War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezt még nem tudni, amikor visszakapcsolják 😄

nem egy nagy erõfeszítés kifejleszteni õket úgyhogy ahogy gondolod 😊
Ulvar
Lényegében muszáj vagy, mert a német oldalon nem fogsz tudni jelen fázisban a tier IIes AA nélkül tier IIIba menni, ugyanis kell az is a 6 megvásárolt tier IIhöz.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Mikortól lehet repülõ+tank vegyes csatákat menni? Érdemes most elkezdeni fejleszteni a légvédelmi gépeket?

Az elme az önmaga saját helye és önmagában alkothat Mennyet Pokolból, Poklot Mennyből.

Azért tier 3_4 ig egy átlag játékos simàn elvan prém nélkül.És ha nem akar mindig Komettel menni akkor végig.Variálni kell a gépeket és simàn vihetö....és nincs farm érzés se.
a 100k-s online játékost már meg is lépte a wt 😊
azt hiszem ez rekord 😊
Nincs mese... ez a játék odabasz :-)
imádom, pedig még csak T-28nál tartok
Jót nevettem a husztin :-)
( vagy én is verjem magam földhöz a Dóra miatt?)
na azért elég sokan tudják használni és használják is a prém gépeket még úgy is hogy nem legyõzhetetlenek 😊
az elõnyöket meg megkapják amik velük járnak sokkal gyorsabban tud haladni és a lóvé miatt sem kell aggódnia még ha béna akkor sem 😊
Ilyen embereknek fejlesztik a játékot, mivel õ a fizetõképes kereslet.
Ez az óriási baj az ilyen WOT meg WT féle játékokkal, hozzájuk kell igazodni.
Sajnálom, mert nagyon jó szimulációt is ki lehetne hozni belõle, értem ezt mind az AF-re és GF-re, de már látom, ez nem az én játékom.

szóval jól értem, hogy õ egy elpusztíthatatlan trollgépet akart venni de most hogy már a játékosok megszerezték azokat a gépeket amikkel ki lehet õt lõni így már nem kell? xD
túl sokan vagyunk ezen a bolygón mindig mondom..😄
Még nem, de tervezik hogy majd lehet.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

A tankokon lévõ géppuskákat lehet használni?
Eagle16
Ja nekem az elõbb szépen ugráltak összevissza a tankok. Még megpróbáltam hátha, de nem, ez egy rakat ...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Az illeto aki azt a baromságot írta ugylátszik nemolvasta el hogy mit vásárolt akkor mer oda volt írva hogy nem a tankot veszed meg akkor hanem a CBT elérést
Amúgy majdnem 100k-n vannak fent, és elég jól bírja a szerver.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Frequency
Sziasztok!
PS4-en tolom a játékot,sehol nem találok infót hogy konzolon mikor indul a tankos rész...valaki tud valamit?

pointer4
Az egy dolog, hogy az ágyú hova néz, de a kamera nézet, a célkörrel, ahova szeretnék célozni majd egyszer, az nincs rögzítve a képen, és mozog.
Remélem sikerült jól megfogalmaznom.
Az szerintem azért "szédeleg",mert az az ágyú pozíciója.Meg kell várni míg odafordul a célra. 😊
pointer4
Köszi, jól fog jönni a kis mocskok ellen 😊

Srácok van arra lehetõség, hogy kicsit kijjebb lehessen zoomolni ?
Illetve, hogy a célkereszt, ahova nézek, arcade nézetben is középen legyen a képernyõn, és ne szédelegjen?
Gyerekek húzzátok az oroszokat, mert német T2-vel gyakorlatilag képtelenség bekerülni RB-be😊
Egyetértek az elõttem felszólaló bgabor barátommal. 😄
Én szeretem SB-n a kempereket. Ha kiszúrod tök könnyû az oldalukba kerülni. 😊
Jungle pályán meg ki kell menni a partra. Ott van lehetõség manõverezni.
Avenger
A t-50 tényleg gusztustalan, pedig én azzal játszok. 😊 A stug-nál az a jó, hogy ha megvan az APCR, akkor csak a kémlelõnyílására kell adni neki egyet, és pukkan is, ha nem, akkor a töltõ meg a lövész hal meg benne. 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Ulvar
Szerintem még akkor se, feleslegesen ne húzd a saját idõdet, mert nem lesz olyan tekintetben jó a játék, ahogy te elképzeled.

A stugomat is lerammolta még is el tudtam szakadni és ráfordulni.Az más kérdés h kilõni már nem tudtam.2x sikerült felgyújtani oldalról,de aztán õ ölt meg a végén engem...
Alig várjuk. 😊

Toby0501
PEBKAC 😊

Eagle16
És ebben is szépen össze ragadnak a tankot ütközésnél, lerammol egy T-50 és game over. Majd 1 év múlva visszanézek.

Ideje lenne helyre tenni, mert még a Pz III F-nek az APCR-je se mindig jut át rajta (meg persze az már T-34-ekkel harcol, mert miért ne)

T50 re azt mondjàk egy tierrel feljebb kéne a gxártàsi idö miatt.Majd br szàmolásnál kiderül mükszik e a rendszer.Elvileg feljebb menne...ha nem ruszki volna..
aki meg versenyezni akar az játsszon autóversennyel 😊
Eagle16
Az is egy nagy összevisszaság.

nekem pl tetszik a dzsungel pálya sokkal jobban örülök neki mint karelliának 😊
de hát kinek ez kinek az 😊
De ezek a mapok teljesen alkalmatlanok SB-re, fõleg a jungeles fos.
Majd ha jól kiismertem a játékot, addig meg marad az árkád.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Pont az SB az a hely, ahol ha helyben maradsz, elõbb utóbb kilõnek (ha okosak az ellenfelek, akkor még elõbb). Akkor jössz ki az egészbõl a legjobban, ha úgy sikerül letámadnod az ellenfelet, hogy nincs rád felkészülve. Ott nincs "500m bokron keresztüli" lövöldözés, azt látod amit látsz, mást nem. Egyedül a minimap spotolás ami piszkál benne (mondjuk az ilyen dzsungeles hiperrealisztikus pályákon nem árt ha van), meg a végtelen arty, de majdcsak kezdenek vele valamit.

pedig sb-ben van a legtöbb lehetõség kihasználni a játék adta lehetõségeket

nem fognak 20 méternyi bokron keresztül a nevedre lõni, simán meg lehet lepni az embereket mert nem világítasz, hogy hello itt vagyok így a kempelõket is meg lehet szopatni
ha meg tüzérséged is van akkor meg csak igazán
Az meg még nagyobb kempfeszt. Én most árkádban tolom (eddig only RB volt, de ezeken a mapokon nem túl élvezetes). Ott legalább nincs több perces várakozási idõ + a csaták is pörögnek. Meg szvsz egyszerûbb kiismerni a játékot is.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ulvar
Próbáld ki az SB-t.

Eagle16
37mm-es APCR nem lövi át a T-50 LFP-jét lololol. Kb. 150m-rõl. Úgy látom a sebzés modellek még nagyon nincsenek készen.

Egyelõre idõpazarlásnak jó a játék, engem legalábbis nem igazán szórakoztat,inkább fáraszt. RB-t próbáltam, nagyon büntetve van az aki mozog, mert megállás után borzalmasan sokáig tart célozni. Akkor sikerült 3 tankot kiszednem, amikor 1m-t se mozdultam a kemper helyrõl, amúgy meg ugyanezt csinálták velem...A hülye dzsungeles pályán kell menni állandóan, ahol az nyer aki nagyobb szerencsével találja el a másik nevét 500m-nyi fán meg bokron keresztül. AI-t nem láttam, de egy csomó mindenki lövöldözik a vakvilágba folyamatosan, aztán így próbálj meg koncentrálni.

Senki se hordta le semmilyen szarnak, konstrultívan beszélgetünk, ha figyeltél.

Egyetértek az elõttem szólókkal, azért mert vannak problémák a játékkal még nem kell vérpisti módon szídni és lehordani a játékot mindenféle szarnak. A repülõshöz is folyamatosan jönnek/jöttek javítások. Szóval a tankos szekcióban is lesznek folyamatosan javulások. Már most is sok mindent kijavítottak ami gondot okozott a zárt bétában. Szóval türelem fiúk.

Jó lesz ez akkor, ha úgy bírja a tempót a GF-es team is mint az AF.

Cbt-re pedig tényleg mindenki bejutott, 2x is behíttak' és csak játszottam. Nem is érdekelt nagyon a GF, a nigty-n goldból kihúztam pár magasabb tiert mentem néhány kört és annyi. Most ilyen idõtöltõ szerepet kapott, ha nincs normális repülõgépes event akkor, bemegyek 1-2 körre.
Mondjuk azt, hogy ez is Cbt amit bárki tesztelhet. A végén már csak az nem szerzett Cbt jogot aki nem akart.

akkor jön az a típus h már harmadszorra grindelem ki a jagdpanthert és a ***********-be az egésszel megint elveszik 😄
Torzonborz
Az a gond hogy az emberek többsége nagyon hamar ítél. Nekik mondhatod ezt , nem érdekli õket. Legtöbbször el se olvassák. Csak azt látják hogy ez egy bugos szar és ezt is terjesztik. Az hogy ez javítva lesz , nekik nem számít.
Pont emiatt jobb lett volna ha marad CBT és kicsit több embert hívnak oda be.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Khm khm...

😄

"-Van akinek nem lehet a kedvére tenni!
-Jézus is pont ezt mondta,Uram!"

Ulvar
Nagyon gyorsan ehhez hozzáfûznék valamit. Nem rád értem, úgy általánosságban véve.

Eddig az volt a baj, hogy nem lehet CBTben játszani, kevesen vannak, meg kéne nyitni Openbe, hogy minél több infó mehessen a készítõknek. Többen CBTsek is mondtuk hogy ez így még nem teljesen jó, de már közel az OBT állapothoz, ehhez képest hamarabb megnyitották, valszeg a nagy érdeklõdésre való tekintettek, leszarva a még ismert de nem javított bugokat.

Most nyitva van, vannak játékosok, lehet a bugokat javítani, úgyhogy lehet adni a feedbackeket. Ha ez így nem történt volna meg, fél év múlva se lett volna OBT, mert annyi hiba van még benne, de majd javul. De akkor meg az lett volna a baj, szóval sehogy sem jó egyeseknek 😊.

Van, csak nehogy azt érjék el vele, hogy a sok érdeklõdõ jó idõre, esetleg végleg kiábrándul a GF-bõl, mert egy kezdetleges, bugos vacakot kaptak a kezükbe.