37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • yossarianHUN
    Mintha az olyan könnyű lenne. Nekem is van KV-1-em, és igen, tényleg őrülten nyomkodják rá az artyt, 5 másodpercenként kajabál a rádiós. Ilyenkor ugye eszementen meg kell indulni, és mivel egy lomha dögről van szó természetesen előre, ami 10-ből 8-szor azt szokta jelenteni, hogy kigurulva a fedezék mögül közszemlére teszed habtested a kint markát dörzsölő féltucat F2-nek meg Stug F-nek. Nem vicces.
  • tutyimutyi2
    valaki megtudná mondani hogy mégis miért van az hogy a mindegy hogy mien gombra rakom a tűzoltást a játék mindig azt írja hogy még nem állítottam be neki illetve hogy a javítóval mért nem lehet a sebváltót megjavítani?
  • jocking
    Vagy még jobb ötlet: Nem kell egy helyben kuksolni. Ha mozogsz, akkor az arty nem fog eltalálni.
  • Megamax
    jo feladom nem írok ide tobbet semmilyen szoveget nem megy ez nekem
  • Megamax
    Tegnap gondoltam egyet nah akkor lássuk milyen a Hetzer
    egy vicc SU-122 es kozvetlen kozelrol nem tudott kiloni
    Kursk maponn elvesztettuk én maradtam a legvégénn majd a Su-122 es szerencséssen kilotte az ágyumat
    Mondom lessz ami lessz kozelmegyek hozzá (eloszor az volt a terv jolvan na kilotte az ágyum akkor odamegyek hozzá és kilovetem magam oldalrol legalább a kreditet kapa meg) de akkor nekemjott zsemtol szemben és pofánnlott.
    Mondom WTF nem sérultem , aztán ujratoltott és megint rámlott és megint semmi és ez ment egész végig amíg oda nem ért mogém egy t-34 es és az kilott o meg kilotte a t-34 es. Visszakeresem replaben ha még lehet és feltoltom youtubera remélem jót fogtok rohogni :)
  • gezu1025
    Mentem 2 kört a kv1-el. Ezt nem kellett volna még kiadni. Ez bőven zárt beta érett, vicc az egész. Fél percenként nyomja rám a hülyegyerek az artit, miközben ő még respwanolni is tud. És akkor át sem tudom ütni a kibaszott shermanját. Mondjuk ő se lő át, de az arti instant kikapja a motort és akkor jelenik meg az f2 horda 3-asával.

1. lépés: artit ki kell venni kibaszott gyorsan vagy 1 lövés/game limitit rá
    2. lépés: átgondolni ezt a respanw szánalom rendszert
  • pointer4
    Csak akkor használj heat-et, ha az ap nem ütné át. Mert ebből kettő is elég gyenge pontoktra, tornyon, lövész/sofőr ablakon át.
  • Tauri
    Most lett meg a T34 és mentem vele egy "próba kört" természetes csak sim ben játszok...4 kill :D
  • Glo
    Nem. Nyomj a launcher-ben egy "Check files"-t (csavarkulcs), annak elvileg meg kell oldania.
    Ma vagy 20 HEAT töltényt ürítettem egy T34-esbe (mindegyik betalált), már a hajamat téptem mire végre megadta magát.
  • pirdi
    Ma háromszor próbáltam frissíteni a játékot, 3x kék halál. Új win7, új gép. A norton illetéktelen betolakodót írt rá. Rendszerdiagnosztika után jó lett. Lehet, hogy hackelték az accom?
  • Maala
    Ne félj, mindig lesz ellenfeled csatában. :D Tény, hogy gyorsabban töltenek, de ez ne tántorítson el. Főleg azért, mert kell társ, akivel lehet harcolni a német csorda-hordák ellen.
  • Tauri
    Az orosz tankok páncéljait összevetve a németekkel, van értelme tolni egyáltalán az oroszokkal? Főleg az orosz TD-ket nézve.
    Pl ISU vs Jagdtiger elég nagy a különbség.
    Ok hogy oda vissza el lehet őket kapni, de pl egy orosz TD-t egy galamb is lelövi míg a németeket csak egy jó lövés.
    Vagy rosszul látom?
    Ui: oroszokkal szeretnék játszani..de félek tőle
  • Ninju
    Köszi, nem tudtam, h van belőle prém is.
    (gezu1025 neked is)
  • gezu1025
    Ennek én örülök a legjobban. :P
  • bgabor
    Rossz az érzésed.
  • Glo
    100mm ágyú űrméret felett viszont ő is 1-shotol mindenkit :))

De nekem végül is mindegy, csak néha zavaró.
  • gezu1025
    Nem tudom, hogy mi a helyzet t3 TD fölött, csak tippelni tudok. De valahogy az az érzésem, hogy az orosz TD-t 99%-ban lehet 1 shotolni, a németet meg nem éppen.
  • Maala
    A legénységről kérdezném, hogy nem éri meg jobban egyenletesen elosztani a skill pontokat, majd 100, 150, etc... Crew levelnél Advanced qualification-t venni nekik, minthogy 1 adott crew skill-be öljük az összes skill pontot?

Mert az Advanced az +30-at minden egyedi crew skill-re (ami nem közös a crewmemberek közt, mint pl. a vitality, repair, keen vision)
  • Glo
    A med ág nem érdekel, de a TD..

Te osonsz mint a ninja, nehogy kiszúrjanak mert akkor kampec. Ők meg rohannak fel alá, mert egyszer még visszajöhetnek, és tudni fogják hol lapulsz :))
  • gezu1025
    Valahol jogos ám. :D Ahol lehet beszélni jogosan több spawnról az az orosz TD és MED ág. :D
  • Caterpillar
    Nincs előttem a kliens azért tippeltem 122-re de akkor gondolom az a "sime APHE -lesz, vagy mi...

Noh igen 200mm...

Tegnap SB Jungel, láttam a térképen a kis piros pöttyöt, mentem felé vagy 30-al... Teljesen olyan volt mint valami Alien vagy Predator filmben, láttam, hogy ott van mégsem találtam, majd bumm nekimentem a kis Hetzernek!

ui.: Úgy kilőtt mint a sz@rt... Én lőttem 1-et amíg ő kettőt.
  • flashpointer2
    mint IRL :D
  • PiciPanzer
    Nézd meg jobban, a mod 43 APCR-je 200as 10m-ről.
  • Glo
    Az milyen, hogy a németeknek nincs respawn a Rank 3 TD-től, az oroszoknak meg van :)

Az előbb úgy vesztettünk, hogy nálunk 8 ember spawnolt egyszer, náluk meg 4 TD kétszer.. szal ők 12 tankot hoztak :))))
  • Caterpillar
    T-34-57 Mod 43... A legnagyobb átütésű lőszere azt hiszem 122mm 10m -ről, de eddig nem vettem észre, hogy kellene... Amit nem üt át az APHE azt az APCR se nagyon. (lásd Hetzer, meg a vízszintes homlokpáncélja )
  • gezu1025
    Egy kisebb video arról, hogy miért is vagyok a respawn és az arty ellen SB-ben, és miért nem kéne lennie senkinek. Azt csináltam amit kell egy közepes tankkal, a lasabb ellen. Ennyi. Kihasználtam az előnyömet ami volt, nem kell ide arty meg ilyenek. Bejött. Respawn nélkül nyertünk volna jó esélyel, de ők jöttek megint és a csapat hozta a formáját...

• gezu1025
    Van egy prém verziója is, egy kicsit más löveggel. Mindemelett kap egy másik lőszert is, asszem egy brutális átütő erejű APCR-t.
  • Ninju
    T-34-57 mióta prém?
  • Glo
    Jó az a tank, az 57-esnek elég lapos a röppályája, könnyű vele célozni.
  • Caterpillar
    1600 aranycsirkéért megéri, tényleg jó kis dög...... amíg egy Panther nem hugyozza ketté...
  • PiciPanzer
    Most, hogy elég sok T-34-57-el találkozok ellenfélként, hajlok rá, hogy kipróbáljam. Piszkosul OP kis dögök, olyan T-50 érzés, csak tier 3-ban. FuFu-sok rohangálnak egytől-egyik ezekkel.
  • jocking
    Hajlok rá, hogy senkinek sincs, mivel még egy tankon sem láttam rávaló matricát. Mindenki a repülősöket teszi csak rá.
  • Mnemomic
    ja ilyenem nincs azt hiszem :)
  • jocking
    Nem a zászlókról van szó, hanem erről:

(Zöld kereszt piros mezőben)
  • Mnemomic
    Nekem rajta van a magyar zászló a tankom már. Sőt az összes országé megvan, meg még pár matrica. Én realisticben játszom.

A free xp-t csak aranyért lehet beváltani majd? Van már belőle egy csomó de nem tudom semmire se használni.
  • Dagohun74
    Nekem is csak a csehet adta meg.Bár azt is dev. szerveren
  • ToCsEk
    oh ez kemény :D kösz jó tudni :D
  • jocking
    Minden módra vonatkozik, csak más a szorzó.
  • Zero 7th
    Nem lehet, hogy más játékmódban játszol, mint amit az achievement vár?