37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
PiciPanzer #8535 "00:01 - 23:59 GMT on the 18th of May 2014
X4 RP for the first Victory for all nations"
Ez azt jelenti, hogy ma 4x rp az első csatára? Játékon belül csak 2x-es szorzót jelez. -
WinstonTheWolf #8534 A játék igen jól optimalizált
a procid nem egy erőmű, a videokarcsid viszont izmos jószág, valami más gond lehet (vírus, sok háttérben futó progi, esetleg memória)
Nekem erősebb procival de gyengébb kártyával 50-70 fps-t hoz. -
Amaymon #8533 Akkor az intel+nv kombót jobban szereti, mert nekem minden bekapcsolva, akár fullra húzva a grafikát, koppanásig feszül a 60 fps-nek vsync miatt. Feltéve ha tényleg beállítástól független a jelenség. -
#8532 Van átlag 40 fps-em olyan pályákon mint Kurszk vagy a dzsungeles tengerpart, grafikai beállítástól függetlenül. Eközben 70%-on megy a proci, a vga meg még annyin se. Így világos?:D -
A motor mondjuk minden csak nem optimalizálatlan. -
sulouos #8530 Ezt most nem értem. A legerőforrásigényesebb beállítást keresed? És ha nem üti meg a szintet, akkor optimalizálatlan? Mármint miért? :D -
#8529 Kb 70%-on fut a proci, úgyhogy kétlem. Akkor gondolom ilyen optimalizálatlan szutyok a motor. Egyébként Phenom II 955BE @3.8 + R9 270x-ről van szó. -
WinstonTheWolf #8528 élsimítás, textúraszűrés sokat dob
de gyanús hogy processzorlimites a játék, ezért nem ad sokat a grafika változtatása -
WinstonTheWolf #8527 ezt én is észrevettem de szerintem csak arról van szó hogy amire fizikailag nem látsz rá (pl. szikla mögött van) az a játék nem jeleníti meg
és amikor újra bekerül a látótérbe időbe telik amíg újra kirajzolja (kicsit buggyanús) -
yossarianHUN #8526 ZIS-30-on a fejlesztett lőszert kell használni? Ha jól látom még nagyobb az átütése mint az alapnak, és ha minden igaz még robbanószer is van benne, lévén Armor Piercing High Explosive, de olyan durva a gép még az alappal is, hogy el se merem hinni hogy ez még jobb is lehet. -
vajakos21 #8525 Na de lassú vagyok :-)
Ez nem a WOT hanem a WT..a kevesebb néha több...ez de sz,r volt...de nem hagyhattam ki
Viszont garàzst nem kell venni -
jah akkor nem szóltam azt hittem valami failos bug vagy iylesmi -
vajakos21 #8523 Hogy ne rohangáljon mindenki egyböl tier4_5 ös tankal....vagy vegye meg.Nem egy nagy munka kihúzni öket.Élvezd a játékot és pikj pakk megvan. -
Gondolom túl gyorsan meglenne egy ág, meg kevés is a tank. Oh, és azért mert nem WoT. -
Hogy ne legyen egy hét múlva mindenkinek t54-e.
Szerintem kimindottan jól van ez így.... -
orosz med ágon játszogatok
t50 fullos miért nem lehet következőt fejleszteni? minek kell kötelezően kifejleszteni másik ágon többi kisz szintű "szart"? -
#8519 mik a leg-erőforrásigényesebb grafikai beállítások? Hiába állítgatom, alig érzek változást. -
Én úgy vettem észre, hogy SB-ben is fontos, mert volt már párszor olyan, hogy egyszercsak eltűnt előlem a tank, amit lőttem, picit előrébb mentem és megint láttam. -
Én a loadernek a töltés idejére és a parancsnok képességeire raktam sokat.A töltés érezhetően gyorsabb lett. -
93 német és 1 !! orosz várakozó t2 simben.Hát nem lett rövidebb a várakozás hogy kijött az open. :( -
WinstonTheWolf #8515 igen a minimap...
lehet hogy befolyásolja, de szerintem sb-ben nem ez a legfontosabb képesség. -
twi452 #8514 a látótáv sem biztos h felesleges
kitudja h a minimap észlelést hogyan befolyásolja vagy a jövőben hogyan fogja :) -
Azt mondjátok meg nekem, hogy hogy az anyám kínjába lőnek ki a tököm tudja honnan mikor bent sunnyogok az őserdő közepén, lófaxt nem látok a sok zöldtől. Engem hogy vesznek észre és lőnek telibe kilométerekről állandóan? :D
Nem az én szakmám lesz ez a tankolás úgy érzem, levegőben otthonosabban mozgok. :) -
WinstonTheWolf #8512 Elvileg részben működnek
Attól függ mire érdemes pakolni hogy milyen módban játszol
Látótáv ab és rb-ben érdekes sb-ben felesleges
field repair mindenhova jól jön
géppuskákkal kapcsolatos képeggégek egyenlőre feleslegesek
vitality jól jön stb.... -
Ilyet sem kaptam még:
:) -
Sith #8510 Szerintem próbáld be blindelni még egyszer, ha még mindig nem megy akkor állítsd vissza defaultra a controlst és állítsd be újra -
Mit csinálok rosszul, ha fedélzeti tűz kiütésekor írja a képernyőn, hogy kapcsoljam be a tűzoltó berendezést és zárójelben azt írja mögötte, hogy "No key assigned". Pedig bebindeltem, megnéztem kétszer is... bugos? -
Megamax #8508 Aszem én ha már Kursk Ot fogom ki inkább kilépek -
vajakos21 #8507 Köszi! -
cpthungarian #8506 Ez engem is érdekelne, mert jelenleg nem igazán látom a crew skillek hatását. Így azt sem tudom, hogy mire érdemes kiosztani a pontokat. -
twi452 #8505 arra két játékmód van, az egyik olyan h minden kilőtt tank után fogy a csík így elég gyorsan vége tud lenni a csatának
én is utálom amikor ezt a csatát sorsolja, kicsit kevés a ticket :) -
vajakos21 #8504 Karelia miért auto win rusnak? Simán megy a játék ,se foglalás se semmi ..és vége -
Armisael #8503 Nem olvasok napi szinten GF topikot de régebben valaki azt írta, hogy a crew skillek még nem működnek (CBT). Most OBT-re már ez javítva lett van értelem pakolni rájuk?
A következőben megerősít valaki, hogy így van e? A repülős és tankos csaták alatt szerzett crew skill pontok "közösek" tehát akár 1000 elosztható pontos is összeszedek mondjuk repülőkkel azt rátehetem a tankokra. -
Dagohun74 #8502 En imadom ezt a jatekot, anno meg 2009 ben a wot-ban mikor meg sehol se volt akkor se szidtam a WoT-ot hogy beta de szar ebbol se lesz semmi. Jatszottam vele mint ezzel most es igen lesz ez meg jobb. Es remeljuk nem jut a WoT sorsara. -
Bellator #8501 Nekem nagyon bejön ez a gém már most is. A bugok ellenére sokkal nagyobb élményt nyújt mint a wot. 8K csatát toltam a a másik tankosba, de már rá sem bírok nézni :) -
vajakos21 #8500 Hamar ünnepelnek.
http://warthunder.com/en/news/592/current/ -
twi452 #8499 szerintetek legyen wt-ben is sg.hu chat szoba a játékban? a wotban is volt anno amikor még játszottam :D
létrehozás/belépés a chatbe:
/join sg.hu
vagy rá is lehet keresni a chatben, amint kilép belőle az utolsó ember is akkor bezáródik és újra kell generálni természetesen de ez nem túl bonyolult :) -
sulouos #8498 Annak az ágyúnak nem kell HEAT, az alap lőszere szovjet acélt eszik reggelire. :) -
yossarianHUN #8497 Stug F-be van bármi értelme a HEAT-nek? Az átütése és a torkolati sebessége is bőven elmarad a sima páncéltörőtől. -
vajakos21 #8496 Asszem nêmi vodka elfogy ma este náluk...
Légvédelmit nyugodtan kihúzhatod.Kurskon már most is vannak ai-k,ill azokkal is lehet tankot gyalulni.Nem hiszem hogy nagyon elöre bejelentik.Max egy nappal előbb.