11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • bgabor
    Nem kéne feltételezni hogy síkhülye vagyok a témához. Képzeld el, van
    T-34/85ösöm, és rögtön az első csatámban két Tigert kilőttem vele, mert képzeld el, tudom hol érdemes lőni a német tankokat. (Ha ez számít valamit, volt 10.000 csatám és 1400 effim a WOT-ban, ahol világéletemben medium tankos voltam, így tudok egysmást a mediumos taktikáról. Szerintem vagyok legalább olyan jó a T-34/85össel mint bármelyikőtök.)
    A helyzet az, hogy hiába teszel te akár csodát egyedül, ha az összes csapattársad orosz noob, aki többnyire a saját péniszét se találja meg egyedül, annyira ostoba.

A platoonban menés teljesen irreleveáns, a játékot random csapattagokat feltételezve kell kibalanszolni, mert ez a jellemzőbb.
    Egyszerűen nem lehet 1:1 arányban az orosz tankokat Párducok és Tigrisek ellen összeküldeni.