War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1600 aranycsirkéért megéri, tényleg jó kis dög...... amíg egy Panther nem hugyozza ketté... <#hehe>
Most, hogy elég sok T-34-57-el találkozok ellenfélként, hajlok rá, hogy kipróbáljam. Piszkosul OP kis dögök, olyan T-50 érzés, csak tier 3-ban. FuFu-sok rohangálnak egytõl-egyik ezekkel.
Hajlok rá, hogy senkinek sincs, mivel még egy tankon sem láttam rávaló matricát. Mindenki a repülõsöket teszi csak rá.

Mnemomic
ja ilyenem nincs azt hiszem 😊

Nem a zászlókról van szó, hanem errõl:

(Zöld kereszt piros mezõben)

Mnemomic
Nekem rajta van a magyar zászló a tankom már. Sõt az összes országé megvan, meg még pár matrica. Én realisticben játszom.

A free xp-t csak aranyért lehet beváltani majd? Van már belõle egy csomó de nem tudom semmire se használni.

Nekem is csak a csehet adta meg.Bár azt is dev. szerveren

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

ToCsEk
oh ez kemény 😄 kösz jó tudni 😄

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Minden módra vonatkozik, csak más a szorzó.

Nem lehet, hogy más játékmódban játszol, mint amit az achievement vár?

Ennek sok teteje nincs, ha a rendszer épeszûen van megírva, akkor már egy darabbal is mûködnie kellene, és szabadon bõvíthetõnek kéne lennie.

Nekem sem mûködik. Valszeg oka van, pl nincs kész minden matrica. Türelem, elõbb utóbb bekerülnek majd.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Nekem pl. cseszik mûködni. A magyar felségjelzés feltétele az lenne, hogy menjek 15 csatát a németekkel. Jelenleg a 4. T2-es tankot fejlesztem a németeknél, ami feltételezi, hogy 15 körnél már jóval többet mentem. Ennek ellenére az adott matricánál még mindig 0/15-öt jelez.

Hogy érted, hogy mûködnek? Unlockoltál már tankra matricát?

A legénység slotra van megadva. Ha az új tankodba a régi legénységet akarod, akkor tedd be egyszerûen abba a slotba.

Mnemomic
nálam azok mûködnek. viszont a nem látható lövedék és semmi hang lövéskor ugyanúgy megmaradt.

ToCsEk
nincs mód arra hogy régi tank legénységét új tankba rakjam át? vagy ha igen hogy?

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/140171-update-19052014-141722/
Új patch.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

rank 4-en már oda kell figyelni, 1100 SL egy lövés 😄

Nagyon "fain", tank matricákat továbbra sem lehet unlockolni... Nem tudnak róla, hogy sz@r, vagy mi a fakk van?

Mondjuk már csak 40k xp kell a Pantherig, az majd megoldja a problémáiat 😛.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ulvar
Ruszkiként is szétszedem az ellenséget azon a pályán... nagyon is jók ott az Orosz tankok, csak tudni kell helyezkedni.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Avenger
Engem szerencsére mindig T-50 hordákba rak, amikor én is azzal megyek, a gyenge PZIV-k meg stugok ellen, ezért is 93% körüli a win rate-m vele. 😄
De álltam már be olyan PZIV mögé, amit alig bírtam kilõni. Legalább 20 lövést kapott 20 méteren belülrõl, aztán amikor már minden fekete volt benne 10 lövés után, adtam neki pár HE-t, de az se hatotta meg, végül a 20. lövés körül már a bal elejére céloztam oldalról, és az már betett neki. 😄 De ilyen még csak egyszer fordult elõ.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

SB v RB az ahol mennék vele, oda am is több perces várakozási idõ van. Meg ugye csak 1 tankkal mehetsz be. Szóval így rengeteg vele az üresjárat, fõleg ha egybõl kiszopod csata elején

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ulvar
Artyra egyszerû a megoldás. Ugyanaz kéne mint a tûzoltásnál. Összesen 1 vagy 2 lehet felhasználni. Ha marad a respawn akkor úgy, hogy Med egy spawnál csak 1et, míg a heavy 2-t, mivel nincs respawnja.

A respawn rendszer egy dolog miatt jó. A medek annyira nem kemperkednek (az értelmes) hanem kihasználva gyorsaságát tolja neki és nem baj ha elhullik hisz van még egy lehetõsége. A heavy (már amelyik) kempel egy jól védhetõ helyen.

Nagyon sok nagyon jó taktikákat lehetne ezekre alapozni, de ahhoz csapat kell, így egyesével nagyon nem tudod kihasználni a lehetõségeket, de még így is magadnak tudsz csinálni okosságokat.

BTW, az Arty szórást növelném, ennyire semmi nem tudott koncentrált tüzet adni. Egy nagyobb sugarú körben kéne szétszórni a gránátokat.

Avenger
Azon a pályán 2000 tickettel indul mindkét csapat, és egy kill 100 ticket levonás. A többi pályán 20000 fölötti az induló ticket és/vagy a killek nem érnek annyit(ezt még nem figyeltem meg). Beállítás függõ, gondolom majd hangolják, bár nekem tetszik hogy gyorsan lepörögnek azok a csaták(kivéve amikor elindulok az egyik oldalról a másikra, és útközben véget ér a csata. 😄

Glo:
T-50el is tök jó, amikor bekerülök a kempelõ stugok mögé, elkezdek lõni, azt meg tolat hátra, mert azt hiszi szembõl kapja az áldást. 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Ez van, a random ilyet dobott. Azért nem igazán volt sok keresnivalóm t50-el f2-õk ellen. 😄 6x pattantam róla (messze volt), õ meg 1 shotolt.

Tegnap tesóimmal 3-man szakaszoltunk, sorban hoztuk a gémeket. Én személy szerint nem szeretem kurskot, unalmas, és nem való oda az orosz tank.
1, Nem kapsz kevesebb RP-t ha kilépsz.

2, Van azon a pályán egy deathmatch játékmód. Ahogy hullanak a játékosok aszerint fogy a ticket. Ott a túlélésre kell menni erõsen.

Ezért kell a kempelõ tank mögé dobni az Arty-t. Az elsõ durranásoknál elkezd tolatni, pont bele a koncentrált tûzbe 😊)

Maala
Miért, ha idõ elõtt kijössz csatából halál után, kevesebb XP-t kapsz? (Ezzel még sosem foglalkoztam)

Mert utána visszamehetsz a Tigrissel ugyanúgy csatába, hiába van benn még az elõzõben... Ez nem WoT ebbõl a szempontból.

---

Karelia miért tart ilyen kevés ideig? Nem bírtam még rájönni, de a csík kutya hamar lefogy. Oké, hogy a (térkép szerinti) jobb oldali spawnokról már 5mp után elkezdik egymást lõni az emberek... De miért fogy olyan gyorsan a csík? Valaki fel tud homályosítani?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Avenger
Az lehetne a megoldás, ha egy spawn lenne mindenkinek. Az arty annyira nem is zavarna. Egyetlen egyszer kaptak el vele, mert a kis t-26 1 km/h-val tud tolatni, én meg úgy gondoltam jól eltolatok vele. 😄

Elméletileg nyilván így van, az érdekelne, hogy a játék a gyakorlatban figyelembe veszi-e ezt?

De ez így akkor is vicc kategória per pill. Hiába van Tigrise h rohadt lassú vele a grind no respawn miatt.

Nem értem mi lenne a gond a medekkel spawn és arty nélkül. CBT-ben végighúztam a t34 ágat, és (bár nem ide tartozik wotban is medeket nyúztam) bõven elég a kihasználni a mednek azt az elõnyét, hogy gyors. Tucatra lehet lõni gyakorlatilag bármit egy jól használt és kellõen gyors közepes tankkal. Nem kell ide arty, de talán még spawn se.
Maala
Jó neked, hogy látod olyan messzire is a karikát, én már magamtól 100-200m-re sem látom az artykört. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Ulvar
Mind két oldalról imádom Kurszkot. Vannak azok a barmok akik bemennek középre és csodálkoznak hogy a lesben álló tankok szarrá lövik õket. Vagy azon kapják magukat hogy már a hátukat lövöm mert megkerültük õket hárman és elvágtuk a visszavonulásukat 😊. Imádom egyszerûen.

Elméletileg igen. Minél kevesebb van egy rekeszben, annál jobbak a túlélési esélyek. 😊
Legutóbb realistikon kezdésnél ráküldtem jómessze az õ kezdásükre az artit ahol láttam hogy sokan vannak és egyet lekillelt 😄
Maala
Miért, egy respelõ med nem ugyanilyen?

Perpill nincs értelme HT-vel, TD-vel játszani. Arty, és resp elõnye van a mednek a HT-vel szemben, artyelõnye a TD-vel.

Hacsak a mazohizmus kiélése talán még. 😊

Ha nem lenne egyáltalán resp, akkor azt mondom, az (1-2re limitált) arty még belefér, hisz másképp egy beásott HT-t nem nagyon tudna egy MT mozgásra kényszeríteni.

Mondjuk én jelenleg is az artyt inkább arra használom, hogy elszakadva a tanktól, jobban átlássam a csatát, a környezetemet. 😄 Akár töltéskor is (mármint az arty tölt). Pl. EZT is ki kellene venni kurva sürgõsen imo.

Akkor elég bénán nyomtátok, mert mi tegnap a párommal csak Kurskon tudtunk nyerni az oroszokkal T34-ben 😊)

Nem jó ötlet. Így nagyobb mértékben rá leszel utalva a "random" csapattársakra mert így csak 3 helyett kétszer öletik le feleslegesen magukat. Ha meg platoonozol tökmindegy hány lehetõséget kapsz.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Hát nem tudom, engem a röhögõgörcs és a szánalom vegyes keveréke fog el a gondolattol, hogy akárcsak 1x is respwanolni lássak egy tigert/tiger2-õt/ferdit/JT-t. Természetesen SB-rõl beszélek, végig is arról beszéltem, és mindig is arról fogok.

De az biztos, hogy jelenleg szar a helyzet.
Így néz ki orosz oldalról egy átlagos kursk:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Számít az a játékban, hogy számszerûen mennyi lõszer maradt? Mondjuk ha a kezdõ lõszert lehúzom a ~60-ról 10-re, akkor kisebb eséllyel robban be találatnál?

Inkább a pályákat kéne kicsit bonyolítani, fõleg az egy zászlósak ritka primitívek... Már a háromzászlósok sem annyira agyatlan deathmatchek, de nekem egy kicsit még úgy is kevés...

A világnak ennek az oldalán az emberek többsége dolgozik. 😊 Ha este is 13 perc lesz akkor van szip-szip. 😊

Maala
És azt se feledd, hogy az is lényeg, hogy milyen ágyúmagasság volt beállítva, mert a játék automatikusan átrajzolja a beosztást, ha új lõszert választasz (aminek más a sebessége!)

Tehát egy 1000m/s -el száguldó apcr -el 750m-re lõni nem ugyanolyan lövegmagassággal kell, mint egy 666m/s-el száguldó HEAT-el. (csak példa volt)

---

13 perc alatt juttatott be egy SB-be. 😞 szipszip, orosszal T_T

A HE lõszer csak az AAA vagy az önjáró légvédelmi jármûvek ellen jó.Puhatestûek ellen.

Eheh, nekem nem eltûnni szokott a visual effect, hanem duplázódni. Gyors egymásutánban kettõ lövedék hagyja el a csövet.

Na igen, nem ártana.

Mnemomic
Mai frissítés:

Fixed rare situations where sound and visual effects were disappearing when firing a tank gun
It is now impossible to look behind from the sniper view while using TrackIR and other methods
Minor interface changes
Text line about premium purchase has been removed if premium account is active
Fixed crashes on Mac client on MEDIUM and above settings
Some PC client crashes fixed