11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Ulvar
    A probléma az, hogy T-50nek semmi keresnivalója PZIIvel szemben, ugyanis 1, Egy tierrel magasabb (mert a PZII reserve); 2, Egy BRel magasabb! Csak mivel kevés az ember így egybe dobálta őket. Amúgy utána Pz IV Cvel is seggbe lőttem és lepattantam. Mentem én azzal a tankkal, egy vicc volt. Röhögve mentem közel az enemyhez és lőttem ki átlag 5 tankot.

De tegnap a T26 is one shotolta a PZIVCmet (nem csak az enyémet és nem egyszer). A T28 eddig egy ritka halom fos volt, akárcsak IRL, az alap lövedék 38mm-t üt át 10 méterről! Ehhez képest 200ról one shotoltak tegnap. A fejlesztett lövedék is nagyon ritkán képes ilyenre...

Másik nagy probléma visszatérve a T50hez, hogy technikailag egy kiforratlan tank volt. IRL volt kb. 80 db, és bár a korhoz megfelelő volt, tele volt műszaki hibával, főleg a motorja volt rettenetes, amely igen hamar megpusztult. Szimulátor csatákban elvárnám gazsitól, hogy ilyenekre is kihegyezze a játékot. Ha a KT majd túl gyorsan fog haladni vagy inkább menetközben gyorsan fordulni akkor essen le a lánc...stb...Ráadásul a tech fába se látom továbbra se az értelmét a T50nek, legalább is oda nem, ahol jelenleg van. De ezt már kifejtettem egyszer.