War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Tank Destroyer: páncélvadász, az ellenséges harckocsik kilövésére készített jármûvek hosszú csövû páncéltörõ lövegekkel.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Német gépek béta induláskor.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
KEZDÕDIK!
Az egyiken az orosz ág (valószínûleg oroszul is fogják bemutatni), entak csatornáján meg a német ágat fogják bemutatni angolul.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Kipróbáltam a sweetfx-et, illetve nem csak azt majdnem mindent, amit javasoltak. De WT beépített PostFX funciója vált be a legjobban + az enemiesquality=high-ra állítva a config file-ban. A sweetfx is csak vividebbé teszi a színeket nem ad többet, mint WT sajátja. A probléma pont ellenkezõleg jelentkezik, mint amit írsz! Minél közelebb kerül a gép annál könnyebb elveszíteni, mert nem teljesen távolság arányosan változik a mérete és könnyen bele olvad a festése, valamint a kontraszt miatt a háttérbe. A távolabbi pontok észlelésével abszolút nincs gond.
Megjegyzem az RB mód sem nagyon nevezhetõ szimulációnak, pont ettõl élvezem jobban, mint a wwii-es valódi szimeket. Sokan azt gondolják róla, mert belsõ nézetes és komoly felszerelés vagy skill kell hozzá az irányítás miatt. Szvsz nagyon jól eltalált pörgõs igazi hardcore mód az WT:AF RB. Vannak idegesítõ dolgai kizárt, hogy azt ne javítanák. Ami Pinned topic, eddig mindenre elõbb-utóbb született megoldás. Sokat nem kell finomhangolniuk rajta, mert ha túl jó a LOD értelmetlenné válik az RB mint olyan.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
A HB pedig még mindig szûrõ, mert kevés a szándékosan idiótán vielkedõ játékos. Szerencsére a HB van annyira összetett hogy a legtöbb véristvánt elijessze. Meg aztán õk abban a hitben vannak hogy a kezdeti 5 perc repülés miatt dögunalmas a HB. Hát nem az. Mikor összetalálkozik két jó pilóta jó gépekkel akkor ott a harc nagyon kemény tud lenni. Nekem volt olyan meccsem, ahol a végéra 3 vs 3an maradtunk, nagyon jó pilótékkal a túloldalon és 40 percig ment a csata, három újratöltéssel, mire eldõlt.
Öm hát.. ha csak a grind a lényeg akkor megfelelõ bombázókkal, prémmel és egy kis szerencsével lehet tartani az 50-60k exp/kör átlagot simán 😊
Én így húztam fel az amcsi és a japó ágat legalábbis, ha gyorsan lelõttek (max 10 perc) akkor végeredménytõl függõen 20-30k exp volt az a kör, ha hagynak játszani akkor simán jönnek a 100k-s körök is 😊
a szerencse faktor meg a pályán múlik leginkább aztán az ellenfeleken de inkább a pályán 😊
Pörgõsebb az egyetlen elõnye el is hangzott, én coinolni soha nem mentem át AB-ra, felmegy bennem a pumpa a sok fejetlenség miatt. HB, FRB meccs rewardja nagyobb, ha valaki vagy a squadja stabilan jól teljesít, akkor HB-n, gyorsabb a fejlõdés, de nagyobb a bünti is. Én ott húztam fel a germánt teljesen, ott fejeztem be a ru ágat, ott húztam fel a legjobb fighterig a japánt, hight mid tierig a brit és us ágat. Kb. ugyanannyi játékidõvel. "Adott idõ alatt több" tétel nem igazán állja meg a helyét.
Emancipate yourself from mental slavement!
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Lesznek überállat képek dögivel 😊
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Az élményrõl meg ne is beszéljünk meg az ízlés kérdése is 😊
Coral Springs:
Bele kell ölni idõt és kell készíteni aztán megmutatni, máshogy nem megy 😊
De ugyan így megemlíthetem akár a Kittyhawk -ot, akár az Airacobra -t, amíg élmény ezekkel a gépekkel repülni, az ember nem vágyik többre.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tökéletes példa a mai nap, RB-n koreai event volt jetekkel. Le is vették szépen, mert senki nem ment rajta. AF RB játékosokat sokkal jobban érdeklik low-mid tier gépek. Nekem 2 nemzet fullos, annyi lion összegyûlt idõközben, hogy szinte nem tudok vele mit kezdeni 😊 Megvettem egy komplett tech treet, a minap hogy meglegyen ha kell egyszer WvW-n. Egyszerûen nem érdekelnek a jetek, mert az alsóbb tierekben játszani érdekesebb.
Ha jól csinálják, akkor a GF-ben is magába szippantja a játékost a játékmechanika és nem mindig fogja érdekelni hányas tierben van. Ehhez az kell, hogy olyan bonyolultságú, valamint élvezetes legyen amilyenre ígérték.