37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Angelus1991ster #8615 Vannak ezek a matricák. Ha egye pl.: a Magyar Királyi Honvédség tank matricát 200 wt-s aranyért megveszem. Onnantól többször használhatom, egyszerre több tankon? -
twi452 #8614 na megvan a heat a pzIV-be :)
t-34et megette simán, elsőre felgyújtottam úgy 45 fokos szögből :D
aztán két t-50re lőttem rá hátulról és szétkenődött rajtuk wtf :D
láttam ahogy szétmegy a jó orosz acélon és nem történt semmi :D -
Ma elértem karrierem eddigi csúcsára, megöltem egy ellenfelet Kurskon. :) -
BaleniX #8612 Már szórakoztam a lőszerrel is -
Megamax #8611 Megcsinálhatnák hogy a spawnkorben lévok ne tudjanak loni se egyik se másik fél akkor ha valaki bemegy a spawnkorbe akkor nem tudják kiloni egymást.
A másik én azt nevezem campelésnek hogy felmegy a legnagyobb pontra a maponn és végig onnan lovoldozik és megteheti mert nem kell észrevennie a mozgó tankot csak elég ha atornyot arra fordítja amerre a piros jelolés van aztán sniper nézet és már csak meg kell keresnie hol van az ellenfél. -
vajakos21 #8610 Németen pz38t az f2 ig,és megoldva a t50-34 problêma.Az f2 alapgép is egy lövésez majd mindent.Persze aki szeret sz.pni az végig viszi az összeset.Rengeteg hajszálat lehet megörizni ha átugrod a "technikai rést".
Én campereket nemigen látok.Eggyik oldalon se.Amiröl te beszélsz az az agy nêlküli rohanás elöre.Lehet t50 el mükszik mert kibír egy valag lövést, ( olyan mint af-en a b szêriás usa "vadászok") de ha ismered egy tank gyengéit erösségeit akkor kihasználod azt.Jelen esetben távolról pattintod némettel.Néha làtni pàr embert"beásva" de azt nem nevezném campelésnek.(berohanni foglalni nen sok értelme van,haxsak gyorsan meg bem akarszz dögleni)Azokra meg ott az arty ha máshogy nem megy.Vagy csapatmunka ha van rá partner.A respawn camperek zavarnak de az nem ugyanaz. -
Megamax #8609 Na jah vissza vissz atudnak loni az oroszok nemgond szedtem már ki tigert mikor máshova akart menni csak oldalra fordult és bekapott egy "gránátot"
de probáltam már flankelni Ferdinandot csak nem lehetett mert látott a térképenn és simánn utánnamfordult. -
sulouos #8608 Azt nevezzük közelharcnak, amikor olyan közel engedem őket magamhoz, hogy vissza tudnak lőni. -
Megamax #8607 Mit nevezunk kozelharcnak? amúgy látom az elvtársak a hibákat észreveszik.
-
PiciPanzer #8606 Win7, csak klasszik skin. -
PiciPanzer #8605 Ott a lényeg is, az afterburner méri az FPS-t. 70-80 kb. -
sulouos #8604 Én nem szeretem a bozótot, lévén hogy német tankokkal játszok, nekem nem jó a közelharc. De ahogy észrevettem, az elvtársak se nagyon szeretnek sunnyogni, inkább gyorsan elérnék a helyet amit akarnak. Csak a gránátom általában gyorsabb. -
jocking #8603 "jáccol"...
-
twi452 #8602 csak olyannál lehet változtatni ahol 4 féle van mert akkor egyet tudsz "cserélgetni" :) így lehet a sorrendet változtatni de gondolom majd ezt megcsinálják normálisan mert elég tré így :)
addig marad h ha olyan van elől amit nem akarsz akkor ellövöd az elején h betöltse amit akarsz -
Megamax #8601 Nem mondtam hogy nem lehet használni hanem hogy sikerult e naki anélkul észrevennie valakit. igen de ki az aki a sárga helyeken menne ha vannak fák és nem lenne spot? te is inkább sunnyognál mint a nyílt terepenn mennél nem? -
e57 #8600 a spawn képernyőn sem tudom a sorrendet változtatni. Pl. ha 3 féle lőszer van, akkor ha bármelyikre rákattintok, az előugró listán az fehér, a másik kettő szürke. Látom őket, de a sorrendet nem tudom változtatni.
-
sulouos #8599 A sniper nézetet se szabad használni? Mármint a parancsnoknak lenne távcsöve, de itt nincs, tehát pusztán szabad szemmel kell kiszúrni őket?
Ha jártál már valaha a kurszki pályán, a sárgában a sokkal sötétebb tankot azért ki lehet szúrni. -
sulouos #8598 "fály az igazság" Na ezt felírom valahova, ilyet még sose láttam :D -
Megamax #8597 a spawn képernyonn is ki kell választanod nem elég cska a garázsban -
Megamax #8596 nocsak csak nem fály az igazság hogy elkezdesz személyeskedni?
ha gondolkodsz kicsit és (biztos vagyok hog ynémet tankokkal jáccol) figyeld meg a játékodat és mond meg hányszor láttál meg valakit anélkul hogy a térképre néztél volna és használtad volna a sniper nézetet.
A SB modnak csak a minimap az egyetlen hiányossága aminn megjelennek az ellenfelek. és igen nem vagyok fiatal de néha még mindig eloveszem a legót. -
sulouos #8595 Legyen igazad, mostmár mehetsz legózni. -
e57 #8594 Nem tudom volt-e már szó róla... Nekem a lőszer alap beállítás teljesen bugos. Hiába választom ki a garázsban az alap lőszert, a csatában nem az lesz. Illetve csatában sem tudom a sorrendet változtatni.
Másnál is ez a helyzet?
Megoldás?
-
Megamax #8593 nem nemazért hanem mert a Minimpaonn egy bazi piros jel van ahol vannak. amugy meg leszarnám hogy egy halom tigrisbe futnák mert 1 ez tuti kiszednék és mire a tobbi észbekap a kovetkezo már be is van toltve. Es a németek amugyis mindig campelnek még nem láttam olyan német játékost aki ne ment volna fel valamilyen magas helyre és ott ácsorgott az egész meccs alatt. illetve amíg ki nem szedtem a kocsogot aztán meg sírt a chatenn. Mondom neki mit ácsorgott ott az kellett neki. és igen jáccok német tankokkal is de valahogy nem jon be az hogy egész ido alatt ácsorogjak egy helyben -
flashpointer2 #8592 Az a szívás a spottal hogy ha valaki épp árnyékban áll meg, akkor ha jó grafikát nyomod alig látszik, ha meg szaron akkor a fa árnyékot vet de világít benne az árnyéknélküli fényes tank. -
sulouos #8591 Azért látja meg őket, mert mozognak. Ilyen egyszerű.
De térkép nélkül neked is valószínű lenne, hogy vakon egy Tiger karjaiba futsz bele átkarolás közben, aztán annak eddig kevés T-34 örült igazán :D -
sulouos #8590 Kurszkon térkép nélkül se olyan nagy dolog kiszúrni a T-34-ek között bujkáló IS-1-et, a többi térkép meg arcade-ra készült. -
Megamax #8589 igen meglátod oket de cska a spot miatt és csak Kursk on a tobbi maponn nem és ez zavar engem illetve kursk onn sem látnád meg oket ha nem lenne spot.
A másik pont ahogy mondtad "megállsz hátul, v valami jó pozícióban akkor majd jönnek maguktól" és ez a játék neked? -
Szpecnyaz #8588 Igazából nem kell előrerohanni sehol se. Ha szépen megállsz hátul, v valami jó pozícióban akkor majd jönnek maguktól. Optimális esetben nagyobb távról látod meg őket és akkor ott kijön a Tigris előnye. Mire a T34 megáll célozni rád, te már fel is robbantottad. -
Sith #8587 Csak egy apró megjegyzés:
Az hogy melyik tank op az szerintem sokat számít attól hogy arcade-ot vagy mit játszol, illetve melyik pályán. (arról hogy kinek mi esik kézre persze nem beszélve)
-
Megamax #8586 igen és egyetlen eg ymap van az egész játékban ahol ekkora távolságot ki lehet használni és azt is csak azért mert a minimapotn spotolva van az elenfél kiváncsi vagyok hogy lonéd ki a másik játékost ha nem látnád a minimaponn. Egyszer csak azt vennéd észre hogy ott áll a valagadban. -
twi452 #8585 na majd megnézem magamnak ezeket is ha lesz kedvem :) -
sulouos #8584 Tegnap egy T-50 bekapott 4 HEAT-et tőlem, rám fordult és kilőtte az ammo rackemet. :D
Megamax a T-34 csak olyan 400m-en belülről üti át a Tigert, ha szemben áll vele, viszont a Tiger 1000m-ről is benéz :D A Pantherről ne is beszéljünk, az az IS-1-eket is szecskára vágja 1500m-ről. -
gabor145 #8583 Igazából a szopás a németekkel csak a Panzer 4 F2-ig tart. Utána már nagyon jó. Tier 1-ben pedig a T-50-ek ellen ajánlom a Stug-t HEAT ammoval, vagy a Panzer 4-et szintén a HEAT lőszerrel. Tegnap próbáltam. Tuti megoldás a T-50 ellen. 1 max 2 lövésből szétrobbannak. -
Megamax #8582 az ugynevezett t34 ugy lovi átt a tigert mint a szar de minek vacakolni su 122 es egy lovésbol harcképtelenné tesz -
zsolti123456 #8581 ki kell tartani Tigerig/Pantherig utána ugy fognak szopni a szovjetek mint állat :D nemhiszem hogy egy t34 sok kárt tudna okozni a Tigernek :D -
joe38 #8580 Lehet sebezni a T-50-eket,csak legyen elég idő rá:D -
Malarki #8579 Na jó, de ha mondjuk nem találod el vagy nem ott találod el akkor kb. b*szhatod, mert mire újra lősz ő hármat is beléd pumpál, ami garantáltan átüt. Tényleg rothadtul idegesítőek. Ja, és ráadásként még rohadt mozgékonyak is. -
twi452 #8578 akkor működik amikor sikerül totálra vágni egy lövésből ha csak sérül akkor megrépáz általában :D -
WinstonTheWolf #8577 sima apcr elég szokott lenni, de ha nem megy akkor kilövöd az ágyúját aztán oldalt megkeresed a tankját, ez kv1-ek ellen kimondottan jó móka mivel kint van a tankjuk -
Jaja, ezt tegnap itt olvastam, este három t-50 is egy lövéssel végezte szemből :D
http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1373962024&no=8380
#8575: nekem tegnap mind a három 3 másodpercen belül fröcskölte felfele a lángot, mint a szülinapi tűzhányó :D