War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne haragudj,zavar az emberi butaság,nem tudom megállni szó nélkül.Látom elõttem is idéztek tõled páran,csak a végkövetkeztetés maradt le náluk.
Egyébként csak az írásod helyességérõl mondtam véleményt,az általad leírt baromságokat-mint pl. hogy a spawn körben ne lehessen lõni,stb.-még nem is minõsítettem.Nyafogsz meg fényezed itt magad hogy te mekkora ász vagy,aki némettel játszik az meg mind hülye de egy normális mondatot nem tudsz leírni.Ja,és hogy emellett még megemlíted azt hogy nem vagy fiatal.Mert ha mondjuk 10 éves lennél.....akkor talán el lehetne nézni. 😊
Egyébként csak az írásod helyességérõl mondtam véleményt,az általad leírt baromságokat-mint pl. hogy a spawn körben ne lehessen lõni,stb.-még nem is minõsítettem.Nyafogsz meg fényezed itt magad hogy te mekkora ász vagy,aki némettel játszik az meg mind hülye de egy normális mondatot nem tudsz leírni.Ja,és hogy emellett még megemlíted azt hogy nem vagy fiatal.Mert ha mondjuk 10 éves lennél.....akkor talán el lehetne nézni. 😊
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
nálam is voltak gondok replay el de tobbszoros elindíttásnál már azért mukodott az a baj a replay el hogy semmit sem mutat csak a mozgást nincs sem sniper nézet jóformán semmi. egyáltalánn nem olyan mint a konkurenciáé
azért volt vele sikerélményem 😊
lõttem már ki egybõl t-50et vele valahogyan meg is lepõdtem 😊
kurskon meg átmentem vele arty módba és sikerült behúzni egy kb km-es killt a domboldalról 😄
olyan szép volt de a szemét replay nálam nem akar menni.. hiába lassítom le egyszerûen nem tölt tovább..
lõttem már ki egybõl t-50et vele valahogyan meg is lepõdtem 😊
kurskon meg átmentem vele arty módba és sikerült behúzni egy kb km-es killt a domboldalról 😄
olyan szép volt de a szemét replay nálam nem akar menni.. hiába lassítom le egyszerûen nem tölt tovább..
nincs lehetoség egyik módban sem az ujratoltésre még de tervezték szoval elob bvagy utobb az is bekerul
Még szerencse hogy nekem nem kellett ezt a "trágár" nyelvet megtanulnom.
Mert ahogy elnézem semmi mást nem tudsz csak így meg úgy lemondani a másikat (amit én eddig nem tettem)
Mert ahogy elnézem semmi mást nem tudsz csak így meg úgy lemondani a másikat (amit én eddig nem tettem)
hát végigzongoráztam az összes gombot és képtelen vagyok lõszert váltani. Az alapértelmezett gombok semmit nem csinálnak. Tehát valaki aki esetleg tud segíteni az legyenszíves. Köszönöm.
A bugok mellett, Tier III-ban oroszként már egyáltalán nem vicces az élet! A Panther úgy szakít ketté ahogy neki tetszik, és ünnepnap, ha kilövök egy PzIV -et... <#zavart1>#zavart1>
Flee.......mocskos undorító egy gép
Nekem már megvan egy ideje.Semmi extra.Egyáltalán nem pukkannak tõle az orosz tankok.Closed betában sem volt máshogy.
Valaki mesélje el mi a leghatásosabb mód a KV-1 ellen? a saját kv-1 beszerzése mellett.
angelus1991ster.blogspot.hu
hát ne is haragudj,de aki nem találja a távirányítón a bekapcsolót......
Bocs de kezdõként nyomom fingom nincs mi az a default meg stb. Az 1,2,3 gomb nekem semmit nem csinál alapból. Tehát légyszíves pontosabban, KÖSZI!
Még egy érdekesség... <#fejvakaras>#fejvakaras>
Gondoltam gyorsan megcserélem a lõszereket, erre valahogy az a rész is bebugzott és 3 lõszert tudtam 77 -re állítani, sõt kérte is, addig nem enged belépni... Felhúztam és most állok a csatában 1 fajta lõszerrel, igaz abból legalább 77 van! <#zavart1>#zavart1><#hehe>#hehe>
Gondoltam gyorsan megcserélem a lõszereket, erre valahogy az a rész is bebugzott és 3 lõszert tudtam 77 -re állítani, sõt kérte is, addig nem enged belépni... Felhúztam és most állok a csatában 1 fajta lõszerrel, igaz abból legalább 77 van! <#zavart1>#zavart1><#hehe>#hehe>
Ehh, pár csata után tegnap megjavult a kis Tier I prém tankon, de az oroszokkal eddig nem változott semmi...
Hmmm, nekem olyan bajom van, hogy nem mûködik a tûzoltó, be van configolva a 7-es gombra, kigyulladok és közli, hogy nincs társítva gomb.. Leégek... 😞
Nálad lehet így van, de nekem mázlim volt, hogy elsõnek a teszt pályát választottam ahol kiderült még a lövésre se állított be semmit ott ráértem a gombokat kiosztani.
Ha nem menne akkor controls misc és ott a legalján tudod blindelni
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
1,2,3.....defaultban 😛
Valaki meg tudja mondani a tankban hogy tudok lõszer típust váltani, mert sehol nem találom a beállítását?
A festmény címe: a K ANYÁTOKAT AZT!
😄

😄

Ne a legót vedd elõ hanem a nyelvtan könyvet!! Olyan hihetetlenül szarul írsz hogy az általános iskola második osztályában sem ütnéd meg az elégséges szintet!!!
Fiam,te hülye vagy! 😊
Fiam,te hülye vagy! 😊
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
A full vitality sem ad God mode-ot 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Ebbõl a PZ III F-bõl mindig a legénységem hal meg úgy a full vitality-n van az összes.
Most is de csak a 200 aranyért.Viszont a bugjavítás után ingyen a tied lehet ha lenyomsz 15 gyõztes meccset.Ha neked azonnal kell és megéri a 200 aranyat akkor vedd meg viszont ha van hozzá türelmed akkor szerintem másra is bõven elherdálhatod a 200 aranyat.
Most is meg lehet szerezni? Vagy várjak a bugjavításig. Bocsánat, de kicsit még átláthatatlan a játék nekem.
biztosan lesz a jövõben csak ki kell várni 😊
Törölt felhasználó
Azért egy távcsövet igazán rakhattak volna a játékba.
Igen de érdemes megvárni míg kijavítják a bugot és ingyen megkapod 15 gyõztes meccs után.
Vannak ezek a matricák. Ha egye pl.: a Magyar Királyi Honvédség tank matricát 200 wt-s aranyért megveszem. Onnantól többször használhatom, egyszerre több tankon?
na megvan a heat a pzIV-be 😊
t-34et megette simán, elsõre felgyújtottam úgy 45 fokos szögbõl 😄
aztán két t-50re lõttem rá hátulról és szétkenõdött rajtuk wtf 😄
láttam ahogy szétmegy a jó orosz acélon és nem történt semmi 😄
t-34et megette simán, elsõre felgyújtottam úgy 45 fokos szögbõl 😄
aztán két t-50re lõttem rá hátulról és szétkenõdött rajtuk wtf 😄
láttam ahogy szétmegy a jó orosz acélon és nem történt semmi 😄
Már szórakoztam a lõszerrel is
Megcsinálhatnák hogy a spawnkorben lévok ne tudjanak loni se egyik se másik fél akkor ha valaki bemegy a spawnkorbe akkor nem tudják kiloni egymást.
A másik én azt nevezem campelésnek hogy felmegy a legnagyobb pontra a maponn és végig onnan lovoldozik és megteheti mert nem kell észrevennie a mozgó tankot csak elég ha atornyot arra fordítja amerre a piros jelolés van aztán sniper nézet és már csak meg kell keresnie hol van az ellenfél.
A másik én azt nevezem campelésnek hogy felmegy a legnagyobb pontra a maponn és végig onnan lovoldozik és megteheti mert nem kell észrevennie a mozgó tankot csak elég ha atornyot arra fordítja amerre a piros jelolés van aztán sniper nézet és már csak meg kell keresnie hol van az ellenfél.
Németen pz38t az f2 ig,és megoldva a t50-34 problêma.Az f2 alapgép is egy lövésez majd mindent.Persze aki szeret sz.pni az végig viszi az összeset.Rengeteg hajszálat lehet megörizni ha átugrod a "technikai rést".
Én campereket nemigen látok.Eggyik oldalon se.Amiröl te beszélsz az az agy nêlküli rohanás elöre.Lehet t50 el mükszik mert kibír egy valag lövést, ( olyan mint af-en a b szêriás usa "vadászok") de ha ismered egy tank gyengéit erösségeit akkor kihasználod azt.Jelen esetben távolról pattintod némettel.Néha làtni pàr embert"beásva" de azt nem nevezném campelésnek.(berohanni foglalni nen sok értelme van,haxsak gyorsan meg bem akarszz dögleni)Azokra meg ott az arty ha máshogy nem megy.Vagy csapatmunka ha van rá partner.A respawn camperek zavarnak de az nem ugyanaz.
Én campereket nemigen látok.Eggyik oldalon se.Amiröl te beszélsz az az agy nêlküli rohanás elöre.Lehet t50 el mükszik mert kibír egy valag lövést, ( olyan mint af-en a b szêriás usa "vadászok") de ha ismered egy tank gyengéit erösségeit akkor kihasználod azt.Jelen esetben távolról pattintod némettel.Néha làtni pàr embert"beásva" de azt nem nevezném campelésnek.(berohanni foglalni nen sok értelme van,haxsak gyorsan meg bem akarszz dögleni)Azokra meg ott az arty ha máshogy nem megy.Vagy csapatmunka ha van rá partner.A respawn camperek zavarnak de az nem ugyanaz.
Na jah vissza vissz atudnak loni az oroszok nemgond szedtem már ki tigert mikor máshova akart menni csak oldalra fordult és bekapott egy "gránátot"
de probáltam már flankelni Ferdinandot csak nem lehetett mert látott a térképenn és simánn utánnamfordult.
de probáltam már flankelni Ferdinandot csak nem lehetett mert látott a térképenn és simánn utánnamfordult.
Azt nevezzük közelharcnak, amikor olyan közel engedem õket magamhoz, hogy vissza tudnak lõni.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Mit nevezunk kozelharcnak? amúgy látom az elvtársak a hibákat észreveszik.
Win7, csak klasszik skin.
Ott a lényeg is, az afterburner méri az FPS-t. 70-80 kb.
Én nem szeretem a bozótot, lévén hogy német tankokkal játszok, nekem nem jó a közelharc. De ahogy észrevettem, az elvtársak se nagyon szeretnek sunnyogni, inkább gyorsan elérnék a helyet amit akarnak. Csak a gránátom általában gyorsabb.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
"jáccol"...

csak olyannál lehet változtatni ahol 4 féle van mert akkor egyet tudsz "cserélgetni" 😊 így lehet a sorrendet változtatni de gondolom majd ezt megcsinálják normálisan mert elég tré így 😊
addig marad h ha olyan van elõl amit nem akarsz akkor ellövöd az elején h betöltse amit akarsz
addig marad h ha olyan van elõl amit nem akarsz akkor ellövöd az elején h betöltse amit akarsz
Nem mondtam hogy nem lehet használni hanem hogy sikerult e naki anélkul észrevennie valakit. igen de ki az aki a sárga helyeken menne ha vannak fák és nem lenne spot? te is inkább sunnyognál mint a nyílt terepenn mennél nem?
a spawn képernyõn sem tudom a sorrendet változtatni. Pl. ha 3 féle lõszer van, akkor ha bármelyikre rákattintok, az elõugró listán az fehér, a másik kettõ szürke. Látom õket, de a sorrendet nem tudom változtatni.
A sniper nézetet se szabad használni? Mármint a parancsnoknak lenne távcsöve, de itt nincs, tehát pusztán szabad szemmel kell kiszúrni õket?
Ha jártál már valaha a kurszki pályán, a sárgában a sokkal sötétebb tankot azért ki lehet szúrni.
Ha jártál már valaha a kurszki pályán, a sárgában a sokkal sötétebb tankot azért ki lehet szúrni.
"fály az igazság" Na ezt felírom valahova, ilyet még sose láttam 😄
a spawn képernyonn is ki kell választanod nem elég cska a garázsban
nocsak csak nem fály az igazság hogy elkezdesz személyeskedni?
ha gondolkodsz kicsit és (biztos vagyok hog ynémet tankokkal jáccol) figyeld meg a játékodat és mond meg hányszor láttál meg valakit anélkul hogy a térképre néztél volna és használtad volna a sniper nézetet.
A SB modnak csak a minimap az egyetlen hiányossága aminn megjelennek az ellenfelek. és igen nem vagyok fiatal de néha még mindig eloveszem a legót.
ha gondolkodsz kicsit és (biztos vagyok hog ynémet tankokkal jáccol) figyeld meg a játékodat és mond meg hányszor láttál meg valakit anélkul hogy a térképre néztél volna és használtad volna a sniper nézetet.
A SB modnak csak a minimap az egyetlen hiányossága aminn megjelennek az ellenfelek. és igen nem vagyok fiatal de néha még mindig eloveszem a legót.