War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Másnál is elõfordul ez?
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Még szerencse, hogy nincs kifejlesztve a javítás... 😊
De aztán volt még 1 respawn után, amit gyorsan elintéztem. 😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Annak kell csak több, aki AB-n játszik, de még ott sem tudtam háromnál több tankot soha leamortizálni... 😄
Plusz, a rádióst az esetleges tierlépésnél használom a következõ szint eléréséhez (mert olcsóbbak a skilljei)
Az arty-val ki lehet mozdítani a beállt heavy tankokat, a minimap nélkül meg lenne nagy rohangálás pl Kurskon az utolsó tank után 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Amúgy "simulator" módból kukázni kéne az artit és a minimapot, úgy talán értelme is lenne a játékmódnak.
Egyszerûen túl kicsik a távolságok, így sajnos nem tud érvényesülni.
Ráadásul itt már nincs respawn, általában elsõ lövés elviszi a tornyot, utána meg kivégez a következõ.
Így hamar meg lehet csinálni az advanced tréninget.
Plusz szerintem felesleges kettõnél több slotot használni, így még gyorsabban fejlõdik a legénység.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
egy vicc SU-122 es kozvetlen kozelrol nem tudott kiloni
Kursk maponn elvesztettuk én maradtam a legvégénn majd a Su-122 es szerencséssen kilotte az ágyumat
Mondom lessz ami lessz kozelmegyek hozzá (eloszor az volt a terv jolvan na kilotte az ágyum akkor odamegyek hozzá és kilovetem magam oldalrol legalább a kreditet kapa meg) de akkor nekemjott zsemtol szemben és pofánnlott.
Mondom WTF nem sérultem , aztán ujratoltott és megint rámlott és megint semmi és ez ment egész végig amíg oda nem ért mogém egy t-34 es és az kilott o meg kilotte a t-34 es. Visszakeresem replaben ha még lehet és feltoltom youtubera remélem jót fogtok rohogni 😊
1. lépés: artit ki kell venni kibaszott gyorsan vagy 1 lövés/game limitit rá
2. lépés: átgondolni ezt a respanw szánalom rendszert
Pl ISU vs Jagdtiger elég nagy a különbség.
Ok hogy oda vissza el lehet õket kapni, de pl egy orosz TD-t egy galamb is lelövi míg a németeket csak egy jó lövés.
Vagy rosszul látom?
Ui: oroszokkal szeretnék játszani..de félek tõle
(gezu1025 neked is)
De nekem végül is mindegy, csak néha zavaró.
Mert az Advanced az +30-at minden egyedi crew skill-re (ami nem közös a crewmemberek közt, mint pl. a vitality, repair, keen vision)
Te osonsz mint a ninja, nehogy kiszúrjanak mert akkor kampec. Õk meg rohannak fel alá, mert egyszer még visszajöhetnek, és tudni fogják hol lapulsz 😊)
Noh igen 200mm... <#mf1>#mf1>
Tegnap SB Jungel, láttam a térképen a kis piros pöttyöt, mentem felé vagy 30-al... Teljesen olyan volt mint valami Alien vagy Predator filmben, láttam, hogy ott van mégsem találtam, majd bumm nekimentem a kis Hetzernek!<#hehe>#hehe><#falbav>#falbav>
ui.: Úgy kilõtt mint a sz@rt... Én lõttem 1-et amíg õ kettõt. <#fogmosas>#fogmosas>
Az elõbb úgy vesztettünk, hogy nálunk 8 ember spawnolt egyszer, náluk meg 4 TD kétszer.. szal õk 12 tankot hoztak 😊)))
Spoiler (katt a megjelenítéshez)