37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
twi452 #8495 ezt még nem tudni, amikor visszakapcsolják :D
nem egy nagy erőfeszítés kifejleszteni őket úgyhogy ahogy gondolod :) -
Lényegében muszáj vagy, mert a német oldalon nem fogsz tudni jelen fázisban a tier IIes AA nélkül tier IIIba menni, ugyanis kell az is a 6 megvásárolt tier IIhöz. -
Drubowski #8493 Mikortól lehet repülő+tank vegyes csatákat menni? Érdemes most elkezdeni fejleszteni a légvédelmi gépeket? -
vajakos21 #8492 Azért tier 3_4 ig egy átlag játékos simàn elvan prém nélkül.És ha nem akar mindig Komettel menni akkor végig.Variálni kell a gépeket és simàn vihetö....és nincs farm érzés se. -
twi452 #8491 a 100k-s online játékost már meg is lépte a wt :)
azt hiszem ez rekord :) -
Hunterpredator #8490 Nincs mese... ez a játék odabasz :-)
imádom, pedig még csak T-28nál tartok -
vajakos21 #8489 Jót nevettem a husztin :-)
( vagy én is verjem magam földhöz a Dóra miatt?) -
twi452 #8488 na azért elég sokan tudják használni és használják is a prém gépeket még úgy is hogy nem legyőzhetetlenek :)
az előnyöket meg megkapják amik velük járnak sokkal gyorsabban tud haladni és a lóvé miatt sem kell aggódnia még ha béna akkor sem :) -
Rue East #8487 Ilyen embereknek fejlesztik a játékot, mivel ő a fizetőképes kereslet.
Ez az óriási baj az ilyen WOT meg WT féle játékokkal, hozzájuk kell igazodni.
Sajnálom, mert nagyon jó szimulációt is ki lehetne hozni belőle, értem ezt mind az AF-re és GF-re, de már látom, ez nem az én játékom. -
twi452 #8486 szóval jól értem, hogy ő egy elpusztíthatatlan trollgépet akart venni de most hogy már a játékosok megszerezték azokat a gépeket amikkel ki lehet őt lőni így már nem kell? xD
túl sokan vagyunk ezen a bolygón mindig mondom..:D -
sulouos #8485 Még nem, de tervezik hogy majd lehet. -
11Hunter11 #8484 A tankokon lévő géppuskákat lehet használni? -
Ja nekem az előbb szépen ugráltak összevissza a tankok. Még megpróbáltam hátha, de nem, ez egy rakat ... -
Megamax #8482 Az illeto aki azt a baromságot írta ugylátszik nemolvasta el hogy mit vásárolt akkor mer oda volt írva hogy nem a tankot veszed meg akkor hanem a CBT elérést -
sulouos #8481 Amúgy majdnem 100k-n vannak fent, és elég jól bírja a szerver. -
Glo #8480 A gift tankok kora úgy fest lejárt :) -
Sziasztok!
PS4-en tolom a játékot,sehol nem találok infót hogy konzolon mikor indul a tankos rész...valaki tud valamit? -
Az egy dolog, hogy az ágyú hova néz, de a kamera nézet, a célkörrel, ahova szeretnék célozni majd egyszer, az nincs rögzítve a képen, és mozog.
Remélem sikerült jól megfogalmaznom. -
Phara #8477 Az szerintem azért "szédeleg",mert az az ágyú pozíciója.Meg kell várni míg odafordul a célra. :) -
Köszi, jól fog jönni a kis mocskok ellen :)
Srácok van arra lehetőség, hogy kicsit kijjebb lehessen zoomolni ?
Illetve, hogy a célkereszt, ahova nézek, arcade nézetben is középen legyen a képernyőn, és ne szédelegjen? -
yossarianHUN #8475 Gyerekek húzzátok az oroszokat, mert német T2-vel gyakorlatilag képtelenség bekerülni RB-be:) -
rudii #8474 Egyetértek az előttem felszólaló bgabor barátommal. :D -
Ninju #8473 Én szeretem SB-n a kempereket. Ha kiszúrod tök könnyű az oldalukba kerülni. :)
Jungle pályán meg ki kell menni a partra. Ott van lehetőség manőverezni. -
A t-50 tényleg gusztustalan, pedig én azzal játszok. :) A stug-nál az a jó, hogy ha megvan az APCR, akkor csak a kémlelőnyílására kell adni neki egyet, és pukkan is, ha nem, akkor a töltő meg a lövész hal meg benne. :D -
Szerintem még akkor se, feleslegesen ne húzd a saját idődet, mert nem lesz olyan tekintetben jó a játék, ahogy te elképzeled. -
Phara #8470 A stugomat is lerammolta még is el tudtam szakadni és ráfordulni.Az más kérdés h kilőni már nem tudtam.2x sikerült felgyújtani oldalról,de aztán ő ölt meg a végén engem... -
sulouos #8469 Alig várjuk. :) -
PEBKAC :) -
És ebben is szépen össze ragadnak a tankot ütközésnél, lerammol egy T-50 és game over. Majd 1 év múlva visszanézek. -
sulouos #8466 Ideje lenne helyre tenni, mert még a Pz III F-nek az APCR-je se mindig jut át rajta (meg persze az már T-34-ekkel harcol, mert miért ne) -
vajakos21 #8465 T50 re azt mondjàk egy tierrel feljebb kéne a gxártàsi idö miatt.Majd br szàmolásnál kiderül mükszik e a rendszer.Elvileg feljebb menne...ha nem ruszki volna.. -
twi452 #8464 aki meg versenyezni akar az játsszon autóversennyel :) -
Az is egy nagy összevisszaság. -
twi452 #8462 nekem pl tetszik a dzsungel pálya sokkal jobban örülök neki mint karelliának :)
de hát kinek ez kinek az :) -
Szpecnyaz #8461 De ezek a mapok teljesen alkalmatlanok SB-re, főleg a jungeles fos.
Majd ha jól kiismertem a játékot, addig meg marad az árkád. -
sulouos #8460 Pont az SB az a hely, ahol ha helyben maradsz, előbb utóbb kilőnek (ha okosak az ellenfelek, akkor még előbb). Akkor jössz ki az egészből a legjobban, ha úgy sikerül letámadnod az ellenfelet, hogy nincs rád felkészülve. Ott nincs "500m bokron keresztüli" lövöldözés, azt látod amit látsz, mást nem. Egyedül a minimap spotolás ami piszkál benne (mondjuk az ilyen dzsungeles hiperrealisztikus pályákon nem árt ha van), meg a végtelen arty, de majdcsak kezdenek vele valamit. -
twi452 #8459 pedig sb-ben van a legtöbb lehetőség kihasználni a játék adta lehetőségeket
nem fognak 20 méternyi bokron keresztül a nevedre lőni, simán meg lehet lepni az embereket mert nem világítasz, hogy hello itt vagyok így a kempelőket is meg lehet szopatni
ha meg tüzérséged is van akkor meg csak igazán -
http://youtu.be/Jaha10-onPE?t=1m13s -
Szpecnyaz #8457 Az meg még nagyobb kempfeszt. Én most árkádban tolom (eddig only RB volt, de ezeken a mapokon nem túl élvezetes). Ott legalább nincs több perces várakozási idő + a csaták is pörögnek. Meg szvsz egyszerűbb kiismerni a játékot is. -
Próbáld ki az SB-t.