War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lesz gameplay is?

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Torzonborz
T-54 , IS-4 ? Hát..érdekes lesz.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Hopp lesz IS4 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

ott a troll kv-2 xD
Az assault gun a rohamlöveg, repeszgránáttal tüzel, kibontja a toronyházat a beásott gyalogosok alól. A Tank Destroyer a páncélvadász, annak az a dolga, hogy messzirõl kilõje az ellenséges harckocsikat.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

http://kepkezelo.com/images/qy36x8x97dlf52z11u8s.jpg

[NST]Cifu
Assault gun: rohamlöveg, alapvetõen a gyaloság támogatása a cél, ezért relative rövid csövû, de viszonylag nagy pusztító erejû lövegekkel szerelik fel õket.

Tank Destroyer: páncélvadász, az ellenséges harckocsik kilövésére készített jármûvek hosszú csövû páncéltörõ lövegekkel.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Torzonborz
assault gun-t gyalogsági támogatásra alkalmazták.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Az assault gun és a TD között mi a különbség?

Tudod, valami sopánkodnivaló kell 😊

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Torzonborz
Mibõl gondolod hogy ez a végleges tree ? 😊

Német gépek béta induláskor.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

flashpointer
hol vannak a gumikerekesek 😞

Emancipate yourself from mental slavement!

[NST]Cifu
Azért van a két szélén fekete csík, mert nagyobb, mint 1080 pixel a monitorod vízszintes felbontása. Van erre megoldásom, mindjárt berakom.

25 perc múlva
Az egyiken az orosz ág (valószínûleg oroszul is fogják bemutatni), entak csatornáján meg a német ágat fogják bemutatni angolul.
Tök jó dolog, hogy a pontos-ido.hu semmit nem ér a világon, merthogy nem a pontos idõt mutatja. GMT-nek 1 órával többet ír, mint amennyi valójában...

LeWyTy
Most ez mi ez? mikor lesz ez?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Glo tessék 😄

Dual Stream

lehet várni kéne pár ingame képig....vagy nem
Persze, most nézem meg, hogy az nem is Sherman, hanem Wolverine, de ez a lényegen nem változtat.

A mostani jobban tetszik, kicsit furák a délcegen "feszítõ" Shermanek egy halom kilõtt német tank mellett... És Jézusom, hogy néz ki az a P-47? 😄

Nem hajtottam rá, de megvan. A németekkel a T18-ban járok, és ha hiszed ha nem T12-13-as gépekkel vittem el odáig. Persze megvannak az ottani gépek is, de nem nagyon használom õket. Sokkal nagyobb fun a mid tier szerintem is.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

"Az FRB pedig azoknak, aki komoly szimulációt vár el, és nem akar semmiféle mesterséges segítséget a játéktól (bár ehhez képest ugye a WT(A) topicban ott voltak a javaslatok, hogy milyen segédprogrammal lehet jobban kivehetõvé tenni a messzi apró pontokat... khm..."

Kipróbáltam a sweetfx-et, illetve nem csak azt majdnem mindent, amit javasoltak. De WT beépített PostFX funciója vált be a legjobban + az enemiesquality=high-ra állítva a config file-ban. A sweetfx is csak vividebbé teszi a színeket nem ad többet, mint WT sajátja. A probléma pont ellenkezõleg jelentkezik, mint amit írsz! Minél közelebb kerül a gép annál könnyebb elveszíteni, mert nem teljesen távolság arányosan változik a mérete és könnyen bele olvad a festése, valamint a kontraszt miatt a háttérbe. A távolabbi pontok észlelésével abszolút nincs gond.

Megjegyzem az RB mód sem nagyon nevezhetõ szimulációnak, pont ettõl élvezem jobban, mint a wwii-es valódi szimeket. Sokan azt gondolják róla, mert belsõ nézetes és komoly felszerelés vagy skill kell hozzá az irányítás miatt. Szvsz nagyon jól eltalált pörgõs igazi hardcore mód az WT:AF RB. Vannak idegesítõ dolgai kizárt, hogy azt ne javítanák. Ami Pinned topic, eddig mindenre elõbb-utóbb született megoldás. Sokat nem kell finomhangolniuk rajta, mert ha túl jó a LOD értelmetlenné válik az RB mint olyan.
flashpointer
miért mindig a német tankoknak kell lángolni :/

mijki
Mit szólnátok ehhez a háttérképhez? Nem lennének fekete szegélyek a fórum két szélén.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

[NST]Cifu
Ezen sokat lehet vitatkozni, de a saját meglátásom, hogy ki mit tart élvezetesnek és unalmasnak, az attól függ mindenek elõtt, hogy milyen játékélményt keres. Nyilván aki gyors, pörgõs akciót keres, az AB-zni fog. Aki szereti azért komolyabb szimulációt, és elfogadja ennek a hátulütõit, viszont azért nem akarja, hogy pusztán a szemével kell megkeresnie és azonosítania a célpontokat, annak ott a HB. Az FRB pedig azoknak, aki komoly szimulációt vár el, és nem akar semmiféle mesterséges segítséget a játéktól (bár ehhez képest ugye a WT(A) topicban ott voltak a javaslatok, hogy milyen segédprogrammal lehet jobban kivehetõvé tenni a messzi apró pontokat... khm...).

És pont ezért szeretjük a HB-t 😄

Torzonborz
" kezdeti 5 perc repülés miatt dögunalmas " akinek ez unalmas az nem is lesz hosszú életû HB-n 😉

Ez így van, prémiummal twi linkelgetett annó 150.000XP-es átlagos köröket A-26al meg a japán csodákkal. Én annyira mondjuk nem csípem a bombereket nehéz volt értelmes célt találni(fõleg hogy nemrégóta vannak csak területcélok) és bizony sérülékenyek, B-17szintjén már 30mm-esekkel jönnek a németek.

A HB pedig még mindig szûrõ, mert kevés a szándékosan idiótán vielkedõ játékos. Szerencsére a HB van annyira összetett hogy a legtöbb véristvánt elijessze. Meg aztán õk abban a hitben vannak hogy a kezdeti 5 perc repülés miatt dögunalmas a HB. Hát nem az. Mikor összetalálkozik két jó pilóta jó gépekkel akkor ott a harc nagyon kemény tud lenni. Nekem volt olyan meccsem, ahol a végéra 3 vs 3an maradtunk, nagyon jó pilótékkal a túloldalon és 40 percig ment a csata, három újratöltéssel, mire eldõlt.

Utolsó atémában,nem akarom szétoffolni a topicot (CIFU törölheted nyugodtan ha úgy gondolod sok volt a nem ideillõ komment) Én vadászokkal repülök elsõsorban abból indultam ki, de ebben igazad lehet, hogy bombázókkal lehet a legyorsabban kihúzni egy nemzetet, ezt fórumon is javasolták. Most csak t4-ben repülök, amig nincs elég rutin, addig nem akarok feljebb menni, de hb-n 4-5 kill-re kapok kb. 30k-40k xp-t, és azért ez még nem minden második meccsen jön össze, meg még benne van az is, hogy hibázok és kevesebbel jövök ki. Bár azt sem tartom kizártnak, hogy ha valaki tényleg nagyon jól játszik HB-ben, és hozza ezt az átlagot akkor gyorsabban fejlõdik mint AB-ben. Viszont amit korábban olvastam, hogy a HB egyfajta szûrõ én nem mindig tapasztalom sajnos. TK-zó csapattársak, csata elején kilépõk (van hogy 4en is rögtön az elején), földi célokat támadó vadászok, alacsonyan repkedõ vadászok (még t8-ban is..), szóval kezd higulni a mezõnyamennyire én látom.
Nekem egyértelmûen a HB gyorsabb volt, lehet már tele van kreténekkel az is, és nem olyan jó, mint 2 hónapja. Akárhogy az én esetben kiírt játékidõ és az elért tierek nincsenk párban bõven a HB javára, tisztán numerikus alapon emóciók nélkül.

Öm hát.. ha csak a grind a lényeg akkor megfelelõ bombázókkal, prémmel és egy kis szerencsével lehet tartani az 50-60k exp/kör átlagot simán 😊
Én így húztam fel az amcsi és a japó ágat legalábbis, ha gyorsan lelõttek (max 10 perc) akkor végeredménytõl függõen 20-30k exp volt az a kör, ha hagynak játszani akkor simán jönnek a 100k-s körök is 😊

a szerencse faktor meg a pályán múlik leginkább aztán az ellenfeleken de inkább a pályán 😊
Abból indultam ki, hogy kicsit több a queue time HB-n (nemzet függõ is, de van amikor percekig csak várok mire behív, ezen az alternate history map segített sokat), a csata eleje sokszor emelkedés+helyezkedés, ráadásul van, hogy 30-40percig is repülsz (múltkor majd 1órás volt az egyik HB meccsem) ez is percekig eltarthat. Ennyi idõ alatt simán repühetsz több arcade battlet, és ott is kapsz szépen xp-t, creditet ha jól teljesítesz. Nem arról volt szó, hogy melyik az élvezetesebb, hanem melyik a gyorsabb. Én is HB-t játszom már napok óta, de érezhetõen lassabb a fejlõdés, még akkor is ha jól teljesítesz, az említett idõtényezõk miatt.
"Mert pörgõsebb adott idõ alatt több xp-t,creditet tudsz összeszedni. "

Pörgõsebb az egyetlen elõnye el is hangzott, én coinolni soha nem mentem át AB-ra, felmegy bennem a pumpa a sok fejetlenség miatt. HB, FRB meccs rewardja nagyobb, ha valaki vagy a squadja stabilan jól teljesít, akkor HB-n, gyorsabb a fejlõdés, de nagyobb a bünti is. Én ott húztam fel a germánt teljesen, ott fejeztem be a ru ágat, ott húztam fel a legjobb fighterig a japánt, hight mid tierig a brit és us ágat. Kb. ugyanannyi játékidõvel. "Adott idõ alatt több" tétel nem igazán állja meg a helyét.
flashpointer
Ez egy fórum nem képeskönyv, ha nem lenne sem lenne semmi baj.

[NST]Cifu
Ebben teljesen egyetértek, de animált bannert én nem tudok csinálni, és itt van annyi probléma, hogy ugye a WT(G) játékból még csak normálisabb videó sincs... 😞

Coral Springs
A háttérkép az tökéletes, viszont maga a banner az semmilyen. Egy hasonlóan színvonalas kéne mint ami a másik topikban van.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Majd tuti lesz tankos résznek is külön screenshot contest-je meg screenshot of the week/month játékok.
Lesznek überállat képek dögivel 😊
[NST]Cifu
Tegnap másfél órát szántam a háttérre, ebbõl kb. egy órát vett el az, hogy sokszor negyedik-ötödik próbálkozásra volt hajlandó rendesen elküldeni az oldalt az SG. Nagyszerû WG/WoT háttérképek vannak (e téren kár is vitatni a WG elõnyét), de értelemszerûen azok nem jöhetnek szóba. Próbálkoztam pár másikkal, de egyik sem az igazi. Végül maradt a jelenlegi. Ha valaki mutat szebb, jobb háttérképet, máris rakom be...

Vagy még 1 kicsit várni kell aztán lehet csinálni "alapanyagot" a játékból 😊
Coral Springs
Én maximum készíttetek, van pár éve hogy felhagytam a Photoshop -al. <#wink>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Ha ügyes vagy hb-ben, frb-ben azért kárpótol a plusz idõért mert magasabb a reward is 😊
Az élményrõl meg ne is beszéljünk meg az ízlés kérdése is 😊

Coral Springs:
Bele kell ölni idõt és kell készíteni aztán megmutatni, máshogy nem megy 😊
Coral Springs
Egy olyan banner tetszene nektek, hogy egy T-34 és egy Tiger sréhen egymás felé fordulva áll, a háttérben pedig a War Thunder felirat ?

Mert pörgõsebb adott idõ alatt több xp-t,creditet tudsz összeszedni.
Coral Springs
Nekem mondjuk az új F-86F-2 Sabre felkeltette az érdeklõdésemet, de így lassan kimaxolván az amerikai ágat, még mindig szívesebben veszem elõ a Rank 2 -es F2A-3 Buffalo -t. Nagy feeling megleckéztetni vele egy náladnál sokkal magasabb szintû enemy -t, és sokan meglepõdnek, hogy mit is tud a gép egy tapasztaltabb játékos kezében.

De ugyan így megemlíthetem akár a Kittyhawk -ot, akár az Airacobra -t, amíg élmény ezekkel a gépekkel repülni, az ember nem vágyik többre.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ezt nem vágom. Miért lehetne jobban grindelni AB-ben mint HB-ban?

Szerintem a repülõs részben a gyakorlatban a 13-15/16os szint jeleti a high tiert, azt pedig nem lehetetlen vállalkozás kihúzni. A jetektõl és a jet csatáktól tapasztalatom szerint mindenki menekül aki eljutott odáig.

"a marketing meg nem kell hogy te nem hajtasz a high tiere "

Tökéletes példa a mai nap, RB-n koreai event volt jetekkel. Le is vették szépen, mert senki nem ment rajta. AF RB játékosokat sokkal jobban érdeklik low-mid tier gépek. Nekem 2 nemzet fullos, annyi lion összegyûlt idõközben, hogy szinte nem tudok vele mit kezdeni 😊 Megvettem egy komplett tech treet, a minap hogy meglegyen ha kell egyszer WvW-n. Egyszerûen nem érdekelnek a jetek, mert az alsóbb tierekben játszani érdekesebb.

Ha jól csinálják, akkor a GF-ben is magába szippantja a játékost a játékmechanika és nem mindig fogja érdekelni hányas tierben van. Ehhez az kell, hogy olyan bonyolultságú, valamint élvezetes legyen amilyenre ígérték.