37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • GuccideGucci
    nos probléma megoldva telepítés nélkül. Virusírtót kilőttem. A hiányzó fájl egy másodpéldánya ott van a War Thunder gyökérkönyvtárában valószínűleg a készítők gondoltak erre. pc.zip ebben van az aces.exe file, kicsomagol a gyökérbe és már megy is.
  • bgabor
    Ezek az Avast gyermekbetegségei, nem a War Thunderé. Amúgy ha a launcher options részében check filest nyomsz, akkor letölti a kitörölt aces.exe-t, és lehet játszani. Két perces tevékenység.

Az Avasthoz meg no comment.
  • bgabor
    Jobban jársz ha törlöd és nem játszol soha a War Thunderral.
  • Dagohun74
    Egyelőre hanyagolom a WT-t. A diabo III-ban emelt legendary drop van, még 4 napig. sajna türelmetlen vagyok igy most hanyagolom a németeket (sokat kel várni a csatákra) oroszokkal megyek. De szerintem is a medek használhatóbbak a heavyknél.
  • GuccideGucci
  • Glo
    Nem, elég ha tolsz egy "Check files"-t a launcherben a csavarkulcs ikon után.
  • Szpecnyaz
    Jó tipp, steamről szedd le. Onnan full sebességgel jön.
  • twi452
    nézz utána a vírusírtódnál h karanténba pakolta-e
    én csak tippeltem mert már ezen a fórumon is felhozta pár ember h beriaszt a víruskergetője rá
  • Szpecnyaz
    Az F2 instant bekerül SB-be. De tegnap már a Panther is gyorsan bent volt.
    Am meg lehet hogy kisebb tankkal több a grind, de határozottan élvezetesebb.
  • GuccideGucci
    te jó ég ez újratelepítést kíván? az megint 3 nap, mert közben szervert(donort)csinál a gépemből.
  • twi452
    a vírusírtód megette valószínűleg :)
  • GuccideGucci
    na most meg ez.: a win nem találja az aces.exe fájt. Mik ezek a gyerekbetegségek?
  • gstup
    :D Lehet ez a baj velem is! :)
  • Maala
    Igazából most már tudom, hogy az első wint egy fullos tankkal kell megcsinálni.

Lényeg, hogy tanultam belőle. :)
  • yossarianHUN
    De mennyivel nagyobb fun, mint folyamatosan ebek (F2-k) harmincadjára jutni. Időm az speciel van, WoT-ban is 4 év alatt lett 12 000 csatám, de gyakorlatilag mindent kihúztam ami érdekelt.
  • twi452
    én meg pont azért próbálgatom a németeket mert mindig kopogtam rajtuk :D
    aztán most hogy toltam rájöttem h mindkettővel ugyanolyan béna tudok lenni :D
  • yossarianHUN
    Téged rendesen betesz némettel RB-be meg SB-be? Mert én pont azért kezdtem az oroszokkal játszani, mert szinte képtelenség volt árkádon kívül más meccsbe bekerülni T2 némettel.
  • gstup
    Ki hogy éli meg,igaz? :) Én meg speciel átnyargaltam a sötét(orosz)oldalra :) ,mert zavart hogy németekkel 1-2 lövésből mindig kiszednek.Orosz ágon nincs ilyen bajom.T-34 és T-50 eddig iszonyat jól bírja a strapát.Alig tudnak kiszedni.Csak úgy kopognak a lövedékek a páncélzaton de semmi.Németnél meg elég csak a vezető kémlelőnyílására lőni és nem győzöm olvasni hogy miket tettem tönkre benne.
  • Maala
    Jó tankok amúgy, egylövésezik a legtöbb PZ-t lazán, és jó a rof. :) De hát őket is kifilézik. Ilyen ez a popszakma.

Az meg, hogy T-50el IS-ig elmenni... 2x annyi csata, mint egy alatta lévő meddel. Már csak az RP bónuszok növekedése miatt is.
  • Szpecnyaz
    Én az F2-vel húztam ki mindent a németeknél eddig (a komplett T3at), 86% wintrate :D. Oroszoknál meg marad a T34 1940 + a T50. Persze only SB mód :P.
  • Maala
    Ma 4x respawnoltam a stock T-34 57-emmel. :)

Első 2-ben az első 2 lövés nullára lőtte az ágyút. De stock lévén még nem volt "parts", nem tudtam javítani.

Második 2-ben már volt parts (mert az első amúgy 3,5k pontos csata volt)... ezért 2x kigyújtottak első lövésre. :D Persze ez már win lesz, egy rossz csatával.

Mára hanyagolom a játékot.
  • yossarianHUN
    Húzd a tankokat T-50-nel. Én is most szereztem be a két első T-34-et, de ahogy mondod, az F2 falkáknak csemege. Szerintem amíg nem lesz nerfelve, IS-2-ig minden tankot ezzel fogok húzni.
  • Szpecnyaz
    Am ezek a T34ek jók valamire? Az 1940es verzión kívül nem igazán tudom őket használni. Az a baj h a tornyukat gyerekjáték kiütni, meg az F2-k am is szét rapelnek. De am én is ezzel a módszerrel szedem le őket ha a németekkel megyek. Általában az első lövéssel harcképtelenné tudom őket tenni.
    Valakinek valami javaslat hozzájuk?
  • gstup
    Ez még nem lenne baj.De amit kibírnak az orosz tankok!!!T-50,T-34.Na az teszi viccessé! :)
  • Szpecnyaz
    Tegnap kurszkon játszotta vele ezt. Ott szlalomoztam a Pz-k között. De kubanon is jól el lehet vele játszani.
  • Maala
    Igazi tankszimulátor.
  • yossarianHUN
    Tegnap így Kubanon 10 killt csináltam. Nem volt semmi előre felvázolt terv, előre rontottam, lehetőleg oda, ahonnan nem várják az ellenfelet, és szétcsaptam köztük. A végére a statistics lap, mivel csak egy számjegyű számokhoz van hozzászokva, ...-ot írt a killek mellett:D
  • yossarianHUN
    T-50-ben pl. nem is érdemes ezen a hardrape-taktikán kívül mást csinálni. A sebességét kihasználva előrerongyolsz, és mikor a német vasak gyanútlanul megérkeznek, te már vársz rájuk. Közelharcban meg ott hajtogatsz pinát rajtuk, ahol nem szégyelled.
  • gstup
    Sajnos erre már sokan rájöttek.Főleg a falkákban mozgó t-50-es tulajok.
  • R3nton
    Amúgy ebben a játékban is érvényesíthető néhány stratégia, mint a WOT-ban. Gyorsabb tankokkal simán lehet rodeózni, sőt talán jobban megéri, mint messziről lövöldözni, mert gyorsan mozgó tankot elég nehéz ebben a játékban normálisan eltalálni. Többször megleptem már ellenfelet közvetlen közelről. És ilyenkor szinte első lövésre hiteli a torony oldalát :D
  • Trucker39
    Frissítettem egy-két dolgot a segédletben.

Segédlet
  • Gottfried
    Hát az sok érte.Végül is tényleg a CBT hozzáférés volt a lényege annak a csomagnak.
  • gstup
    Most néztem meg.Még elérhető.50euró vagy 1500 rubel.
  • cpthungarian
    Nem néztem mostanában, de szerintem nem lehet már olyan csomagot venni.
    Annak pont a CBT hozzáférés volt a lényege, ha jól emlékszem.
  • Gottfried
    Vagy úgy túl drága?
  • Gottfried
    Nem elérhetőek már azok a csomagok?
  • cpthungarian
    Gift tank, szóval nem igazán lehet már megvenni... :)
  • Glo
    GYIK-ba ez is bekerülhetne
  • Gottfried
    Ma meglett az ace skill a német legénységemnek a gift sörmire. A töltésidő 3.4 sec lett!!! Gyorsabban tölt mint a T50(3,8) Tény hogy már nem olyan durva az a tank mint az első nap,mikor nem voltak még kifejlesztve az ellenfelei de még mindig nagyon jól használható.Hulldownban jól bírja a lövéseket,gyors,jó az átütése.Két napja tesztelem a kredit és xp hozamát és az a tapasztalatom hogy átlagban kétszer annyi xp-t hoz mint a pzIIIL-N,úgy hogy t3 tankokat fejlesztek vele.
    (hogy t4-5 fejlesztésére milyen lesz,azt még nem tudom)

Szóval ha valaki kis prém tankot akar,szerintem nagyon megéri ez a vas.
  • jocking
    Ki gondolta volna, hogy akkor már volt paint... :D