37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Maala
    Én növelném a respawn számot. MT 3, HT 2, TD 2/3 tiertől függően. "Hosszabb" csaták, több xp. Yummie.
  • jocking
    Thx, mikor írtam az előző kommentet, még nem látszott a tied. :)
  • jocking
    Néztem, de ebből nekem nem jött le, hogy melyik lőszert érdemes használni (pl. önjáró löveg ellen HE, kv1 ellen AP, stb.).

Más: másnál sem működik a tank matrica unlockolás?
  • gezu1025
    Tényleg jó munka, jól össze van szedve. Egy építő kiritika: engem rohadtul zavar a fekete háttéren olvasás nem tudom más hogy van ezzel.
  • Maala
    Itt találsz a lőszerekről leírást.

Ha tudsz már 1-2 gyenge pontot, akkor érdemes vegyesen vinni a lőszert, hogy adott szögnek megfelelően meg tudd választani, hogy milyen lőszert használj.

Értelemszerűen ha kevesebb átütéssel menni fog, akkor a robbanófejes APHE (vagy HEAT) lőszer a jobb, de ha be van forgatva, akkor muszáj leszel APCR-t használni, ami kisebb pusztítást fog véghezvinni odabenn.

Ezért fontos, hogy pl. a másik tank lőszerkészletét lődd.
  • Malarki
    Tono, jocking:
    A kollega most linkelte be, it kaptok választ

• gezu1025
    A tüzérség úgy OP ahogy van, ki kéne venni. Nem reális, baromság. Vagy legalább korlátozni, hogy 1x lehessen ellőnni/mecs.

A respawn már egy kicsit más a dolog, itt lehet több jó megoldás. Én kezdésnek elvenném az f2-től és a Jagdpanzer IV-től felfele az összes német respwant. Ruszkinál t34-nek megmaradhat végig. És az orosz TD-nek is.
  • jocking
    Lehet, hogy noob kérdés, de melyik lőszertípust érdemes használni? Van olyan, ami mindent visz, vagy célpont szerint változó?
  • Tono34
    Anno repkedtem még majd egy ideig nem is játszottam vele.
    Repülőket el lehet adni (nekem nem jött be, az irányítást nem sikerült jól beállítani + inkább földi harcos vagyok ) vagy eltüntetni?

Fejlesztés egy kicsi nehezen átlátható, egyelőre tapogatom mint vak a hajnalt.
    Személyzet fejlesztés, pontokat mikor, mire, mennyit érdemes rakni?
  • Trucker39
    Mehetne, ha egy írástudó elhelyezi ott.
  • bgabor
    Jól mondod.

• PiciPanzer
    Erről jut eszembe: meglett a su-152. Na, az egy igazi mozgó lőszerraktár. Szemből a találatok 90% berobban a lőszer :).
  • PiciPanzer
    Ammo rack sem mindig jön be. Volt, hogy 2x lőttem feketére az ellen ammo-ját, mégsem robbant be.
  • Gottfried
    Pár napja szinte szóról szóra ezt írtam a nehéz tankokról,igaz én a Tigrist és a Párducot hasonlítottam össze.Egyszerűen a respawn és az elég gyakran hívható tüzérség miatt nem érdemes heavyvel játszani.
  • Phara
    De ha oldalról tudja valaki lőni na testet a torony alatt ott is van valószínű lőszer.De sztem a legtöbb tanknál biztos van ott, mivel a toronyba nem fér el a tank összes lövedéke és a torony alól a legkönnyebb a lövegbe juttatni.De erősítse/cáfolja meg valaki ha nagyobb szakértő.
  • Pluskast
    KV-1-et ki lehet szedni egy lövésből úgy, hogy robban az egész. Csak jó helyen kell eltalálni. Oldalról a torony hátsó részét kell megcélozni. Ott van a lőszer. Ha átütöd 1 lövésből pukkan.
  • ladista
    Akár fejlécbe is mehetne.
  • Avenger
    Ez az igazi probléma a nehéz tankokkal. Nincs arty, 1 spawn, és minimálisan bír többet mint egy med, ha valaki tudja hová kell lőni. Most végzek lassan a hat darab t2 tank kifejlesztésével, de kv-1 helyett T-50el fejlesztettem végig mindet. Mentem néhány kört mindkét kv-1el, de általában mire 4-5 lövésből kiszedek valakit, addigra engem is kiszednek, aztán nézhetem az eredménykijelzőt 10 percig és kapok 400 xp-t. T-50el meg 1500 alatt ritkán áll meg a számláló. Persze biztos gyengítik majd, mert ráfér, de addig is hoz egy kis xp-t.
    De az is lehet, hogy csak nem nekem valóak a nehéz tankok. :)
  • Glo
    A tornyot oldalról a hátsó részénél kell lőni, az instant ammo rack és tüzijáték :)
  • Phara
    Én KV-1-et PZ III L-el kapáslövésből lőttem ki default lőszerrel úgy, hogy csak a tornya látszott ki kb 2-300m-ről.De tuti nem lesz még 1 ilyen. :)
  • Szpecnyaz
    Na igen. 1 lövés abba az apró toronyba és még ha nem is robban fel, kb használhatatlan lesz.
  • yossarianHUN
    Nehogy azt hidd, hogy KV-1-ben arany az élet:) A Stug F-ek és Pz IV F2-k szénné abajgatnak, amíg te csak köpködöd rájuk a meggymagokat nagy bőszen.
  • bgabor
    Nekem tetszik.
  • PiciPanzer
    Nagyon jó, nagy + érte
  • vajakos21
    Hasznos és szép munka. Grat :) (majd a tank fanok belekötnek, mert én csak egyszerü földi halandó vagok :) )
  • Trucker39
    Készítettem egy kis segédletet a játékhoz. Az alábbi linken megtekinthető.
    Segédletek
  • Megamax
    igen ez is jó lenne ha nem azt csinálnák az emberek hogy smamolnák ezt a gombot és akkor cska megjelol valamit mint a Battlefielben rohangáll a játékos és nyomja a spot gombot aztán vagy van ott valaki akkor megjeloli vagy nincs
  • WinstonTheWolf
    pont erre gondoltam én is hogy ez lenne a legrealisztikusabb és legjobb megoldás simben, és nem kéne folyton a minimapra tapadni mert előbb a valóságban kéne észrevenni a tankot.
  • WinT
    Kipróbáltam, annyival jobb a helyzet, hogy mostmár működik a tűzoltás a default gombjával, de amire én szeretném rakni (Num6) azzal továbbra sem. Nem baj, ez is eredmény, köszi! ;)
  • Megamax
    lodd a turet ringet meg lehet tévedek de minnél tobb lovést kap be a tank eg yponton az a pont folyamatossan gyengul legalábbis szerintem
  • Sherman0070
    1. lépés Szerezd meg a Pz. IV. F-2őt
    2. lépés lődd szarrá a kv-1et ! :D
  • Sith
    Srácok irányítás és nem beblindelt gombok:
    Menjetek be az options control misc a lista legalján találjátok a lőszer váltást és a tűzoltást.
    Próbáljátok beállítani újra, ha nem megy akkor nyomjatok egy clear controlst (bal alsó sarok) és állítsatok be mindent újra ez elvileg megjavítja.
    Igen ez egy bug.
  • vajakos21
    Jó ez a négyszerező. Baromarcu belémlő az elején ,másfélperc repair.Persze nyertünk,persze 4 szeres. (sovány vigasz hogy kipattintottam)Ezért utálom a szorzós napokat...csak felidegesít
  • R3nton
    A spawnkempet rettentő egyszerűen lehetne orvosolni, mint a Battlefield rush módban: Egyszerűen a map azon részére az ellenség tankjainak nem szabadna menni, ha mégis átlépné a határvonalat, beszürkülne a kép (mondjuk egy olyan szöveggel, hogy elhagytad a csatamezőt, és térj vissza oda)és elkezdene visszaszámolni 10-től. Ha lejár a 10sec, egyszerűen game over!
  • PiciPanzer
    Ash Riveren még, talán.
  • PiciPanzer
    Nem minden pályán engedi a választást. Talán csak Karelián, ha jól emlékszem.
  • ximix #8659
    Most nézem hogy lehet választani érdekes mert amikor elején akartam nem volt aktív a lehetőség.
  • ximix #8658
    Ha lehetne választani hogy hol spawn-olj akkor probléma megoldódna.
    pl az első spawn az automata lenne a gép elosztaná a játékosokat a többit meg te választanád melyik bázisra szeretnél kb ennyi.
  • ximix #8657
    Ezt tovább bonyolítva úgy lehetne sim-ben megoldani,
    hogy ha te látsz egy tankot jön, megy, áll, lő, mindegy, de te látod nem parancsnok akkor pl a target lock gomb lenyomásával automatikusan felkerülne egy fix azaz nem mozgó jel a térképre ha ugyanazt a tankot még egyszer spotolod a régi jel eltűnne és csak az új látszódna ennyi segítség lenne.
  • vajakos21
    Ha nem lenne ez a spot rendszer( cw-n el tudnám képzelni) mêg annyian se tolnák a simet és az lenne a camp fest igazàn.Föleg ha egyedúl tolod.AF en is rohadt nehéz spottolni ( persze az gép és monitorfüggö is ahogy itt is az lenne) pedig ott max felhö van nêha.Próbáld ki egyszer földhàttérben kiszurni az álcafestett repgépet 1-2 km magasról.Sokszor ha mögöttem emelkedik,akkor alig látom.