Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Nemtudom én úgy érzem egyedül vagyok a véleményemmel, de az hogy a T28 OP T50 op engem spec nem zavar mert átugrom 3-4 csata alatt kb és utánna már énis tudok normális tankal menni, mindig lesz olyan , sőt modnanám úgy mindig azt érezzük hogy az ellenfél tankja OP nightly-n volt vasárnap hoyg német ágon Tigrissel és Pantherral mentünk Toby-val és akkor meg a ruszkik szedtek ki néha 1 lövéssel amikor meg mi mentünk nekünk nem sikerült, de voltak mind a 2 oldalon jó csatáink, engem spec azért nem is zavar ha kiszednek néha mint a sz*rt mert tudom hogy én balfaszkodtam el valamit vagy éppen nem volt szerencsém... Amikor sikerült 2-3-4-en menni és jó taktikán vagyunk akkor jöhet bármilyen ellenséges bádogdoboz kiszedjük és nincs kegyelem, mindeggyiknek megvan a maga gyengéje erőssége rá kell érezni, mit hol hogya kell lőni, és ne felejtsük el ez amolyan Alfa verzió Béta fázisban akkor lesz amikor már az OBT fog futni, sok türelem kell de minden percet megér amikor Squadban egy taktika jól sül el és közös erővel lekaszáljuk az ellent...