War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a menü volt furcsa,a jármû választásnál,hisz ott vannak egy helyen a repülõk,és a tankok is:-)köszi mégegyszer:-)
Teljesen alap dolgok nem mûködnek, mint a választható spawnpoint minden pályán, vagy az Arcade mapokon a véletlenszerû startpozíció a csapatoknak. (Külön csókoltatom a Jungle nevû élvezhetetlen akadálypálya kitalálóját) Ez egyelõre egyáltalán nem fun.
Szóval egyelõre visszatérek a kiváló repülõs részhez, a tankokra majd egy hónap múlva újra ránézek, amikor megjönnek már az elsõ javítások a legotrombább hibákra, van belõlük bõven. Meg talán addigra néhány új pálya is érkezik, esetleg nem-Ardace pályák is. Esetleg akkor majd RB-ben nem a vicckategóriás Arcade mapokon kell majd játszanunk.
besunyogtam a fák közé közel az ai tankokhoz és hívtam rájuk az artit amikor csak tudtam közben meg ha arra kószált egy-egy il-2 azt megkínáltam a 20assal 😄
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
itt is vannak simán 1000 méter feletti killek de legalább lehet sunnyogni a bokrosban aztán onnan osztani 😊
igen fõleg oroszokkal megyek jelenleg 😄
majd ha lesz amcsi fa akkor átmegy egy rakás német oda és akkor elkezdem normálisan húzni azt is 😄
This error occurs if you try to connect to the DEV-server with an account that does not have this access. If you have access to DEV - please check whether you are using a correct account.
If the problem presists, please, contact our Support Team. They will help you with this issue.
fooldalon nem talaltok kulon klienst, vagy egyben van a repulokkel?
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/90185-developers-diaries-ground-forces-damage-model-part-2/
HE lõszert csak telepített dolgokra, pl: AAA ellen érdemes használni.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Az APCR azért rossz, mert ha át is üt, de nem okoz nagy kárt a tank belsejében. Csak azt a modult/személyzetet tudja sebezni, amit el is talál. Hiába nagy az átütése, azzal is célozni kell.
Az APHE/APHEBC lõszer kisebb átültetéssel rendelkezik, de ha átüt akkor beül sokkal nagyobb kárt okoz mint az APCR.
HE-t leginkább a páncél nélküli célpontok ellen éri meg használni, mint pl a légvédelmik, vagy a nyitott ruszki TD-k.
Nem tom, milyen lõszer van még? 😄
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Ebben a videóban nagyjából benne vannak a lõszerek (is)
https://www.youtube.com/watch?v=BE6VkoY3d6w
Ott vannak a követelmények a megszerzéshez mind alatt de hiába teljesítettem már néhányat,nem adja oda õket.😞
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
csakhát amíg a TD-k meg a mediumok is 2x tudnak spawnolni addig a németek vannak elonyben.
A Német vagy az Orosz?
változnak a rovátkák a függõleges tengelyen akár "menet közben" is amikor lõszert váltasz 😊
kicsit high tech de így oldották meg 😊