37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Sherman0070
    Nyugi Simulator battlesba tolom. Ott jól megy ja és ott van respawn xD. Vagyis 2-es szinten van. Meg a simulator különösen bejön mert 2x szórzóval 10.000 feletti tapasztalatot ad.
  • Amaymon
    "mi a szar értelme van ennek?"

Elég bughalmaz ahhoz még, hogy open legyen. Belenéztem a CBT streambe és repülő t-34-ek voltak az égen a játékos tankja meg pattogott, mint egy nikkelbolha :DD
  • csaba90
    így ösztönöznek arra hogy realisticben vagy simulatorban játsz = tesztelj!
    természetesen ha kint lesz a nyílt beta ugyanaz lesz mint most, árkádban lehet több tank, viszont a másik két modban csak egy...
    az Árkádot már letesztelték jól működött most a többit kell! ilyen egyszerű :D
  • Sherman0070
    Nekem az nem jön be hogy arcade battlesba kivették a respawnt. Most komolyan mire volt jó az hogy arcadeba 1-tankkal rohangálsz ahol mindenki tudja hova kell lőni mert ott az a kis x és egy lövés vagy...
  • Gottfried
    Ez a játék még kurva messze van a nyílt bétától.Nekem nagyon tetszik,nem szidni akarom de olyan rengeteg bug van a pályákon hogy szerintem jó ideig eltart míg nagy részüket kijavítják.
    Emellett a balanszon és a játékmeneten is van még munka bőven.
    Karélia pl.teljesen élvezhetetlen a két bázisos módban.Amelyik csapat előbb berohan a hozzá közelebbi bázisra,az nyer.A csata max 2 perc.Ma minden második alkalommal ezt adta és a legtöbb esetben hátulról indultam.Mire ellenséget láttam,már vége is volt.Legtöbbször még egy lövésre sem volt idő.
    Emellett nem ártana még néhány pálya sem a nyílt bétához mert ez a jelenlegi négy(kurszkot most nem számolom mert az csak rb-ben van,bár ma egyszer sem adta)elég soványka.Szerintem maradjon csak zárt míg ezeken a dolgokon nem változtatnak.
  • e57
    Az rendben van, most már én is rájöttem, de honnan kellett volna tudnom ezt? Oda volt írva?
  • Glo
    Aki komolyan vette anno és megcsinálta a taskokat az mindenki bent van már. Türelmetlenkedni persze lehet, csak értelmetlen. Majd kiadják, ha úgy látják hogy erre alkalmas. Aki azt hiszi, hogy ez a pénzszerzésről szól az eléggé téved.
  • Ozzyehh
    nyilván nem ugyan az, de nincs messze tőle :D na mind1 nem sírni akarok bár kicsit azt teszem :DDDDD csak számomra teljesen logikátlan az egész :)
  • twi452
    de leginkább amit mondtál, jó az ha vesznek az emberek packokat még :D
  • Nazarov77
    meg nyilván szeretnék a lehető legjobb állapotban open bétára bocsátani, hogy jó reputációja legyen
  • Nazarov77
    látni meg játszani vele nem ugyanaz
  • Ozzyehh
    Hát de épp ezt magyarázom, hogy ha már mindenki streamelhet akkor mindenki tud már mindent :D tehát teljesen fölösleges zárt béta már, mert mindenki látja, hogy mivan :)
  • Nazarov77
    Van még munka vele bőven, bugjavítások, finomítások, a balanceról nem is beszélve, azért nem open beta mert fejlesztők nem akarják hogy sírásáradat elárassza a fórumokat, szűkebb játékoskámmal könnyebb dolgozni és balanceolni.
  • Sherman0070
    majd tavasz végére várd :D
  • Ozzyehh
    Ha jól emlékszem azt mondták tavasszal kijön?! igaz még csak most kezdődik a tavasz, de....
  • flashpointer2
    várnak*
  • flashpointer2
    Szerintem vele a vizsgaidőszakra és majd akkor!
  • Ozzyehh
    Ráadásul már szét van videózva minden meg ez a CBT stream? mi a szar értelme van ennek? a lehető legtöbb pénzt benyelni amíg csak lehet a tankcsomagokkal? teljesen fölösleges már simán lehetne open csak húzzák az embert amikor mindennap jön 5-6 videó CBT-ről... nem értem miért nem lehet már kiadni :D
  • Ozzyehh
    Mikor lesz már open beta annyira gyűlölök várni már erre a játékra, hogy az hihetetlen :) :((((
  • cpthungarian
    Minek dátum, ha minden héten a leírtak szerint van a szerver? :)
    Csak akkor írnak oda, ha valami változás van.
  • flashpointer2
    Elmentettem ezt a hozzászólást én innen szoktam nézni: 5667
  • e57
    szerintem jól gondoltam, mert már megy a szerver :)
  • XenHai
    Igazából én is ezért kérdezem nem látom át aszt a postot .
  • e57
    Kikerestem a WT fórumon. Ha jól értelmeztem, akkor itteni idő szerint 12-17 óráig.

Oroszosan lazán csak a nap nevét írják ki. A dátumra csak a post utolsó szerkesztésének időpontjából lehet következtetni.

Vagy van valami precízebb menetrend táblázat is?
  • XenHai
    Ma hogyan van teszt?
  • Caterpillar
    Láttam, hogy írtál valamit a chat-re, de elolvasni nem tudtam... :D
  • Ninju
    Na visszanéztem, elég tré lett a minősége. Legközelebbre majd behangolom.
    Bocsi mindenkitől.
  • Caterpillar
    Épp akartam kérni, ha valaki esetleg streamelne az dobhatna be linket, ha már nem vagyok otthon és nem tudok nyomulni... :)
  • Ninju
    Látom senki sem lelkes.
    CBT stream:
    http://www.twitch.tv/ndrish
  • Caterpillar
    CBT streaming allowed!

We are happy to announce that Ground Forces CBT testers are allowed to broadcast the CBT gameplay starting from March 28th 8am GMT!
    Enjoy streaming, watch War Thunder Ground Forces advancing and see you on the battlefield!
  • Malarki
    Ja, az Elit alakulatban volt ilyen nevű csávó, csak ő úgy írja hogy Malarkey.
    Amúgy nem onnan van, még régen olvasram valami könyveb, aztán megtetszett a hangzása. Aztán láttam hogy a BoB-ben is van ilyen csávó. És az külön érdekes, hogy ma már csak ő él közülük.
  • lammaer
    Hogy ez mennyire igaz :)
  • bgabor
  • bgabor
    Hiába na, szeretjük a németeket, de a nyelvüknél rondább nem igen létezik. Talán holtversenyben van az orosszal. :D
  • SZUsszan
    Wagen, vagon, kocsi.

Csak gondolj a Volkswagenre. A nép kocsija. =)
  • lammaer
    Azaz :D
  • Nazarov77
    akkor én alszok:D
  • Bmsrt n2
    A hajnaliban már elérhető volt.
  • Nazarov77
    Elvileg a mai tesztbe elérhető lesz Rank 3.
  • PLaci #5856
    Ez inkább hangzik natív-amerikainak! :D