War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Ott is szar velük játszani szerintem úgyhogy ott számomra ennyi a high tier xD
Viszont 16-18as szint alatt rengeteg lehetõség van amikkel szívesen repülök és élvezem itt is-ott is :)
Ami még hozzátartozik, hogy a repülõsben 3 nap alatt fel lehet húzni 15-rõl 19re talán 20ra is ha valaki nagyon grindelni akar egy nemzetet pedig már visszacsavartak rajta anno :)
Ha olyan lesz az RB, mint amilyennek írják másodlagos szempont lesz a grind. Inkább egy feature, mint maga a cél.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Én feltehetõen ezt teszem.
Vagy simán csak IR led, azért nem világít :))
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
"Soviet research tree will be shown at the same on War Thunder Twitch channel: http://www.twitch.tv/warthunder"
WoT: Nishizumi77
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Most is hasonló hangulatra számítok :D
Nyamm nyamm :)
Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Meggyõzhetõ vagyok, de logikával, tényekkel, és forrásnak ennél picit komolyabb forrásokkal gyere akkor légyszíves.
Ez konkrétan azt jelenti, hogy a pk-nak volt egy távmérõ rendszere ami sztereoszkópikus elven mûködött, és ezzel tudta segíteni az irányzó munkáját. És igen, igazatok van, az irányzó távcsõ nem volt semmilyen mechanikus elven mûködõ távmérésre alkalmas. Így ok?
mert a két szép szemeden kívül szerintem nem lesz FRB-ben semmi (legalábbis nagyon remélem)