37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Sherman0070
    Pz I c-t nem akarják betenni? Az úgy tudom létezett.
  • Dagohun74
    Egy pár kép az uj P III-rol.

Utoljára szerkesztette: Dagohun74, 2014.08.26. 21:46:12
  • Dagohun74
    A tigris lámpája maradt legalábbis a bemutatott feltupirozott tigrisen ugyan ott vannak.

Az uj Pz III Ausf. J (a kov. patchben talán)
    The tank has 50 mm of frontal armor and is armed with a 50 mm Kw.K. 39 L/60. Battle rating of this tank will approximately be equal to the BR of the Soviet T-50, which will allow more accurate and balanced fights with T-34 and comparable German vehicles.

Utoljára szerkesztette: Dagohun74, 2014.08.26. 21:38:22
  • Droughert
    Remélem a Tigris lámpa marad, nem szeretném, ha fordulna a cső gond nélkül 360fokban... Amúgy Gottfried megértelek, nem csodálom, hogy sokan kiakadnak a játékon és azon sem, hogy akik átjöttek a wot-ból, szépen vissza is mentek, mert jelenleg a GF sajnos sokmindenben alulmarad a wot-al szemben (pl.még mindig semmi endgame, klános content). Mindegy, jön a szeptember, pöröghet a wot, ott lesz pont prém. tank event, amit meg akarok csinálni, addig meg talán lesz ebből a világmegváltó patchből valami. Arra még ránézek, és kiderül, hogy van-e értelme folytatni, vagy kuka az egész. Bár ahogy látom, ők most az USA ágra is ráfeküdtek, idén ki akarják dobni (ha jól rémlik ősz végére igérték), hátha azzal majd többen akarnak játszani, bár szerintem a balanszolással jobban járnának.
  • Sherman0070
    Az új map ami bombereknek van csinálva, asszem egy rohadt jól kinéző Tiger meg pár légvédelmi tank :D
  • tutyimutyi2
    mi lesz az új patchben?
  • DantesHUN
    Volt egyszer régen, egy II. vh-s Total War klón. Csatát játszani vele nem tudtam, mert kifagyott, így a gépre hagytam hogy automatán játsza le. Na, a rakás német nehéz harckocsik a gép szerint vesztett a francia teherautók ellen.

A fejlesztők biztos ugyanott tanulták a történelmet. A teherautók : ERŐSEK.
  • Gottfried
    Na most fejeztem be ezt a játékot!!

Amikor a beforgatott KT-t (henschel tornyos) szemből kilövi egy tetves teherautóra szerelt légvédelmi ágyú,annál már azt hiszem nincs lejjebb.
    RB....hahahahah

Ez minden csak nem realisztikus.Egy rakás szar,szép grafikával.Most tartok ott hogy azt kell mondanom(soha nem hittem hogy ide jutok) hogy ennél még a WOT is realisztikusabb és jobb játékélményt nyújt.
  • Dagohun74
    Egy kis trollkodás mig megjon a patch.

• Gottfried
    Hát annyira nem érdekel már az egész játék.Az angol tudásomról nem is beszélve. :D

• Stefan99
    Lehet ezt érdemes lenne mellékelt magyarázattal együtt beküldeni nekik, ez tényleg bug lehet.
  • Dagohun74
    Igen. 8.8 cm KwK 43 L/71.
  • Sherman0070
    Amúgy már az első Tigris 2-őn is a hosszú 88-as vagy micsoda van?
  • Luciferkee
    9 német vereség után mentem egy kört az oroszokkal:

Tényleg nincs semmi imbalance, nem is értem, honnan szeditek? A tiger 1-ek csak úgy pukkantak egy-egy lövéstől. Mindezt egy stock d-5t-vel.
    Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.08.25. 18:29:58
  • Sherman0070
    Amúgy most elég vicces dolgot csináltam német thunderbolttal. Sicilián voltam utolsó előtti élő ellenséget lőttem ami egy spitfire volt a 12db 7.7mm-esével és kigyújtott de valahogy úgy átvészeltem a tüzet hogy a szárny piros törzs fekete volt motornak meg semmi baja se lett.
    Pedig úgy égtem mint egy fákja. Na mind1 az a lényeg hogy 90K lion-t adott rá :D
  • Sherman0070
    Na ilyet még nem láttam xd
  • Gottfried
    Ráadásul mindenkinek több pontja van mint nekem,pedig sokaknak 0 kill,0 assist,0 minden. Én meg kapásból kilőttem egy száguldó t34-et és szinte semmit nem ad. WHY ?????
    (mielőtt valaki azt írná hogy már biztosan ment a csata,hát nem ment.Egyszerre indultunk 0 ponttal,mikor betett.Én sokszor egy egész csata alatt nem kapok 2800 pontot,ez meg az elején egy AI killért..Röhely az egész játék.Nem csoda ha nincs elég játékos.Ezt csak az ilyen tankimádók viselik el mint amilyen én is vagyok.)
  • Gottfried
    Ezt magyarázza meg nekem valaki!! (ilyen átláthatatlan pontszámítást még az életben nem láttam.Teljesen össze vissza ad minden csatában)
    Ebben az esetben a csata legeleje. Kiszedtem egy player tankot úgy 210 pontért.Egy másik pantherD kilőtt egy AI-t 2800-ért!!!! (egy perce se ment még a csata,így nem lehetett olyan sok sebzése,főleg nem kurszkon ahol oda is kell érni az ellenhez)
    Mit csinálhatott hogy egy perc alatt ennyit kapott ????

• gstup
    Ebből ez lett.Ez normális? :)
  • Gottfried
    Igen,a staton főleg a BR változások előtti. T4-be tényleg nem sokat érnek a párducok.Azt nem is értem hogy a D és A miért lett BR6 a t34/85 D5t meg BR5.
    Eddig is gond volt a németekkel magasabb tierben,nem tudom miért cseszték el a tier3 végét is.
  • Gottfried
    Megnéztem az elmúlt két napot.Elég kiegyensúlyozott a win/lose a ruszkikkal (t3-ban t34/85 és t34/57-el)

• gstup
    Viszont imádom a hit +1 kiírást. :)
  • gstup
    A D párduc mióta tier 3?Nálam régen sem voltak az.Az új br után meg pláne nem az.És azt is vedd figyelembe hogy a csatáid 90%-át még régi br-el toltad. ;) Most menj párduccal t-44,is-2,su-122p ellen. :) Plusz a tigris 1-es is már ilyen csatákban van.Régen egyszer sem ment is-2 ellen.
  • Gottfried
    Ebben lehet valami,egy ideje elég keveset játszom,talán azért nem érzem annyira.Minden esetre ha orosz t3-al megyek,nem érzem olyan OP-nak őket.(persze akkor nem német t4-ek jönnek szembe. :D)
    Sajnos sokszor még azt is elcseszik ami jó volt. :(

• Sherman0070
    Amúgy a Sherman miért kapott 4.7-es br-t? Amikor Open lett a játék fun op vas volt most meg egy szemétdarab :D
  • Gottfried
    Akkor csak szimplán nincs szerencséd a németekkel. :) Amint a statom is bizonyítja(az oroszokkal kb ugyanilyen t3-ban) ,nálam nincs érezhető különbség t3-ig egyik nemzet javára sem.A pantherral és a t34/85-el is ugyanúgy egylövésezek ha úgy jön ki.A t34/57-el pedig csak nagyon ritkán.(ennek ellenére szeretem azt is)A pzIIIL/M és a pzIVF2 is teljesen egyenrangúak a hasonló orosz vasakkal.

Az emberi tényezőben teljesen igazad van,viszont az orosz oldalon legalább annyiszor van teljesen idiota csapat mint a németen.Én mostanában többet játszom az orosszal mert azzal vagyok elmaradva és gondolom emiatt úgy érzem ,hogy talán az orosz oldalon még több a retardált mint a németen.A pilótákkal kapcsolatban is egyetértünk.Sokan csak kényszerből repülnek mert kilőtték a tankjukat és ezért nem tudnak repülni.(én sem szeretem a repcsiket és mivel szinte csak árkádban mentem repülőkkel,sokszor bajban vagyok velük RB tankcsatában ha már nem marad tankom.Simbe meg be sem viszem mert még felszállni sem tudok :D)

Nem tudom milyen szinten van a legénységed,az enyém mindkét oldalon elég jól képzett.(úgy 1400-as szint körül vannak) Sokat számít a képzettség !! Ezt azóta tudom mióta van ez a spawnpontos rendszer és szimben tettem még egy slotra tankot.Egy majdnem alap legénység érezhetően rosszabbul teljesít mint a képzettek.(menettulajdonságok,látótáv,pontosság,töltésidő,stb.)Tényleg sokat számít....

A sok randommal kapcsolatban is igazad van de ez sem nemzet specifikus. A T34-eket szinte mindig egy lövéssel szedik ki alólam ha egy tigrissel vagy pantherrel kerülök szembe.Van itt baj bőven de szerintem csak T4-től van gond a balansszal.
  • Luciferkee
    De nincs semmilyen adatuk arról, hogy az olasz oldal erősebb lenne, vagy hogy imbalance van a játékban.
    Elolvastam ezt a kérdezz feleleket, néha néha az az érzésem, hogy direkt akarják a játékosszámot lejebb vinni.
    Ma járt le a prémiumom, eszem ágában sincs megújítani (nem azért, mert nem telik rá, hanem egyszerűen ezek 1 garast sem érdemelnek).
  • JethroHUN
    Múlt időben kellett volna írnod. A BR változtatások óta EGYÁLTALÁN nem játszható a német T3 SEM. Volt összesen 2 jó tank abban a tierben, a Panther D és a Jagdpanzer IV/70(V) , most viszont folyamatosan T4be kerülnek ott viszont szar sem érnek, magyarul meg mondva. Nem véletlen, hogy 10x annyi orosz tank vár csatára mint német.
  • Holmatro
    A Yer-2, Il-2M-nél kimaradt az "és"... :) Soha nem éreztem hogy bennem lenne a hiba. Nehéz úgy győzni, hogy 2 perc alatt elfogy a csapat, és senki nem foglal...meg sem próbálják. Úgy is nehéz győzni, hogy a csapatod pilótái a balfaszságukat úgy akarják kompenzálni, hogy kamikázét játszanak. Ennyit az emberi tényezőkről. Ha meg 800 méterről 1 lövéssel szednek ki folyamatosan, azzal sem tudok mit kezdeni. Főleg úgy, hogy előtte szitává lövöm az ellenséget. Közelharcra csak ritkán kerül sor, de akkor is 3X-os túlerővel találom szemben magam. Nézd meg hogy mennyi szakasz játszik az orosz oldalon(legalább a fele abban van). T3? Én nem érzem hogy abban lennék, mert folyamatosan IS2-ők jönnek szembe... A Panther-ban sem érzek semmi erőt, bárhova lövök csak pontot ad érte. Első lövésből halál csak álom vele. Mondom még egyszer: célzott lövésekről beszélek (még mielőtt jön a "nem tudod hova kell lőni" megjegyzés). Érdekes hogy az oroszoknál nem érzem ezeket a problémákat... Még egy érdekesség a repülős oldalon: 700-zal rázuhanok egy 3000 méterrel vízszintesen repülő yak-3-ra... mi történik? A sérült gép 5 másodperc múlva már mögöttem repül lőtávolságon belül úgy, hogy tartja a távolságot...WTF??? Ennyit a B'nZ technikáról, ami 1 évvel ezelőtt még működött. A fordulóharc meg reménytelen a német gépekkel. Ha sz oroszok csinálnának egy sakk programot, akkor az orosz sakk bábuk 2X annyit léphetnének...
  • Sherman0070
    De kíváncsi vagyok milyen :D
  • Gottfried
    Ne tedd!! :D
  • Sherman0070
    Na meglett az első Tigris 2. Ha lesz pénzem hogy megvegyem kipróbálom.
  • Gottfried
    A hiba benned van ha már t3-ban sem megy a játék.Ott még egyáltalán nincs gond a balansszal!!Sőt!! T3 simben a német oldal erősebb. T4 aztán tényleg nem egy élmény a németekkel,t5 meg játszhatatlan. Na de hogy t3-ben sem megy......Ezt eddig még senki nem mondta. Pár stat t3 német tankokkal(átlagos játékos vagyok,nem megyek napi 5-10 csatánál többet):

És még egy apróság: Az il2 és a jer2 mióta vadászgépek ????
  • Droughert
    Ezt én is írtam korábban, az a kiírás is bugos, megszívtam párszor.
  • Dagohun74
    Azért néha érdekesen működnek a T-34-esek, van mikor telibe lövöm a torony és test között fekete lesz cső a gunner és a loader is és visszalő szinte azonnal.
  • Dagohun74
    A leírás alapján nyugodtan bele lehet rakni a maus-t a játékba. Más kérdés mennyire használható pl.: kurszkon használható míg ki nem dobják egy-két 1000kg-os bombával. És valószínűleg az orosz sírnának hogy túl OP a maus.
  • Droughert
    A nyitás után 100k volt az online létszám, az saccra kb. 40-50k érdeklődő volt, akik amúgy nem játszottak korábban a wt repülős részével, őket a tankok érdekelték volna,de azt kapták amit, és a jelenlegi online létszám tükrözi is a véleményüket. Kijött a GF de a létszám, nem emelkedett (inkább csökkent), ami valószínűleg azt jelenti, hogy sok új játékost nem sikerült szerezniük. Esetleg azt a kis pluszt amit nyertek a GF-el, azt el is veszítették az AF simulator mód elkaszálásával. Röviden kevesen élvezik, sokkal nagyobb volt ennek az egésznek a füstje, mint a lángja.
    A T34-eket meg könnyű kilőni, alap kérdés: milyen lőszert használsz?
  • Holmatro
    A saját tesztem eredménye: 5 napon keresztül napi 50 csata T3-T4 25/25 arányban, kizárólag német oldal (100%-ig képzett legénységgel).

1. nap 50 csata 7 győzelem 43 vereség.
    2. nap 50 csata 12 győzelem 38 vereség
    3. nap 50 csata 16 győzelem 34 vereség
    4. nap 50 csata 10 győzelem 40 vereség
    5. nap 50 csata 8 győzelem 42 vereség

Tisztelettel kérdezném a fejlesztőktől hogy szokták-e figyelni a statisztikákat??? Észrevették-e már ezt a nyomasztó orosz fölényt minden értelemben? Esetleg hogy a T34/57 10-ből 8X egy lövéssel lövi ki a Tigrist vagy a JP-t... Hogy a szánalmas német tankoknak(csak a játékban) 6-10 lövés kell ahhoz, hogy egy nyomorult T-34-est kiszedjen? Ja, hogy ez így jó... 2 perc után már a fél német csapat kilépett. Csak meg kell nézni azt, hogy mennyi a német és mennyi az orosz tankokkal játszó várakozók száma. Vagy hogy abból áll a játék, hogy az orosz tankok már kezdéskor lerohanják a bázispontokat, befoglalják és semmi egyebet nem tesznek csak kempelnek. Persze egy lövéssel bármit kilőnek. Hol jelentkezik a fegyverek pontossága közötti különbség? Sok esetben annyi a játék, hogy pozícióba kerülök, és a célzás pillanatában 4 tank egyszerre rám lő. Esély? Az orosz közepesek már akkor pozícióba kerülnek, amikor én még csak fél úton járok...és még csak a tankokról beszéltünk. A Yer-2, Il-2M a vadászok fölénye is óriási. A B'nZ technika itt mit ér, ha befoglalják a földiek a bázisokat? Meg amúgy is. Orosz oldalon játszva meg totál unalom, szinte versenyezni kell a kill-ekért. Nem tudom ki élvezi ezt, én nem.
  • Trucker39
    Maus
  • Droughert
    Persze, csak érdekelne, hogy mi köze a jármű súlyának ahhoz, hogy milyen harcértéke van? Mert a Su-100/Su-122P nagyon jó td (Su-100 szerintem op), ezekhez jár még egy respawn, a JP-hez nem mert nehéz? Logika hol van ebben? Ja és mellé a Su-100nak elvileg nem működik a lőszer rekesze, lőheted te a cső alatt, szökőévben fog berobbanni, de "majd" javítják, ahogy múltkor olvastam a választ erre.. Nem tudják ezek, hogy merre van az előre.