37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Nemtudom én úgy érzem egyedül vagyok a véleményemmel, de az hogy a T28 OP T50 op engem spec nem zavar mert átugrom 3-4 csata alatt kb és utánna már énis tudok normális tankal menni, mindig lesz olyan , sőt modnanám úgy mindig azt érezzük hogy az ellenfél tankja OP nightly-n volt vasárnap hoyg német ágon Tigrissel és Pantherral mentünk Toby-val és akkor meg a ruszkik szedtek ki néha 1 lövéssel amikor meg mi mentünk nekünk nem sikerült, de voltak mind a 2 oldalon jó csatáink, engem spec azért nem is zavar ha kiszednek néha mint a sz*rt mert tudom hogy én balfaszkodtam el valamit vagy éppen nem volt szerencsém... Amikor sikerült 2-3-4-en menni és jó taktikán vagyunk akkor jöhet bármilyen ellenséges bádogdoboz kiszedjük és nincs kegyelem, mindeggyiknek megvan a maga gyengéje erőssége rá kell érezni, mit hol hogya kell lőni, és ne felejtsük el ez amolyan Alfa verzió Béta fázisban akkor lesz amikor már az OBT fog futni, sok türelem kell de minden percet megér amikor Squadban egy taktika jól sül el és közös erővel lekaszáljuk az ellent... -
Glo #6974 Az semmi.. nekem egyszer betolta a repcsis minimapot.. nem sok használt vettem T34-el :D -
twi452 #6973 A repülőzést én is sajnáltam..
előpakoltam a joy-t, sapkát, belőttem a trackert aztán kigurítottam a su-2est, hogy majd szétdobálom a 100 kilósokat erre csak nézhettem a menüt pedig ott voltak a térképen a repterek :)
úgyhogy szépen elcsomagoltam vissza mindent és mentem a dolgomra :D -
Glo #6972 Jah, könnyebben mond le az ember a grindelésről úgy, hogy minden nap van Event reggel meg este is :) -
Glo #6971 Annál azért jobb kapcsolatban vagyunk Asszonypajtival :D -
twi452 #6970 én az első t-34ig elmentem aztán volt jobb dolgom is ;) -
Nekem ilyesmi meg se fordult a fejemben, amikor unokaöcsémmel otthon játszunk, akkor is használunk TS-t, mert nem akarunk a két szoba közt ordibálni egymásnak. :D -
Glo #6968 A tegnapi alapján (22:40-kor még vidáman nyomtuk) reggel is hosszabb lesz.
Toby, köszi a lehetőséget, de a párommal kb egy kanapén ültünk mikor játszottunk :)
Már nagyon várom, hogy lehessen SB-n is repülőzni a tankok ellen
-
Ahogy írta Gilbert F2. Tegnap nekem még nem volt meg, ma már beszereztem, mentem is vele, és nyugodtabb a lelkem :D. Viszont Belevágok a PZ3 ágba és a szovjeteket is próbálgatom most így reggel, míg lehet. -
Glo #6966 Na, akkor ma már Pantherezhettek simán :)
Csak ezek a pályák a közeli lövéseknek kedveznek (kivéve talán Ash riveren a hegyről lefele).
Kursk volt? Nekünk egyszer se adta be. -
flashpointer2 #6965 Basszus egy il2-es ASh River-nél a híd alól kiszedett
-
Pnzr IV G-ig! -
Semeddig. :D Hullottunk, mint a legyek, az RP meg nem jött, aztán tüntetőlegesen befejeztük 15 perccel zárás előtt.
-
Glo #6962 Pattantam én tegnap mindennel mindenről. A kellemetlen az volt mikor a Bt7-esemmel szembe jött egy Pz3 M, és a genya még előtte rámküldött egy arty-t is :))
Csak meghalni volt sanszom. Van ilyen, majd ha több player lesz az MM is jobban fog boldogulni.
Meddig jutottatok el tegnap a fejlesztésben? -
A probléma az, hogy T-50nek semmi keresnivalója PZIIvel szemben, ugyanis 1, Egy tierrel magasabb (mert a PZII reserve); 2, Egy BRel magasabb! Csak mivel kevés az ember így egybe dobálta őket. Amúgy utána Pz IV Cvel is seggbe lőttem és lepattantam. Mentem én azzal a tankkal, egy vicc volt. Röhögve mentem közel az enemyhez és lőttem ki átlag 5 tankot.
De tegnap a T26 is one shotolta a PZIVCmet (nem csak az enyémet és nem egyszer). A T28 eddig egy ritka halom fos volt, akárcsak IRL, az alap lövedék 38mm-t üt át 10 méterről! Ehhez képest 200ról one shotoltak tegnap. A fejlesztett lövedék is nagyon ritkán képes ilyenre...
Másik nagy probléma visszatérve a T50hez, hogy technikailag egy kiforratlan tank volt. IRL volt kb. 80 db, és bár a korhoz megfelelő volt, tele volt műszaki hibával, főleg a motorja volt rettenetes, amely igen hamar megpusztult. Szimulátor csatákban elvárnám gazsitól, hogy ilyenekre is kihegyezze a játékot. Ha a KT majd túl gyorsan fog haladni vagy inkább menetközben gyorsan fordulni akkor essen le a lánc...stb...Ráadásul a tech fába se látom továbbra se az értelmét a T50nek, legalább is oda nem, ahol jelenleg van. De ezt már kifejtettem egyszer. -
bgabor #6960 Kellemetlen persze, de azért a T-50nek 37mm páncélzata van elöl erősen bedöntve, az lehet akár 50mm is effektíve. A Pz2-esnek pedig 20mmes gépágyúja van, az bizony nem tank elleni fegyver, sohasem volt az.
Szóval adott esetben még reális is lehet.
Németeknél bármelyik Pz-3, de még a kis cseh Pz-38t is jobb ötlet, mint a Pz2. -
vajakos21 #6959 Az eventek nagyrészt jól vannak balancolva.Ugye ott már nem br alapjàn mennek be.Ezért is megyek szinte csak azt.Kivéve il2 event.Majd ha bejönnek a gf es eventek jobb lesz ez is.Addig persze még egy valag módosítás lesz.De idönk van :)
A teamek itt is aratnak majd (sok af-es csapatot láttam már) -
Amaymon #6958 Ofc AF, GF kiforratlan lesz sokáig open után is. -
Amaymon #6957 Ne már, megint a russian bias? WT-ben? Lehet van 1-2 passzív dolog, ami segíti az ágat, de nem gondolom OP-nak őket. Mai eventet létszám fölény ellenére szinte mindig vesztették. -
vajakos21 #6956 Majd a nagyobb résztvevő létszám is segít . Most 1 es pz4c vel Kv1 és T34 is jön bőségesen.Majd ha lesz miből válogatni (lészám) már az is sokat számít.Persze a ruszki br besorolás nem hazudik...af-ről tudjuk. -
Amaymon #6955 Gazsinak nagy próbatétel lesz balanszot vinni a GF-be. Olyan statikus stratégiai harcnál, mint a tank kombat sokkal jobban dominál a virtuális konzervdoboz tulajdonsága, mint az IRL tankparancsnoké. Kíváncsi leszek merre mennek a jövőben. -
vajakos21 #6954 T28 engem is one shottol mindig. -
Az egész szovjet ág el van baszva. A lőszereik túl OPk, a damage modellje az összesnek bugos. 11 lövés kellett egy T28ba az utolsó csatámban, mire megpusztult. Mind a 11 kb 10-20 méterről kapta oldalba és szembe a lőréshez. Engem általában One shotoltak...minden. Az is vicc hogy T50et betett PZ2 ellen...egyáltalán nem értem miért vannak T50esek a fejlesztési ág azon részében, hiszen a valóságban sem azután jöttek a T34ek. Ezt már Nightylinál is mondtam. De még panaszkodhatnék, de inkább a többiek majd leírják gazsiéknak... -
balagebalage1 #6952 És igen... jol megszivattam magamat :) 9 csata kellett :) -
Beszarok mekkora OP-ság ez a T-50. 10db Pz.II nem volt képes 1-et megölni és vesztettünk. -
twi452 #6950 jól megbonyolítottad az életed akkor a két külön accounttal :D
akkor viszont gondolom le kell nyomnod a "tutorial" adagot, hogy elérd a dolgokat
fogalmam sincs már, hogy hogyan nyílnak meg a dolgok egy friss accounttal :) -
balagebalage1 #6949 Az éles szerveren resetelték a cbt accom, nem látom az eventeket. A régi obt accommal ha belépek látom az eventet, de azzal nem tudok tankot venni mivel az CBT-s egy másik mail-el reggelt. -
twi452 #6948 nem enged be repülővel pedig ott a két reptér.. rohadjon meg :D -
twi452 #6947 az éles szerveren reseteltek téged? nem értem :D -
balagebalage1 #6946 Most lehet hogy le kell nyomnom a 9 kötelező csatát? Mert a nemzetek is zárva csak 1 szabad. -
twi452 #6945 pedig ha van cbt hozzáférésed akkor ott van a 3 új tankos event a menüben :) -
Amaymon #6944 Itt az ideje addig lassan kimaxolni pár low attackert, low bombert. Bár valszeg nem lesz "koszteffektív" piruettezni AA-k közt. -
vajakos21 #6943 Belépni enged repülővel...aztán vagy spectator mode,vagy return to hangar.. -
balagebalage1 #6942 De nincs kint az event felirat normálban meg ugye nem enged be tankkal. -
bgabor #6941 Tankok húzását nulláról kezded, igen. És a CBT végén wipe lesz. -
twi452 #6940 azt is lehet vinni? még nem láttam egyet se -
balagebalage1 #6939 Sziasztok! Nálam nem látzik az event és mindenem nullázódott. Ez normális? -
Glo #6938 Azok repülők. -
twi452 #6937 jópofa h már most van jónéhány tier 4 a lobbyban :D -
Amaymon #6936 Gondolom nem akarják ész nélkül berúgni az ajtót, szvsz elkezdtek tesztelni valamit a live szerveren.