37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
twi452 #8575 igen ami kiviszi jó esetben a söfőrt egyedül amivel nem vagyok sokkal beljebb :D
sajnos ebbe nincs olyan lőszer ami be is megy és fel is robban :D -
WinstonTheWolf #8574 t-50/t-34 ellen szemből akkor van esélyed ha közel vagy és a sofőr kukucskálójába durrantasz egyet, egy lövés elég :) -
twi452 #8573 én most a második pz III-mal próbálkozok itt kijön igazán a t-50/t-34 anyázás :D
átütni át tudom az apcr-rel az oké de sok minden nem történik odabent max zöld lesz valami részegységük az meg kevés, 5-6 lövésre meg nincs idő :D
de úgy 10-ből egyszer sikerül valami csoda folytán ammot robbantani a többi 9 alkalommal csak világoszöld lesz :D
szóval amennyit ott káromkodtam a bt-7el annyit itt is simán káromkodok most :D -
sulouos #8572 Csak addig tart a szopatás amíg a 75-ösök meg nem szerzik a HEAT-et, utána ők is úgy döglenek mint mi :D Persze ezt a végtelen mennyiségű StuG A-nak elfelejtették megmondani, általában 0 killel szétlövetik magukat, aztán mennek sírni. -
Madi92 #8571 Szerintetek SB-n, nem rontja el az élményt a minimap? Tök jó lenne, ha nem lenne, mert hiába nem basz a tankra egy piros jelzőt, a minimapan, ugyan úgy mutat, szal tök könnyű kiszúrni a másikat így.
Más: Van olyan oldal, vagy itt olyan hozzászólás, ahol a lőszerekről írnak? Nem teljesen vagyok képben, hogy miben mit érdemes használni. -
twi452 #8570 azért van szopatás német oldalon alacsony tier-ben rendesen most h így játszottam kicsit tier 1-ben azon az oldalon.. :D
később meg a túloldal szív úgyhogy kb kiegyenlített :D -
WinstonTheWolf #8569 igen én is azt figyeltem meg hogy amíg mész addig előnyös lehet, viszont harc közben amikor gyorsan kell mozogni előre-hátra akkor inkább hátrányos, nincs valami gomb amivel csata közben lehet állítgatni autoról manuálra? -
sulouos #8568 Van, mert az automata hajlamos össze-vissza váltogatni emelkedőn, amitől megáll a tank, és lehet hogy többet el se indul.
Hátramenetben az automata csak 1 sebességet használ, míg pl. egy Tiger II-nek 4 hátramenete van, és akár 25-28-al is képes tolatni, az automata 6-8-ához képest nem mindegy. csak figyelni kell rá. -
WinstonTheWolf #8567 Valaki szokott manuális váltót használni? Van értelme? -
Caterpillar #8566 -
vajakos21 #8565 Fesd ki.Láttam már piros su-t foszöld pz-t ,3 szinü t34 et....ilyet kell simre vinni..sokat -
bgabor #8564 Nem élveznek prioritást, a játék sokkal nagyobb hiányosságokkal küzd egyelőre. -
setchoo #8563 Történelmi tank festések valahol már fellelhetőek?
Eddig még nem találtam. -
Phara #8562 Tényleg SB/RB-ben ment már valaki flakkal? -
Trófea :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hmm 4% csomag veszteség mi a manó
-
Angelus1991ster #8560 Kicsit furcsa még a játék. A laggolás itt még élvezhető is
-
flashpointer2 #8559 Milyen A8-as processzorod van, mert pont azon gondolkozom hogy mivel csak warthundert játszom amúgy semmit leváltom egy olyanra. -
cpthungarian #8558 Ha már grafikai dolgok, akkor nektek nem fordult elő olyan mostanában, hogy sniper nézetben eltűnik a tank, amit lőnétek? :D -
Amaymon #8557 A lényeget nem írtad le nálad ilyen értékekkel, hogy fut a game, mert azon tanakodnak a kollegák. -
Caterpillar #8556 Win7 -
Glo #8555 Xp.
Értékelhetnéd a régiségeket, a logód alapján :D -
Az igen! Mi ez, Win.95?! XD -
PiciPanzer #8553 AMD Radeon HD 7950, AMD FX-8350, 16GB RAM, SSD-ről futtatva, max beállitás, kivéve fű:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Glo #8552 A számláló kicsit bugos, majd javítják. -
Phara #8551 Mért nem számlálja a skinekhez a megölt elleneket?PZ III F-et már teljesen kifejlesztettem,de a winter camohoz semmit nem számolt hozzá az 50 killhez. -
Chaffee #8550 Szerintetek mért nem indul el a War Thunder a kenyérpirítómon? -
Glo #8549 Az Nvidia logót meg lehet nézni bejelentkezésnél is :)
Nekem AMD van, nekem nem kell megnéznem :))
Egy régi A8-as APU-m van, de azon is elfut szépen a GF is 30 FPS-el, médiumon.
-
Amaymon #8548 Mentem egy teszt kört i7-et nem pörgeti meg úgy 60% körül ingadozik, néha van egy 70%-os tüske (több magot megjelenítve ofc). -
Amaymon #8547 A jelek szerint az amd-s video kártyákat már két embernél nem bírja. Na meg nvidia logo se véletlen választható a gémben, mint matrica. -
WinstonTheWolf #8546 az 1.41-ben tovább optimalizálták a zárt bétához képest, ha a szemem nem csal egy tűnyit butítottak a grafikán, pl a tesszelációt csökkentették a tank modelleken ami igen videokártya kímélő megoldás, viszont most néztem hogy a 6x 4.6 Ghz-es procimon a magonkénti kihasználtság szinte mindig 90% fölött van (azt viszont nem néztem hány magot használ)
tehát igenis procilimites a játék. -
bgabor #8545 Nem, de azokkal ellentétben ez minden vason jól elfut. A szimek meg híresen rosszul optimalizáltak szoktak lenni, Cliffs of Dover, DCS stb. -
Amaymon #8544 Sajnos túloptimalizált szerintem. Konzolból lett vissza portolva PC-re az engine. Még amikor DX9-es volt jobban kijött főleg a repcsis részben, hogy alig kivehetően apró kockás. Xbox-nál láttam ilyet utoljára, mikor nem bírta a kütyü, de fulhd-n ment a game. Dx11-ben javult a dolog. De AF-ben sajnos a távolsági renderelés hibája még mindig benne van (valamivel jobb mint régebben), de nem éri el SB-n egy szim-ét a vizualizáció. -
zsolti123456 #8543 2 napja játszok de már mindjárt bent vagyok tier 3ban :D azt kell hogy mondjam sokkal kiegyensulyozottabb az egész mint a wotban lőttem már ki PZ III al KV-1t szemből 1 lövésből szóval itt tényleg nem számit miben ülsz csak hogy jól célozz az MMel sincs különösebb gond bár kicsit zavaró volt PZ II C vel először T34esek ellen harcolni viszont szerintem is optimalizálatlan ugrál össze vissza az fpsem pedig nincs egy rossz gépem sztem R7 260X 6GB DDR2 800mhz ram AMD PHENOM X3 8650 van hol 30 van hol 50 és ez 1 pályán belül...... BF3,BF4 Ultrán lazán megy bármiféle fps drop nélkül így ezt nem igazán értem -
bgabor #8542 Kedves rucsok, szerintünk te vagy optimalizálatlan.
-
PiciPanzer #8541 Ha 26szor jobb, játssz az oroszokkal, legalább kevesebb lesz a várakozás német oldalon :). -
WinstonTheWolf #8540 igen ezért a megonkénti terhelést kell figyelni és nem a teljes cpu kihasználtságot
Attól hogy egy proci intel még nem feltétlenül teljesít jobban, az órajel számít. -
Garakx #8539 Üdv emberek!
Csak nekem tűnik nagy szemétségnek a német kontra orosz ammo? Az APHE 26szor jobb mint a német APCR meg APCRCR mit tudom én mi. Mert átüt majd benn robban. Utána néztem neten elviekben a ruszkik hazsnáltak legtovább 1941 mert a penje nem votl elég nagy az iylen féle lőszernek. Itt bezzeg az összes orosz ezt hazsnálja... -
vajakos21 #8538 Nekem 60 fps két meccsen van összese( néha két és fél) :-) -
#8537 Ezért kérdeztem hogy nincs-e valami "cpu hog" beállítás amit esetleg kihagytam. Arra tippelek, hogy a játékot 2 magra optimalizálták, és ezért van átlag 60-70%-ban kihasználva A Phenom, és fut jobban Intel procikon. Mindenesetre köszi a válaszokat. -
PiciPanzer #8536 Pont most javitották, kár, hogy éjjel megcsináltam a 2x-es körömet a tankokkal.