11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Avenger
    Tegnap mentem pár kört. A panther tényleg elég durva, bár közelről sima egy lövés egy t-34/85nek, de ügyesen beforgatva meg nemigen tudott megsebezni, igaz neki is kellett 3 lövés.

Volt egy érdekes csata, utolsónak maradtam egy t-34el, egy szikla két oldalán álltunk. Kibújt, kapott egyet, de rám hívta a tüzérséget, amiből nem tolattam ki eléggé, és kigyújtott, ráadásul a tűzoltó készülékem nem volt kifejlesztve, szóval nem sok időm volt hátra. Szépen becéloztam a helyet ahol kidugta a tornyát korábban, majd vártam. Közben egyre nagyobb lángok csaptak fel a motorból. De az utolsó pillanatban csak kijött, és a lövésem végzett is vele egyből. Aztán szépen felrobbantam én is. De nekik hamarabb fogyott el a földi járművük, így győztünk. :D