War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy órán belül kirúgták volna, mert az ilyesmi rosszat tesz az üzletnek meg a részvényárfolyamnak.
Simán elõfordulhat, hogy behoznak valamit aztán ha nem úgy sül el akkor teljesen átdolgozzák.
Repülõs résznél a sebzésmodellekben voltak már ilyen egyik nagyobb patchrõl a másikra kb teljesen újragondolt változtatások :)
Már állok is be az arcade siemanoobok közé, mert az erdõben megtalálni egy kempingezõ álcafestéses tankot - have fun :D
Jajj ne, mintha csak a WGseket olvasnám a múltból.
Amúgy amit ír hogy "érezni hogy vas van az ember alatt" azt a WOtban én egyetlen tanknál éreztem egy picit.. a T28 protoban. Az tényleg olyan volt mintha egy nagy asúlyos vastömeget használnék, amiben van anyag ha kell és oda üt ahova köll :) Az egy jó feeling, ha a WTben ez gyakoribb lesz, az remek dolog :D
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
"As to the tanks, well yes, we played them, not for a massive amount of time but in total maybe a couple of hours in total, cant say too much other than to me, they feel big, not sure if you can understand, but these models actually feel like lethal lumps of metal, and the movement, suspension dipping, turning feels great and right. These things arent toys, the are lethal killing machines that have big guns with potentially explosive effect. The go up with a bang, turrets fly in the air and generally they just feel right. The trajectories all seem to work admirably with no apparent randomness thrown in. The artillery I like as a feature, it will only catch the ignorant and the unwary as they are easy to dodge if you stay in one place only briefly, and randomly move your direction of travel, they keep things moving and stop tanks from sitting in open areas taking pott shops. Ideal for rooting out that stubborn stain. The scenery is beautiful, detail on building and trees etc being superb. The tank models themselves are a joy to behold, with things like moving rangefinders (I assume) o top of the stug etc etc, exhaust gasses pump convincingly from all the right places, tracks hang realisticly across the tops of the bogeys and individual road wheel are all independantly sprung. Overall, this has the potential to be the greatest thing ever. Ill say more when Im back home in the UK, as Im still in Moscow and very tired (These Russian lunatics work 20 hour days and QN and I have had to fill their boots too."
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/68064-war-thunder-at-igromir-2013/page-111#entry1122270
Tévedés. Én például nem azért játszok Arcade -ot is, mert nem lenne sikerélményem HB -n. <#alien2>#alien2>
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Repülõknél ugye egyértelmû a repülési modell variálása... nade egy tanknál? Beszakad a tigris alatt a híd? Néha lerohada motor szimulálva a megbízhatóságot?
Az Arcade játékosok túlnyomó többsége azért játszik Arcadeot, mert nincs sikerélménye a komplexebb játékmódokban. Ezt a csoportot nevezik WoT szóhasználattal siemkanoobnak. De ha úgy véled hogy ezek majd okosabbak lesznek attól ha nekem büntetõpontot adsz meg fenyegetõzöl itt, akkor ne habozz.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
A csajos kép pl egyértelmûen csak trollkodás a részérõl, aki azt komolyan veszi és emiatt kíván a játéknak bukást.. hát... hagyjuk :)
Mert nagyon kezd remegni az ujjam a Büntetõpont gombon...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Tiger vs Tiger csata meg eleve csak Arcade módban lehetséges, ami úgyis a siemanoobok játszótere lesz. Másrészrõl WTben már jelenleg is vannak eszközök az ilyesmi ellensúlyozására(az új event módban asszimetrikus számú résztvevõk a csatában stb), ami ugye a WoTban értelmezhetetlen.
Úgy hallottam nemcsak hogy figyelnek hanem rigolyásan ragaszkodnak a történelmi hitelességhez és ennek szoktak nem kívánatos mellékhatásai lenni, pl amikor egy repcsi nagyon OPra sikerül (vagy egy másik nagyon szarra) mert történelmileg olyan volt, akkor õk az istennek nem hajlandóak ezen a játékélmény szempontjából balanceolni.
Ennek következtében a playerek tömegével csak az op cuccokat használják...
Tankosra lefordítva, ha a történelemhûség megmarad, akkor pl mindenki Tigrissl fogja írtani a T-34-eket :) Illetve hülyék lesznek az emberek T-34et hozni, tehát lesznek fasza kis Tiger vs Tiger csaták :)
Ezzel szemben Gazsiék próbálnak figyelni a történelmi hitelességre, vagy pl. hallgatni az értelmesebb kezdeményezésekre, mint most a GF arty módjának megváltoztatásával. Persze, mint mindenre, erre is van ellenpélda (D-13 nerf +600kg extra súllyal).
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Public vagy zárt béta és ez mennyire hivatalos?
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
A megújulásra képtelenséggel vitatkoznék, eddig nem volt miért összeszedni magukat, mostmár lesz.
A mission rendszer (nem nagy dolog, de jó player csalogató), a hirtelen arty nerf (holott elõtte évekig körömszakadtukig védték az artyt), az egyre több értelmesebb event ami képes odaragasztani a billegõket a monitor elé számomra azt mutatja, a WGnél is rájöttek hogy az aranykornak vége.
Növekedésben mondjuk én sem hiszek, de nem azért mert szarabb lett a játék mint volt: egyszerûen, akit érdekelt az ráugrott ergó természetes hogy az új playerek nem özönölnek már. Az open béta meg már több mint 3 éve volt, ergó bõven megunhatta a legtöbb ember (mint pl én is).
Kell a vérfrissités, a WT erre pont jó.
De maga a játék óriási hibákkal küzdött mindig is(láthatósági rendszer, sebzési rendszer, átütés, borszasztó színvonaltalan-optimalizálatlan engine, régen arty stb.), ez tagadhatatlan. Úgyhogy néhány hét visszanézés után mindig rájön az ember, hogy haverok ide vagy oda, ennek a játéknak véres a torka és ez sosem fog változni. Kell keresni helyette egy rendesen megcsinált, igényes játékot FTPMMO kategóriában. A War Thunder teljesen megfelel ennek, és novembertõl már a tankosok is élvezhetik, nemcsak a repülõsök.
Õszintén szólva akár beváltja a GF a reményeket, akár nem(én õszintén szólva az AF minõségét látva nem tudom elképzelni hogy ne váltaná, vérprofik a fejlesztõk), innen a láthatóan megújulásra képtelen WoT útja csak lefelé vezet majd. Nem tudom, hogyan lennének képesek Wargamingék ezek után akár csak megtartani a jelenlegi játékosszámukat, nemhogy növelni.
Mindazonáltal mint high tier játékos, gondolom te se csak 1Kt játszottál ezzel a "játszhatatlan szarkupaccal"...
Személy szerint és sosem bántottam a WoT-ot. Mert nem stílusom és a másik részrõl nagyon kellemes 7K csatát toltam bel csak a német oldalon. :)
Viszont az kiakasztott, hogy az új gépemen az engin hibájából nem fut normálisan. Az WT viszont csutka maxon! Hétvégén még a TV-re is kitoltam FHD-be és valami csodaszép élményt nyújtott.
Ellenben a Wot, hát nagyon sajnálom… Nekem már nem tud szórakoztatást nyújtani, mert nincs jól megírva a program. És ez elég nagy szarvashiba.
Minden más hibáját ismerve egy nagyon jó kikapcsolódási lehetõség. Ezt sohasem fogom felejteni. A WT:GF-nek nagyon oda kell raknia magát játéktechnikailag, amirõl eddig még szinte semmit nem tudunk. De az én szemszögembõl nézve, eddig 3 ponttal vezet a WT.
1 grafika
1 Engin
1 korhûség
Majd egyszer az is sorra kerül és rendbe szedik.
Mármint pl, ahogy Coral Spring is nézelõdött és készítette a képeket.
Úgyhogy very Soon™ :)
Nagyon szép képeket csíptél ki! Mentem is. :)
Off
A GF fejlõdési ágáról van már valami + infó? Ami kering a neten azt ismerem. Valami megerõsített?
Mert akkor repkedek egy picit némi kezdõtõkéért!
Egy tankos jelenethez felvettem ahogy megy az egyik konvoj. Nem rossz, de azért ennél kidolgozottabbak lesznek a tankok.

WoT: Nishizumi77
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/