37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
twi452 #6455 aki lemaradt itt vannak a nagyvasak rövid bemutatása phly-től :)
-
twi452 #6454 akkor igen ha nem zártad be a klienst a záróra után :)
máshogy nem lehet megnézni csak onnan -
Ninju #6453 Srácok! A replayeket meg lehet akkor is nézni valahogy, ha nem megy a szerver? -
Megoldottam. -
A Laucher-nél átállítottam a server-t dev-re.De hogyan tudom visszaállítani nightly-ra? -
A 2. vh-s gépeken még a jó öreg izom bírta mozgásra a huzal/tolórúd mozgatású felületeket, kevered a motorolajjal vagy fékkel...
(BTW még a Boeing 707-t is eleinte full emberi erővel kellett húzni, csak a késeiekben volt hidraulikus oldalkomány) -
Sith #6449 Nem mintha túl sok repülőgépet terveztem volna eddig, de felteszem nem mindegy hogy 200km es szembe szélben kell dolgozni, vagy 800...
Arról hogy mennyi hidraulika volt a gépekbe már nem is beszélve :) -
Amaymon #6448 Egyébként szerintem új értelmezést adhatna az a vit-nek, hogy mennyire izmos a pilóta, mikor a botkormányt rángatja. Mert annak nincs értelme, hogy golyó állóvá válik, mert nagyobb a vit. Akit csillapítás nélkül telibenyomnak egy 20mm-es shvak-al az nem éli túl gyúrhat akármekkora tricepszet. Maga a töltényhüvely akkora, mint egy fél literes sörös doboz a polcomon. Egymás mellé állítva talán egy centivel kisebb. :) Na de ez már AF-es téma nem ide kéne írni. -
vajakos21 #6447 Azt ne mond hogy meglepődtél
-
Amaymon #6446 "ez lenne a tesztelés, hogy élesben szívassunk meg pár repülőt aztán meglátjuk mi lesz? :D"
A legnagyobb kiadók is ezt csinálják, hozzávetőlegesen megbecslik mit szeretnének elérni, belőnek egy irányt, aztán jön a nerf vagy buff hammer. Ott a Blizzard, több hónapig tesztelteti a viszonylag egyszerű játékmenetű gémeket és mégis megjelenés után mindegyik játékukban folyamatosan csavargatják a potikat. -
twi452 #6445 itt megy róla a vita már egy ideje de azért még most sem értem, hogy miért csak x-y gép kapott ilyen "tulajdonságot" amitől nyilvánvalóan szenvednek a többi meg ugyanúgy megy tovább ahogy eddig :D
ez lenne a tesztelés, hogy élesben szívassunk meg pár repülőt aztán meglátjuk mi lesz? :D -
flashpointer2 #6444 Miért a hidraulikának nem mindegy? -
twi452 #6443 állítólag most minden gép megkapja ezt az effektet, hogy sebesség függvényében kezdenek szorulni a kormányfelületek
eddig csak a német gépeken meg a japókon volt ez megfigyelhető igazán -
Amaymon #6442 A srác csak a BR-t hasonlítja össze, de úgy hírlik drasztikusan változik az FM pl. sebesség függően. Fene tudja mit eredményez később a metában azt még a teszt szerveren sem tudják lepróbálni csak köböre. -
twi452 #6441 de azt persze senki nem mondja el mi ez az event amin lehet menni :D
sima repülős srácokhoz hozzácsaptak egy adag cbt-s tankos srácot vagy csak egy sima tank vs tank event aztán csókolom? :D
mert az utóbbit lehetne a hagyományos cbt-ben is :) -
Az Air Forces Dev szerveren most meg lehet nézni az eddig elkészült tankokat, amik szerintem eddig nem voltak benne a CBT tesztben. Jagdtiger, Is-4M, Panther II, stb...tesztelni gondolom nem lehet, csak megnézni a modellt meg az adatokat. -
twi452 #6439 open-ben szerintem hülyeség konvertálgatni, ha tetszik akkor úgyis fogsz játszani sokat úgyhogy haladni is fogsz :)
persze ha sokat akarsz költeni rá, hogy még gyorsabban haladj akkor lehet ezt is csinálni :) -
vajakos21 #6438 http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/119164-new-battleratings/
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/119348-bye-bye-japan/
Meg ilyenek.. -
Nazarov77 #6437 CBT szerveren lévő goldot el lehet költeni nyugodtan, többször volt már wipe, mindig visszakaptuk. Az éles szerveren lévő gold megmarad, kettőnek nincs köze egymáshoz. -
flashpointer2 #6436 Tuti wipolják a pénzt és az aranyat is az alap accounton lévő összegekre. -
Bratyex #6435 Klánháborúk lesznek úgy mint a wot-ban különtérképen területharcok vagy valami hasonlók? -
2045 :DD 
-
Azon morfondíroztam srácok, hogy én meghagynám a 20045 aranysasomat openre, mit gondoltok? arra gondoltam, hogy ha open lesz akkor felhasználom xp convertre vagy valami ilyesmire, mivel CBT-ben úgy is wipe-olják azt amit eddig kifejlesztettem -
bgabor #6432 Ugyan miért is? -
Pont most kezdtem el újra megszeretni a Japókat erre... -
Nazarov77 #6430 Akkor sírni fogok (Japán - német fan ) -
vajakos21 #6429 Elnézve a híreket visszasirjuk 1.37-et.(hacsak nem usa-rus fan valaki). -
bgabor #6428 Dev szerverezés helyett inkább ki kéne adni ezt a több mint két hónapja beharangozott repülős peccset. -
Glo #6427 De persze nem muszáj tankozni meg Dev szerverezni :))) -
Glo #6426 Nekem is 3 van fent, elfér :) -
bgabor #6425 Remek, keves Gaijin, körülményesebben nem is lehetett volna. Valószínű hogy majd felteszek egy harmadik War Thundert is.
-
Glo #6424 Közvetlen link a launcherhez -
Glo #6423 Külön kell, ott van a hírben egy piros, aláhúzott link ahol le lehet szedni. -
és ehhez le kell szedni a dev szerver cuccost vagy elég a CBT kliens? -
Glo #6421 Akit érdekel 5-től lesz dev szeró a repülős részben, amiben lesz Event ahol a CBT júzerek tankozhatnak.
További infók
-
Ja egy kérdés, tapasztalt bárki fps dropot valamelyik pályán? nekem jungle nél amikor belenéztem a sűrűjébe le-le esett, amúgy minden maxon van movie beállítással és stabil 40-50 fps -
Nazarov77 #6419 AB annyiban más, hogy kevert nemzetek vannak, van egy kis x rásegítő célzásnál amit csak rá kell vinni az ellenségre és még színben is jelzi, hogy mekkora eséllyel üti át ott, meg célzó írja a páncélvastagságot is és a dőlésszögét, meg wot stílusra pirossal körbejelöli a tankokat. Az a rásegítő X nagyon elveszi a kihívást ezért se tolom azt a modot, a több tankkal respawn fog csak hiányozni innen, ha nem teszik vissza Realistic battleba azt a pont alapján respawn dolgot amit régebben teszteltek és szerintem tök jó volt.
Igen a wot és a wt nagyon jól meg fog férni egymás mellett a más stílusuk miatt, ez nekem nem volt kérdés. Csak a sok fanboy megy ölre egymásnak mindkét oldalról, mint egy klasszikus cod vs bf
FTR blogon nagyon magas a wot fanboyok száma, blogvezető is sajnos ilyen téren egy elfogult idióta, hogy nem nyitott másra hanem folyton szidja anélkül hogy ismerné és lenne fogalma róla, mert ő wot fan. Ez a viselkedése nagyon nem szimpatikus, más bajom nincs vele :D -
Ninju #6418 Teljesen jól működött, végül is elvéreztünk. :)
Mondjuk engem később lekötött egy a spawn ponton répázó T-50. 2x spawnoltam rá. Hiába. Persze Reserve tankkal Tier I top dog ellen ne csodálkozzon az ember. :)
-
A WoT nem fog a levesbe menni, pontosan azért, mert bivaly egyszerű ehhez képest. (én csak RBt játszottam az Árkádot nem ismerem a tankosból, ha az hasonló mint a WoT akkor nem szóltam). -
Glo #6416 Az volt az elterelő hadművelet, kettő ellen más nem jutott épp eszembe :D
Majd összefutunk még. Múltkor az orosz reserv-el arattam, aztán volt a wipe, azóta elő se vettem. De a kis béka T26 még mindig király :) Mondjuk a Bt7 meg ementáli lett hamar a spréző panzertől :))