37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Megamax
    a spotolást ugy oldanám meg csak akkro spotolodna fel valaki ha ellotte magát és akkoris cska pár másodpercre semmi tobb
  • Gottfried
    Csak most csak neked! :)

1,Ha a spawn körön kívül állok meg és úgy várom a respawnolókat akkor még visszalőni sem tudnak ha körön belül nem lehet lőni.
    2, a legtöbb esetben ha az ellen már a spawn körnél várakozik akkor annak a csatának annyi,mivel az egész pálya az övék.Akkor már cseszheted ha tudsz lőni,ha nem.
    3,Pár száz csatát már lejátszottam itt de sem RB-ben sem Sim-ben egyszer sem lőttek ki a kezdőkörben amikor visszajöttem,pedig többnyire meddel megyek,így van respawnom bőven.(hogy arcade-ben mi van,azt nem tudom mert az amúgy is vicc kategória)
    4,A csatáim 90%-át némettel toltam és soha(!) nem kempeltem és a csapattársakra sem volt jellemző.Ez nem a WOT! Itt a kempereket úgy füstölik ki a medek tüzérségi támogatásával hogy azt sem tudják mi van.
    Persze ha neked az kemp ha valaki nem rohan előre ész nélkül az első percben akkor nincs mit magyarázni.
    5,Miért gond neked hogy simben a minimapon jelzi a spottolt ellent??? A valóságban is tartották egymással a kapcsolatot a tankok(a németeknél legalább is minden tankban volt rádió)és jelezték egymásnak ha valamit megláttak.Te ezt hogy oldanád meg? Bemondanák a rádióba te meg írnád a koordinátákat egy fecnire? Vedd már észre hogy itt egyedül irányítasz egy tankot amit a valóságban sokszor 4-5 ember tett.Ne akarj már olyan szimulációt hogy ennek az 4-5 embernek minden feladatát el kelljen végezni mert az egy baromság lenne.Egész más egy vadászrepülőt élethűen szimulálni mert ott ugye egy ember végez mindent a valóságban is.Ezt tankoknál nem lehet megtenni.
    Egy mondatban összefoglalva: Gondolkodj egy kicsit mielőtt írsz,aztán használj valami helyesírásjavító progit és használj ékezeteket! (ha csak nem te vagy a mi nagy Magyar példaképünk,fekete Pákó.Neki elnézzük. :))
  • Malarki
    Milyen böngészőt használsz? Csak mert mindhez van helyesírás ellenörző kieg, tedd már fel mert kiég a szemem ettől a "teccik" meg "jáccik" hullámtól.

Mindemellett én támogatnám ezt a spawn körben nem lehet lőni ötletet. Velem többször is volt olyan, hogy már két három tank ott várt a kezdőkörben. Na ilyenkor sokat nem tudsz tenni, mert mire odafordulnál már ki is lőttek. Az a 10 mp sebezhetetlenség nem sokat számít.
  • Megamax
    pont elenkezoleg ugye karelia már a spawnkorbe visszaszorítottad az elenfelet ha akrod ha nem ok sérthetetlenséggel kezdenek pár másodpercig vagyis te aki foglalnál nem tudod oket megolni , de ha míg hallhatatlanok addig nem tudnának loni akkor mindkét félnek esélyes nem?
    a másik ha bemész az ellenfél spawnkorébe akkor nem tudná ráloni arra aki ott tartozkodik, így nincs az hogy odamész majd megvárod míg spawnol majd ha nemjol számolsz vissza míg lejár a sérthetetlensége akkor neked lottek de ha meg jól csinálod akkor meg ot olod meg abban apillanatban.
    ami ugye neked sem teccene ha élednél és már pukk ki is lottek! Ezért mondom hogy ha benen van a spawnzónában akkor az ne tudjon loni
  • ximix #8651
    Eléggé zavaró főleg mikor le születsz és a hátad mögött már várnak ketten még megfordulni sincs idő és kuka a tank, nem baj kövi tank battle gomb és hova tesz le, ugyan oda kösz.
  • Gottfried
    Trágár nyelv??? Ezt magyarázd már meg egy kicsit mert nem értem.
  • ladista
    Vagy kigurulnak a spawnkörből, te meg spawnolás után ott állsz letolt gatyával, mert nem tudsz lőni...

Mondjuk a spawnkill szerintem kezd kissé túlburjánzani.
  • vajakos21
    Kv1 ellen pz4f2..
  • Megamax
    eloszoris nem fényezem magam csak azt mondom amit tapasztalok mind német oldalonn ha ott jáccom akkoris campel a fél csapat ha nem tobb. és mikor orosz oldalonn jáccok akkor is mindig megvárják hogy eléjuk guruljunk. mond el miért lenne butaság azt hogy a spawn korben ne lehessen loni egyik félnek sem. talánn azt jobban kedvelnék ha mondjuk su 100 asok campelnének a spawnkorben csak arra várva hogy valaki odaguruljon?
  • ximix #8646

Kösz

-------------------
    más

"Álca" egy biliárgolyó és egy pikk segítségével :)

• Gottfried
    Ne haragudj,zavar az emberi butaság,nem tudom megállni szó nélkül.Látom előttem is idéztek tőled páran,csak a végkövetkeztetés maradt le náluk.

Egyébként csak az írásod helyességéről mondtam véleményt,az általad leírt baromságokat-mint pl. hogy a spawn körben ne lehessen lőni,stb.-még nem is minősítettem.Nyafogsz meg fényezed itt magad hogy te mekkora ász vagy,aki némettel játszik az meg mind hülye de egy normális mondatot nem tudsz leírni.Ja,és hogy emellett még megemlíted azt hogy nem vagy fiatal.Mert ha mondjuk 10 éves lennél.....akkor talán el lehetne nézni. :)
  • Megamax
    nálam is voltak gondok replay el de tobbszoros elindíttásnál már azért mukodott az a baj a replay el hogy semmit sem mutat csak a mozgást nincs sem sniper nézet jóformán semmi. egyáltalánn nem olyan mint a konkurenciáé
  • twi452
    azért volt vele sikerélményem :)
    lőttem már ki egyből t-50et vele valahogyan meg is lepődtem :)
    kurskon meg átmentem vele arty módba és sikerült behúzni egy kb km-es killt a domboldalról :D
    olyan szép volt de a szemét replay nálam nem akar menni.. hiába lassítom le egyszerűen nem tölt tovább..
  • Megamax
    nincs lehetoség egyik módban sem az ujratoltésre még de tervezték szoval elob bvagy utobb az is bekerul
  • Megamax
    Még szerencse hogy nekem nem kellett ezt a "trágár" nyelvet megtanulnom.
    Mert ahogy elnézem semmi mást nem tudsz csak így meg úgy lemondani a másikat (amit én eddig nem tettem)
  • sikora
    hát végigzongoráztam az összes gombot és képtelen vagyok lőszert váltani. Az alapértelmezett gombok semmit nem csinálnak. Tehát valaki aki esetleg tud segíteni az legyenszíves. Köszönöm.
  • Caterpillar
    A bugok mellett, Tier III-ban oroszként már egyáltalán nem vicces az élet! A Panther úgy szakít ketté ahogy neki tetszik, és ünnepnap, ha kilövök egy PzIV -et...
  • Susarc
    Flee.......mocskos undorító egy gép
  • gstup
    Nekem már megvan egy ideje.Semmi extra.Egyáltalán nem pukkannak tőle az orosz tankok.Closed betában sem volt máshogy.
  • Angelus1991ster
    Valaki mesélje el mi a leghatásosabb mód a KV-1 ellen? a saját kv-1 beszerzése mellett.
  • Susarc
    hát ne is haragudj,de aki nem találja a távirányítón a bekapcsolót......
  • sikora
    Bocs de kezdőként nyomom fingom nincs mi az a default meg stb. Az 1,2,3 gomb nekem semmit nem csinál alapból. Tehát légyszíves pontosabban, KÖSZI!
  • Caterpillar
    Még egy érdekesség...

Gondoltam gyorsan megcserélem a lőszereket, erre valahogy az a rész is bebugzott és 3 lőszert tudtam 77 -re állítani, sőt kérte is, addig nem enged belépni... Felhúztam és most állok a csatában 1 fajta lőszerrel, igaz abból legalább 77 van!
  • Caterpillar
    Ehh, pár csata után tegnap megjavult a kis Tier I prém tankon, de az oroszokkal eddig nem változott semmi...
  • WinT
    Ugyanez nálam is, két napja nem bírok rájönni miért.
  • Caterpillar
    Hmmm, nekem olyan bajom van, hogy nem működik a tűzoltó, be van configolva a 7-es gombra, kigyulladok és közli, hogy nincs társítva gomb.. Leégek... :(
  • ximix #8629
    Nálad lehet így van, de nekem mázlim volt, hogy elsőnek a teszt pályát választottam ahol kiderült még a lövésre se állított be semmit ott ráértem a gombokat kiosztani.
  • Sith
    Ha nem menne akkor controls misc és ott a legalján tudod blindelni
  • Susarc
    1,2,3.....defaultban :P
  • sikora
    Valaki meg tudja mondani a tankban hogy tudok lőszer típust váltani, mert sehol nem találom a beállítását?
  • Susarc
    A festmény címe: a K ANYÁTOKAT AZT!

:D

• Gottfried
    Ne a legót vedd elő hanem a nyelvtan könyvet!! Olyan hihetetlenül szarul írsz hogy az általános iskola második osztályában sem ütnéd meg az elégséges szintet!!!
    Fiam,te hülye vagy! :)
  • Glo
    A full vitality sem ad God mode-ot :)
  • Phara
    Ebből a PZ III F-ből mindig a legénységem hal meg úgy a full vitality-n van az összes.
  • Porsche911
    Most is de csak a 200 aranyért.Viszont a bugjavítás után ingyen a tied lehet ha lenyomsz 15 győztes meccset.Ha neked azonnal kell és megéri a 200 aranyat akkor vedd meg viszont ha van hozzá türelmed akkor szerintem másra is bőven elherdálhatod a 200 aranyat.
  • Angelus1991ster
    Most is meg lehet szerezni? Vagy várjak a bugjavításig. Bocsánat, de kicsit még átláthatatlan a játék nekem.
  • ximix #8619
    Ha elpufogtatom a lőszereket Arcad-ban van lehetőség újra töltésre vagy leave tank ?
  • twi452
    biztosan lesz a jövőben csak ki kell várni :)
    Azért egy távcsövet igazán rakhattak volna a játékba.
  • Porsche911
    Igen de érdemes megvárni míg kijavítják a bugot és ingyen megkapod 15 győztes meccs után.