War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Zöld kereszt piros mezõben)
A free xp-t csak aranyért lehet beváltani majd? Van már belõle egy csomó de nem tudom semmire se használni.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Új patch.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
De álltam már be olyan PZIV mögé, amit alig bírtam kilõni. Legalább 20 lövést kapott 20 méteren belülrõl, aztán amikor már minden fekete volt benne 10 lövés után, adtam neki pár HE-t, de az se hatotta meg, végül a 20. lövés körül már a bal elejére céloztam oldalról, és az már betett neki. 😄 De ilyen még csak egyszer fordult elõ.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A respawn rendszer egy dolog miatt jó. A medek annyira nem kemperkednek (az értelmes) hanem kihasználva gyorsaságát tolja neki és nem baj ha elhullik hisz van még egy lehetõsége. A heavy (már amelyik) kempel egy jól védhetõ helyen.
Nagyon sok nagyon jó taktikákat lehetne ezekre alapozni, de ahhoz csapat kell, így egyesével nagyon nem tudod kihasználni a lehetõségeket, de még így is magadnak tudsz csinálni okosságokat.
BTW, az Arty szórást növelném, ennyire semmi nem tudott koncentrált tüzet adni. Egy nagyobb sugarú körben kéne szétszórni a gránátokat.
Glo:
T-50el is tök jó, amikor bekerülök a kempelõ stugok mögé, elkezdek lõni, azt meg tolat hátra, mert azt hiszi szembõl kapja az áldást. 😄
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Tegnap tesóimmal 3-man szakaszoltunk, sorban hoztuk a gémeket. Én személy szerint nem szeretem kurskot, unalmas, és nem való oda az orosz tank.
2, Van azon a pályán egy deathmatch játékmód. Ahogy hullanak a játékosok aszerint fogy a ticket. Ott a túlélésre kell menni erõsen.
Mert utána visszamehetsz a Tigrissel ugyanúgy csatába, hiába van benn még az elõzõben... Ez nem WoT ebbõl a szempontból.
---
Karelia miért tart ilyen kevés ideig? Nem bírtam még rájönni, de a csík kutya hamar lefogy. Oké, hogy a (térkép szerinti) jobb oldali spawnokról már 5mp után elkezdik egymást lõni az emberek... De miért fogy olyan gyorsan a csík? Valaki fel tud homályosítani?
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Perpill nincs értelme HT-vel, TD-vel játszani. Arty, és resp elõnye van a mednek a HT-vel szemben, artyelõnye a TD-vel.
Hacsak a mazohizmus kiélése talán még. 😊
Ha nem lenne egyáltalán resp, akkor azt mondom, az (1-2re limitált) arty még belefér, hisz másképp egy beásott HT-t nem nagyon tudna egy MT mozgásra kényszeríteni.
Mondjuk én jelenleg is az artyt inkább arra használom, hogy elszakadva a tanktól, jobban átlássam a csatát, a környezetemet. 😄 Akár töltéskor is (mármint az arty tölt). Pl. EZT is ki kellene venni kurva sürgõsen imo.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
De az biztos, hogy jelenleg szar a helyzet.
Így néz ki orosz oldalról egy átlagos kursk:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tehát egy 1000m/s -el száguldó apcr -el 750m-re lõni nem ugyanolyan lövegmagassággal kell, mint egy 666m/s-el száguldó HEAT-el. (csak példa volt)
---
13 perc alatt juttatott be egy SB-be. 😞 szipszip, orosszal T_T
Fixed rare situations where sound and visual effects were disappearing when firing a tank gun
It is now impossible to look behind from the sniper view while using TrackIR and other methods
Minor interface changes
Text line about premium purchase has been removed if premium account is active
Fixed crashes on Mac client on MEDIUM and above settings
Some PC client crashes fixed