War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem egy nagy erõfeszítés kifejleszteni õket úgyhogy ahogy gondolod 😊
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Az elme az önmaga saját helye és önmagában alkothat Mennyet Pokolból, Poklot Mennyből.
azt hiszem ez rekord 😊
imádom, pedig még csak T-28nál tartok
( vagy én is verjem magam földhöz a Dóra miatt?)
az elõnyöket meg megkapják amik velük járnak sokkal gyorsabban tud haladni és a lóvé miatt sem kell aggódnia még ha béna akkor sem 😊
Ez az óriási baj az ilyen WOT meg WT féle játékokkal, hozzájuk kell igazodni.
Sajnálom, mert nagyon jó szimulációt is ki lehetne hozni belõle, értem ezt mind az AF-re és GF-re, de már látom, ez nem az én játékom.
túl sokan vagyunk ezen a bolygón mindig mondom..😄
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
PS4-en tolom a játékot,sehol nem találok infót hogy konzolon mikor indul a tankos rész...valaki tud valamit?
Remélem sikerült jól megfogalmaznom.
Srácok van arra lehetõség, hogy kicsit kijjebb lehessen zoomolni ?
Illetve, hogy a célkereszt, ahova nézek, arcade nézetben is középen legyen a képernyõn, és ne szédelegjen?
Jungle pályán meg ki kell menni a partra. Ott van lehetõség manõverezni.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
de hát kinek ez kinek az 😊
Majd ha jól kiismertem a játékot, addig meg marad az árkád.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
nem fognak 20 méternyi bokron keresztül a nevedre lõni, simán meg lehet lepni az embereket mert nem világítasz, hogy hello itt vagyok így a kempelõket is meg lehet szopatni
ha meg tüzérséged is van akkor meg csak igazán
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Egyelõre idõpazarlásnak jó a játék, engem legalábbis nem igazán szórakoztat,inkább fáraszt. RB-t próbáltam, nagyon büntetve van az aki mozog, mert megállás után borzalmasan sokáig tart célozni. Akkor sikerült 3 tankot kiszednem, amikor 1m-t se mozdultam a kemper helyrõl, amúgy meg ugyanezt csinálták velem...A hülye dzsungeles pályán kell menni állandóan, ahol az nyer aki nagyobb szerencsével találja el a másik nevét 500m-nyi fán meg bokron keresztül. AI-t nem láttam, de egy csomó mindenki lövöldözik a vakvilágba folyamatosan, aztán így próbálj meg koncentrálni.
Cbt-re pedig tényleg mindenki bejutott, 2x is behíttak' és csak játszottam. Nem is érdekelt nagyon a GF, a nigty-n goldból kihúztam pár magasabb tiert mentem néhány kört és annyi. Most ilyen idõtöltõ szerepet kapott, ha nincs normális repülõgépes event akkor, bemegyek 1-2 körre.
Pont emiatt jobb lett volna ha marad CBT és kicsit több embert hívnak oda be.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
😄
"-Van akinek nem lehet a kedvére tenni!
-Jézus is pont ezt mondta,Uram!"
Eddig az volt a baj, hogy nem lehet CBTben játszani, kevesen vannak, meg kéne nyitni Openbe, hogy minél több infó mehessen a készítõknek. Többen CBTsek is mondtuk hogy ez így még nem teljesen jó, de már közel az OBT állapothoz, ehhez képest hamarabb megnyitották, valszeg a nagy érdeklõdésre való tekintettek, leszarva a még ismert de nem javított bugokat.
Most nyitva van, vannak játékosok, lehet a bugokat javítani, úgyhogy lehet adni a feedbackeket. Ha ez így nem történt volna meg, fél év múlva se lett volna OBT, mert annyi hiba van még benne, de majd javul. De akkor meg az lett volna a baj, szóval sehogy sem jó egyeseknek 😊.