War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legyen igazad, mostmár mehetsz legózni.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Nem tudom volt-e már szó róla... Nekem a lõszer alap beállítás teljesen bugos. Hiába választom ki a garázsban az alap lõszert, a csatában nem az lesz. Illetve csatában sem tudom a sorrendet változtatni.

Másnál is ez a helyzet?
Megoldás?

nem nemazért hanem mert a Minimpaonn egy bazi piros jel van ahol vannak. amugy meg leszarnám hogy egy halom tigrisbe futnák mert 1 ez tuti kiszednék és mire a tobbi észbekap a kovetkezo már be is van toltve. Es a németek amugyis mindig campelnek még nem láttam olyan német játékost aki ne ment volna fel valamilyen magas helyre és ott ácsorgott az egész meccs alatt. illetve amíg ki nem szedtem a kocsogot aztán meg sírt a chatenn. Mondom neki mit ácsorgott ott az kellett neki. és igen jáccok német tankokkal is de valahogy nem jon be az hogy egész ido alatt ácsorogjak egy helyben
Az a szívás a spottal hogy ha valaki épp árnyékban áll meg, akkor ha jó grafikát nyomod alig látszik, ha meg szaron akkor a fa árnyékot vet de világít benne az árnyéknélküli fényes tank.
Azért látja meg õket, mert mozognak. Ilyen egyszerû.

De térkép nélkül neked is valószínû lenne, hogy vakon egy Tiger karjaiba futsz bele átkarolás közben, aztán annak eddig kevés T-34 örült igazán 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Kurszkon térkép nélkül se olyan nagy dolog kiszúrni a T-34-ek között bujkáló IS-1-et, a többi térkép meg arcade-ra készült.

igen meglátod oket de cska a spot miatt és csak Kursk on a tobbi maponn nem és ez zavar engem illetve kursk onn sem látnád meg oket ha nem lenne spot.
A másik pont ahogy mondtad "megállsz hátul, v valami jó pozícióban akkor majd jönnek maguktól" és ez a játék neked?
Igazából nem kell elõrerohanni sehol se. Ha szépen megállsz hátul, v valami jó pozícióban akkor majd jönnek maguktól. Optimális esetben nagyobb távról látod meg õket és akkor ott kijön a Tigris elõnye. Mire a T34 megáll célozni rád, te már fel is robbantottad.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Csak egy apró megjegyzés:
Az hogy melyik tank op az szerintem sokat számít attól hogy arcade-ot vagy mit játszol, illetve melyik pályán. (arról hogy kinek mi esik kézre persze nem beszélve)

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

igen és egyetlen eg ymap van az egész játékban ahol ekkora távolságot ki lehet használni és azt is csak azért mert a minimapotn spotolva van az elenfél kiváncsi vagyok hogy lonéd ki a másik játékost ha nem látnád a minimaponn. Egyszer csak azt vennéd észre hogy ott áll a valagadban.
na majd megnézem magamnak ezeket is ha lesz kedvem 😊
Tegnap egy T-50 bekapott 4 HEAT-et tõlem, rám fordult és kilõtte az ammo rackemet. 😄

Megamax a T-34 csak olyan 400m-en belülrõl üti át a Tigert, ha szemben áll vele, viszont a Tiger 1000m-rõl is benéz 😄 A Pantherrõl ne is beszéljünk, az az IS-1-eket is szecskára vágja 1500m-rõl.

Igazából a szopás a németekkel csak a Panzer 4 F2-ig tart. Utána már nagyon jó. Tier 1-ben pedig a T-50-ek ellen ajánlom a Stug-t HEAT ammoval, vagy a Panzer 4-et szintén a HEAT lõszerrel. Tegnap próbáltam. Tuti megoldás a T-50 ellen. 1 max 2 lövésbõl szétrobbannak.

az ugynevezett t34 ugy lovi átt a tigert mint a szar de minek vacakolni su 122 es egy lovésbol harcképtelenné tesz
ki kell tartani Tigerig/Pantherig utána ugy fognak szopni a szovjetek mint állat 😄 nemhiszem hogy egy t34 sok kárt tudna okozni a Tigernek 😄
Lehet sebezni a T-50-eket,csak legyen elég idõ rá😄
Na jó, de ha mondjuk nem találod el vagy nem ott találod el akkor kb. b*szhatod, mert mire újra lõsz õ hármat is beléd pumpál, ami garantáltan átüt. Tényleg rothadtul idegesítõek. Ja, és ráadásként még rohadt mozgékonyak is.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

akkor mûködik amikor sikerül totálra vágni egy lövésbõl ha csak sérül akkor megrépáz általában 😄
sima apcr elég szokott lenni, de ha nem megy akkor kilövöd az ágyúját aztán oldalt megkeresed a tankját, ez kv1-ek ellen kimondottan jó móka mivel kint van a tankjuk
pointer4
Jaja, ezt tegnap itt olvastam, este három t-50 is egy lövéssel végezte szembõl 😄

http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1373962024&no=8380

#8575: nekem tegnap mind a három 3 másodpercen belül fröcskölte felfele a lángot, mint a szülinapi tûzhányó 😄
igen ami kiviszi jó esetben a söfõrt egyedül amivel nem vagyok sokkal beljebb 😄
sajnos ebbe nincs olyan lõszer ami be is megy és fel is robban 😄
t-50/t-34 ellen szembõl akkor van esélyed ha közel vagy és a sofõr kukucskálójába durrantasz egyet, egy lövés elég 😊
én most a második pz III-mal próbálkozok itt kijön igazán a t-50/t-34 anyázás 😄
átütni át tudom az apcr-rel az oké de sok minden nem történik odabent max zöld lesz valami részegységük az meg kevés, 5-6 lövésre meg nincs idõ 😄
de úgy 10-bõl egyszer sikerül valami csoda folytán ammot robbantani a többi 9 alkalommal csak világoszöld lesz 😄

szóval amennyit ott káromkodtam a bt-7el annyit itt is simán káromkodok most 😄
Csak addig tart a szopatás amíg a 75-ösök meg nem szerzik a HEAT-et, utána õk is úgy döglenek mint mi 😄 Persze ezt a végtelen mennyiségû StuG A-nak elfelejtették megmondani, általában 0 killel szétlövetik magukat, aztán mennek sírni.

Szerintetek SB-n, nem rontja el az élményt a minimap? Tök jó lenne, ha nem lenne, mert hiába nem basz a tankra egy piros jelzõt, a minimapan, ugyan úgy mutat, szal tök könnyû kiszúrni a másikat így.

Más: Van olyan oldal, vagy itt olyan hozzászólás, ahol a lõszerekrõl írnak? Nem teljesen vagyok képben, hogy miben mit érdemes használni.
azért van szopatás német oldalon alacsony tier-ben rendesen most h így játszottam kicsit tier 1-ben azon az oldalon.. 😄
késõbb meg a túloldal szív úgyhogy kb kiegyenlített 😄
igen én is azt figyeltem meg hogy amíg mész addig elõnyös lehet, viszont harc közben amikor gyorsan kell mozogni elõre-hátra akkor inkább hátrányos, nincs valami gomb amivel csata közben lehet állítgatni autoról manuálra?
Van, mert az automata hajlamos össze-vissza váltogatni emelkedõn, amitõl megáll a tank, és lehet hogy többet el se indul.
Hátramenetben az automata csak 1 sebességet használ, míg pl. egy Tiger II-nek 4 hátramenete van, és akár 25-28-al is képes tolatni, az automata 6-8-ához képest nem mindegy. csak figyelni kell rá.

Valaki szokott manuális váltót használni? Van értelme?
Fesd ki.Láttam már piros su-t foszöld pz-t ,3 szinü t34 et....ilyet kell simre vinni..sokat
Nem élveznek prioritást, a játék sokkal nagyobb hiányosságokkal küzd egyelõre.

Történelmi tank festések valahol már fellelhetõek?
Eddig még nem találtam.

Tényleg SB/RB-ben ment már valaki flakkal?
ximix
Trófea 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hmm 4% csomag veszteség mi a manó

Kicsit furcsa még a játék. A laggolás itt még élvezhetõ is <#guluszem1>

angelus1991ster.blogspot.hu

Milyen A8-as processzorod van, mert pont azon gondolkozom hogy mivel csak warthundert játszom amúgy semmit leváltom egy olyanra.
Ha már grafikai dolgok, akkor nektek nem fordult elõ olyan mostanában, hogy sniper nézetben eltûnik a tank, amit lõnétek? 😄

A lényeget nem írtad le nálad ilyen értékekkel, hogy fut a game, mert azon tanakodnak a kollegák.
Win7
Xp.

Értékelhetnéd a régiségeket, a logód alapján 😄

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Wartburg
Az igen! Mi ez, Win.95?! XD

AMD Radeon HD 7950, AMD FX-8350, 16GB RAM, SSD-rõl futtatva, max beállitás, kivéve fû:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A számláló kicsit bugos, majd javítják.

Mért nem számlálja a skinekhez a megölt elleneket?PZ III F-et már teljesen kifejlesztettem,de a winter camohoz semmit nem számolt hozzá az 50 killhez.
Szerintetek mért nem indul el a War Thunder a kenyérpirítómon?

Mindenki hülye csak én nem!

Az Nvidia logót meg lehet nézni bejelentkezésnél is 😊

Nekem AMD van, nekem nem kell megnéznem 😊)
Egy régi A8-as APU-m van, de azon is elfut szépen a GF is 30 FPS-el, médiumon.

Mentem egy teszt kört i7-et nem pörgeti meg úgy 60% körül ingadozik, néha van egy 70%-os tüske (több magot megjelenítve ofc).
A jelek szerint az amd-s video kártyákat már két embernél nem bírja. Na meg nvidia logo se véletlen választható a gémben, mint matrica.
az 1.41-ben tovább optimalizálták a zárt bétához képest, ha a szemem nem csal egy tûnyit butítottak a grafikán, pl a tesszelációt csökkentették a tank modelleken ami igen videokártya kímélõ megoldás, viszont most néztem hogy a 6x 4.6 Ghz-es procimon a magonkénti kihasználtság szinte mindig 90% fölött van (azt viszont nem néztem hány magot használ)
tehát igenis procilimites a játék.