War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

siker,köszi a segítséget:-)
a menü volt furcsa,a jármû választásnál,hisz ott vannak egy helyen a repülõk,és a tankok is:-)köszi mégegyszer:-)
Néhány napi játék után úgy vélem hogy ezt kár volt ilyen állapotban kiadni. Egyszerûen nem volt rá készen. A GFnek nagyot kellett volna ütnie amikor kijön, de így, repetitív, bugos vacak formájában egyelõre felejtõs.

Teljesen alap dolgok nem mûködnek, mint a választható spawnpoint minden pályán, vagy az Arcade mapokon a véletlenszerû startpozíció a csapatoknak. (Külön csókoltatom a Jungle nevû élvezhetetlen akadálypálya kitalálóját) Ez egyelõre egyáltalán nem fun.

Szóval egyelõre visszatérek a kiváló repülõs részhez, a tankokra majd egy hónap múlva újra ránézek, amikor megjönnek már az elsõ javítások a legotrombább hibákra, van belõlük bõven. Meg talán addigra néhány új pálya is érkezik, esetleg nem-Ardace pályák is. Esetleg akkor majd RB-ben nem a vicckategóriás Arcade mapokon kell majd játszanunk.

azért látszik, hogy van érdeklõdés.. már délelõtt közel 70k ember fent van 😊
a német reserve géppel mentem tegnap pár kört és egyszer be is rakott kurskra... mondom ez fasza lesz 😄

besunyogtam a fák közé közel az ai tankokhoz és hívtam rájuk az artit amikor csak tudtam közben meg ha arra kószált egy-egy il-2 azt megkínáltam a 20assal 😄
Ulvar
Én némettel is pirítottam, sztem ugyanolyan mint volt, jó...tény vannak fák melyek többet takarnak, de nem vészes. Nagyszerû manõverezõ támadásokat lehet végrehajtani az ellenség háta mögé kúszva nagy kerülõkön. Ha van egy két értelmes társ aki szintén ezt a módszert követi, az szinte mindig Winel zárul. Pontosan ezért tetszik a pálya, mert gondolkodóba ejt, hogy milyen a saját jelenlegi tankommal mit tudok az ellenség adott tierû tankjai ellen tenni.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

nekem is tetszik az új Kursk 😛 😊
itt is vannak simán 1000 méter feletti killek de legalább lehet sunnyogni a bokrosban aztán onnan osztani 😊

igen fõleg oroszokkal megyek jelenleg 😄

majd ha lesz amcsi fa akkor átmegy egy rakás német oda és akkor elkezdem normálisan húzni azt is 😄
Akkor lenne értelme ha mondjuk a ruskik 2x spawnolhatnának de anémetek nem ok csak 1 tankal mehetnének be. Akkor lenne valóságos mert a ruskik is cska azért gyoztek háboruban mert rengeteg eroforrásuk volt
Mert a sok német megunta a sorban állást és gyorsan beülve egy orosz tankba átcsapott tk ba 😊

Toltsd le a repulost ha még nem tetted majd válts átt ARMY ra és már mehetsz is ha tettél be tankot magadnak. A legjobb lenne ha néznél vide=okat rola mti hogyan
átt kell állíttanod a launcherban hogy melyik szerverre akarsz csatlakozni
Sziasztok.Segítsetek légyszi,mert nem nagyon értem,miért nem tudok a grund forces -ba belépni....:Error 8000100B: Game Is Not Activated For This Account.
This error occurs if you try to connect to the DEV-server with an account that does not have this access. If you have access to DEV - please check whether you are using a correct account.

If the problem presists, please, contact our Support Team. They will help you with this issue.
Jockey
tudom lame kerdes, de ezt a tankot war thundert hogy tudom letolteni?
fooldalon nem talaltok kulon klienst, vagy egyben van a repulokkel?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Hát pont ez az a ruszkiknak nincs igazán ngyorsan tolto ágyujuk és míg igaz van alacsony tieben nehéz tankjuk addig tudjuk hogy a páncél nem sokat ér ha az ellenfélnek jóval nagyobb az áttutése. Na meg kíváncsi vagyok probált e valaki kozuletek SU-122 vel Kursk onn lovoldozni? lovések kozott még forumozni is van idom. Szerintem még ígyis a németeknek kedvez kursk de legaláb bmár vna esélye az orosz csapanak is. Legszívesebben én SB battleban a minimap spotolást is kivenném. Magasabb tierben mikor a 200 milis frontpáncéllal rendelkezo Ferdi a pálya másik végébol szedi ki a T44 es tankokat (mert ugye látja hogy jonnek mutatja a térkép) Nah akkor probálj meg Flankelni. Vagy Karelia a Tiger 2 nem ment messzebb a spawnpont tól csak anynira hogy belássa a terepet , és szintén nem lehettt flankelni mert kapásbol oneshotolt bármit ha betoltve volt megint cska azért merrt látta a piros pontot a térképen.
Nekem pont ez tetszett meg,hogy van hely .Elvagyok a többin is,de itt legalàbb a célzást is kellett használni.Mivel csak medet megyek így oda tudtam piszkálni a nehêz gépeknek ill még cbt - összerakott magasabb tierü tankokkal ( lesz majd itt is a br besorolások után) és volt esély kilöni öket.Ha nézel pár képet kurskról ,nem volt egy faiskola.( ahogy ma se az) Igy kicsit arkados.Nagy ágyu nagy páncél és nyersz.Akárcsak af arcade (+ gyors reload).
Kivéve hogy ami messzire pontos az kozelre is az nem? vagy nemértem aki német tankal van anak annyi a játék hogy távolról pufogtat és ennyi? Mint a legtobb német tank beáll karelia szélére és várja a sultgalambot ennyi volna az élvezet a német tankal. Ne értsetek félre huzom a német ágat is csakhát ami ott megy az egy vicc ilyen várakozások vannak hogy 70 német és 9 ruszki.
Tekintve hogy az összes többi pálya a ruszki hurkatöltõknek készült, amiknek a pontosság nem erény... Ja, nem nehéz kitalálni 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Én Stug F-re megyek rá, az már csak kilyukasztja.
Miért van olyan érzésem hogy akik itt azt mondják hogy Kursk ot elrontották azok mind Német jármuvekkel mennek?
En T50 ellen azt használom hogy PZ38 al húzom amíg nem lesz meg az F2...ráérek
Annyi erõfeszítéssel amennyibõl teljesen átszabták Kurszkot, csinálhattak volna egy új pályát, és akkor már lenne 2 rendes pályánk. De nem, inkább elrontották azt az egyet is :/

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Ezt a Kurskot kiherélték arcadda. Hiába tudsz célozni,ha l...szt se látni.De legalább ,már itt is szar az fps-em
Lövöm én õket mindenhol, tornyon, testen, de nem hatja meg õket😊
Nagy kaliberbe HE, kisebbe APCR, meg az anyjuk szidása. Bezzeg amikor a Pz IV F2-vel szemeznek, akkor igencsak folyik róluk a víz 😄

Robbanotolteteket használj ellenuk és a tornyukat lodd de ne HE-t hanem olyat amiben van robbanotoltet is
HE lõszert nem szeretik 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Ezekkel a T-50-ekkel egyébként mit kéne kezdeni? Átlõni nem lehet õket, egy-két lövéssel kifiléznek, és mire az ember eljut félútig a pontokig, addig õk már a háta mögül lövöldöznek rá.
Valaki még rajtam kivul aki orosz oldalon jáccik és szívesen jáccana csapatban? egyedul kezd kicsit unalmas lenni
Amúgy, ha már AI tankok. Múltkor belefutottam egy kisebb PzII(AI) csordába IS-sel és mire kettõt kinyírtam, addigra a többi szembõl(!) kilõtte az egész legénységet. Köpni-nyelni nem tudtam 😄

Értem, ismét köszönet.
Errõl lenne szó:

Az csak repülõknél mûködik, a lövedékesést kompenzálja vagy mi a szösz.

Itt olvashatsz a sebzésmodellrõl angolul:
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/90185-developers-diaries-ground-forces-damage-model-part-2/

HE gránát az ellenség alá beszúrva mûködik a legjobban, szép nagy kárlistát csinál 😄

Rendben, köszi mindenkinek. Még egy kérdés: csata kezdeténél, a spawn képernyõn a vertical targeting az mit takar?
Ulvar
Fontos a robbanó töltet, amely lövedékben nincs, azzal lehet átütöd de nem sebzed, így lõhetsz bele kilencet is mire kilövöd, miközben ha átváltasz a robbanófejjel rendelkezõre, akkor 1 vagy 2 lövésbõl pukkan az áldozat.

HE lõszert csak telepített dolgokra, pl: AAA ellen érdemes használni.

Fõ halálok Kurskon (egy csatában) Ai Stuka + ai il2. Nem szabad az Ai tankokat fedezéknek használni 😊)

APCR-t csak akkor használj, ha mással egyáltalán nem tudod sebezni amit lõsz.

Ahol lehet én a HEAT-et használom. Fõleg a Stug-on meg a PzIVD-n nagyon hatékony tud lenni.
Az APCR azért rossz, mert ha át is üt, de nem okoz nagy kárt a tank belsejében. Csak azt a modult/személyzetet tudja sebezni, amit el is talál. Hiába nagy az átütése, azzal is célozni kell.
Az APHE/APHEBC lõszer kisebb átültetéssel rendelkezik, de ha átüt akkor beül sokkal nagyobb kárt okoz mint az APCR.
HE-t leginkább a páncél nélküli célpontok ellen éri meg használni, mint pl a légvédelmik, vagy a nyitott ruszki TD-k.

Nem tom, milyen lõszer van még? 😄

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Most is, beállok a körbe foglalni, Pz III F, a legerõsebb APCR-rel töltve. Felbukkan a T-26, jön a körbe, lövöm, lövöm, már beér mellém a körbe, 10 méterrõl lövöm az oldalát... 9 lövés kellett a kilövéséhez. Azt hiszem nem értem teljesen a sebzésmodellt😊
A 75-ösbe HEAT kell, a Pz III F-be meg APCR és ima, az általában segít 😄
Ebben a videóban nagyjából benne vannak a lõszerek (is)
https://www.youtube.com/watch?v=BE6VkoY3d6w

Valaki leírná egy abszolút kezdõnek, hogy az elsõ 1-2 szinten mivel érdemes lõni mire? Németekkel kezdtem, de még a Pz III Ausf. F kb. 100 milit átütõ APCR-ével is csak kopogtatom a T-50-eket, T-28-akat. 5-6 lövést tunkolok beléjük, aztán õk egy lövéssel kiütik a töltõt, parancsnokot, vezetõt. Repeszt érdemes használni, és ha igen, mire? Az elsõ Stug 75 milis derpgunjában érdemes HE-t használni, vagy ott is maradjon a HEAT? Mert nem igazán érzem egyiket se hatékonynak😄
Gottfried
Tudja valaki hogy a tankos matricákat hogy lehet majd megszerezni? Egyelõre csak aranyért van.
Ott vannak a követelmények a megszerzéshez mind alatt de hiába teljesítettem már néhányat,nem adja oda õket.😞

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Nah majd megnézem és tesztelem a dolgot köszi.
Ha megnézed a 122mm-es Su122-est (prémet el tudod vinni test-re) meg a T-34-57-est )szintén a prémet) akkor látod, hogy a távolsági osztás a függõleges tengelyen nem ugyanaz 😊

A német szerintem de ha nem akar az ember sokat várni akkor orosz ott is ugyan ugy ki tudom loni a német tankokat a 122 es loveggel szoval mindegy
csakhát amíg a TD-k meg a mediumok is 2x tudnak spawnolni addig a németek vannak elonyben.
Ulvar
mind kettõ

Szerintetek melyik ág a jobb?
A Német vagy az Orosz?
Most gyorsan megnéztem,és megjavult teljesen az írányítás,nem értem mitõl de jó....bug lett volna?
lehet használni
változnak a rovátkák a függõleges tengelyen akár "menet közben" is amikor lõszert váltasz 😊
kicsit high tech de így oldották meg 😊
Ezt a célzórendszert a maga rovátkáival egyáltalán lehet használni?Csak mert ha úgy vesszük minden tank pontossága/lövedékének esése más így mindegyiknek különbözõ rovátka méret kéne ennyibõl.Egy durva példával KV-2 és JT-nek nem hiszem hogy ugyan olyan beosztás kellene.De mondhattam volna példát nemzeten belül is.