37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • gstup
    És akkor miről beszélünk. :) Elmehetnek a... :)
  • Dagohun74
    Azt már lezárták, 40+ tonna felett 1 spawn sluszpasz.
  • Dagohun74
    Elvileg 2 db épült torony nélkül és egy torony.i
  • gstup
    A másik.Egyik ígéret a másik után.De arról miért nem beszélnek hogy a szovjet td-nek 2 spawn van míg német oldalon 1...
  • tutyimutyi2
    elvileg 2 darab alap készült hozzá torony nélkül :)
  • Sherman0070
    Maus-ból is csak faprototípus volt. Vagy nem? Készült belőle működőképes fém? :D
  • Flikka
    Köszi szépen, hirtelen erre nem is gondoltam.
  • gstup
    Szerintem már az alap koncepció rossz.Miért vegyítik a II.vh-s dolgokat a háború utáni dolgokkal? :) Repülőknél és tankoknál egyaránt? Nálam itt lett vicc az egész. :)
  • Sherman0070
    Az hogy a javítási skillt is felnyomod :'D
  • Ninju
    Még több free kill a T-54-nek. :(
  • Dagohun74
    Ja ez nekem is tetszik. Főleg mikor panther A-val vagyok velem szemben az IS-4m és nézek ki a fejemből most mit csináljak veled. Ez persze nem zavarja őket. De az hogy behozzák a maus-t az már igen. Mert ugye az orosz ágyúkkal nem lehet kilőni (szemből). Az E-100 meg sose létezett. Szerintem lövésük sincs hogy oldják meg a T5 kérdést.
  • Droughert
    Hát volt benne sok érdekes dolog, konkrétan nem akarta bevallani, hogy nagyon nagy gáz lenne T5-ben, hiába volt kérdés, kerülgette az egyenes választ szépen, de ez a kedvencem: "A tier 5 balanszolás javítva lesz a MM sávok növelésével, így még a gyengébb 4. szintű tankok is csatlakozhatnak 5. szintű csatákba, amikbe eddig nem vettek részt. "
  • Dagohun74
    Kérdezz felelek......
    K : Azok a 122 mm-es lövedék ütötte lyukak viccesen néznek ki, de nem pontosak.

V : A lövedék ütötte lyuk nincs kapcsolatban a lövedék által okozott sebzéssel, az csak egy matrica ami a tankra kerül ha átütés volt. Jelenleg a méret a tank textúráján rendelkezésre álló helyen múlik.

K : A Kill Cam a repülőknél is meg lesz valósítva?

V : Nem tudom biztosra mondani. Elsőnek a tankoknál lesz megvalósítva, mivel nekik fontosabb.

K : Miért hosszabb az L70-es löveg újratöltési ideje mint a szovjet D-5-nek? Nem könnyebbek a 75 mm-es lövedékek mint a 85 mm-esek?

V : Az újratöltési idő az egyik a kevés paraméterek közül, amelyeket kis mértékben lehet változtatni a balanszolás végett. Továbbá a KwK42 páncéltörő lőszere közel 1 kg, kevesebb mint a szovjet 85 mm-es lövedék, azonban a tank testéből kell a töltényűrbe mozgatni, míg pl. a T-35-nél a toronyból is be lehet tölteni.

K : Oké, de miért ugyanannyi az újratöltési ideje ugyan annak a lövegnek különböző tankokon?

V : Csak befejezetlen munka. Sok adat szükséges a finomhangoláshoz, sokuk csak kivágott-beillesztett infó, és régóta így maradt.

K : Számíthatunk működő géppuskákra a következő nagyobb patchben? Legalább a légvédelmieknél?

V : A légvédelmieknél nagyon valószínű igen, a többi annyira nem. A mechanika maga készen van, csak a modellekben kell számos dolgot megcsinálni, fontos elemeket belerakni.

K : A játékosoknak már elég eszközük van a repülőgépek elleni harcokhoz. Fogtok valamit csinálni az MI légvédelemmel (különösen Ash River ,Kárpátok, és Karelia pályákon) ?

V : Már csökkentettük az MI légvédelem hatékonyságát ezeken a pályákon. Karélia még nem kapta meg ezeket a változtatásokat, de a változtatásokat már ott is végrehajtottuk. A respawn pontos játékmódban egyáltalán nem lesz MI légvédelem.

K : Mik a terveitek a német tier 5 tankokkal? Most úgy tűnik a gyengébb oldalon vannak.

V : Először is az MM sávok növelésével a kései IS-2 és T-44 tier 5-ös járművekkel kerül csatába. A hosszú 88-as és 105 KT teljes és kaliber alatti lövedékeinek átütése is növelve lesz. Talán berakunk majd új járműveket is, de 1-2 hónapnál nem hamarabb.

K : Mikor fogjátok eltávolítani a sziklákon és földön keresztül lövés lehetőségét?

V : Már eltávolítottuk, azt mondod még mindig lehetséges? Ha igen - mint minden hasonló problémánál - pontos hely és 100% -os reprodukálhatóság szükséges. Jelentsétek a hasonló helyeket.

K : A fejlesztők játszanak a játékkal? Hogyan látják a jelenlegi állapotát és a járművek egyensúlyát?

V : Játszunk. Én nem adok semmiféle értékelést róla, a játékosok akik ezt eldöntik. Személyesen én nem csak a munkában tesztelés végett játszom vele, hanem otthon is a móka kedvéért.

K : Mi a helyzet a löveg és a lőszerrekesz tartósságával? Marad ugyanaz vagy fog változni valami?

V : Az 1.43-ban a lövegcső modellje pontosabb lesz és több lepattanót fog okozni. Saját anyaguk lesz és a tartósságuk is növekedni fog.

K : Tervezitek, hogy növelitek a járművek számát jobban páncélozott variánsokkal? (Vagy más módon - kevesebb páncélzattal mint a jelenlegi)

V : Csak ha szükséges.

K : Megígértétek a szovjet T10M tankot (eredeti nevén IS-8) ami egy szörnyetegnek számít, hogy az E-100-nak legyen ellenfele, és a D25-T lövegről is tárgyaltatok, ami még tovább növelné az egyenlőtlenséget a magasabb tierben. Ha nem lesz az E25 és E50 berakva a játékba, mely tankokat várhatjuk?

V : Új lövedék csak akkor lesz lehetséges, ha a német oldal új tankot ka. A jelenlegi állapotban ez rossz ötlet lenne. Még nem döntöttük el mit kellene berakni top tier tanknak, az egyik lehetőség egy jobban páncélozott Panther például, tehát valami jobb páncélzat, különböző vastagsággal.

K : A probléma az új respawn pontok játékkal az, hogy ha a vesztes csapat veszít, az többet veszít hála a respawn pontoknak. Ha több tankot veszítetek, az ellenfélnek nemcsak több tankja lesz, de több respawnja is. Ez nem fair!

V : Ez nem teljesen így van. E rendszer előtt a játékosoknak ugyanannyi "erőforrásuk" volt. Ebben a módban sokkal több "erőforrásod" lehet ha jól játszol, nagyobb ráhatásod lehet a csatára, még ha a csapat többi része rosszul is játszik.

K : Fogjátok optimalizálni a tankcsatákat?

V : Folyamatosan dolgozunk az optimalizáláson, de a földi egységek hardware igényesebbek. Több grafikai lehetőség van.

K : A repülőgép ütközések fogják sebezni a tankokat?

V : Szükség van finomhangolásra. Valójában nagyon nehéz a rendszert korrigálni, számításba kell venni a bombák súlyát, a betöltött rakétákat, üzemanyagot és hogy melyik része (motor vagy szárny) találta el a járművet.

K : A fő probléma a földi járművek respawn pontjaival, hogy korlátozott a respawnok száma még ha van is elég pontod rá.

V : Lehetséges, hogy még szigorúbbra fogjuk csinálni mint jelenleg - egy respawn / slot.

K : De akkor a prémium slottal rendelkező játékosok előnyben lesznek!

V : 5 szabad slot a maximum respawnok száma amit úgy gondolunk, hogy elég egy ilyen módhoz. A megnövelt ár/respawn egy korlátozó tényező az elérhető respawnok számában. Még 5 respawn is túl sok, tehát olyan árnövekedést kell beállítani, hogy ez az eset se történjen gyakran.

K : Lesz lehetőségünk járművet váltani anélkül, hogy elveszítjük az egyiket? Például átülni repülőbe anélkül, hogy a tankot elveszítenénk?

V : Árkád csatákhoz más respawn változat lesz, ami hasonló a CoD rendszeréhez. És igen, tervezzük, hogy ha elég pontot értél el, akkor képes leszel bármikor átülni egy repülőbe, ami közel lesz a csatatérhez, így a földi járműved nem fog megsemmisülni a folyamat közben.

K : Nem gondoljátok, hogy ha 150 respawn pontot adtok egy játékos megöléséért, akkor a gyengébb játékosok csak egyszer vagy kétszer fognak respawnolni a csata során? Szerintem ez rossz ötlet.

V : Szerintem jó ötlet. 1-2 spawn azoknak akik nem sok mindent tesznek a csapatért és csak meghalnak. És ne felejtsük el, hogy a pontokat nem csak a ölésért, hanem sebzésért, bázisfoglalásért ( ami annyit számít mint két kill) és a csatában való részvételért is kapunk.

K : A spawn sorozatról...úgy érted, hogy a repülőgépre "spawnolok", mi történik a tankommal? Azon a helyen marad ahol hagytam? Meg lehet semmisíteni, amikor már nincs az irányításom alatt?

V : Igen.

K : Terveztek az SB módhoz is hasonló respawn pontokat?

V : Gondolkozunk rajta. Az SB nagyon különböző a tankoknál és a repülőknél, ezért valószínű, hogy oda más kell.

K : Mikor tervezitek javítani a lövedékek páncél mögötti másodlagos hatásait? Pontosabban a PzGr 39/42 (Panther D), voltak esetek amikor a lövedék átütötte a páncélt, de nem okozott semmi sérülést 10 méterről.

V : A PzGr 39/42 gyújtószerkezetének érzékenysége 0.25, ami azt jelenti, hogy ha közvetlen közelről tüzelsz 160 mm-es átütéssel, szükség van minimum 40 mm páncélra, hogy a gyújtószerkezet aktiválódjon. Tehát igen, ha átütöd a páncélt (az alváz tetején például) lehetséges, hogy a gyújtószerkezet nem élesedik. A jövőben tervezzük, hogy megmutassuk ezeket az értékeket a lövedék adatlapján. Az érzékenységet megnöveltem 0.15-re.

K : Számításba veszitek az AB csaták statisztikáit a tankok BR állításánál?

V : Minden módnak külön statisztikái vannak. Most, miután megváltoztattuk a BR sávokat először minden mód BR-je ugyanaz. Később majd változnak a statisztikától függően.

K : Sok játékos csak egy legénységi slothoz vásárolt tankokat. Ők emiatt nem fogják kedvelni az új módot.

V : Viszonylag gyorsan tudsz szerezni egy alap legénységet. Úgy gondolom, a legénység nem okoz akkora különbséget, hogy fő probléma legyen.

K : Miért veszitek számításba az E-100 vagy a páncélozott Panthert? Miért nem csináljátok meg jobban a jelenlegi tankokat?

V : Mint már említettem növelni fogjuk a KwK43 és KwK46 ágyúk átütését.

K : Mit fogtok kezdeni a németekkel tier 5-ben?

V : Lehetséges, hogy növelve lesz a Tigris és a Párduc tűzgyorsasága. Másik lehetőség a német top tankok BR-jének csökkentése. Nem tudok többet mondani a radikálisabb megoldásokról egyelőre, amíg a döntés meg nem születik. De már rájöttünk, hogy az E-50 és az E-75 nem jó megoldások,mivel nem hoznak semmi különösen újat a játékba.

K : Lesznek szovjet és német páncélozott autók?

V : Talán csak ha más nemzetek fő ágai készen lesznek.

K : Lesznek cserélhető fegyver tartó modulok a légvédelmi egységeknél? (mint ahogy a német járműveken volt?)

V : Talán, de nem hamar. Egy kevés német légvédelmi egységet adunk hozzá a következő nagyobb patchben, utána kisebb mennyiségben lesznek új járművek hozzáadva a játékhoz. Az amerikai járművekre fogunk összpontosítani.

K : Van valami szórás a lövedékek átütésében? Például egy lövedék 75 mm átütéssel 100 méterről 90 fokos becsapódás esetén, néha képes átütni 76 mm páncélt, és ugyanolyan körülmények között nem tudja átütni a 74 mm páncélt?

V : Igen, 10% a szórás

K : Figyelembe veszik az üzemanyagtartályban lévő oxigén mennyiségét? Egy teli üzemanyagtartályban nincs elég oxigén a robbanáshoz.

V : Nem, nem vesszük figyelembe.

K : Az üzemanyagtank robbanása után nem látunk lángokat. Az azonnali üzemanyag megsemmisülés nem tűnik realisztikusnak.

V : Szükséges némi munka a effektekhez.

K : Lesznek további megsemmisülési effektek eltekintve a robbanástól ami tűzhöz vezet?

V : Jelenleg 3 különböző megsemmisülési effekt van, robbanás, tűz és effektek nélküli teljes megállás.

K : Tervezitek eltávolítani a radart SB tankcsatákban?

V : A minimapon lévő jelzésekről beszélsz? Igen, tervezzük eltávolítani.

K : A respawn pontokat csak a tankokhoz tervezitek, vagy a repülőkhöz is?

V : Azokhoz a csatákhoz tervezzük ahol repülők és földi egységek együtt harcolnak.

K : Mikor lesz a rádió kommunikáció megvalósítva?

V : A rádió kommunikáció, úgy mint a minimapon lévő célpontról adatok továbbítása - esetleg a következő nagy frissítésben.

K : Azt mondjátok az E-50 és az E-75 nem lesz a játékban. Mi a helyzet az E-100-al?

V : Nem azt mondtuk, hogy nem lesz a játékban, csak azt, hogy sokat nem változtatna rajta. Az E-100 az más, attól tartok, hogy azt az oldalt túl erőssé tenné, és keresnünk kell egy másik hasonló szörnyet a szovjet oldalról.

K : Lesznek páncélozott kocsik a földi egységek soraiban? Mint például az Sd. Kfz. 231, Sd. Kfz. 234 és a Sd.Kfz 234/2 "Puma" (Úgy gondolom már létezik mint MI jármű a repülős pályákon)

V : Teljesen újra kell dolgoznunk őket mielőtt játékosok kezébe adjuk őket. Talán hozzá fogjuk adni a játékhoz őket, de nem a közeljövőben.

K : El tudnátok különíteni Németországot Kelet és Nyugat Németországra, ami balanszolná a MiG15 és T55-öt az egyik oldalon, és a Sabre és Leopárdot a másikon.

V : Az nagyon nehéz lenne.

K : Mutattatok képeket a frissített Tigris H1 modellről. Megcsináljátok ezt a többi tankkal is, vagy ez egy kivételes frissítés volt?

V : A Tigris az egyike volt az első tankoknak a játékban. Második egészen pontosan, az első a Sherman volt, amit szintén átdolgoztunk. Volt jó néhány hiba a geometriában és részletekben, amit úgy döntöttünk kijavítunk mielőtt a Tigris E modelt hozzáadjuk a játékhoz. Lehetséges, hogy a többi modell is frissítve lesz - attól függ szükség lesz-e rá.

K : Szeretnénk egy torony rögzítés funkciót. Pontosan egy helyen, nem úgy mint most, hogy célra kell tartani. Ezt nem nehéz megvalósítani. Várhatunk ilyen funkciót vagy nem?

V : Ennek a funkciónak csak nagyon kevés tapasztaltabb játékos örülne, a többség számára negatív hatása lenne. Véletlenül is rögzítheted a tornyot, és nem érted mi történik, és a játékosok azt fogják gondolni, hogy a játék rossz és nem működik semmi - rohannának a fórumokra a problémával, vagy ami rosszabb kilépnének mielőtt ellenőriznék. Tehát először egy visszajelzést kellene megvalósítani ami jelzi a játékosnak, hogy a rögzítés aktív. És minden ilyesmi , nem valósítható meg gyorsan.

K : Meg tudnád mondani igaz-e, hogy néhány jármű (esetleg mind) hátulról történő lövése esetén a motor és a váltó "elnyeli" a lövedék sebzését, ami azt jelenti, hogy nem hatásos hátulról lőni a járművet?

V : Ez általában hatásos, ugyanis a motor megsemmisülése nagy eséllyel tűzhöz vezet. A összes többi modul ugyanúgy működik mint minden más. Ezeknek számos anyagparamétere van, amely meghatározza milyen átütésű lövedék tud kárt okozni benne, és a "sűrűség" paraméter, amely megmutatja, hogy a lövedék teljesen átüti-e vagy sem. Néhány esetben, ha a páncél át lett ütve a modulok kiegészítő páncélként is működhetnek, amelyek megakadályozzák, hogy mélyebbre jusson a lövedékből származó törmelék.

K : Az E-100-ról, amennyire jól értem Maustrum II tornnyal volt felszerelve, aminek az oldala csak 80mm vastag volt. Ugyanez elmondható a tank oldaláról, a háta pedig ennél is vékonyabb volt. Tehát a jelenlegi szovjet beállításokkal lehetetlen átlőni szemből.

V : Az én tudomásom szerint a legvalószínűbb verzió a Maus torony volt, aminek 200 mm az oldalsó páncélja. A test 120 mm, rajta egy 60 mm páncéllal a tetején, ami esélyt sem adna a legtöbb szovjet lövedéknek.

K : Bejelentettétek a T-54 model 47-et a szovjeteknél, terveztek új tier 5-ös német járműveket hozzáadni a következő nagy patchben?

V : Csak légvédelmi járműveket. Nem azért mert az akarjuk, hogy szovjet járművek legyenek és németek ne, kérjük értsétek meg, hogy attól a pillanattól amikor eldöntjük, hogy ez a jármű kell, addig a pillanatig amíg megjelenik a játékban, van egy késés. A járművek amik jelenleg készen vannak nem tegnap és nem is egy hete lettek megrendelve. Ebben a patchben főként a német közepes tank ágra koncentrálunk, hozzá akarunk adni egy minimális légvédelmi ágat és néhány prémium járművet.A top tier tankok leghamarabb az 1.45-ben jönnek. Talán megtartjuk a T-54-et 120 mm-es frontpáncéllal, de nem hiszem hogy javítaná a helyzetet tier 5-ben. A tier 5 balanszolás javítva lesz a MM sávok növelésével, így még a gyengébb 4. szintű tankok is csatlakozhatnak 5. szintű csatákba, amikbe eddig nem vettek részt.

Egy kis csámcsogni való.
    Utoljára szerkesztette: Dagohun74, 2014.08.25. 08:45:35
  • Flikka
    Erre gondoltam én is..
  • gstup
    Nem játszol....
  • Flikka
    A crew pont az oké de hogy az ágyúm befeketedik állandóan attól, hogy 10 méterre a földbe lőnek, előttem, vagy mellettem, azért már kicsit túlzás. Erre vajon mi a megoldás?
  • Sherman0070
    Én nemrég amikor volt a golden battles abból váltottam át 800 aranyat crew skill pontra és jól felnyomtam a legénységi tagokat.
  • Flikka
    Köszi, akkor ráhajtok én is.
  • Sherman0070
    Bezony. Ha kilőnek vagy valami rohadt nagy kalibertől kapom vagy ammo damaged. Crew knocked autom csak bomberektől van.
  • Flikka
    Sherman0070 Az összes poszton 80?
  • Flikka
    Inkább az a baj, hogy túl sokat nyomom és már nem tudom nem észrevenni ezeket, A zárt bétában nagyjából egyszerre fejlődött mindenki, egész más csaták voltak, gyakori volt a 10-15 kill mindkét oldalon de ez a frissítésekkel egyre csökken, ami nem feltétlenül baj, de ez a sok lepattanó sem egészséges. Ha mondjuk nem 5m-ről, hanem 100-ról lövöm az oldalát, és a lőszer képes rá, hogy kétszer is átvigye, akkor ne target undamaged legyen, akárhányszor meglövöm, de sokszor így van, nem csak nálam, vagy a másik véglet, mint utoljára most nálam, 600 méterre a szikla mögött egy T-44, a tornya tetejéből szinte csak pár pixelnyi látszott, odalőttem és darabjaira hullt. Nem bántani akarom a játékot, mindenképpen egyedülit alkottak, csak jó lenne, ha a tankok mindig hoznák azt amivel a játékban felruházták őket, de néha (sokszor) nagyon úgy néz ki, mintha a szellem a gépben letekerné a potmétert, és csak bekopognék az ellenfélhez, de ilyenkor a csapat eredményén is látszik, hogy nem csak nekem nem megy más is szenved, a fele brigád le is lép. Ilyenkor belemerülök a tank részleteibe, készítek pár screenshotot és remélem, hogy a következő jobb lesz de ma 4 órát vártam a pillanatra, kicsit sokallom.
  • Luciferkee
    Az a baj szerintem, hogy ha 5mről lősz, akkor túl nagy a penetration, simán átviszi a tankot, nincs mit benne sebeznie! De én nem vagyok ebben profi ez csak az én teóriám! Majd a profik kijavitanak! Közelről én is emiatt a csövet szoktam, az az egyetlen biztos pont. Vagy néha még a heat shell is jó lehet ilyenkor (robban az átütés után)
  • Sherman0070
    Nekem ezért van 80-as a vitalyti skill ;). Anélkül a repcsik se érnek semmit nem hogy a tankok :D
  • Flikka
    Sikerült jubilálnom. A 20. "csatát" megnyertük, most meg egylövéseztem mindenkit, T-44, Tiger B, mindegy volt. Én elhiszem, hogy fontos, hogy szép legyen a játék, meg a kamera nézet forgatható legyen halál után, de azért ezzel is csinálhatnának már valamit mert qrvára idegesítő.
  • Flikka
    3 órája nem tudom kivenni a 2X szorzót orosz oldalon. Az IS-2 mod-al pattogok a medek oldaláról én is akár 5m-ről is de igazából mindegy mivel megyek és hol találom el, max 1 szimpla hit és egy marék apró, de kill ma még nem volt csak assist. Lőttem ma már ementálivá oldalról németet, oroszt de túlélte mind, nekem elég volt a tankom elé lőni 10 méterre és a legénységnek annyi. Én azt látom, hogy semmi következetesség nincs a játékban, minden csata random, a tankokat nem tudom bekategorizálni, mert vagy terminátor, vagy agyaggalamb, azonos körülmények közöt is nagy a szórás, remélem ez is változni fog a következő frissítéssel mert már kezd rángatózni a szemhéjam
    Utoljára szerkesztette: Flikka, 2014.08.24. 16:13:26
  • Doma #14319
    5m-rol csak csovet kell loni, cannon barrel ha fekete nem tud veled mit kezdeni. Ha tud is loni valszeg megmurdal egybol, egyebkent meg szepen megkerulod es annyi neki.
  • Garakx
    Ekkora eg ybuzi játékot. Su-100. 5 méterről lövök bele a cső melletti driver hatchba KT-val. És Target Undamaged. Ez meg vissza lő és crew koncked out. Peeeersze... Orosz szar...
  • joe38
    Én mentem pár csatát RB-ben kb 20 perce léptem ki, vegyes szervereken,egész tűrhető várakozási idővel,persze tankkal.
    Utoljára szerkesztette: joe38, 2014.08.24. 01:59:41
  • Sherman0070
    Ez velem 2 napja van de képtelen vagyok tankozni mert JP-vel mindig minuszba kerülök. Baromi jó tank de akkor is ha minuszba kerülök akkor nem játszok vele.
  • Gottfried
    Csak nálam nem lehet tankkal menni vagy valami gubanc van a szerverrel?
    AF-ben megy simán de ha tankozni akarok,csak annyit ír ki hogy "operation timed out"
    Mit sikerült megint elcseszniük?
  • Sherman0070
    Ez a 2v2 mi a rák? ESL kupát szerveznek? :D
  • Mnemomic
    utána két csatával meg tigris2-vel 2vs2 kárpátián. Megnyertük mert együtt maradtunk egy is4m-et kiszedtünk aztán meg én egy is2-öt és meg is nyertük. már a 5vs5 is durva de ketten egymás ellen az elég hülyeség már.
  • Mnemomic
    45ezren vannak a szerveren elvileg és az előbb szimben a játék Kurszkra rakott 2vs2 ban. Megnyertem, de marha élvezetes volt így....
  • Lokker
    a hetzer se az igazi a br változás óta. szögben meglőtték a jobb hátsó sarkát a tanknak->crew knocked out, bal láctalp szemből->crew knocked out és hasonló dolgok. az esetek 90%-ban első találat után pusztul a tank, még a pálya másik végéből is egylövéseznek.
  • Sherman0070
    Na végre az a 45mm-es páncél akkor tényleg 45mm lett.
  • Garakx
    Arcade... mekkora egy fos. De oda berak. fúúúj. Arcade. töröljék ki a játékmódot!
  • Garakx
    Vmit alakítottak? Su-85 lószarra nem jó. 1 lövéssel kiszednek...
  • Sherman0070
    Nagyon kedves.... Most csak én kaptam reportokat? Meg amikor csatába akarok menni operation timed out. Bug Thunder
  • Droughert
    Be lehet, az elején ki lehet választani azt az oldalt is, régi bug, basznak javítani...
  • Sherman0070
    De jó érzés amikor karelián kivan jelölve hogy egyik csapat erre az oldalra másik a másik oldalra spawnolhat csak ( észak-nyugat) erra egy IS-2 onnan lő ki ahhonnan be se spawnolhatna. DE EZ MI MÁR?!