 #5898 1.valszeg axért van respawn simen mert teszt
2. ezért is ad ilyen xp-t.
Majd openen lesz a fekete leves és rus "balance" -
Amaymon #5897 Ma du. mondom ránézek a twitch-re és pont az fogadott az egyik szim módos játékosnál :) -
Az mikor volt? Én ilyen "pattogó" bugokkal eddig nem találkoztam.