War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyugodtan ki lehetne már adni egy viszonylag szélesebb körnek is zárt bétát. Ha már ennyit mutattak akkor...😊

De nekik van ütemtervük, õk tudják hogy akarják nekünk csak a Soon™ jut xD
patchaou
Ha elõbb kijön az nem baj 😛 Ezt a brigádot nem ismerem, de bízom benne hogy nem csak összecsapják a cuccot, csakhogy kint legyen idõre..

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ezért mondtam nemrég november közepét, hogy akkor már lesz OB tutira 😊
Amit még elmondtak most az expo alatt, hogy a héten már kapunk hivatalos infókat, kezdeti tech tree-t stb.
Csak azt mondták, hogy a PS4 bevezetésekor már játszható lesz a GF. Elméletileg elõbb is kijöhet. Az igromiri dáridó alatt többször is hallottam, hogy 3 hét vagy 1 hónap a kiadás ideje.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

patchaou
Akkor meg miért ne tudnánk pontos idõpontot? A PS4 megjelenésének idõpontja már rég nem titok.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Azt persze nem mondták milyen formában. Lehet egyelõre nem lesz más csak olyan arcade battle mint amit láthattunk is az expo stream-en. De már az is több mint a semmi 😊
Azt, hogy ps4-en nyitócím lesz a WT és már akkor elérhetõ lesz a ground forces addon.
Ez lenyilatkozták pár helyen írásban is 😊 Pár napja linkeltem be egy interjút 😊
patchaou
A kérdés az hogy valójában mit mondtak. Állítottak olyat, hogy a PS4 megjelenésével egy idõben jön a patch? Ha igen akkor akkor. Vagy csak azt mondták, hogy a PS4-en már együtt jönnek a patchek? Nem mindegy.

Pluskast
Igen igazatok van, vélhetõen a ps4 megjelenésével együtt lesz pc-n is elérhetõ. De konkrét hivatalos idõpontot még akkor sem tudunk.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Teljes átjárhatóság lesz a kettõ között.
Így elképzelhetetlen, hogy ps4-en hamarabb legyen bármilyen update is.

A lényeg, hogy a következõ 2 hétben sok infó ki fog derülni hivatalosan a ground forces-rõl.
Szerintem azért vélelmezi midenki a novemberi megjelenést, mert két dolgot tudunk: Egy-a PS4 verzió novemberben jelenik meg Kettõ- a PC és a PS4 verzió ugyanakkor fogja megkapni a peccseket, frissítéseket.

hivatalos fórumra beírod, hogy soon és kicseréli egybõl Soon™ -ra akkora szállóige lett már 😄

Novemberben kezepén végén biztos az open beta

a closed beta pedig very Soon™ 😊
Pluskast
Zárt teszt már most is van, maga az egész war thunder meg még mindig béta. Az airforce is az. A novemberi megjelenést meg nem tudom honnan veszed. Annyit mondtak, hogy a ps4-nél(aminek megjelenése valóban november) már lesz GF. Ebbõl lehet következtetni arra, hogy akkor pc esetében is november lesz a kezdés, de ezt senki semmilyen hivatalos oldalon nem erõsítette meg.

Én ezt tudtam meg ma: "Soon™" 😄

Na itt van kb1400 db hozzászólás aminek semmi köze a Wtgf-hez!
A pár érdemi infó meg szépen elsikkad pl az is hogy biztos-e a novemberi béta?
Illetve nyílt vagy zárt béta lesz-e?

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Majd amikor a WT:GF megjelenésére válaszul kijön a WoT-ban a japán arty ág. <#idiota> <#vigyor>

Bugos a szoftver 😉

Volt ilyen régebben 1-1 pályán anno 😊 Láthatatlan fák stb 😊

Ha lelõtték volna akkor ott lett volna oldalt sárgán a neve utána pirossal hogy ki lõtte le.
de csak annyi volt, hogy sárgán a neve és oroszul h crashed 😄
Serb egy alkesz proli fílinget nyomat,kissé furcsa humorral.
Nyilván sok embernek nem tetszik. Ez a nemtörõdöm hozzáállás még a WOT piacon betöltött egyeduralkodó pozíciójából maradt.Most már viszont kénytelenek lesznek változtatni a hozzáálláson a befutó konkurencia miatt.
Erõfeszítés csírák már látszanak.😊
Sok hibája van a wot-nak ez tény.de ezeket már számtalanszor kitárgyaltuk,normális hangnemben.A fikázás nem ugyan az.😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Na jó, de mibe crashelt? 😄 A szikla alatta méterekre volt.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

hm mondjuk így jobban megnézve a kiírás szerint crash volt ha jól láttam 😄
úgyhogy inkább visszavonom 😄
http://www.youtube.com/watch?v=iKo1aGsuPmk

13:38 után, pont az ágyúdörrenés utáni pillanatban szakad le a Stuka szárnya.

Örülök hogy te szereted SerB-et, de sokunk nincs ezzel így. Merthogy ahogy három éven át viselkedett a communityvel, a császárt játszotta a WoT témakörben, én bizony örülnék neki ha elveszítené a munkáját. Mindezt eddig megtehette mert a gyenge minõségû programozású játékának nem volt konkurenciája, mostmár nem fogja tudni. Láthattuk hogy a monopólium milyen magatartást hoz ki az üzletileg kevésbé fejlett világ "szolgáltatóiból".

Az egyébként pontosan milyen emberi természetre vall, hogy ha ez ember folyamatosan beint és beszól(szó szerint és átvitt értemeben egyaránt) a saját vásárlóinak, akinek a pénzébõl él és eteti a családját? Azt hiszem az általad említett "alantas természet" kifejezés helytálló ide is.

Hoppá, ez nálam kimaradt. Van egy linked és hányadik percnél?

hát.. az elsõ streamben a stukát is egy tank lõtte le úgyhogy a debütáláskor már volt egy 😄
😄 Azon röhögök, hogy említették: „Akár az is megtörténhet, hogy tankkal lövöd le a repülõt. A lövedék sérülést fog okozni a repcsiken”
És akkor most eszembe jut a délelõtt linkelt OFF videó. 😄
A Me 410 egy 50mm-es kis Pak-al az orrában pufogtat. 😊 Akkor most egy 75mm vagy 88mm… Már elõre látom, hogy tele lesz a youtube hatalmas f*szmák lövésekkel! 😄

patchaou
Én csípem a wotot de ami nem tetszik benne azt "fikázom" 😊 A bukásának viszont nem örülnék, ahhoz tényleg sok idõt töltöttem el vele. Ha van jobb simán átnyergelek egy másik játékra, attól a wot accom /ha csak el nem adom/ megmarad és bármikor játszhatok vele. De ha megbukik, akkor tényleg elveszett az a sok idõ stb.. amit ráfordítottam. Szerintem a wotra már nagyon ráfér a konkurencia, még elõrébb is lendítheti. Sõt Rá fog kényszerülni komolyabb változásokra, értelmesebb újításokra mint pár szaros tankág. És talán a hibák javítására és a játékosok kívánságaira/véleményére is jobban odafigyelnek majd. Úgyhogy amondó vagyok, hogy a WT menti meg a WOTot a teljes ellaposodástól.

Ez az. Marha hangulatos volt röpködni az alagutakban rajta. 😄

Hát nem tudom, nálam a WG gárdája, azon belül is fõleg SerB nemtörõdöm hozzáállása, értelmes kérdésekre válasz helyett trollkodása, és az, hogy ezt több mint 2 évig büntetlenül csinálhatták, bõven megüti azt a szintet, ahol a bukását és a kárát látom. Alantasnak alantas, de hát emberbõl vagyunk.

Lehet véleményezni bármely játékot.De sose értettem miért örül valaki,más bukásának vagy kárának?
Én azt szeretném,hogy amikor hazaérek munkából és leülök a gép elé,akkor komoly dilemma legyen,hogy melyik játékot is indítsam el.
Értem az izgalmat amikor egy új játékot vár az ember és találgat.Sokszor bizony csalódás is a vége,amikor magukban túlmisztifikálják a dolgot és a valóság gyengébbre sikerül.
De nem értem a gyûlöletet és a vágyat egy másik játék bukására.Ez elég alantas emberi természetre valló dolog.
Én is várom a GF-et és ha jó lesz akkor nyilván ezzel fogok többet játszani.De semmi estre sem kezdem el fikázni a másikat,fõleg nem a saját topikjában.😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Milyet lehetne itt ugratni egy Maussal! 😄

Coral Springs
Ja.

Élveznék biztos, az arty -t meg fel kéne rakni az egyik hegycsúcsra. <#nevetes1>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

ez?
Pacific Hidden Base

a tankosok hogy élveznék ezt hûû 😄D
Coral Springs
Van egy pálya, istenháta mögötti bázis vagy mi a neve, ott például egy nagyon szép tengerpart van, sziklába vájt alagutakkal.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Pluskast
Reméljük. Mondjuk hegyek között lövöldözni nekem sincs sok ingerenciám.

Én úgy vagyok vele hogy ha melòból hazaérve fáradt vagyok leülök Cod-ni és nem ülök le az Arma3-hoz....
Ez lesz a hozzáállásom az arcade ill az összetettebb szimulátoros játékmodokhoz is. Van úgy hogy csak gurulna az ember párat a haverokkal és nincs kedve összpontosítani csak ki engedi a fáradtgõzt!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Azt én értem, hogy ez arcade volt, de remélem hogy HB térképnek valami laposabbat kreálnak.

nem ártana HB ben 1-2 komolyabb hegység!

Pluskast
Maga a játék mod arcade volt. Ha nézegetted a videókat volt egy olyan rész ahol a srácot kilõtték a tankból majd átváltott egy stukára (már ez is arcade mivel a fejlesztõk mondták, hogy ilyen lehetõség csak arcade-ban lesz) majd ledobja a bombát egy tankra és elkezd a fegyver feltöltés visszaszámolni. Szóval ez arcade mód volt.

Sokkal hangulatosabb is arcade-ban fogócskázni olyan térképeken, én is azokat szerettem ott 😊

HB-ben meg nincs fogócska nincsenek is ilyen extrém helyek, ott kemény munkával kell legyûrni a másikat taktikával, tudással 😊
Egyébként nem tudom hogy másnak is feltûnt-e, de az arcade térképek a repülõsben sokkal hegyes-völgyesebbek, mint a HB térképek. Sokan azt kritizálták a demo videóban, hogy hegyes-dombos a környezet, nagy, nyílt tereket ígértek, ez inkább olyan WoT-os tucatpálya volt. Remélem hogy HB-ban több nyílt terület lesz, ahol másfél km-rõl lehet egymásra pocsékolni a lõszert.

Torzonborz
"Valaki mondta is, hogy olyan a térkép mintha a nagy térképen lenne egy külön homokozó a tankoknak 😊 "

Egyébként ez látszik is az egyik videón , azt hiszem amikor IL2-el repül oda . Jóval részletesebben van kidolgozva az a map részlet.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Akkor vehetjük úgy, hogy most ez van 😄 De a térkép is külön az expora készült, hogy ebben a pár percben amíg játszhatnak vele addig történjenek is dolgok 😊

Valaki mondta is, hogy olyan a térkép mintha a nagy térképen lenne egy külön homokozó a tankoknak 😊
Torzonborz
Tudtommal nem is akartak semmit mutatni a játékból csak a community nyomásának engedtek.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

"Egy órán belül kirúgták volna, mert az ilyesmi rosszat tesz az üzletnek meg a részvényárfolyamnak. "

Na itt a tévedés. És a WG az élõ példa 😊 Nem tett rosszat az üzletnek, és nem omlott össze a cég.

Én is úgy érzem, hogy inkább volt techdemo a múltkori bemutató, mint a tényleges leendõ játék. Sok minden változhat még. Tankfelborulás, arty, snipernézet hiánya, semmi sincs kõbe vésve.

Hát, ha én demózni akarok valamit, akkor azt akarom megmutatni ami van, nem azt hogy hogyan mûködne ha ....

Gyanús ez a kommunikáció, nekem utólagos takarózás szaga van. De legalább figyelembe veszik a visszajelzéseket, ez a fontosabb.

Torzonborz
"have fun "

ez az ami erõsen személyfüggõ. van akinek a kihívás az , másnak nem.

Tudom, éppen miattad írtam túlnyomó többséget.