37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
jocking #14504 Ne használd a Henschel tornyos KT-t, akkor csak az esetek 30%-ában fog T-54-ek ellen bedobálni. Én most KT (P), Jagdpanther, Panther A-D kombóval megyek, így még aránylag normálisan lehet játszani (az esetek többségében). -
istenem, megint játszottam ezzel a tigrocsal pár kört így sok kihagyás után.
Borzasztóan szar.
Hallhatatlan orosz tankok élen a su-85-el.
Meg sem hatja, hogy telibered 2X a 88-al..igaz a legtöbb t34-re is igaz ez, engem legalább egy 57mm egylövésből robbantani tud.
Piros nevekre vaktába lövöldözés, ha szerencséd van talál is, ha isten veled van akkor még talán meg is ölöd...
Ahova lerak általában onnan kimozdulni sem érdemes.
Elvégre ezért játszik az ember egy tigrissel, hogy álljon a spawn helyen egy nagy domb mögött amin remélehetőlen nem tudnak átlőni. -
Nálam ma zuhogott a kárpátokban..volt is fps esés rendesen... -
Nálam még sosem esett az eső egy pályán se. -
Na,kihagytam egy-két hetet...mióta esik az eső a kárpátok mapon? -
Mekkora fairplay :D
Német oldal tier4-es tankokkal oroszok meg tier5ösökkel jönnek :D
1-et elkaptam de utána jött 2 és az egyik az oldalamat lőtte és... -
Pontosan.
De ezen a téren a wot-sem nagyon törekszik a fejlődésre sajnos... -
Ja meg ez a tapasztalat pont rendszer micsoda? Erre ad kemény 1000 rp-t ami lószar. -
Mi kilövünk 26 tankot ők 18-at és mi vesztünk. Persze hogy azért haltam meg mert lebombáztak...
Henszel Tigris II-vel volt de persze az utolsó játékosunk aki élt 6-ot belelőtt Su-100ba semmi. Su-100 lőtt egyet vége a panthernek. -
Márpedig papír tankok és prototipusok nélkül nem igen lehet a németeket ebben a formában kibalanszolni.
Különben az se sokkal kisebb hülyeség, hogy háború utáni,csúcsmodern dizájnok mennek elavult háborús tankok ellen.
-
Amúgy ez a pz III miben másabb a többinél? A tornya más vagy mi? -
Talán....2 év múlva. -
vajakos21 #14492 Mi várható gyüjtés..
https://forum.warthunder.com/index.php?showtopic=137615 -
Droughert #14491 Bugos, cső alatt lenne az ammo rack, robbanna sűrűn, de nem teszi, majd javítják (talán..).
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2014.08.29. 21:18:32 -
gstup #14490 Esküszöm nem összeesküvés elmélet,de ha valakit érdekel keressen meg privátban... :)
-
gstup #14488 Ami számomra érdekes,hogy a ro**dt su-100-at és a többi orosz TD-t nehéz kiszedni(számomra).Hiába célzok a vezetőnyílásra,csak egy hitet kapok.Hol van a gyenge pontjuk? -
vajakos21 #14488 Ha bejönnek a brutál légvédelmiek akkor azért a repesek êlete se. lesz csak játék és mese.. -
Dagohun74 #14485 Hát ezen fogják sz@rá bombázni a tankokat.
-
vajakos21 #14486 meg tank..
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/171352-in-development-pzkpfw-iii-ausf-j/#entry3218472 -
vajakos21 #14485 Van pár új kêp a lengyel pályáról..
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/165738-under-construction-city-location-poland/#entry3104327
-
Hát sorry ha erősen fogalmaztam!!! Nekem soknak tűnik ennyi egy online játékra,persze nem vagyunk egyformák. A horgászat,a bowling,az airsoft,sportok,felszerelést igényelnek,és a való világban,társaságban űzhető szórakozások.(na jó,a horgászthoz nem kell feltétlenül társaság :D)
Ez viszont csak egy virtuális világ.Nem keresek én sem rosszul és játszani is szeretek de ilyen dolgokra elvből sem költenék ennyit. Persze kinek mi a fontos.
Remélem azért nem sértettem meg nagyon a jól kereső urat! :) -
Droughert #14483 Pont azzal lehet sok időt megspórolni, ha van lehetősége az embernek az ilyen játékokban prémium számlára vagy prémium járművekre. Sokkal kevesebb időráfordítással lehet olyan eredményt elérni, mint amit ezek nélkül hosszú-hosszú farmolással tudna az ember. Az meg, hogy ki mennyit tud, vagy akar erre fordítania pénztárca függvénye. Sokan a legújabb telefonra költenek majdnem ekkora összegeket, de ezt sem itélem el, mert neki az a fontos, engem például ezek hagynak hidegen. -
gstup #14482 Csak egy pénteki sörözés egy 10-es! :D -
Luciferkee #14481 Soknak tűnik, de havi 8,5k (kerekítve) nem olyan sok ha azt veszed szórakozásra.
Egy mozi az asszonnyal kb 5-7k, bowling a kollégákkal szintén 5k és ezek mind pár órás szórakozást nyújtanak. Nem védeni akarom, csak egyben tűnik soknak a 8,5k.
Személy szerint én sokat bowlingozok, kezdésnek 150-200k-t simán bele kell verni, (golygók, felszerelés, öltözet) és akkor még a bérlet árát bele sem számoltuk.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.08.29. 14:57:03 -
SZUsszan #14480 Most miért? Lehet, hogy jól kereső 30-as emberke, akinek nincs sok felesleges ideje. 3 év alatt egy hobby is többe kerülhet, mint 300.
Elég ha csak a kicsit profibb horgászokat megkérdezed, mennyit költenek el 3 év alatt.
Pölö nekem csak az airsoftban ennyi, ha nem több van költve, igaz nekem 11 év alatt jött össze. Kinek mit enged meg a pénztárcája. -
Te hány éves vagy,ha szabad kérdeznem? 300 ezer forintot költöttél a wotra.......
Hmm... Abból úgy 80 ezer lehetett a prémium,három év alatt,havi 2500 arannyal számolva.(persze ez csak durva becslés,pontosan nem néztem utána)
Több mint 200 ezer forintot költöttél prém tankokra és gondolom mindenféle más előnyre. Te felnőtt embernek tartod magad ??? Te külön tudod választani a virtuális világot a valóságtól,vagy a virtuálisban éled az életed nagy részét?
Szerintem jobb lett volna ha ezt a hozzászólásodat megtartod magadnak. :)
Utoljára szerkesztette: Gottfried, 2014.08.29. 14:37:37 -
Droughert #14478 Értem én, de ezt miért nekem címezted, és miért erre a postra? Lehet felületesen olvastam, de nem látom az összefügést az én hozzászólásom és a tiéd között. -
Holmatro #14477 Szerintem meg ketté kellne választani a valóságot a virtuális világtól. Ismerek pár embert aki keveri a szezont a fazonnal. 15 éves gyerekek tekintik magukat szakértőnek, pilótának, ásznak stb., mert napi 16 órát rángatják az egeret. Halvány fingjuk sincs arról milyen a katonaélet, a háború vagy 50 fok melegben egy harckocsiban megtenni 10 métert.
A WoT, a WT is csak egy árkád lövöldözős játék, ahol a pixeleket nem sárkánynak hanem tanknak rakták össze. Azért mert valaki ezekkel játszik, még ugyanolyan ember marad, nem lesz attól még obersturban führer.
Az online játékoknál a random meccsek pedig sosem lesznek balanszosak, mivel az emberek 60-70%-ának átlagos vagy az alatti a képessége. Sőt össze lehet futni olyanokkal is, akik ezekkel a játékokkal kelnek-fekszenek, és még tehetségesek is a billentyű és az egér kezelésében + átlátják a lényeget. Előfizetéssel együtt nekem is elment vagy 300EFt-om a WoT-ra 3 év alatt, aztán szépen lassan tele lett a hócipő vele. 4 klán szűnt meg, legalább 80 tehetséges ember lépett ki a játékból. Eddig élveztük de kipukkadt a lufi. Nem kell komolyan venni, ezek csak játékok. Ha meg inkább csak bosszúságot okoz, abba kell hagyni. Van élet a monitoron kívül is, nem kell kétségbe esni! :D
Egyébként jó játék a sakk is, minden vicc nélkül mondom! -
gstup #14476 Okok. :) -
Ja nem nagyon csak be voltam lépve. Sokszor csinálom ezt hogy be vagyok lépve de nem játszok :D -
gstup #14474 Ilyenkor jól jönne egy replay is a komenthez,mert így tényleg csak egy "x aktáról" beszélünk...
U.i.:Üdv Innen is. :) Sokáig toltad tegnap? -
Flikka #14473 Vagy lehet, hogy valamelyik Gaijinosba, futottam bele? Az mindent megmagyarázna
-
Flikka #14472 Ha csak úgy tud érvényesülni akkor legyen vele boldog :) -
Anno CBT-ben volt hogy mozgás közben lehetett szerelni. -
Ha nem állt meg nem értem hogy szerelhette meg a lövegét. Valami orosz cheater :D -
Flikka #14469 Nem, Rambóként száguldott felém, már amennyire az IS-2 képes, max 1 mp-re állhatott meg, kb mintha laggolt volna a játék. Majdnem maxon van a reloadingom 49/50 de még félig sem töltött be mikor szétkapott. Gondolom erre is van ésszerű magyarázat mint az UFÓ-k ra :D de érdekes volt mindenesetre.
-
Egyhelyben volt amiközben javított? Én a lövegemet 10 mp alatt javítom szóval ha jó skillje volt simán elkaphatott. -
Dagohun74 #14467 Oroszoknál...? Kizárt
-
Flikka #14466 Járt már így valaki? Belefutottam Tiger B- vel egy IS-2 1944 mod ba aminek látványosan ki volt nyílva az ágyú csöve mint a tubarózsa, gondoltam könnyű préda, oldalba lőttem de alig sebeztem erre megindult felém, azt hittem fel akar lökni, vicces volt azzal a virággal az orrán de pár méter után ott termett egy vadi új cső és kilőtt. Még most is röhögök mert elég idiótán nézett ki ahogyan pattogva jött felém, lehet, hogy ez volt a csel :D de létezhet ilyen gyors javítás? -
Droughert #14465 Én mentem Tigris I-el BR változtatás után, imádom azt a tankot, de azóta szépen ment lefelé a WR, szóval szopórollerre került az is, abban a tierben SU100-ak ellen már nem ellenfél sajnos.