37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
vajakos21 #7095 Beindul majd.Sok repülö,sok flakk,majd repülök el,tankok elö,mire megint jönnek a repcsik.Körforgàs.És persze jönnek az attackerre vadàszó piloták.
Pedig ma én is repültem volna.... -
bgabor #7094 Na mi lett, ennyi elég volt a repülőkből Gaijinnak? Valahogy sejtettem hogy nem lesznek pozitívak az első benyomások, miután a sok tankvadász gépet egyszerre ráeresztik a tankokra. -
twi452 #7093 nem lehet menni repülővel..:S -
Malarki #7092 Anno mikor még talán zárt volt a repcsi rész(vagy lehet hogy már open volt, nem emlékszem) akkor se nagyon volt még MM, minden összerakott mindennel. Emlékszem még az orosz szerverre jártunk, mert ott több volt a játékos és valahogy még az MM is működött :D -
bgabor #7091 Jujj, a WoT grind.
Milyen "páratlan" érzés is volt, mikor a fullos T-54essel mentem, és a csata a töb killem ellenére a piros nevű siemkanoobok miatt elúszott, és a játék közölte, hogy kaptam 400 XPt a vesztes meccsért. Tier10 tankig hátravan még: 254.000 XP. Soha többé!
-
bgabor #7090 WoT-ban úgy hallottam hogy a closed beta elején egyáltalán nem is volt matchmaker, simán összevágta a loltraktort Maussal is.
Még nagyon az elején vagyunk. -
bgabor #7089 Csak a "tornya" 250mm, a test elöl csak 150. -
Vagy csak a "toronynál" 250mm ? -
Jagdtigernek csak 150mm a frontja? WoT-ból 250mm-re emlékeztem :D -
Engem most még az húz fel, hogy túl nagy a tier és BR különbség egy csatán belül, nyilván azért, mert kevesen tudnak a tankos részével játszani, ezért rossz úgy nekilendülni a játéknak, hogy bármikor összefuthatok PZ3Lel egy T34-85 ellen. -
Nazarov77 #7085 WTbe engem se zavar a grind mert nem érződik annyira frusztrálónak mint a wotba, itt szórakozok közben tök jól jön az xp is mellékesen, repülőknél is ez van, játszogatok napi pár kört, gyűlik a pénz is és hopp már meg is van a következő gép.
Csak ebben az eventesben érzem úgy hogy fölöslegesen kéne sokat melózni, főleg úgy hogy megelégednék azzal is hogyha a T4-5öket de főleg az 5öket mivel T4et régen toltam kipróbálhatnám tankonként 10 körrel kb. Azt majd tolom rendesen őket élesbe. -
Bratyex #7084 Egy városi map jól jönne már, kíváncsi leszek hogy rombolható lesz e a környezet, illetve városi kocsikon hogyan fogják modellezni ahogy tankkal áthajtók rajta! :P
-
Én élvezem a grindolást, és Open Betára már tier 1 2 3 4ben tudni fogom merre menjek ha jön az OBT, tudom mit hogyan kell csináljak akár prém nélkül is hogy gyorsabban haladhassak. Ezért nyomom ezerrel a grindot. Leszarom hogy utána wipeolják, WoTban is többször megtették, valahogy nem érdekelt. Annál fontosabb a játékélmény. -
Nazarov77 #7082 Jöhetne már pár új map, ha tényleg nagyon közel van az open akkor csak kéne több. -
bgabor #7081 Tutira bevágják a tier4-5 öt Nightlyba is hamarosan. Én se fogok live szerón csigalassúsággal tankot fejleszteni úgy hogy még wipeolják is az egészet. Amúgy is nem azért, de mi a fenét tankozzak azon a három darab Arcade pályán? -
Nazarov77 #7080 Nekem csak az a bajom az éles szerverrel, hogy megint ki kéne húzni a tankokat 0ról és arányosan van lecsökkentve a tankok xpje és a kapott xp szóval ugyanannyit kéne grindolni mintha éles lenne, na mármost T4-5ért elég sokat kéne grindolni, sőt nagyon sokat. Nightlyn toltam eleget T3at, T4-5öt kihúzni fölöslegesen meg nem szeretném mert sok időbe telne és úgyis elveszne, úgyhogy ezeket a tiereket én max csak nightly szerveren fogom kipróbálni, ha megint visszaadják a goldot (mert nightlyn T3ba minden megvan csak már se goldom, se pénzem, van vagy 400k úgyhogy csóró vagyok :D ) vagy az Openbe fogom leghamarabb.
-
Malarki #7079 Aha, értem, kösz a választ.
-
Az a helyzet, hogy kijött live-ra Event formájában 18:00-22:00 vagy éjjel azt nemtudom most, nightly most pihen, csak CBT-sek nyomhatják vele. -
Nazarov77 #7077 Erről a bugról jut eszembe, remélem később lesznek kétéltű járművek is, legtöbb pályán nem lenne értelme de egy event modeban lévő csendes óceáni hadszíntéren jópofa lehet.
pl Ka-Mi kétéltű:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Malarki #7076 Srácok, 1 hete nem voltam fent, mi ez a mostani live szerveres dolog? Itt már bárki játszhat az eventekkel?
A nightly már nem is megy? Mert most megpróbáltam elmenni, de azt mondja karbantartás van. -
Nekem semmi :D Szép is, jó is, és zörög :D -
Glo #7074 Most mi a bajod az új fejlesztésű, kétéltű Stuggal? :D -
Akkor tovább reménykedem, hogy adnak földet a tankomhoz :D -
twi452 #7072 én is olyat nyúzok :)
nálam most javították meg ezt a föld textúra csíkozódást ami az egyik patchel bejött úgyhogy most nem panaszkodok :) -
Jó is lenne ha csinálnának még hozzá :D egy 4770 :D -
Glo #7070 Előbb egy driver újratelepítést eressz rá. -
Rendben, ha ma is lesz, miért ne lenne, akkor rendszercsere lesz köszi. -
bgabor #7068 Éppen ugyanez a hiba volt nálam két hete, windows újratelepítéssel oldottam meg. Nekem HD7750el csinálta. -
Velem ilyen sose volt. De mindig ilyet látok hogy amikor bárki is spawnol be a játék mindig valami víz felett csinálja. Furcsa. -
Árvízhelyzet van igen :D senkinek nincs ilyen hiba? jungle meg kuban mapon csinálja, jó hogy látok mindekit, de azért szar nemtudni hol a talaj :D -
vajakos21 #7065 Én d5 stuka,vagy attacker fókát javasolnék németen.Min tier 2mert i15 ai veszélyesebb mint a magas szintüek..
Ha majd lehet amcsit is akkor hellcat-p47 -
Szépek a vizipáfrányok :D -
Nazarov77 #7063 Kiöntött a Tisza? :D -
Ez lenne a hiba :D -
-
twi452 #7060 szuper visszakapcsolhattam az anizo szűrést végre, eltűntek a puzzle szerű csíkjaim a földről :) -
Caterpillar #7059 Ezt sejtettem én is, hmmm marad az Il2!
-
Glo #7058 Elég lutri, mert lomha és nagy. Ideális egy 37mm GAZ-nak :D -
twi452 #7057 na ez érdekes lesz tekintve h tegnap is volt egy csomó teltházas player csata :) -
Caterpillar #7056 Vöhöhöhö, Flakk mellé "Kacsát" érdemes kihúzni RB -re? :D