War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Másnál is ez a helyzet?
Megoldás?
De térkép nélkül neked is valószínû lenne, hogy vakon egy Tiger karjaiba futsz bele átkarolás közben, aztán annak eddig kevés T-34 örült igazán 😄
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
A másik pont ahogy mondtad "megállsz hátul, v valami jó pozícióban akkor majd jönnek maguktól" és ez a játék neked?
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Az hogy melyik tank op az szerintem sokat számít attól hogy arcade-ot vagy mit játszol, illetve melyik pályán. (arról hogy kinek mi esik kézre persze nem beszélve)
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Megamax a T-34 csak olyan 400m-en belülrõl üti át a Tigert, ha szemben áll vele, viszont a Tiger 1000m-rõl is benéz 😄 A Pantherrõl ne is beszéljünk, az az IS-1-eket is szecskára vágja 1500m-rõl.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1373962024&no=8380
#8575: nekem tegnap mind a három 3 másodpercen belül fröcskölte felfele a lángot, mint a szülinapi tûzhányó 😄
sajnos ebbe nincs olyan lõszer ami be is megy és fel is robban 😄
átütni át tudom az apcr-rel az oké de sok minden nem történik odabent max zöld lesz valami részegységük az meg kevés, 5-6 lövésre meg nincs idõ 😄
de úgy 10-bõl egyszer sikerül valami csoda folytán ammot robbantani a többi 9 alkalommal csak világoszöld lesz 😄
szóval amennyit ott káromkodtam a bt-7el annyit itt is simán káromkodok most 😄
Más: Van olyan oldal, vagy itt olyan hozzászólás, ahol a lõszerekrõl írnak? Nem teljesen vagyok képben, hogy miben mit érdemes használni.
késõbb meg a túloldal szív úgyhogy kb kiegyenlített 😄
Hátramenetben az automata csak 1 sebességet használ, míg pl. egy Tiger II-nek 4 hátramenete van, és akár 25-28-al is képes tolatni, az automata 6-8-ához képest nem mindegy. csak figyelni kell rá.
Eddig még nem találtam.
angelus1991ster.blogspot.hu
Értékelhetnéd a régiségeket, a logód alapján 😄
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mindenki hülye csak én nem!
Nekem AMD van, nekem nem kell megnéznem 😊)
Egy régi A8-as APU-m van, de azon is elfut szépen a GF is 30 FPS-el, médiumon.
tehát igenis procilimites a játék.