War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért azok 50 tonna körül voltak. Ezek az 1000 meg 1500 tonnás tervek azélrt az elmebaj és a megalománia másik dimenzióját képviselik.

:P
http://www.youtube.com/v/oZ8foF7bktQ&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
mozgó szárazföldi csatahajók ezzel már a britek is befürödtek(TOG) meg az oroszok is(t-35)

most lelki szemeim elõtt látom ahogy egy ilyen monstrum nekiáll elõre araszolni a frontvonalon, az biztos hogy ívánék egy gyors -hú bmeg ez mi ez- után adták volna le rögtön a drótot a tüzérégnek légierõnek szebb célpontot nem is találhattak volna.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

[NST]Cifu
Két 8.500 vagy nyolc 2.000 lóerõs tengerészeti diesel-motor lett volna az erõforrás. Ezeket viszont át kellett volna alakítani, hiszen a tengerészeti diesel-motoroknál a hûtést például jellemzõen szabad átfolyású tengervízzel oldják meg. Egy szárazföldi jármûnél szép méretes hûtõradiátorokra lett volna szükség...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Azért tegyük hozzá, hogy a tervet a Krupp tette le az asztalra, és így hagyta jóvá Hitler (majd vonta vissza Speer). Krupp-nak is kellett volna legyen annyi józan eszének, hogy egy háborúban álló ország iparának ez túlságosan is sok...

Pár ilyen talán elbírt volna vele :)

http://farm4.static.flickr.com/3140/2626024901_7cd4d6a194_b.jpg

Másik képet kerestem, azt hiszem Münsterben egy múzeumban van kiállítva az egyik H-osztályú csatahajójuk hajógépének dugattyúja hajtókarostól, a képen olyan 4 méteresnek tûnt... :D

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

patchaou
Még elképzelni sem tudták :) Ha lett volna halvány fingjuk hogy miként oldják meg, akkor megcsinálták volna.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

ez mind szép és jó csak azon soha sem tudtam kiigazodni hogy ezeknek a meghajtását mégis hogyan képzelték el akkoriban, mert még egy hétköznapi tigriscica mozgatása is már eléggé megizzasztotta az akkori motorokat.
O_o?

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

lol

Jól látszik, hogy Hitler, aki a döntéseket hozta a fejlesztésekrõl, lószart se értett a haditechnikához vagy a háborúhoz, azt hitte a nagyobb az mindig jobb. Nagyobb probléma, hogy ahhoz sem volt elég okos, hogy olyan emberekre hallgasson az egyes témákban, akik értenek is hozzá.

Jól látható a végeredmény. Ezer tonnás, vagy száz párducra futná az árából, és a világon semmmire se jó. Volt egyébként nagytestvére, a Landkreuzer 1500 is, mert ugye a megalománia nem ismer határokat.

nekem ez kell!))

http://www.youtube.com/v/f2O5qJDtvM0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

OFF:

Hát bárhova nem, mert az legalább 16 tonnás tengelyterhelés. Magyarosrszágon akkoriban a jobb fõvonalakon volt 16 tonna, mellékvonalakon 10-12. A többi kelet-európai ország se lehetett nagyon más.
Németországban végignézve a gõzmozdonyaikat maximum 20 tonna volt nyílván fõvonalon, mellékvonalakon ennél jóval kevesebb. Nyugat-európa többi állama is kb ezt tudhatta.
Az USA-ban és az SZU-ban voltak 22-24 vagy még ennél is nagyobb tengelyterhelésû gõzösök, azokhoz legalább ilyen pálya is kellett, és ott a mellékvonalak is többet bírtak. De ez a két állam már akkor is teljesen dimenzió volt a vasút szempontjából (is).
Nohab
Utánanézek majd, csak 5 perc alatt nem találtam róla semmit. De az általad említett adatok alapján azt nem küldhetik el Mucsaröcsöge-alsó állomásra.
Ahogy elnézve a német fejlõdési fát és látva, hogy a WT engine milyen részletes modellmegjelenítésre képes!
Egy All in-em van rá, hogy ez a kép már nem azt foglya nálad jelenteni, hogy "Severogorsk"!
Hanem majd, ha kijön a GF, az lesz az igazi Severogorsk!
:D

Amúgy jó lett az oldal háttérképe! +1 :)

A repülõs már "megjelent", igaz még béta. A tankos rész "bétája" fog megjelenni novemberben, szóval játszható lesz, de finomhangolásokra még kell majd számítani.

Zuhanó repülõn soha nincs ateista..

ha jól nézem novemberben megjelenik, de az ami megjelenik az a repülös ugye ? és a tankos nak a bétáját várjuk novemberre ? vagy az is megjeleneik novemberbe ?
Volt hozzá külön põrekocsi. 14 tengelyes és ránézésre olyan 30 méter hosszú. Van róla kép neten.

A vasúti vonalak tengelyterhelése alapján és a põrekocsi szerkezeti tömege alapján meg lehet becsülni mekkora tömegû harckocsihoz milyen põrekocsi kell. Csak tudni kell a számokat, nem olyan nehéz kideríteni õket.
Amúgy van steam oldala is.

A fórum reg. egyenlõ a játékéval szerintem.

A tracerout-al kellene megnézni az te ip-drõl a csomagok útját, hogy meddig megy (utolsó lenne a holland cím a sorban).
Nem hinném hogy tiltja, a windows-os nincs bekapcsolva, az Eset tûzfalát pedig kikapcsoltam amikor próbálkoztam. Ezt az IP-t se tudom pingelni.
A fórum bejön.

Köszönöm a segítségeket. Akkor a leírtak alapján mindegy melyik oldalon regisztrálok, elvileg az is jó lesz ha az orosz oldalon. Addig amúgy se fontos amíg nem jelenik meg a GF, mivel a repükõk finoman szólva kicsit se érdekelnek.
Az oldal IP -je holland: 5.10.84.136
A tûzfaladba nem tiltod valahogy?

A http://hidemyass.com/ oldalon keresztül böngészheted a wt-ét, de azért kódokat nem ajánlatos megadni.

A fórum orosz szerverrõl jön.
http://forum.warthunder.com/

Vagyis pontosabban, csatánként választhatsz, hogy hol akarsz, vagy állíthatod any-re és akkor oda rak ahova leggyorsabban tud :)
Játékon belül lehet választani melyik szerveren akarsz játszani teljesen szabad kezet adnak :)
Az elsõ kettõt is próbáltam korábban, meg most is. Ugyanúgy nem jön be. 3. se segített. MAC címmel nem akarok szórakozni. Mobilnetes telefonom pedig nincs.

A .com-os oldalt nem tudom pingelni, de a .ru-st igen.

Itt is van külön orosz és valami nyugati szerver, tehát ha az orosz oldalon regisztrálok akkor orosz szerveren tudok majd játszani ha a com-oson akkor valami nyugatin. Vagy csak az oldal nyelve változik meg angolra és egy szerveren van mindenki?
Pontos infó nincs, nov végére várható

Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.

akkor most a tankos rész még nem próbálható bétaba ? Mikor lesz játszaható ?
Le kell, egy játék lesz ugyanazzal a launcherrel, csak külön "fül" lesz a földi erõknek.

Csináld meg a repcsis tutorialokat (egérrel is meg lehet), azért élbõl jár 300 GE, ami majd jól jön ha lesznek tankok :)

Zuhanó repülõn soha nincs ateista..

hello, bocs nem trollkodás.. most szembesültem ezzel a játékkal. Ha leszedem a WAr thunder betáját akkor tudom tolni a ground forceval ? vagy azt másik kliens ?
Coral Springs
Eddig is képbe voltam, felesleges volt ezt levésned. Az egyik elkezd messzemenõ következtetéseket levonni egy olyan tankról ami nem is létezett, te pedig ellenérvnek betoltál egy "mi lett volna ha" szöveget, ami ugyancsak nem állja meg a helyét ebben a topikban. Történészek közt talán.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

egyrészt egy fegyver alkalmazásának kidolgozása az az alapvetõ kezdeti mûszaki nehézségek megoldása után indul, a Maus még az utóbbi fázison se jutott túl, azaz semmi biztosat nem tudni miként, hogyan és mire használták volna a gyakorlatban, mert amiket írsz, azok mind feltételezések, te magad is a feltételes módot használtad...
a másik, hogy a harceszközöket általában egy konkrét feladatra terveznek, fõleg egy olyan különlegeset, mint a Maus (ami valószínûleg csak egy kis példányszámban épült nehézfegyver lett volna, de arról szó sem volt, hogy például a Tiger Ausf B-t váltja majd le) és a szovjeteknek nem volt "válaszuk" a Mausra, náluk ugyanúgy nem volt sikeres szupernehéz-harckocsi program, mással összehasonlítani meg az alma-körte esete...

Tudtam hogy ebbe valaki bele fog kötni. Ez azt akarta jelenteni, hogy például olyan apróságok, mint egy világháború elvesztése, a nagyon jó és elõremutató programokat is eltörölheti, és ez bármelyik féllel megtörténhetett volna. És akkor nem azt mondanánk, hogy a gázturbinával hajtott tank ötlete volt a németeké, hanem hogy az a tank szolgált 15 évet, aztán lecserélték, míg az amerikaiak csináltak pár olcsó vérszivattyú tankot, meg volt egy tervük a Pershingre.

Érted a példát?

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Nohab
Nem hiszem, hogy csak tesztekkel vagy valós bevetéssel lehetne ezt eldönteni.
Csak magát a két treet mutatták ami már linkelve volt meleltte meg még duma ment róla. Szóval semmi érdekes nem volt a videóban.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Pingelni tudod az oldalt?
mijki
Igazad van, ez túl bonyolult nekem.<#vigyor5>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

[NST]Cifu
1.: Modem / router kikapcsolás / visszakapcsolás
2.: Vírusirtó deaktiválása (hátha az online tartalomszûrõje zárta ki)
3.: Chrome-ban CTRL+SHIFT+N (inkognitó mód), és úgy próbálod meg behozni, ha bejön akkor cache/cookies probléma.
4.: Ha a fentiek nem segítenek, akkor ötlet: router kezelõfelületére bemenni, megkeresni azt, ahol a MAC-címet megadhatod. Állítsd felhasználói beállításra (user defined), változtasd meg (HEX-ben!), és reboot rooter. Magyarázat: lehet a weboldal valami miatt ignore listára tett, tehát mikor lekérés érkezik a te címedrõl (a routered MAC címével) automatikusan elutasítja. Ha az IP alapján történik ugyanez, és semi-fix IP-d van (ie.: pl. UPC, ahol nem fix IP-d van, de nagyon ritkán változik), akkor cinkesebb, esetleg fel lehet hívni a szolgáltatót, hogy másik IP címet kérsz. ADSL-nél elég ugye csak újra felcsatlakozni.

Ezt amúgy viszonylag könnyen lehet ellenõrizni, ha van mobilneted a telefonon, és Androidos telefonod van: a telón bekapcsolod az USB-s netmegosztást, és rádugod USB-vel a gépedre, ahol pedig beállítod ezt érvényes kapcsolatnak (vagy pl. kikapcsolod addig a modemet/routert). Ekkor az internetelérés (IP, host, MAC) más, ellenben a többi változó (böngészõ, pluginek, cache) azonos...

[NST]Cifu
Ez a baj, ez egy gumiszabály, amit bármire rá lehet húzni. Például egy T-72-es rá lehet húzni, hogy képes áttörni az ellenséges vonalat? Akkor egy 105mm, vagy akár 120mm-es löveggel felszerelt 24-28 tonnás B1 Centauro gumikerekes harcjármû is beleesik ebbe a meghatározásba? Ha nem, mégis miért nem? Azért, mert szembõl nem képes túlélni egy 120mm-es APFSDS lövedék találatát? De hát akkor a halmazba a Leopard 2A4 sem fog beleférni, hiszen szembõl 2km-rõl képes "saját magát" kilõni a DM-53-as lövedékével.

A gumikerekes jármûveket szeretik külön választani az MBT-ktõl, de hogy mi alapján azt nehéz megmondani.

Valaki elküldené a Tank Tech Tree videó linkjét? Sajna lemaradtam róla, és nem találom sehol.

Az is megtörént.
cache urites?
Tudna valaki segíteni abban, hogy a gépem miért nem tölti be a warthunder.com? A .ru az bejön. Már frissítettem a JavaScriptet, a Microsoft Silverlight-ot, az Adobe Flash Playert is, de a.com-os oldal ezután se jött be, semmilyen böngészõvel se. Se Opera 12.16-al, se Chrome 30.0-val nem jön be.
tényleg nem érted miért logikailag hibás a felvetésed?

ha már Cifut említed, én is idézek tõle:
"Az E-100, Maus megépülne sem tudott akkoriban már, így nem is beszélhetünk arról, hogy beváltak-e."

Coral Springs
A történelemben nincs olyan hogy ha. Amúgy meg a koreai technika kb majd Rank 18 -tól lesz elérhetõ, addig nem is fogsz találkozni vele.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

mijki
Egyszerûen azért nem éri meg, mert a ráfordított energia(munkaidõ/anyag/pénz, stb.) egyszerûen nem érte meg, egy fejlesztési zsákutca a Maus.

A nehéz tankokra fordított szûkös német források helyett a Panther, Jagdpanther párost kellett volna gyártani, ahogy elõbb mondtam.

Arról nem is beszélve, hogy volt olyan projekt ami viszont többet érdemelt volna, mint a Wasserfall "föld-levegõ" rakéta, a bombázó erõdök ellen.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

A mai tankok a mindenféle városi harcos kiegészítõikkel igen, csakhogy az MBT koncepció a hatvanas évek terméke. Jó mozgékonyságú, erõs lövegû, de jelképes páncélzatú tankot takar. Ezek elõfutárának valóban tekinthetjük a Panthert és a T-34/85öt.

A hidegháború idejém már egyértelmûen nem lehetett olyan páncélzatot csinálni a tankokra, ami ésszerû súly mellett képes lett volna ellenálni az akkori lövegeknek és tank elleni SACLOS rakétáknak.

Nohab
Ahogy Mijki és Cifu is említette:
- repülõknek könnyû célpont
- az építésére ráfordított nyersanyagot, munkaerõt gazdaságosabban lehetett volna felhasználni.

Errefelé biztos megadják a maradék 18-at a nálam a témában tájékozottabbak.
mijki
A mai MBT az egy univerzális tanknak nevezhetnénk leginkább. Egy olyan platform, mely alkalmas más harckocsik és páncélozott, páncélozatlan jármûvek és ellenséges gyalogság ellen felvenni a harcot, támogatni a saját egységeket, Schwerpunkt-ként áttörni az ellenséges vonalat. Miközben szorosan összedolgoznak más fegyvernemekkel, mint a légierõ, tüzérség.

én szívesen elolvasom a maradék húszat is és a végére már biztos vagyok benne, hogy meg leszek gyõzve miért is nem vált be a harctéren egy meg sem épült és egy "másfél" prototípusig eljutott, különleges nehézfegyver program

Nohab
Na ez egy jó példa. A bölcsõkocsinak 6 tengelye van kép, ha a 74 tonnásnak számítjuk, akkor egy tengelyre 12,3 tonna jut. Így a tengelyterhelés nem szab határt a szállíthatóságnak. A Maus esetén legalább 16 tengely kell ugyanezen érték eléréséhez.

Sulouos: Gondoltam, hogy szólok. Bgabor Cifu írására hivatkozott...
[NST]Cifu
Milyen a modern MBT? Személy szerint én nem rajongok ezekért az vasszigorú beosztályozásokért. Azonos kategória a 37 tonnás T-55 és a 47 tonnás M60A1? Vagy a 38 tonnás T-64 és a 56 tonnás Chieftain? Hogy a mostani, közel 70 tonnás tömeget is elérõ, "városi harctérre felkészített" Challanger 2, Leopard 2A7 és M1A2 Abrams változatokat ne is emelgessem?

Ha innen nézzük, akkor igazából nem a Panther, hanem a T-34 volt egy igen sikeres harckocsi, ami jelentõs hatással volt a késõbbi harckocsitervezésre, és végül is a Pz.V kifejlesztését is stimulálta. Ha már ki kell emelni egy típust, akkor inkább azt, mint a Pz.V-öst.