War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ott van a végén 2:04nél :P :D
Coral Springs
Tudja valaki a zene címét ?

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Azért én egy kezemen meg tudom számolni hányszor játszottam high tier-ben a repülõs részben :D Megnéztem hb-ben 3-4 csatában milyenek a jet-ek aztán nemrég bevittem frb-be is a 19es dögöt.
Ott is szar velük játszani szerintem úgyhogy ott számomra ennyi a high tier xD

Viszont 16-18as szint alatt rengeteg lehetõség van amikkel szívesen repülök és élvezem itt is-ott is :)

Ami még hozzátartozik, hogy a repülõsben 3 nap alatt fel lehet húzni 15-rõl 19re talán 20ra is ha valaki nagyon grindelni akar egy nemzetet pedig már visszacsavartak rajta anno :)
Ez nagyon nem jött be, pont én nem szoktam síránkozni mint a fürdõs... a marketing meg nem kell hogy te nem hajtasz a high tiere :P

"A grind minden mást kizár :)"

Ha olyan lesz az RB, mint amilyennek írják másodlagos szempont lesz a grind. Inkább egy feature, mint maga a cél.
Coral Springs
Cifu -t megkértem hogy csinálja meg ezt a topikot is az Air Forces topik mintájára, valószínûleg azon dolgozik. <#wink>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

flashpointer
más is két bannert lát?

Emancipate yourself from mental slavement!

Ez a baj, hogy a grindelésért nyomjátok, nem a játék élvezetéért. Aztán meg átdobod az egeret a monitoron, ha valami nem úgy megy ahogy akarod :))

Zuhanó repülõn soha nincs ateista..

A grind minden mást kizár :)

[NST]Cifu
Is-is. Ne feletsd el, hogy itt van HB és FRB játékmód is. :)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Mivel a WOT közösségre utaznak, nem a battlefieldre vagy a red orchestra játékosokra :D

[NST]Cifu
Ne vedd rossz indulatnak, távol álljon tõlem. :)

NEm vagy Te enyhén troll <#nyes>

[NST]Cifu
Ha ne adj isten fél órával késõbb valamelyik fórumból megnézed mindkét tech-tree kivonatát, akkor az úgy már elviselhetettlen fájdalmak birodalmát képezné? :D

Én feltehetõen ezt teszem.

gondolod ezt te, mert még nem játszottál például a red oirchestra-val és a wot-ból indulsz ki

Vagy a türelmes horgász utána este külön-külön megnézi az összefoglalókat :D
Így van. Még jó, hogy mindkettõ elfér a monitoron. Apache pilóták megosztott figyelmi képességei elõnyben :D

Most olvastam, hogy entak-éknál a német tree-t fogják bemutatni a WT twitch csatornán meg párhuzamosan velük az orosz tree-t fogja bemutatni squier és kitsune egy dev társaságában.
Treshold finombeállításával asszem azt is lehet orvosolni. De nekem stabilan mûködött. Jó, vannak határai (hátrafelé nyilván nem kell nézni), de mûködik.

bardocz
És nem kell semmit állítgatni? Én folyton a kamera fényerejével szívok. Mert elgondolkodtató.
Én adok neked egyet 10-ért. IR led, Wii controller.. 100 fps állandóan :) Csak nekem nem jött be.

bardocz
Sõt, tir4 100$. 22k kb most. Az azért elég baráti, és tuti mindig mûködik, nem úgy, mint az én megoldásom :DD
bardocz
Akkor kb 32k a cucc postaköltség nélkül, ha jól látom.
a gyári TrackIR-ben van infra amit bombáz az arcodba és így a visszaverõs verzió is mûködik :)
Vannak passzív, IR fényt visszaverõ sapkák is. A fényforrás a monitoron van, a visszaverõ cucc meg "világít" az érzékelõnek.

Vagy simán csak IR led, azért nem világít :))

Torzonborz
Ööö ennek milyen bigyó track van a fején ? Mert nem ledes ha jól látom.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Orosz tree is lesz:

"Soviet research tree will be shown at the same on War Thunder Twitch channel: http://www.twitch.tv/warthunder"

WoT: Nishizumi77

Jaja, német tank észreveszi hogy meglátták, hátramenet, és kac-kac lefullad :D

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Nem kevés gyakorlás kell, még most is vannak khm helyzetek 2 hónap után. Remélem a tankosok is annyit fognak ******ni RB-n mire beletanulnak :)
Jó hát na, nem lehet mindenki született FRB pilóta :D

1 hete volt egy stream ahol Baron-t próbálta phly tanítani frb-zni :D Az se volt semmi :D
Most is hasonló hangulatra számítok :D

http://www.youtube.com/v/A4v9E3P7bXM&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Most pont neked mondjam a Brian cuccost? :D

Pfff a 3 ökör összeül megint, az szép kis adás lesz :DDD
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/70122-tank-research-trees-will-be-shown-on-saturday/

Nyamm nyamm :)

Jacek
<#taps>

Holnap lesz tank techtree. Lehet készülni :)

soon

Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.

patchaou
Összevonás? Egyelõre arra várunk hogy végre legyenek tankok :/

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Lesz ilyen is meg olyan is, amit demóztak arcade csatát az expo-n az összevont volt.

Molnibalage
Megtörtént már az összevonás? Vagy már nem az a terv, hogy a légierõs és földi rész azonos térképen és egyszerre megy?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Érdekes kis videó az exporól :)

http://www.youtube.com/v/ocvvMLQkZh8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
patchaou
Az gáz ha az elsõ képrõl Severogorsk jut eszembe? <#falbav>

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Jacek
Lehet hogy nem a te játékod lesz.. ennyi most legalább van választási lehetõség.

Pontosan errõl beszélek.. hogy ha csak a két szép szem van, akkor a bozótcamperek nagyon kellemes elõnnyel rendelkeznek...

Ok, meggyõztél! Téves amit néztem, és az a jó amit te linkelsz.
[NST]Cifu
Te még mindig a TZF 9b-rõl beszélsz, ami nem sztereoszkópikus távolságmérõ (angolban: coincidence-type rangefinder). A forrásod egyszerûen tévesen állítja ezt. Még egyszer: a #1510-es hsz.-ben van hogy mûködött a távolságbecslés a TZF 9b-vel. Légyszíves magyarázd el nekem, hogy minek szórakoztak akkor a méretarányból való távolságbecsléssel, ha valóban sztereoszkópikus távolságmérõbe néztek?

Meggyõzhetõ vagyok, de logikával, tényekkel, és forrásnak ennél picit komolyabb forrásokkal gyere akkor légyszíves.

Tiger Tank commanders were provided with a small optical coincidence-type rangefinder to assist in the observation and ranging of targets.
Ez konkrétan azt jelenti, hogy a pk-nak volt egy távmérõ rendszere ami sztereoszkópikus elven mûködött, és ezzel tudta segíteni az irányzó munkáját. És igen, igazatok van, az irányzó távcsõ nem volt semmilyen mechanikus elven mûködõ távmérésre alkalmas. Így ok?
milyen spotting rendszerre gondolsz?
mert a két szép szemeden kívül szerintem nem lesz FRB-ben semmi (legalábbis nagyon remélem)

Távcsõ és nem távolságmérõ. A kettõ nem ugyanaz, és nem is ugynarra a célra szolgálnak. Hamár arra törekszünk hogy ne keverjük a dolgokat.

És ha már a pontosságra törekszel akkor nem tüzér, hanem irányzó van a harckocsikban.