37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Szerintem 1 hónap és kész lesz mert valami olyat hallottam hogy a repcsis szervereken a CBT-sek már tankozhatnak és ez szerintem jelent valamit :D -
bgabor #7014 Mi sem tudjuk. Tekintve hogy jelenleg még csak három pálya van, meg egy negyedik átépítés alatt, nem holnap. Kellenek bele még Arcade és Historical pályák is, 5-5 legalább, amiket először le kell tesztelni zárt bétában. Nem tudom mikorra lesz ebből kész játék, minimum egy hónap szvsz. -
flashpointer2 #7013 Titok -
Pocokmarci #7012 Szevasztok!! Megtudná valaki mondani mikor jelenik meg a nyílt server?? -
bgabor #7011 Ja hogy a Crew level legyen 100-as. Mostmár értem, csak gyatra volt a megfogalmazásod. -
Glo #7010 Amikor hozzáadod akkor a "Replace"-re nyomj a felugró menüben. -
balagebalage1 #7009 Nagyon köszi :) napok óta szenvedtem :) numpaddal probálkoztam de a kameranézetet nagyon eltekerte... probáltam én a controlsban keresglni, de nem nagyon lett meg. na majd ma délután kipróbálom -
A repülősbe egyszerű addig lőni de amikor a tankosba kigyújtottam az ellent akkor pz II-vel voltam azzal meg 10 mp az újratöltés kb. :D -
Glo #7007 A controls-ban az Action gombokra kell konfigolni. Alapból asszem a numpad-on vannak. Az Action 5 a tüzérség, a 7 meg a tűzoltás. -
balagebalage1 #7006 Sziasztok! Tudnátok segíteni? Képtelen vagyok rájönni, hogy hogyan kell a lőszerek között menet közben váltani. Alapból logikus lenne az 1, 2, 3, gomb de nekem nem adja valamiért... se a tűzoltót se a tüzérséget nem tudom lehívni, és nem tudok a löszerek között sem váltogatni... -
Glo #7005 Üdv a killsteal világában :)
Amíg él addig lőni kell, különben megeshet, hogy míg várod h leégjen szépen odapörköl neked egy utolsót. -
De ez akkorse fair hogy ha egyszer kigyújtok valamit még az a kill se legyen az enyém :D -
twi452 #7003 lehet, hogy olyat lőtt amivel kivitte az összes embert a tankban a te kis tüzed meg még csak melegítette a lábvizüket :D -
Abba mi a logika hogy felgyújtom az ellenséget kb. minden moduljának annyi erre lő a társam egyet a végén és övé a kill? Ez elég logikátlan... -
e57 #7001 Mit nem értesz ezen? Ilyen néven van a játékban is. Crew Level = A legénység szintje
Ezt úgy lehet emelni, hogy az egyes területek szintjét emeled. Ezek összeadva mutatják a Legénység szintjét (Crew Level). Ha ez eléri a 100-at akkor lehet a Basic képzést Expertre emelni, ami ad +30 szintet több képzettségi területre.
Ha nem resetelnék, akkor a repülőgépekkel összeszednék annyi képzési pontot (nem számoltam ki, de szerintem kb 300 Crew XP-ből kijönne), hogy a Crew Levelt 100-ra emeljem, hogy az Expert képzést meg tudjam venni.
Van-e még valami, amit nem értesz?
-
Kinek a pap kinek a papné, nekem mind két oldalon voltak kedvencek eddig, de való igaz a Német elsőbbséget élvez nálam a Királytigris miatt :) -
twi452 #6999 nem szűnik meg, valami változás lesz abban is de még nem jelentették be
ez volt a hírben :) -
A nightly szerver meg is szűnt,már csak a liveon lehet tankozni,vagy mindkettő fut párhuzamosan?
(ha megszűnt,akkor gondolom lehet törölni azt a másolt klienst) -
Azt is hozzáteszem hogy nekem jobban tetszik, tetszett a szovjet ág eddig is, de mivel ti meg németeztek ezért megyek én is azzal :) Ott 1 tank tetszett csak igazán a Panzer III/M volt :) A többi annyira nem jött be! -
Azt hiszem akkor szépen elcsesztem azt a 800 skill pontot amit eddig összeszedtem a repcsikkel.Voltam olyan felelőtlen hogy ma kiosztottam a tankos legényeknek.Remélem azt visszaadják majd :)
e57,ahhoz hogy egy legénység minden skillje 100-as legyen,a világ összes xp-je sem elég. :D CBT-n az összes aranyat amit adtak,erre költöttem de még úgy sem lett minden 100-as.(igaz csak kétszer 2000 aranyat kaptam) -
bgabor #6995 Azért az tényleg érdekelne, mit jelenthet az hogy
"ráköltök annyit, hogy legalább 100. szintű legyen a legénység."
Amúgy igen, teljes lesz a wipe tankos téren, úgyhogy szeritnem tier2-3an túl csak a fanatikusok mennek most. -
twi452 #6994 a tankos crew-t resetelni fogják
azért kapsz kb semmit h ne legyen mit beletolni a repülős crew-ba belőle :) -
e57 #6993 Tegnap mentem egy kört a live-ba áthozott CBT-vel.
Volt killem, assistom, foglalási pontom is. Mégis extra kevés legénységi skill pontot kaptam. 1db-ot.
Van erről infó, hogy azért ad ilyen keveset, hogy a legénységi képzést ne kelljen resetelni open bétakor (a live-ban)?
Mert ha azt nem restetelik, akkor a repülős pontokból ráköltök annyit, hogy legalább 100. szintű legyen a legénység.
-
Telhetetlen vagyok
-
Glo #6991 Nighty-n ment 11-ig 9 helyett :) -
twi452 #6990 a kiírás szerint hajnal 2-től 6-ig megy minden nap és este 6-tól 10-ig :)
úgyhogy inkább rátoltak egy jó adag bonuszt :) -
No 11 helyett 10kor leállították az eventet. -
Glo #6988 Repcsisben működik a dolog, valszeg itt is fog majd. Bár ott is néha csak "Crashed" lesz. -
Amikor nyomod hosszan a J-t, akkor írja, hogy ki kapja a pontot a kill-ért, csak valamiért mégsem kapja meg. -
Igen, az bosszantó tud lenni, ritkán csinálom én is, de állhattam volna ott jó ideig, mert nem mertek rám jönni. -
Ja az szar, gondolom ezt is javítják majd. Kérdés hogyan. Utolsó lövést ki adta be, vagy az utolsó kritikus sebzést ki adta be...vagy hogyan...? -
twi452 #6984 az idegesítő még amikor tulajdonképpen harcképtelenné teszed az ellent mert nem akar olyan sérüléssel játszani tovább vagy nem várja meg míg javítják és kiugrik aztán nem kapsz érte lószart se pedig miattad végzett magával..:) -
Teljesen valósat nyilván nem lehet, de azért lehet rajta még mit farigcsálni :) De tudom, be lesz lőve az is OBTre -
Nyilván, csak már Nightlyn be volt valamennyire jól lőve, nem értettem tegnap hogy miért nem úgy működik már liveon.
Toby, szerintem a későbbi Panthereket meg szidni fogod mint a bokrot
Panther IIig szinte tuti. IS2 IS3 T44 lefog darálni minket. Úgyhogy örüljünk hogy az az egy OPbb :D (bár még mindig tartom magamat ahhoz hogy nem).
-
Szerintem a Panther igen is OP. Hétvégén Karelian úgy mentem végig IS-1ekkel szembe, hogy semmit nem tudtak velem kezdeni, a 8. kill után tudtak csak mozgásképtelenné tenni és inkább wreckeltem, mert a javítás valami 5 perc körüli lett volna. Persze sok múlik az ellenfélen is.
A damage modell pedig majd javítva lesz, lehet már javítva is lett közben csak még patch nem jött. -
Glo #6980 Ezek Damage Model gondok, amiket az OBT-ig javítani fognak. -
Azt tedd hozzá hogy prémiummal nyomod. Nekem vért kell izzadni ahhoz hogy fejlődni tudjak, meg azoknak akiknek nincs. Fele annyi pontot szerzel egy csatában mint én kb. akkor kapunk ugyanannyit. Nyilván ezért te könnyebben ugrod át a dolgokat.
A szovjet tankok nagy része azért OP, mert a vele egy BR-ben lévő tankoknak semmi esélye nincs. Lényegében, egy játékos ilyenkor foghatná és nyomhatna egy Wrecket, és lehetünk 6an, akkor se fogjuk kiszedni, ugyanolyan vagy közel olyan BRes német tankkal (egyelőre). Volt ellenpélda is. A T28ra azért mondtam hogy OP (tegnap, ezt tegyük hozzá gyorsan), mert 11 lövéssel sikerült kiszednem 20 méterről, ami nagyon fals, főleg Simulationben. T26ra meg azért mondtuk tegnap, mert hiába lő jó helyen, az a kis kaliber nem képes akkora átütésre szemből, hogy egy lövéssel kiszedjen. De máshogy fogalmazom. Eléggé unfair hogy egy reserve tank egy már fejlesztett német T1es közepes tankot egymás után one shotol. Ezek szerver beállítási vagy engine gondok, amiket nyilván javítani fognak, de jelen állás szerint így vannak beállítva. Tudjuk hogy át lesznek variálva, de jelezni kell, különben a készítők nem fix, hogy időben kapcsolnak.
Német tanknál Nightlyn is mondtam hogy van ami OPbb mint szovjet társai. Én a Panthert meg a Tigrist (főleg utóbbit) nem érzem túl erősnek, mert van hogy egy lövéssel kiszedem szemből T34 85el, de szedtem ki 57essel is közelről. De a tegnap látottakban sok bugot lehetett érzékelni, de majd javul ez. -
Majd nem így vélekedsz, ha nem csak 10% RP-t kell összeszedned, hogy átugord 3-4 csata alatt azokat a tankokat. :P -
Más, teljesen valós szimulációt nem lehet elérni maximum akkor ha olyan event lesz amikor történelmi csaták lesznek lekorlátozott tanktípusokkal, és darabszámokkal! -
Glo #6976 
Végre, végre valaki!