37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Glo #8895 Rank 4-en már van olyan lőszer ami 1100SL/lövés. Meggondolja az ember mennyit puffogtasson el belőle :D -
twi452 #8894 azért ez még nem lehet túl nagy probléma :D
én eddig kb 300k tiszta profitnál tartok a tankos részben pedig csak játszom és megveszem amit kifejlesztettem :D
majd később amikor a lőszer is drága lesz és a tankok is :) -
jocking #8893 Valamit nagyon elcsesztek gazsiék, csak most tűnt fel. Pz III L verzió javítási költsége fejlesztve több, mint 5000 oroszlán... Még a Pz IV F2-nek is csak 1000 a javítása, mi a tököm ilyen drága ezen? -
Ja és teljesen stock még a "kis" páncélvadász :). -
Ja simára gondoltam az kimaradt, jogos :D. Sorry -
Glo #8890 A sima Su-122 rank 2-es, ugyanúgy ahogy a prém M4-es is. Prém 122-essel nem tud M4 ellen menni, nyilván :) -
bgabor #8889 A tier4-es prémtankal, tier2-es tank ellen mész? Nagyon fair összecsapásnak hangzik... -
twi452 #8888 na akkor nem lesz több káromkodás, hogy nem kapod meg a kill-t ha "kiugrik" :) -
Csak 60 MB. :) -
Caterpillar #8886 Köszi, azt hiszem ezek alapján max akkor fektetek bele, ha lesz leértékelés, addig meg a T-34-57 Mod 43 1600 aranyért ingyen volt...
-
Én fun tanknak használom :) Óriási élmény beledurrantani az ellenségbe.
Tegnap Karelián (fúúú de rettenetesen gyűlölöm azt a mapot) egy Sherman pár méterrel előttem valamely társamra tüzelt...na mondom most megkapod barátom...puff driver loader gunner hallott ágyú szétnyílt...néz rám mint borjú az új kapura, kétségbeesetten keresi az 5ös gombot próbál becélozni az artyval addig én töltök ugyebár...na meg is érkezik az égi áldás csak hogy barátom azt hitte hátrálni fogok ettől, de nem :D. Pontosan az arcába másztam és pukkantottam még egyet mert addigra végre betöltöttem. A morzsái még most is a levegőben szállnak :). -
bgabor #8884 Cserébe a borzasztó szar minőségű, osztott lőszeres 122-es löveg miatt majd fél perc az újratöltés, mintha egy howitzerrel harcolnál. :D -
PiciPanzer #8883 ˆ Caterpillar a 122p-ről kérdezett, a 4es prém td. De a sima su-122-re teljesen helytálló amit írtál.
A su-122P-vel ha jól emlékszem kb. 85%-os a winrate-em, nagyon nagy előnye a JgPantherrel szemben, hogy van respawn-ja. A lövege 90%ban 1 lövésez bármit, persze azért tiger II-re már célozni kell: a porschét tornyon lőni szemből, a henschel már keményebb dió. Panthereket(med, td) megeszi, Ferdit alul eltalálva 1 lövéssel viszi, bár még csak 1el kerültem szembe. Páncélzata nincs, beforgatva se, de néha benyel kisebb sérüléssel 1-1 lövést.
-
Ezt valahol be lehet kapcsolni (mármint, hogy mutassa a sérüléseket)? Mert én ilyesmiket sosem látok a harckocsimon
-
Mindent kipukkant 1 lövésből azon a tieren. Igazság szerint a ruszkiknak hármas tieren egyedül a párduc D az ellenfél. A panzer négyesek (főleg a H) olyan könnyen pukkanthatók ki egy lövésből, hogy borzalom. A goldos T34/57 meg egyenesen egy szörnyeteg. Mondjuk azért azt enyhe túlzásnak tartom, hogy a tigriseket meg a párducokat képes egy lövésből úgy kilőni szemből, hogy atomjaira esnek szét. Remélem ez a sebzés és átütés modell változni fog. -
Caterpillar #8880 Vlemény a 122P -ről? Szép kör, de ha írnál róla pár sort az nem lenne rossz! :) -
PiciPanzer #8879 Igy azért lehet haladni:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Hah, találkoztam veled reggel. :) -
Susarc #8877 most ezeket használom az összes tankomra
-
Zuikaku #8876 köszi! -
Csak SB-t játszom. :) Kurskra mondjuk még nem is olyan rossz de az igazi a PzIII M camo lenne. Amihez érdekes mód van több is ( igaz még csak goldért ). -
vajakos21 #8874 Tök jó csak simre ne vidd :-) -
PzIV F2 sivatagi camo szimplán 2 decals felhasználásával ^^
-
benioh #8872 Nálam is ez volt. Bugos a custom bill.kiosztás.
"Open up the controls menu, then click the wizard at the bottom left. Change it from custom to the keyboard and mouse advanced controls. That'll fix the issue. Your fire extinguisher will be on 7."
Ezután ki kell osztanod újra mindent de legalább lesz poroltód. -
twi452 #8871 sok németezés után visszapattantam a t-34be leduplázni az oroszt..:)
nem vagyunk elveszve orosz oldalon sem Kurskon :P
amikor megláttam ha fél német csapat szakaszban van azért összehúztam a szemöldököm de nem igazán tudtak mit kezdeni velünk a végére kereken 50 találatot sikerült bevinni :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Glo #8870 Max a spawn pontot cseréli ugyanazon az oldalon. -
Jól bírja a lövéseket a Sherman :)
[spoiler]
-
Nekem karelián HB-ben is cserélgeti -
Droughert #8867 Arcade battle-ban, HB-ben nekem úgy tűnik fix az oldal. -
Én Shermannal Karelián már mind2 oldalon spawnlotam -
Phara #8865 Az csak nekem tűnt fel,hogy RB-ben mind2 nemzet csak egy adott oldalról indul?AB-t,SB-t nem mentem de sztem beállíthatnák randomra igazán. -
Zuikaku #8864 Üdv!
A tűzoltó rendszer másnál sem működik vagy csak én vagyok ilyen szerencsés? Hiába állítok be rá egy gombot, nem működik, meg se jeleníti az ikon felett a gombot(ki van fejlesztve). Vagy én állítom be rossz helyen( a miscellaneous-ban van beállítva)? Köszi! -
twi452 #8863 változatos csapatösszetétel :D
Pedig mennyivel jobb tankjaik voltak a háborúban, és mekkora mennyiségben... :). -
Garakx #8861 Orosz kutyák meg is érdemlik! :P
Én már scak azért sem megyek a ruszkikkal. -
Garakx #8860 ÖÖÖ vki elmagyarázza ez hogy van? Any szerver 10ből 8szor nyerek a németekkel. RU - mert ott legaklább tier 3 is fullos csaták nem 5-6 fős mini battle - 10ből 8 vereség.. -
Dagohun74 #8859 Ehh.. mit találtam ez kell a jó tank parancsnoknak, távolság számitás ezután gyerekjáték. 
http://olx.hu/hirdetes/egerpad-napelemes-szamologeppel-ID28PBf.html#c5206b7e01 -
Glo #8858 Ilyen csapattal nem könnyű nyerni :))
Az én vírusirtómban be lehet állítani, hogy ne foglalkozzon az említett exe fájlal, biztos a többiben is lehet ilyesmit csinálni. Korábban nekem is kilőtte mindig. -
Glo #8856 Ja igen és amíg letölti lődd ki az Avastot.