37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Mnemomic
    ja és én csak szimben játszok.
  • Mnemomic
    tegnap ezzel az agyú gyors javításával egy t50-et szívattam meg a KT-mel- mondjuk nem értem még most sem hogyan került közénk nem volt senkivel szakaszban. Lőtt lelkesen mert látta, hogy javítok, csak a csövemet viszonylag gyorsan megjavították aztán ki is szedtem.
  • Stefan99
    Nem, egy patchben lett rövidítve, bár szerintem kicsit átestek a ló túloldalára. Múltkor Ferdivel kilőttem egy t54 ágyúját, behúzódott egy domb mögé, Ferdivel én utána, de mikor odaértem kilőtt, mert addigra meg is javította:)
  • Droughert
    Elvileg most kellene érkeznie egy nagyobb patchnek (szeptember szerintem), úgy sejtem, hogy ebben próbálnak minden újdonságot elsütni, ami talán jó irányba fogja vinni a játékot. Ha nem lesz benne semmi extra, akkor szép nagy bukás is lehet a GF, mert a játékosszám nem tükrözi a felhasználók elégedettségét, és ha nem jön a pénz , nem lesz pénz fejlesztésekre sem. Megítélésüket az utóbbi eventek sem javították, sok volt a panasz, postokat zárolták, megjelent az itteni Serb is, szóval csupa olyan dolog, ami nem jó irányba vitte a játékot.
  • Ninju
    Igen, teljesen egyetértek avval, hogy túlvállalták magukat.
    Talán Lammaer említette, hogy igazi bug javításra ősz környékén számíthatunk. Állítólag nem egy egyszerű folyamat.
    Megértelek, ha azt mondod jobban tetszik a WoT. Árkád módban van pár év előnye még akkor is, hogy ha van alapvető játékmechanikai eltérés a két játék között. Itt ugye nem mondhatod, hogy kigurulok, mert van annyi HP-m, hogy tuti kibírok még két lövést. :)
    Én pillanatnyilag még maradok, időnkét játszom picit amíg szórakoztat és várom a csodát. Hátha jön egy nagy hibajavító patch. :)
  • Gottfried
    Hát igen,árkádban inkább a wot.Ennek a játéknak pont az "élethűség"(a wothoz képest) a nagy előnye.Én emiatt szerettem meg és ez simben érezhető leginkább.(bár az RB-t is szeretem)

Csak nekem tűnik úgy hogy nagyon rövidek lettek a javítási idők? Vagy csak az eventben azok? A párduc lövegét,aztán később a motort is úgy 10-15 sec. alatt javítottam.Sokkal jobb így.
  • Droughert
    Ezt már én is írtam korábban, a többség azzal játszik, a pénz onnan jön, a leg kevesebb munka azzal van. Ezért lett elmeszelve a repülős SB-is, kevesen játszanak vele, és a legtöbb munka azzal van, egyszerűen nem éri meg, és szerintem túl is vállalták magukat, nincs elég erőforrás mindenre, GF-hez open óta tulajdonképen semmi érdemleges nem jött ki, az ordenáré bugok closed béta óta benne vannak és semmi nem történik velük. Arcade meg sajnos nagyon egyszerű, ha az marad a fő csapásirány akkor már inkább a wot, az messze jobb játékélményt nyújt számomra, mint egy GF arcade csata.
  • Ninju
    Lehet most nem leszek népszerű a véleményem miatt, de kíváncsi vagyok kinek vannak hasonló gondolatai.
    Alapvetően én is kizárólag Simulationben játszottam. A PzIII N és T-34 prém event során néztem át árkádba és meglepődtem. Ha a saját szintjén kezeli az ember meglepően játszható!
    Nekem az a meglátásom, hogy Gazsiék jelen pillanatban annyira el vannak havazva, hogy kizárólag árkádra balanszolnak. A vegyes csapatok miatt ott kevésbé ütközik ki az oldalak erőssége. A pénz is jobban jön. Már csak azért is, mert nem vársz 10-20 percet, hogy utána bedobjon egy 5 vs 5 csatába, ahol ha te vagy az isten van max. 10 killed. Árkádba bedob pillanatok alatt, kilősz 8-10 tankot és vége. Kapsz egy rakás pénzt és RP-t. Ezt sajnos el kell ismerni. (bár a becsapódás jelzőtől még mindig borsódzik a hátam. :) )
    Bár alapvetően sajnálom ezt a hozzáállást, meg tudom érteni őket. Véleményem szerint sokkal izgalmasabb SB-ben játszani, viszont amíg a fő játékos bázist az AB adja, addig én is azt a módot próbálnám rendbe rakni.
    Ezzel nem védeni akarom őket. Én is sokkal szívesebben játszanék egy kevésbé bugos, változatos és kiegyensúlyozottabb játékkal, de sajna ilyet nem ismerek.

Még egy záró gondolat. Ha van pár grafikusod akiket azért vettél fel, hogy látványos videókat készítsenek, nem fogod tudni őket befogni bughuntingra, mert egyszerűen nem értenek hozzá.

Béke!
  • Droughert
    Úgy néz ki orosz oldalról nem népszerű az event, gondolom zavaró, hogy nem lehet bomberrel baszogatni a tankokat.
    Ha meg elindul, akkor olyanok vannak ott akik tudnak is játszani, és persze orosz oldalon...

• Garakx
    Na ez azért így mekkora buziság? Berak csatába úgy hogy 5 perce megy. És a bázistól 50 méterre T-44 meg su-152... Nem soká éltem... JP-vel.
  • Droughert
    Off: Akit érdekel, wot-ban pörgesse az uk ágat, mert nagyon úgy néz ki, hogy T10-es medből prém. járgány lesz év vége felé, ha a garázsodban van akkor megkapod a T8-as prém megfelelőjét+az új T10-es medet is, amire lecserélik. Pont ezt írta valaki a Gajin-féle fail event alatt, hogy nem lenne meglepő ha a WG meglépné mégis azt a dolgot, és úgy néz ki, megteszik, hasonlóan mint anno a T34 esetében.
  • Sherman0070
    Jajj bocs. Túlságosan védem a játékot :D
  • Stefan99
    jó hír, hogy megdrágították a repülőket, így megint nem lehet azzal indulni.:)
  • Dagohun74
    Poénnak volt berakva. Azért öngyilkos ne legyél. Egyébként az aláírásomat olvasnád akkor látnád és ha olvastad volna korábbi hozzászólásaimat akkor tudnád hogy kedvelem a WT-t. Úgyhogy izzi rájder öcsém.
  • Sherman0070
    Ha ennyi bajod van a WT-vel akkor menj artyzni a drága wothoz. Azt úgyis minden paradicsom tudja kezelni. Arról nem tehetünk hogy képtelen vagy ezzel játszani mert túl bonyolult neked.
  • Sherman0070
    Meg egy kicsivel több rp-t ad. Ha nincs 4-es tankot azzal gyorsan kitudod odáig húzni a német ágat.
  • Stefan99
    sky is for the heroes (spawn pontos) event megnyitva.
  • jocking
    Ahogy néztem, a prém Jagdpanther egyetlen előnye a "sima" Jagdpantherrel szemben az, hogy a prémiumsága okán már minden modul ki van hozzá fejlesztve. Egyébként ugyanaz a páncélzat, ugyanaz a végsebesség, ugyanaz az ágyú, ugyanaz a minden.
  • Dagohun74
  • Dagohun74
  • Sherman0070
    Ha meg van egy kis pénzed akkor vedd meg valamikor a prém jagdpanthert ha most nem tudtad megszerezni mert szerintem baromi jó tank. ( igaz nagyon fel van nyomva a crew skillem szóval nem tudom milyen gyenge skillel)
    Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2014.08.19. 12:10:45
  • Dagohun74
    Nyugodtan vágj bele tier 3-ig jó vagy némettel. Tigris I és a párduc amitől már érdekes lesz a meccs vele már kaphatsz IS-2 és T-44-et.
    T4 és afelett pedig hát majd meglátod. Én tier 4-es németekkel inkább SB-t játszom ha játszom kevesebb eséllyel bombáznak ki már az elején.
  • Ozzyehh
    hát srácok nem tudom, hogy bele vágjak e, eléggé elvettétek a kedvemet :( mármint igazából maga a játék vette el, hogy ennyi hiba van benne főleg a németek oldalán... akiket húznék D:
  • vajakos21
    Hogy a tigris jobban fog kinêzni attól nem leszünk előrébb..br dm ugyanaz..Az elöltöltős puska is szêp de inkább egy ronda ak.
  • Sherman0070
    Ez komolyan létezett? xd
  • Sherman0070
    Oroszhoz meg még a KV-6ot is :D
  • Sherman0070
    Ha már több torony akkor franciákhoz az FCM F1 jó lenne :D
  • e57
    Nem tudom. Valószínű igen. Ja, és a T-35 a több tornyával.
  • Sherman0070
    Láttam olyat a devblogon hogy a Tigris még jobban fog kinézni. Az is jön következő nagy patchben?
  • e57
    Szerintem a nagy durranás az az új küldetés rendszer lesz. Egyelőre csak repülősbe teszik ha jól tudom. Remélem jól fog sikerülni.
    Tankos résznél pedig a nagyobb szintű légvédelmi gépeket hozzák be.

Én ennyiről tudok.
    Kb szeptemberre ígérik.
  • Droughert
    Beteg :)
  • Sherman0070
    Szerintem eddigi legjobb köröm JPantherrel.
  • Sherman0070
    Amúgy arról van valami hír hogy mi lesz a következő nagy patchben? Az új Poland mapon kívül még van szándékukban a németeket javítani?
  • Sherman0070
    Hát igen. Hátha egyszer ezt az 1-est átírják 2-esre.
  • Droughert
    Na kérdezted, hogy mi a gond a T4-el, ott az eredmény amit linkeltem, számold össze a killeket a két oldalon (20/12 a német oldal javára), máshogy is alakulhatott volna ha például a JP-nek is van 2 respawnja mint a SU-100-nak.
  • Sherman0070
    Épp menni akartam lebombázni amikor vesztettünk.
  • Sherman0070
    Ja ott azt hiszem a keleti oldalon fent campeltem és véletlen oldalbalőtt egy T44 amiközben egy SU-100at figyeltem.
  • Droughert
    aha
  • Sherman0070
    Azért kérdezem mert hirtelen nem tudom hogy azt a 4-et géppel vagy mivel lőttem ki. De van egy tippem. Karelia volt?
  • Sherman0070
    Ez melyik pályán volt?